Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ωραία και ζεστή μέρα, όντως σήμερα! Έχω βάλει ήδη δύο πλυντήρια με μάλλινα να στεγνώσουν τώρα που έχει ήλιο να τα φυλάξω, να τελειώνω και με αυτό... με έπιασε η προκοπή, αν και θα προτιμούσα καμία βολτούλα:rolleyes:

Μαρία-Ελπίδα περαστικούλια, ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι το έχει και ο μικρούλης μου και υπέφερε όλη τη νύχτα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει... και αργεί να περάσει το άτιμο. Στα μωράκια βάζουμε φυσιολογικό ορό σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι ανώδυνο φαρμακευτικά, καθώς λένε οι γιατροί.. Όσο για την καισαρική έκανα και στο πρώτο και επειδή δεν έχει περάσει πολύς καιρός δεν μπορώ να το αποφύγω, δυστυχώς. Στο πρώτο έκανα γιατί δεν είχε κατέβει, ενώ ήταν ώριμο και μεγάλο, και ήταν μπλεγμένο στον λώρο.

Bloublou, μακάρι να γεννήσεις και με τον Αυγουστάτο, τον θεωρώ κι εγώ πολύ καλό και ήρεμο, τον άλλο γιατρό δεν τον ξέρω, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι και αυτός πολύ καλός! Φιλάκια στο μπεμπάκο σου!

Katerinars καλές βόλτες!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;

Μαρακι μου, τελεια, ετοιμαζεται το δωματιο, με το καλο!!!!

Αχ, κοριτσια, στο θεμα του σεξ, εμεις συνολικα 9 μηνες 4-5 φορες εχουμε βρεθει..:rolleyes: Τωρα μονο εχουμε κανει κατι απανωτα μηπως βοηθησει την κατασταση.:tongue::tongue:

Το τι εχω ταξει του μπεμπη μου για να βγει, αλλα τιποτα αυτος, μαλλον ειναι πολυ βολεμενος..:rolleyes:

Πολλα φιλακια σε ολες, εγω θα παρω τους δρομους παλι σημερα..

κατερινακι μου, πως εισαι?

αν προσεξες σε εβαλα στο πινακα 17/6 οτι γεννας!!! αντε κοψε καμια βολτα οσο μπορεις γιατι μετα θα εχεις αγκαλια τον πρικγηπακο σου!!!

Οζαλινακι μου, και εγω δεν εχω κοιμηθει καλα, μενουμε διπλα στο πανεπιστημιο και χτες το βραδυ ειχε παρτυ η πασπ (εχουν εκλογες) και το εκαψαν μεχρι τις 4 το πρωι!!

Μαρία-Ελπίδα περαστικούλια, ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι το έχει και ο μικρούλης μου και υπέφερε όλη τη νύχτα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει... και αργεί να περάσει το άτιμο. Στα μωράκια βάζουμε φυσιολογικό ορό σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι ανώδυνο φαρμακευτικά, καθώς λένε οι γιατροί.. Όσο για την καισαρική έκανα και στο πρώτο και επειδή δεν έχει περάσει πολύς καιρός δεν μπορώ να το αποφύγω, δυστυχώς. Στο πρώτο έκανα γιατί δεν είχε κατέβει, ενώ ήταν ώριμο και μεγάλο, και ήταν μπλεγμένο στον λώρο.

Βερολινακι μου, δεν πειραζει για την καισαρικη.. μια χαρουλα δεν θα ταλαιπωρηθει και ο μπεμπης σου...

Οσο για τον φυσιλογικο ορο,το ηξερα και βαζω εδω και κανα 2 μερες, με ανακουφιζει αρκετα.

πηρα και καραμελιτσες και πιστευω να μην μου το γυρισει σε κανα πυρετο..

Καλημερουδια!!!!! Επιτελους ηλιος!!!!!!!! Τι μου κανετε? Εγω καλα ειμαι, αν και με ταλαιπωρει η αλλεργια μου! 3 μερες τωρα, πολυ κουραση... αλλα τα περισσοτερα τα τελειωσα! Λιγα τελευταια μεινανε για σιδερο που επλυνα εχτες. Ηρθαν και τα σεντονακια της κουνιας μας και θα τα πλυνω και αυτα και οταν θα ειμαστε ετοιμοι θα σας βαλω και φωτο!!! Τα ποδαρακια μου, εχουν παραμορθωθει...ειναι πολυ πρησμενα, ειδικα μετα τις δουλειες. Εσεις, κοριτσια εχετε πρηξιματα?Ψωνισαμε και το μπανακι του μωρου και τα τελευταια ψιλοπραγματα και ειμαστε ετοιμοι! Τωρα μεινανε μερικα συμπληρωματακια για την βαλιτσα μου και αναμενουμε... !!!

Μαρακι περαστικουλια και καλο beaute!!! Βιργινακι, και εγω το λεω του δικου μου, αλλα δε βλεπω κινηση... λεω να τον αποπλανησω το σκ!!!!

Δε θυμαμαι να σχολιασω αλλα κοριτσακια μου...σορυ!!! Φιλακια πολλα!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Με αγχωνει το χέρι!! Για να δούμε...

Ναι κοριτσακια μου κρατάμε ακόμα ευτυχώς!!

Κατερινακι, ευτυχώς έχεις συσπασεις, κάνουν την προετοιμασία τους κι αυτές.

Κατερίνα μου, εσυ που είχες κάποιες μερες το αγοράκι σου στην εντατική, μετα συνηθισε γρήγορα το θηλασμο;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

Ναι κοριτσάκι μου! Αμέσως. Μολις τον εβαλα στο στήθος,17 μερες μετα, αμέσως έπιασε τη θηλή λες και το έκανε απο την πρώτη μερα. Θα εχεις υπομονη και όλα θα γίνουν!!!!!!!!!!!!!

Και εγω, σαν τη Μαρια ειμαι με καταροή και πονολαιμο! ξαφνικα με επιασε!Ουγ ήταν ανάγκη???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά ε;...

Ετοιμασίες βλέπω, περπατηματα βλέπω, σεξακια βλέπω!!! Απ΄ολα έχει ο μπαξες :)

Εμείς πάντως εκτός από το 1ο τρίμηνο που είχα τα μικροπροβληματακια με τις αιμμοραγιες και τη λήψη τροφοβλαστη, δεν το έχουμε εγκαταληψει το σπορ :D

τώρα εδώ και 10 μέρες το κοψαμε πάλι μέχρι να μπω στο μήνα μου, όπως μας είπε η γιατρός, και μετά ξεκινάμε πάλι εντατικά ;)

Εγώ από χθες πλενω, σιδερωνω, βγάζω καλοκαιρινά και κάνω γενική στις ντουλάπες! Τα έχω δει όλα κωλυομενα! Τώρα έκατσα λίγο αλλά έχω και το ρημαδι το μαγείρεμα....ουφ πια!

Πολλά φιλακια σε όλες σας...και περισσότερα στις κοιλιτσες σας!!!

xxxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου !!!

μαρακι μου γλυκο περαστικα σου !!!! οσο για το αθλημα κ γω ετσι του λεω οτι θα σε εκδικηθω μετα κ θα κανεις πολυ καιρο μετα να το δεις ! αλλα εχει απαντηση κ εδω !!!

''σιγα μην αντεξεις'' μου λεει ! χαχχαχα! κ εδω που τα λεμε ενα δικιο το χει !!!

Λοιπον περιμενουμε φωτο απο μαρακι κ αγγεικουλα !!

αγγελικουλα κ μενα ειναι πρισμενα τα ποδια μου πολυ πανω απο το γονατο κ κατω στους αστραγαλους !!!! οπως επισης κ το προσωπο μου !!!! ειμαι μια σκετη παραμορφωση εν ολιγης !

κατερινακι αφου εκανες κ 4-5 φορες μην μιλας καθολου !

aobatsan μου το ιδιο ισχυει κ για σενα !!! εσενα ειδικα σε ζηλευω με αυτη τη συχνοτητα !!! χαχαχαχ!!!!!

εγω κοριτσια τα καλοκαιρινα τα εχω κατεβασει τα εχω πλυνει εχει μεινει ενα τελευταιο πλυντηριο κ μενουν στο συνολο 2 να σιδερωθουν !

τα υπολοιπα τα εχω κανει οπως επισης εχω κατεβασει κ καλοκαιρινα παπα !!! αλλα μαλλον θα αργησουμε να τα βαλουμε γιατι κατι ειπαν ξαναχαλαει ο καιρος????

για να δουμε !!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου.Τι βλεπω;Ολες στην πεινα ειμαστε;

Δν πειραζει μετα θα του δωσουμε να καταλαβει.

Μαρακι περαστικουλια σου.Αμαν αυτες οι εξαψεις,κ εγω ξεσκεπαστη

κοιμαμαι.Κατερινακι κ σε σενα περαστικα.

Εγω ειχα παλι πιεση εχθες κ δν κατεβαινε κ εκανα παλι δυο

κορτιζονες.Ολη νυχτα ειχα υπερενταση κ για μια στιγμη

μουδιασαν κ τα δαχτυλα μου.Το πρωι που το ειπα στον γιατρο

μου ειπε να παω Αθηνα αυριο για να ειμαι κοντα αν συμβει

τιποτα.Οποτε σημερα ετοιμαζομαι κ αυριο φευγω.

Οταν ξαναγυρισω σπιτι μου θα εχω τον μικρουλη μου μαζι μου.

Κοριτσια εσεις φοβαστε καθολου;;Εγω ποτε ποτε πανικοβαλομαι

Ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κοριτσακια μου δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω. Όλο το βράδυ είχα πονακια ανα 7 λεπτά, στις 5 παρα έσπασαν τα νερά μου κ στις 11 παρα γεννήθηκε ο πανέμορφος πρίγκιπας μας! 2600 βγήκε τελικά, έκλαψε αμέσως κ μάλιστα δυνατά. Όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές, το εντερακι έχει αυτο που περιμέναμε κ στις 4 θα κάνει επέμβαση. Κάντε μια προσευχουλα! Φιλια πολλα. Μην αγχωνεστε είναι μια υπεροχη εμπειρία κ με την επισκληρηδιο πραγματικά δε νιώθεις πονους.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Κοριτσακια μου δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω. Όλο το βράδυ είχα πονακια ανα 7 λεπτά, στις 5 παρα έσπασαν τα νερά μου κ στις 11 παρα γεννήθηκε ο πανέμορφος πρίγκιπας μας! 2600 βγήκε τελικά, έκλαψε αμέσως κ μάλιστα δυνατά. Όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές, το εντερακι έχει αυτο που περιμέναμε κ στις 4 θα κάνει επέμβαση. Κάντε μια προσευχουλα! Φιλια πολλα. Μην αγχωνεστε είναι μια υπεροχη εμπειρία κ με την επισκληρηδιο πραγματικά δε νιώθεις πονους.

LIZAKI ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Lizaki μου τι τέλεια νέα είναι αυτά, να σας ζήσει ο πριγκηπάς σας, να είναι γερός και καλότυχος. Με το καλό να γίνει και η επεμβασούλα και να πάτε γρήγορα σπιτάκι σας. Και συ κοριτσάκι μου καλή ανάρρωση.

368374hvbaq23d1o.jpg

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

913164gke1lhcfrl.gif

Lisaki να σας ζήσει ο μικρός σας πρίγκηπας!!!

Να είναι καλότυχος κ γερός!!!

Χιλιες ευχές για την επεμβασούλα,,, σύντομα να γυρίσετε στο σπίτι σας υγιείς κ ευτυχισμένοι!!!

Καλό σαραντισμό κούκλα!!!

"cogito,ergo sum"

μπηκα να σας πω μια καλησπερα κ πεφτω πανω σε τοσο μα τοσο ωραια νεα!!!

να σας ζησει κοπελα μου,να ειναι καλοτυχο το παιδακι σας κ ολες μου οι προσευχες σημερα θα ειναι για το μικρο σου αγγελουδι!!!!

αχ αντε να περνουμε μια μια σειρα κοριτσακια μου!!!

ειλικρινα μου λειπει πολυ το παρεακι σας!!!τι να κανω ομως που τα διδυμακια ειναι δυσκολα!!

εμεις καναμε το ντοπλερ εχτες κ τα δυο εφτασαν τα 2.150.κανουμε υπομονη κ οσο

αντεξουμε ακομα...

παλι καλα το σακχαρο μου δεν εχει επειρεασει καθολου την κατασταση κ ετσι απλα συνεχιζω την διατροφη-πεινα κ τα καθημερινα μου μετρηματα!!

ευχομαι ολες σας να ειστε καλα κ κυριως τα μικρουλια σας!!!!

σας σκεφτομαι συνεχεια !!!

σας στελνουμε τα φιλια μας

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Λιζακι μου !!!!

τι τελεια νεα ειναι αυτα ??

Να σας ζησει κουκλα μου, να ειναι γερος δυνατος και καλοτυχος στη ζωη του κ να σας κανει πολυ πολυ ευτυχισμενους !!!!!!!!!!!

Ολες μας οι προσευχες μαζι σας !!!

Ειμαι σιγουρη ομως οτι ο παιδαρος θα τα παει μια χαρα !!!!

Σε σκεφτομαστε !!

Κ οταν γυρισεις εχω τοοοοοσα πολλα να σε ρωτησω !!!!!!!

Καλωσοριζω και εγω με την σειρα μου, τον πρωτο πριγκηπα της παρεας μας!!!!!

Λιζακι μου καλοριζικος, γερος και τυχερος να ειναι!!!

ολοψυχα καλη επιτυχια στην επεμβασουλα, να μπεις να μας πεις τα νεα!

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

5.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

6.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

7.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

8.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Athi80.......................................................10/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

20.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................28/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.fntag......Διδυμα.......ΜΗΤΕΡΑ.................30/0611.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

23.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

26.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

27.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

28.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

-Κουνια

-αλλαξιερα

-λικνο η καλαθουνα

-παντα

-κουνουπιερα

-3 σετ σεντονια κουνιας

-2 σετ σεντονια καλαθουνας η λικνο

-2 κουβερτες πικε κουνιας + 2 μικροτερες

-2 σελτεδακια κουνιας

- ενδοεπικοινωνια ή καμερα παρακολουθησης

- φωτιστικό οροφής / δαπέδου

- καλαθάκι για τα καλλυντικά

- θερμομετρο εσωτερικου χωρου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

-Σαμπουαν αφρολουτρο 2σε1

-λοσιον ενυδατικη

-κρεμα συγκαματος

-μαντηλακια καθαρισμου

-μπατονετες

-νυχοκοπτη

-βουρτσακι χτενακι

-γαζες

-οινοπνευμα

-θερμομετρο

-ρουφηχτηρι για μυξουλες

-φυσιολογικος ορος

-μπεμπιλινα

-θερμομετρο σωματος

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

-Μπανακι

-θερμομετρο μπανιου

-2-3 σετ πετσετες

-2 μπουρνουζια ή καπες

-σφουγγαρι φυσικο

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

-εσωτερικα φορμακια

-εξωτερικα φορμακια

-καλτσουλες

-γαντακια

-πανες αγκαλιας

-πανες για γουλιες

-σαλιαρες

-πιπιλες

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

-3 μπιμπερο μεγαλα

-3 μπιμπερο μικρα

-δοσομετρητης για γαλα (για τις βολτες ειναι αυτο δοχειο)

-βουρτσακι που πλενουμε τα μπουκαλια

-αποστειρωτης

-βραστηρας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ

-καροτσι

-καθισματακι αυτοκινητου

-ομπρελα για το καροτσι

-μαρσιπος ή sling

-τσαντα αλλαγης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ

-νυχτικό

-Ένα φαρδύ βαμβακερό t-shirt

-Παντόφλες

-Ζεστές κάλτσες

-Πετσέτες προσώπου και πετσετάκια

-νεσεσερ(οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, κρέμες προσώπου, σαμπουάν, βούρτσα, κρέμα χεριών, πιστολάκι)

-Ρόμπα και νυχτικό ή φόρμα ή πιτζάμες

-2-3 σουτιέν θηλασμού

-Ένα πακέτο επιθέματα στήθους

-Σερβιέτες

-Εσώρουχα

-Ρούχα για την επιστροφή στο σπίτι

-Ένα ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...