Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κοιτα μαρακι μου για καποιες ειναι πολυ δυσκολο κ για καποιες αλλες δεν ειναι τιποτα απολυτως ! ειναι κ στην καθε κοπελα πως θα το παρει κ αν ειναι χαλαρη εκεινη την ωρα κ φυσικα ειναι κ στο χερι !!!! χιχιχι! εγω παντως το εχω δεσει οτι θα πονεσω !

αφου λεω του αντρα μου ! ελα να κανουμε λιγες αγκαλιτσες ...μπας κ πονεσω λιγοτερο με το χερι αλλα τιποτα απτοητος ! προκειμενου να ειναι η κορη του ασφαλης προτιμαει να πονεσω ! χαχαχχα!!!! τς τς τς !!!!!

για τις καουρες σε βοηθαει ετσι να κοιμασαι ε ?

εμενα κ παλι στο πλαι.!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα μαρακι μου για καποιες ειναι πολυ δυσκολο κ για καποιες αλλες δεν ειναι τιποτα απολυτως ! ειναι κ στην καθε κοπελα πως θα το παρει κ αν ειναι χαλαρη εκεινη την ωρα κ φυσικα ειναι κ στο χερι !!!! χιχιχι! εγω παντως το εχω δεσει οτι θα πονεσω !

αφου λεω του αντρα μου ! ελα να κανουμε λιγες αγκαλιτσες ...μπας κ πονεσω λιγοτερο με το χερι αλλα τιποτα απτοητος ! προκειμενου να ειναι η κορη του ασφαλης προτιμαει να πονεσω ! χαχαχχα!!!! τς τς τς !!!!!

για τις καουρες σε βοηθαει ετσι να κοιμασαι ε ?

εμενα κ παλι στο πλαι.!!!

καλα, εγω ειδικα τωρα που το ξανασκεφτομαι για το χερι, εχουμε και την αποχη τοσους μηνες, θα μου φανει!!!!!!!!

καλα και εμενα ο δικος μου, στην αλλη ακρη κοιμαται για να μην ενοχλει την κορη του λεει:cool::cool:

Ενοχλει την μανα ομως!!:mad::x

στο πλαι δεν μπορω καθολου να κοιμηθω οταν εχω καουρες, ποτε δεν το πιστευα οτι θα κομαμαι ανασκελα και θα ειναι καπως καλυτερα!

σε αφηνω λιγακι, παω να βαλω τα γεμιστα μου!

φιλια!

xaxaxax!!! στην αλλη ακρη παει ε ???

μα τι αντρες ειναι αυτοι ??

εγω του κανω πλακα ! Βρε μπας κ βρηκες καμια αλλη ???

αντε φιλεναδα να βαλεις τα γεμιστα σου !

κ γω γεμιστα εχω σημερα !!!

παω να ξαναξαπλωσω λιγο !

εφαγα καμια 20αρια φραουλες πρωινιατικα κ σα να βαρυνα λιγο !

αχαχαχχα!!!

Διαφημίσεις

Οζαλινακι χαζευα απο κει στο παρεντς και βρηκα αυτο:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=89748

φιλακια!!

δεν είμαι η μόνη ε????????

μετά από πολυ διαβασμα Μαρακι μου το πήρα απόφαση οτι δεν την γλιτώνω.....βέβαια τα οριστικα νέα θα τα μάθω την Πέμπτη που θα κάνω πάλι υπερηχο.....

Μόλις μπηκα σπίτι ,ειχα πάει για εξετάσεις και πραγματικα πολύ χαιρομαι που είναι τελευταία φορα που κάνω καλλιεργεια κολπικού.......κάθε μήνα η ίδια ιστορία και έιναι και άβολη.......:cool:

Μετα έτρεχα να δω και βαφτιστικούς σταυρούς αλλά άρχισα να πονάω και γύρισα........

όσο για το χέρι που λέτε δεν πονάει κοριτσάκια μου........ γιατρός στο γάντι του βάζει παραφινέλαιο για να γλυστράει :rolleyes: απλα η αίσθηση οτι κάτι μπαίνει στο αραχνιασμένο τούνελ είναι κάπως:roll::roll::lol:

όσο για αγκαλίτσες και χαδάκια( τι είπαμε ότι είναι αυτό?????) έχουμε διακόψει διπλωματικές σχέσεις με τον σύζηγάτο δίοτι το μωρό δεν αντέχει να πιἐζεται......:cool::cool::cool:

και έτσι για να αντέξω την ερημιά της αγκαλιας το μισό βράδυ κοιμάμαι με τον γιόκα μου που δεν αρνειται καμία αγκαλιά και ανεβάζει και την ποδάρα του στην μέση μου αρχίζει και η μπέμπα τις κλωτσιές και είμαι μια ευτυχισμένη μάνα που πονάει παντού.;);)

Μανουλες!!!!! Καλησπέρα!

Τι κάνετε;;;; Εγώ πήγα γιατρο! Ολα καλα! Μια χαρά! Η μπέμπα γύρισε, ειναι +/-2450 ο τράχηλος μαλακος μεν, πίσω δε, οπότε ακομα αργούμε!!! Αντε να δώ πότε θα σκάσει μύτη!

τι καλό κορίτσι έχεις:tongue::tongue::tongue: τώρα χαλαρά και όταν θα είναι έτοιμη θα έρθει;)

Καλημέρα κι απο μένα! Βιργινακι πρωινή βλέπω...εγω ξυπνησα γύρω στις 4 με κάτι πονακια μέχρι τις 6 οπότε ξανακοιμηθηκα.

Για το χέρι δεν το βλέπω απο τώρα!! Αφού εγω που πήγα την Τρίτη κ έχει αρχίσει κ λεπταινει, με είδε πρώτα με τον υπερηχο και μου είπε την άλλη βδομάδα θα βάλει χέρι για να μην προκαλέσει τώρα περισσότερο.

Κατερίνα μου είδες συνεργάστηκε η μπουμπου σου! Με το καλο λοιπόν!

μπράβο Λιζάκι.......είδες που όλα κυλάνε ομαλά?????????να είσαι πολύ ἠρεμη και να ξεκουράζεσαι πολυ;)

φυσικα και δεν εισαι η μονη και εγω οταν ανακαλυψα την διαφραγματικη μητρα ελεγα τι ειναι αυτο και μετα βρηκα καμποσες περιπτωσεις σαν την δικη μου!

μακαρι να αλλαξει κατι και να τα καταφερεις αλλα και παλι δεν βαριεσαι.. δεξου το καλη μου.. υπαρχουν παντα και χειροτερα..

οσο για το χερι θα δουμε... πολυ μου αρεσε το αραχνιασμενο τουνελ:cool::cool:

καλα κοιμασαι αγκαλια με τον Θωμακο σου και την μπεμπουλα και σκεφτεσαι καισαρικες και τετοια? αυτο ειναι ευλογια αγαπη μου!

καλα κοιμασαι αγκαλια με τον Θωμακο σου και την μπεμπουλα και σκεφτεσαι καισαρικες και τετοια? αυτο ειναι ευλογια αγαπη μου!

ναι είναι Μαράκι μου και σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να το ζήσεις και εσύ και όλες οι φιλενάδες εδώ αλλα και όλες οι γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες......:tongue:

καλη ξεκουραση κοριτσακι μου,

καλα σου αρεσουν οι φραουλες?

τις μισω δεν μπορω καθολου να τις φαω!

τις λατρευω σου λεω !!!! εχω φαει αμετρητα κεσεδακια εδω κ καμια 15αρια μερες τωρα ! ο αντρας μου με κοροιδευει λεει εσυ θα βγαλεις φραουλες οχι παιδι ! χαχαχαχ!!!!

δεν είμαι η μόνη ε????????

μετά από πολυ διαβασμα Μαρακι μου το πήρα απόφαση οτι δεν την γλιτώνω.....βέβαια τα οριστικα νέα θα τα μάθω την Πέμπτη που θα κάνω πάλι υπερηχο.....

Μόλις μπηκα σπίτι ,ειχα πάει για εξετάσεις και πραγματικα πολύ χαιρομαι που είναι τελευταία φορα που κάνω καλλιεργεια κολπικού.......κάθε μήνα η ίδια ιστορία και έιναι και άβολη.......:cool:

Μετα έτρεχα να δω και βαφτιστικούς σταυρούς αλλά άρχισα να πονάω και γύρισα........

όσο για το χέρι που λέτε δεν πονάει κοριτσάκια μου........ γιατρός στο γάντι του βάζει παραφινέλαιο για να γλυστράει :rolleyes: απλα η αίσθηση οτι κάτι μπαίνει στο αραχνιασμένο τούνελ είναι κάπως:roll::roll::lol:

όσο για αγκαλίτσες και χαδάκια( τι είπαμε ότι είναι αυτό?????) έχουμε διακόψει διπλωματικές σχέσεις με τον σύζηγάτο δίοτι το μωρό δεν αντέχει να πιἐζεται......:cool::cool::cool:

και έτσι για να αντέξω την ερημιά της αγκαλιας το μισό βράδυ κοιμάμαι με τον γιόκα μου που δεν αρνειται καμία αγκαλιά και ανεβάζει και την ποδάρα του στην μέση μου αρχίζει και η μπέμπα τις κλωτσιές και είμαι μια ευτυχισμένη μάνα που πονάει παντού.;);)

χαχαχαχχαχαα αραχνιασμενο τουνελ ??? χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

πολυ μου αρεσε !! δε μου λες καλο μου κοριτσι !! βαζει ολο το χερακι η κανα 2 αντε 3 δαχτυλακια ???? γιατι εγω το δευτερο νομιζα......... κλαψ...κανω λαθος ???????????????????

Διαφημίσεις

ασχετο απο χτες ποναει η κοιλια μου κ εχω συχνα πονακια κολπικα κ ποτε ποτε σαν τσιμπηματα η τσουξιμο !!

αρνουμαι βεβαια να παρω το γιατρο γιατι θα ακουσω το φοβερο σλογκαν του, δεν μας πειραζουν αυτα !!!!!

χαχαχαχχαχαα αραχνιασμενο τουνελ ??? χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

πολυ μου αρεσε !! δε μου λες καλο μου κοριτσι !! βαζει ολο το χερακι η κανα 2 αντε 3 δαχτυλακια ???? γιατι εγω το δευτερο νομιζα......... κλαψ...κανω λαθος ???????????????????

βάζει μόνο 2 δαχτυλάκια τον δείκτη και τον μέσο και όχι μέσα μέσα...μέχρι που να ακουμπίσει τον τράχηλο και να δει αν υπάρχει διαστολή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχα για να μπεί όλο το χέρι κοριτσάκι μικρό θέλει γεοτρύπανο πρώτα...:cool::cool::cool::cool:

ασχετο απο χτες ποναει η κοιλια μου κ εχω συχνα πονακια κολπικα κ ποτε ποτε σαν τσιμπηματα η τσουξιμο !!

αρνουμαι βεβαια να παρω το γιατρο γιατι θα ακουσω το φοβερο σλογκαν του, δεν μας πειραζουν αυτα !!!!!

δεν μας πειράζουν αυτά Βιργινία!!!!:lol::lol::lol:

βάζει μόνο 2 δαχτυλάκια τον δείκτη και τον μέσο και όχι μέσα μέσα...μέχρι που να ακουμπίσει τον τράχηλο και να δει αν υπάρχει διαστολή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχα για να μπεί όλο το χέρι κοριτσάκι μικρό θέλει γεοτρύπανο πρώτα...:cool::cool::cool::cool:

δεν μας πειράζουν αυτά Βιργινία!!!!:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχχαχααχαχα!!!! δεν ξερω με ποια απαντηση σου να πρωτογελασω !!! χαχαχχαχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας, κοριτσακια και μπεμπακια, τι κανετε;

Κατερινα μου, τελεια που γυρισε η μπεμπα, μπραβο!!

Εγω δεν γενναω σημερα τελικα..:( Ημουν στο νοσοκομειο, δεν εχω καθολου διαστολη, μονο κατι τακτικες συσπασεις εχω. Οποτε παμε για τριτη με προκληση ειπαμε εκτος αν μεχρι τοτε αποφασισει ο μπεμπιτος μου να βγει.. Με εξετασε η μαια απο κατω, ειναι λιγο ενοχλητικο, δεν ποναει..

Τι κανετε εσεις;

Πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημέρα και απο εμένα!

Αχ αυτο το χέρι. λοιπον ειχα την αισθηση οτι δεν θα με ποναγε, αλλα τελικα...πονεσα λιγακι :rolleyes:. Αλλα φυσικα το αντεχεις! Βιργινία μου μόλις μπεις στον μηνα σου πρέπει να το κάνει ο γιατρος!

Εμένα μου ειπε 3χλ περπάτημα καθε μέρα και ...σεξ!!! Να πω την αλήθεια, κάτι κάναμε :tongue:, αλλα κορίτσια πιο πολυ γελάσαμε παρα...το ευχαριστηθήκαμε. και φυσικα ειμαι και εγω μια μαμα που κοιμάται με τον γιο της αγκαλια! Και τι αγκαλιά ε;;; χα χα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατα τα άλλα κορίτσια μου πράγματι η μπέμπα μου έκανε τη χαρη και γύρισε! Αχ, αντε! Να πάνε όλα καλα!

Κατερινακι μου την Τρίτη λοιπόν ε; αχ θα έχουμε αγωνια!Τι να έγινε με τη Ρενα? ευχομαι να κρατα τα μωράκια της τώρα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...