Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Με αγχωνει το χέρι!! Για να δούμε...

Ναι κοριτσακια μου κρατάμε ακόμα ευτυχώς!!

Κατερινακι, ευτυχώς έχεις συσπασεις, κάνουν την προετοιμασία τους κι αυτές.

Κατερίνα μου, εσυ που είχες κάποιες μερες το αγοράκι σου στην εντατική, μετα συνηθισε γρήγορα το θηλασμο;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για χέρια, δάκτυλα και σεξ διαβάζω.

Λοιπόν 2 δάκτυλα βάζει, δεν πόνεσα καθόλου, δεν είναι κάτι το φοβερό τελικά, και όσο για σεξ, το έχουμε ξεχάσει προπολλού.

Κατερινάκι μου διάβασα με πρόκληση την Τρίτη, λόγω βάρους φαντάζομαι;

Στην τελευταία εξέταση πριν φύγω απο το νησί μου είχε πει, ότι αν μέχρι της 20 του μήνα δεν έχει γίνει τίποτα και τηρώ προυποθέσεις, δηλαδή μαλακός τράχηλος, διαστολή, καλός βάρος μωρού, μπόρούμε να μπούμε με πρόκληση 21, θα δείξει.

Να σας πω και τον πόνο μου, το αγοράκι έφυγε με τη γιαγιά σήμερα για το νησί, δεν ήθελε να κάτσει άλλο εδώ, έχει μικρά σπίτι στην Πάτρα και ήθελε να πάει στο Αργοστόλι που είναι μεγάλα τα σπίτια και θέλει το κρεβάτι του και όταν έρθει το μωρό θα έρθει να με πάρει, το έλεγε απο την Τετάρτη, σας το είχα γράψει κιόλας. Αφού χθες μίλησε με το μπαμπά μου στο τηλέφωνο και του είπε πάρε το ταξί και έλα να μας πάρεις.

Του εξηγήσαμε ότι δεν θα πάω εγώ και ο μπαμπάς και σε λίγες μέρες που θα έρθει η μπέμπα θα έρθει πάλι με τη γιαγιά και έδειχνε πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έμπαινε στο καράβι. Εγώ να σας πω ότι απο χθες το βράδυ κλαίω, με πήρε απο κάτω, είναι πρώτη φορά που τον αποχωρίζομαι, θα μου λείψει το γλυκό του μουτράκι. Τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω να βιάζομαι να έρθει η μπουμπού, να πάμε γρήγορα σπιτάκι μας. Το απόγευμα θα το κόψουμε περπάτημα με τον αντρούλη μου.

Φιλάκια θα μπω και το βράδυ αν τα καταφέρω, ελπίζω να βρώ καμιά σας μέσα.

dYU4p3.png

Καλημέρα και απο εμένα!

Αχ αυτο το χέρι. λοιπον ειχα την αισθηση οτι δεν θα με ποναγε, αλλα τελικα...πονεσα λιγακι :rolleyes:. Αλλα φυσικα το αντεχεις! Βιργινία μου μόλις μπεις στον μηνα σου πρέπει να το κάνει ο γιατρος!

Εμένα μου ειπε 3χλ περπάτημα καθε μέρα και ...σεξ!!! Να πω την αλήθεια, κάτι κάναμε :tongue:, αλλα κορίτσια πιο πολυ γελάσαμε παρα...το ευχαριστηθήκαμε. και φυσικα ειμαι και εγω μια μαμα που κοιμάται με τον γιο της αγκαλια! Και τι αγκαλιά ε;;; χα χα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατα τα άλλα κορίτσια μου πράγματι η μπέμπα μου έκανε τη χαρη και γύρισε! Αχ, αντε! Να πάνε όλα καλα!

Κατερινακι μου την Τρίτη λοιπόν ε; αχ θα έχουμε αγωνια!Τι να έγινε με τη Ρενα? ευχομαι να κρατα τα μωράκια της τώρα!

βρε λετε να εχω καταλαβει λαθος ? χμ! θα δειξει !!!

3 χλμ??? ο χριστος κ η παναγια !!! εγω περπατω 20 λεπτα κ τα φτυνω !!!! οσο για το σεξ....ας αξιωθει ο καλος μου κ ας γελαω κ γω !!! χαχαχα! δεν εχω απαιτηση να το ευχαριστηθω σε αυτη τη φαση !!! χαχαχαχαχαχχαχα!!!!!

μπλουμπλουδακι μου μην στεναχωριεσαι μωρε !!! σε λιγες μερες θα ειστε παλι αυτοκολλητακια !!! με το καλο να ερει κ η μπεμπουλα κ ελπιζω μιας κ το θες να ερθει πολυ πολυ συντομα !!!!!!!!!!!

Καλησπέρα στα όμορφα κ φουσκωμένα κοιλουμπάκια:D:D

Κάποιο νέο έχουμε από τις ετοιμόγεννές μας???? Το Lisaki απ'ότι είδα καλά κρατεί,,

Βρε τι γέλιο έριξα με το χέρι/δάχτυλα,,, βασικά δεν είχα ιδέα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο,,σε ποια βδομάδα???? Διότι έχω κανονίσει αποτρίχωση τέλη Μαϊου:tongue::tongue:

Όσο για το αράχνιασμα χα χα χα,,, εμένα όντως γεωτρύπανο χρειάζεται αφού από τον Οκτώβριο έχει να δει χαρά το επίμαχο σημείο:tongue::tongue:

Linaki κ Katerina είσte τυχερές που έχετε τους μπόμπιρές σας κ σας μοιράζουν αγκαλίτσες!!

Katerinaki την Τρίτη ε???? άντε αγαπούλα μου όλα καλά να σας έρθουν

Virgi έχουμε τον ίδιο σύζυγο?????

Maraki περιμένω,,

Bloublou με συγκίνησες με το μουτράκι του μικρού σου,,, καρδούλα μου λίγες μέρες είναι θα περάσουν,,, και θα του πας την αδερφούλα του κ θα είστε όλοι μαζί πάλι;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Αχ μου λείπει ο γατούλης μου, τον πήρα τηλέφωνο, και μου λέει ''έλα μαμα μου μαζί μου'' δεν το έχει συνηδητοποιήσει, βέβαια μου είπε η μαμά μου ότι ήτάν άψογος και στο ταξίδι και στο σπίτι, δεν μας αναζήτησε, αλλά του έκανε κάπως όταν με άκουσε στο τηλέφωνο, την ώρα του ύπνου της είπε όχι στο δικό μου κρεβάτι είναι μικρό πάμε στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, οπότε θα κοιμηθούνε παρεούλα με τη γιαγιά του.

Βιργινάκι μου μακάρι να μην αργήσει η μπουμπού.

Βανιλάκι μου κια μένα έχει ένα θέμα εκεί κάτω, που να δεις το πόδι, άστα.

Δεν βλέπω καμία μέσα, οπότε πάω να κάτσω με τον αντρούλη μου να δούμε Στα Άκρα με την βίκυ φλέσσα.

Φιλάκια σε όλες.

dYU4p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Bloublou, γνήσιος Κεφαλλονίτης ο μικρούλης σου, δεν τον σηκώνει το Πελοποννησιακό κλίμα, θέλει τον καθαρό εκείνο κεφαλλονίτικο αέρα, αχ, πόσο τον συμμερίζομαι, πόσο τον νιώθω!!! Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί! Βρε, μη στεναχωριέσαι, όπου νιώθει καλύτερα το παιδί!!! Bloublou θα ανέβει ο γιατρός σου Πάτρα από Κεφαλλονιά;

Εμένα, πάντως κορίτσια δεν μου άρεσε καθόλου η εξέταση αυτή του τραχήλου... ευτυχώς, τώρα, που είναι σίγουρη η καισαρική, θα την αποφύγω, φαντάζομαι.

Όσο για το περπάτημα κι εγώ περπάταγα περπάταγα στο πρώτο και δυστυχώς ο μπεμπάκος δεν ήθελε να κατέβει...

Αχ, κορίτσια, σε πολλές πλησιάζει η μεγάλη μέρα, καθώς φαίνεται! Υπομονή, μετράτε αντίστροφα!

Καλή νύχτα να έχετε όλες σας και καλή ξεκούραση!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Βρε τι γέλιο έριξα με το χέρι/δάχτυλα,,, βασικά δεν είχα ιδέα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο,,σε ποια βδομάδα???? Διότι έχω κανονίσει αποτρίχωση τέλη Μαϊου:tongue::tongue:

Όσο για το αράχνιασμα χα χα χα,,, εμένα όντως γεωτρύπανο χρειάζεται αφού από τον Οκτώβριο έχει να δει χαρά το επίμαχο σημείο:tongue::tongue:

που ζεις παιδι μου εσυ ? χαχαχαχ!! μολις μπαινουμε στο μηνα μας γινεται αυτο !οσο για το σεξακι κ γω απο μεσα σεπτεμβρη εχω μιας κ ηταν η εξωσωματικη στη μεση ! το τι του ταξα σημερα μπας και...... αλλα τιποτα !!! μεχρι που καποια στιγμη του τα λεγα κ γυρναω στην κοιλιτσα κ λεω μπεμπα κλωτσα τωρα που μπορεις κ το βραδυ κοιτα να κοιμηθεις νωρις εχω δουλεια με τον μπαμπα σου !!! χαχαχχαχααχ!!! καλα εκει γελασα γιατι αυτο ηταν το τελευταιο που περιμενε να ακουσει !!! τωρα ειναι που δεν κανει τιποτα ! χαχαχαχα!!!!

Virgi έχουμε τον ίδιο σύζυγο????
να το ελεγξουμε βανιλακι μου ! χεχεχεχ!!

καλημερα φουσκωμενες κοιλιτσες!!!

πως ειστε σημερα, εγω δεν ειμαι πολυ καλα, με ποναει ο λαιμος μου και εχω και καταροη, μαλλον αρπαξα καμια γριπουλα, θα πιω κανα ζεστο και καμια καραμελα φυτικη και θα δουμε.

ρε γμτ, κοιμαμαι ξεσκεπαστη, ζεσταινομαι παρα πολυ το βραδυ, απο κει θα την αρπαξα..:(

κατα τα αλλα χτες περασαμε το κουφετι χρωματακι στους τοιχους και σημερα θα κανουμε τις ριγες, εγινε πολυ ωραιο αλλα σιγουρα θα δειξει μολις γινουν οι ριγες και μπουν και τα επιπλα.

επισης εχω σημερα μανικιουρ και πεντικιουρ, αυριο εχουμε βαπτιση, θα ρωτησω και την κουμπαρα μου για την αποτριχωση, μηπως και το συμαζεψουμε το θεμα απο κατω:cool::cool:

Αχ μου λείπει ο γατούλης μου, τον πήρα τηλέφωνο, και μου λέει ''έλα μαμα μου μαζί μου'' δεν το έχει συνηδητοποιήσει, βέβαια μου είπε η μαμά μου ότι ήτάν άψογος και στο ταξίδι και στο σπίτι, δεν μας αναζήτησε, αλλά του έκανε κάπως όταν με άκουσε στο τηλέφωνο, την ώρα του ύπνου της είπε όχι στο δικό μου κρεβάτι είναι μικρό πάμε στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, οπότε θα κοιμηθούνε παρεούλα με τη γιαγιά του.

αχ τι γλυκουλης!!! μωρε θα δει τους φιλους του σημερα και θα ειναι μια χαρα.. και εσυ μην στεναχωριεσαι.. λιγος καιρος εμεινε!

Εμένα, πάντως κορίτσια δεν μου άρεσε καθόλου η εξέταση αυτή του τραχήλου... ευτυχώς, τώρα, που είναι σίγουρη η καισαρική, θα την αποφύγω, φαντάζομαι.

Βερολινακι γιατι θα κανεις καισαρικη, ειχες κανει και στο πρωτο?

οσο για το σεξακι κ γω απο μεσα σεπτεμβρη εχω μιας κ ηταν η εξωσωματικη στη μεση ! το τι του ταξα σημερα μπας και...... αλλα τιποτα !!! μεχρι που καποια στιγμη του τα λεγα κ γυρναω στην κοιλιτσα κ λεω μπεμπα κλωτσα τωρα που μπορεις κ το βραδυ κοιτα να κοιμηθεις νωρις εχω δουλεια με τον μπαμπα σου !!! χαχαχχαχααχ!!! καλα εκει γελασα γιατι αυτο ηταν το τελευταιο που περιμενε να ακουσει !!! τωρα

και εμεις τελευταια φορα τον Οκτωμβρη:confused::confused:

καλα τωρα μας ειπε ο γιατρος οχι στον 8ο αλλα τοσους μηνες βρε κοριτσα ουτε μια σταγονιτσα δεν επεσε.. αναβροχια!!!!

θα του κρατησω κανα μανιατικο ομως και θα το ξαναδει την 28η Οκτωβριου!!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια τι να κανει η Τιτινα με την μπεμπα της?

χαθηκε και η Mamatopolina..

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

4.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

5.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

6.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

7.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

8.Athi80.......................................................10/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

9.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

20.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................28/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.fntag......Διδυμα.......ΜΗΤΕΡΑ.................30/0611.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

23.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

26.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

27.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

28.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

-Κουνια

-αλλαξιερα

-λικνο η καλαθουνα

-παντα

-κουνουπιερα

-3 σετ σεντονια κουνιας

-2 σετ σεντονια καλαθουνας η λικνο

-2 κουβερτες πικε κουνιας + 2 μικροτερες

-2 σελτεδακια κουνιας

- ενδοεπικοινωνια ή καμερα παρακολουθησης

- φωτιστικό οροφής / δαπέδου

- καλαθάκι για τα καλλυντικά

- θερμομετρο εσωτερικου χωρου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

-Σαμπουαν αφρολουτρο 2σε1

-λοσιον ενυδατικη

-κρεμα συγκαματος

-μαντηλακια καθαρισμου

-μπατονετες

-νυχοκοπτη

-βουρτσακι χτενακι

-γαζες

-οινοπνευμα

-θερμομετρο

-ρουφηχτηρι για μυξουλες

-φυσιολογικος ορος

-μπεμπιλινα

-θερμομετρο σωματος

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

-Μπανακι

-θερμομετρο μπανιου

-2-3 σετ πετσετες

-2 μπουρνουζια ή καπες

-σφουγγαρι φυσικο

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

-εσωτερικα φορμακια

-εξωτερικα φορμακια

-καλτσουλες

-γαντακια

-πανες αγκαλιας

-πανες για γουλιες

-σαλιαρες

-πιπιλες

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

-3 μπιμπερο μεγαλα

-3 μπιμπερο μικρα

-δοσομετρητης για γαλα (για τις βολτες ειναι αυτο δοχειο)

-βουρτσακι που πλενουμε τα μπουκαλια

-αποστειρωτης

-βραστηρας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ

-καροτσι

-καθισματακι αυτοκινητου

-ομπρελα για το καροτσι

-μαρσιπος ή sling

-τσαντα αλλαγης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ

-νυχτικό

-Ένα φαρδύ βαμβακερό t-shirt

-Παντόφλες

-Ζεστές κάλτσες

-Πετσέτες προσώπου και πετσετάκια

-νεσεσερ(οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, κρέμες προσώπου, σαμπουάν, βούρτσα, κρέμα χεριών, πιστολάκι)

-Ρόμπα και νυχτικό ή φόρμα ή πιτζάμες

-2-3 σουτιέν θηλασμού

-Ένα πακέτο επιθέματα στήθους

-Σερβιέτες

-Εσώρουχα

-Ρούχα για την επιστροφή στο σπίτι

-Ένα ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια

Καλημερούδια τι μου κάνετε;

Μαράκι περαστικά για το κρύωμα, και εγώ ξεσκέπαστη κοιμάμαι, με έχει πιάσει η ζέστη, λέω να κάνω και εγώ ένα πεντικιούρ σήμερα, στην Κεφαλονιά δεν τα κατάφερα, θα το εκμεταλλευτώ εδώ. Περιμένουμε φώτο του δωματίου αν κια είμαι σίγουρη θα βγει τέλειο.

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Bloublou, γνήσιος Κεφαλλονίτης ο μικρούλης σου, δεν τον σηκώνει το Πελοποννησιακό κλίμα, θέλει τον καθαρό εκείνο κεφαλλονίτικο αέρα, αχ, πόσο τον συμμερίζομαι, πόσο τον νιώθω!!! Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί! Βρε, μη στεναχωριέσαι, όπου νιώθει καλύτερα το παιδί!!! Bloublou θα ανέβει ο γιατρός σου Πάτρα από Κεφαλλονιά;

Όσο για το περπάτημα κι εγώ περπάταγα περπάταγα στο πρώτο και δυστυχώς ο μπεμπάκος δεν ήθελε να κατέβει...

Αχ, κορίτσια, σε πολλές πλησιάζει η μεγάλη μέρα, καθώς φαίνεται! Υπομονή, μετράτε αντίστροφα!

Καλή νύχτα να έχετε όλες σας και καλή ξεκούραση!

Βερολίνα μου δεν άντεχε άλλο τι στενωσιά που λέει και ο μπαμπάς μου, κατά τα άλλα άψογος, κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ, τώρα που του μίλησα στο τηλέφωνο μου λέει ''έλα μαζί μου'' εντάξει, ξέρω ότι τα περνάει καλά με τη μαμά μου, αλλά μας λείπει πολύ. Ο γιατρός μου ανεβαίνει Πάτρα Παρασκευή μεσημέρι με Κυριακή, αν μπούμε το άλλο Σάββατο με πρόκληση θα είμαστε μαζί, αλλιώς ότι τύχει θα είναι με τον Θάνο Αλιβιζάτο, εξίσου πολύ καλός, γέννησε μία φίλη πριν ένα μήνα, πολύ ήρεμος και με υπομονή. Συνεργάζεται μαζί του ο Φώτης. Μέσα στην βδομάδα αν δεν προκύψει κάτι θα πάω να με δει και αναλόγος θα πράξουμε. Έυχομαι να γίνει κάτι απο μόνο του.

dYU4p3.png

Καλημερα, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;

Μαρακι μου, τελεια, ετοιμαζεται το δωματιο, με το καλο!!!!

Αχ, κοριτσια, στο θεμα του σεξ, εμεις συνολικα 9 μηνες 4-5 φορες εχουμε βρεθει..:rolleyes: Τωρα μονο εχουμε κανει κατι απανωτα μηπως βοηθησει την κατασταση.:tongue::tongue:

Το τι εχω ταξει του μπεμπη μου για να βγει, αλλα τιποτα αυτος, μαλλον ειναι πολυ βολεμενος..:rolleyes:

Πολλα φιλακια σε ολες, εγω θα παρω τους δρομους παλι σημερα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημέρα σας....

χαιρομαι που ειστε καλα κορίτσια μου και μην βιάζεστε να βγουν τα μπεμπακια.......όταν θα είναι έτοιμα θα έρθουν.....;);)

δεν έχω κοιμηθεί πάνω από μια ωρα και τώρα παμε jumpo να πάρουμε δωρα για ένα πάρτυ γεννεθλίων που έχει ο μικρός το απογευμα και μετά στο πάρκο για παιχνίδι γιατί έχω πολλά νεύρα και δεν μου φταίει τίποτα ο καψερός να ουρλιάζω σαν υστερική χωρίς λόγο:oops::oops:

πολλά φιλάκια σε όλες :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...