Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδες.

Με το καλο Ρενακι μου να κρατησεις τα μικρουλια σου στην αγκαλια σου.

Με την πρωτη ευκαιρια γραψε μας νεα σου.φιλακια

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες.Δεν εχω πολυ 15-7 εχω αλλα τον

επηρεαζει τον μικρουλη μου.Κ με τρια χαπια των 500 κ δν λεει να πεσει

με τιποτα.Πηρα κ τις εξετασεις σημερα κ εχω κ λευκωμα ουρων.Ολα

μαζι ρε γμτ.Ο γιατρος μου ειπε να παω στην Αθηνα για να ειμαι κοντα

αν συμβει τιποτα.Οταν ξαναπαω θα μου κοψει κ το ραμμα της περιδεσης.

Θα προσπαθησει λεει να παρει οσο το δυνατον περισσοτερο βαρος ο μικρος

για να μην χρειαστει να τον αφησω στο νοσοκομειο.Θα τρελαθω.

Εγω δν τον αφηνω μονο του με τιποτα...

Τι σας στεναχωρω κ εγω με τα δικα μου.

Μαρακι μου ετοιμο το δωματιο της καραμελιτας σου;

Λιζακι μου μπραβο 2800 το ζουζουνι σου,κ το Σαββατο μπαινεις στον μηνα

σου μια χαρα θα ειναι ολα.

Κατερινακι κ Μπλουμπλου το ριξατε στο περπατημα ε;;Βοηθαει στ'αληθεια;

Αχ βρε κοριτσια αυτο το αγχος μια για το ενα μια για το αλλο.Δν το

περιμενα τοσο δυσκολο.Τελος καλο να εχουμε κ χαλαλι.φιλια σε ολες

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο με το άγχος Αντυ μου ξαναπεστο!

Μην ανησυχείς πάντως, είναι πολυ σημαντικό που το βρήκατε εγκαίρως. Κ σε μια ξαδελφη μου συνέβη, γέννησε νωρίτερα γιατί δεν έπαιρνε βάρος, κ πήγαν όλα καλα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να μείνει για λίγο, για το καλο του θα είναι, αυτο να σκέφτεσαι!

Κατερίνα μου keep walking. Άντε μακάρι να γεννήσεις αύριο και μάλιστα φυσιολογικά κ να χαρεις το ζουζουνι σου. Συσπασεις έχουν ξεκινήσει καθόλου;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Kαλημερα σε όλα τα κορίτσια,,,

Μπήκαμε στην τελική ευθεία έτσι???

Σας διάβασα θα μπω αργότερα να γράψω,,είμαι πτώμα,,, το στομάχι πάλι με έκαιγε όλο το βράδυ,,, άυπνη 2 μέρες τώρα

Lisaki κρατάς ακόμα,,μπράβο αγαπούλα,,,

Άντυ δεν μας στενοχωρείς, να μπαίνεις να μοιράζεσαι τις αγωνίες σου

Τα υπόλοιπα αργότερα,,

Θέλω να κοιμηθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

"cogito,ergo sum"

ΚΑλημερα κοριτσακια.

Και γω πολυ πρωινη και σημερα, εβαλα πλυντηριο, το 2ο του μωρου, τωρα πρεπει να σιδερωσω και βαριεμαι...

Γενικα αυτες τις μερες, εχω πολλες δουλειες και κουραζομαι, δεν αντεχω και πολλα πλεον και μερικες φορες μου φιανονται βουνο!

Στο πρωτο μαθημα μας ειπαν γενικα πως θα καταλαβουμε οτι γενναμε. Αν δουμε βλεννα στο εσωρουχο, αν δουμε σταγονες αιμα, αν σπασουν τα νερα και αν εχουμε πονακια χαμηλα, σαν περιοδου. Οχι απαραιτητα ολα μαζι... Αν δουμε πολυ αιμα να τρεχει, ναπαμε αμεσως σε νοσοκομειο γιατι υπαρχει προβλημα. Καθως και αν δουμε σκουρα υγρα γιατι αυτο σημαινει οτι το μωρο εκανε κακακια του μεσα στη μητρα..

Για τον θηλασμο μας ειπαν οτι ακριβως λεει και το φορουμ!!!!! Ποσο καλος ειναι κτλ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας βαλουν το μωρο κατευθειαν πανω μας, να θηλασει (παντα μιλαμε για μωρακια χωριςνα εχουν παρουσιασει προβληματα) να το εχουμε οση ωρα θελει αυτο στο στηθος τη μερα να εδραιωθει η γαλουχια, να μην παρουμε μποιμπερο και πιπιλες στην αρχη γιατι θα παθει συγχιση θηλων και ουσιαστικα δεν χρειαζεται κτλ...

Αν θελετε να σας πω και για τις ασκησεις, να μου το πειτε.

Βανιλια μου ναι, στο Αττικο εκανα τα μαθηματα, εχω και την αλλη Τεταρτη.

Εχω αγχωθει πολυ με την γεννα... Με την ολη διαδικασια, ελπιζω να μου περασει.

Και μια ερωτηση: Αντιηλιακο επιτρεπεται στα βρεφακια, και αν ναι, ποιο εχετε παρει εσεις;

Και γω λεω να κανω αποτριχωση τις τελευταιες μερες παντου, να μην εχω το θεμα του ξυρισματος στο νοσοκομειο.

Κοριτσάκια στα γρήγορα σας διαβασα-δεν θυμάμαι τιποτα.......κοιμηθηκε ο μικρος και λεω να παω και εγω γιατι είμαι με 2 ωρες υπνο.

Μινα ωραια όλα αυτα. Μπραβο! Οσο για το αντηλιακο, καλο ειναι να μην βάλεις. Θα βγάζεις τον μικρο πρωινες και απογευματινες ώρες!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Αχ, δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα νέα σας, οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας και σε ένα μήνα περίπου από σήμερα να μην έχουμε πια τέτοια άγχη! Βέβαια θα έχουμε τα άγχη των μωρών, εάν παίρνουν βάρος, εάν αναπνέουν, εάν, εάν.... αχ, αυτά τα άγχη... Ο Θεός να μας φυλάει.... Κουράγιο και υπομονή!

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τα μωράκια της Ρένας σήμερα!

Κι εγώ κουράζομαι πολύ με τις δουλειές του σπιτιού και όλα όσα πρέπει να γίνουν, αλλά μπορούμε κι αλλιώς; Κορίτσια συγχωρέστε με που δεν σας γράφω πολλά, αλλά πραγματικά, πως τα καταφέρνω και δεν βρίσκω χρόνο... Τέλος πάντων, σας διαβάζω και προσπαθώ να μην χάνω τα νέα της ωραίας μας παρέας!

Να είστε όλες καλά, πολλά πολλά φιλάκια στα νινάκια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

που ειστε κοριτσακια;;

ολα καλα;

εμενα με ξυπνησε μια βλαμενη στο τηλεφωνο στις 5 και μου χαλασε το κεφι.

κατι βλακειες απο την vodafone.

το πρωι ειμουν σε μια φιλη μου που εχει μωρο 18μηνων και ηταν μια γλυκα!!!!

ολο μιλουσε και τραγουδουσε!!!!

Μπηκα στα γρηγορα !!! τι κανετε ? με το καλο τα διδυμακια της παρεας μας !!!!

πηγα λητω σημερα κ πηρα εσωρουχα μια χρησης, σουτιεν θηλασμου, στρωμα αλλαξιερας, κ κορδελιτσες της μπεμπιτσας !!

υστερα ηρθαμε εδω κ πλακωθηκαμε στις δουλειες κ μετα απο το μεσημερι μεχρι τωρα τσακωνομουν με τον καλο μου !!! Τι ομορφα !!! Ουφ! Βαριοταν να κανει δουλειες κ ειχε τρελλη μουρμουρα κ παντα βαζει κ ασχεταα μεσα σε καθε τσακωμο κ το παμε παντα φτου κ απο την αρχη ! επικρετουσε τρελλα για 4 ολοκληρες ωρες κ ετσι το κεφαλι μου ειναι καζανι !!!!!

δεν γραφω ξεχωριστα γιατι σχεδον τιποτα δεν θυμαμαι !!! σας στελνω ομως πολλα πολλα φιλακια !!!

Εγώ ρε κορίτσια έχω και το άλλο...μπερδεύω τις λέξεις! Θέλω να πω "Άναψε το θερμοσίφωνο" π.χ. και λέω "Άναψε το θερμοκήπιο"...άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!!!

Αρκεί να βρω μια λέξη που να ξεκινάει με το ίδιο γράμμα...και θα την πετάξω. Το παίρνω χαμπάρι ότι έχω πει βλακεία από το βλέμμα του άντρα μου (ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!! :P :p :P )

αν το εχεις τωρα λογο εγκυμοσυνης εισαι μια χαρα !

εγω το εχω μονιμα..κλαψ κλαψ κλαψ...!!!!!:(:(:(:(:(:(

που ειστε κοριτσακια;;

ολα καλα;

εμενα με ξυπνησε μια βλαμενη στο τηλεφωνο στις 5 και μου χαλασε το κεφι.

κατι βλακειες απο την vodafone.

κ μενα με πηρε στις 5 παρα αυτη η χαζη της vodafone αλλα την εφαγε την πορτα της ! χαχαχαχ!!!

καλε που ειστε ολες?

εγω μολις εφαγα (λιγο αργα σημερα αλλα ειχαμε δουλιτσες..) και θα κανω το μπανακι μου για να την πεσω.

αυριο βαφουμε και το πρωτο χερι και το Σαββατο κανουμε τις ριγες!!

αδειασαμε το δωματιο και ολα ειναι ετοιμα..

λοιπον περιμενουμε τα νεα της Κατερινας αυριο..

φιλακια σε ολες!

Μανουλες!!!!! Καλησπέρα!

Τι κάνετε;;;; Εγώ πήγα γιατρο! Ολα καλα! Μια χαρά! Η μπέμπα γύρισε, ειναι +/-2450 ο τράχηλος μαλακος μεν, πίσω δε, οπότε ακομα αργούμε!!! Αντε να δώ πότε θα σκάσει μύτη!

σας φιλώ γλυκά όλες, κα Βιργινάκι μη σκας με τους τσακωμους. Αντρες παιδί μου, που να καταλάβουν!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια !!!!

Ω ναι ξυπνια απο τις 6 παρα !

Μπηκα να χαζεψω μπας κ νυσταξω !

Μαρακι αντε επιτελους γλυκουλα μου ! καλη αρχη !!!!!!

Κατερινακι .. αντρες...... η τεμπελια τους ωρες ωρες δεν εχει ορια !!! Ουφ !!!

Τελεια η μπεμπουλα σου κ φυσικα μια χαρα την κοβω να εχει βολευτει κ να μη θελει να βγει ε ? χιχιχι!!! χμ.. σε εξετασε απο κατω ?? ποναει ???

υποψιαζομαι πως την Πεμπτη που θα παω κ γω να με δει θα το φαω το χερακι μου !!!!

οχι τιποτα αλλο ...απραγια τοσους μηνες θα βελαξω εκει περα μ αυτο ! χαχχα!!! χριστε μου τι λεω πρωινιατικα! αλλα φοβαμαι !!!

Κ κατι αλλο ! Την μπεμπα σου την ειχες καταλαβει οτι εχει γυρισει ??? εννοω αν ειδες διαφορα στο σχημα κοιλιας, η αν ειδες διαφορα στις κλοτσιες πχ τα σημεια που στις ριχνει !

Γιατι εγω καμια φορα λεω πρεπει να εχει γυρισει κ αλλες ειμαι σιγουρη οτι ειναι ακομα με το κεφαλι πανω ! Τι να πω ! εχω μεγαλη αγωνια !

Καλημέρα κι απο μένα! Βιργινακι πρωινή βλέπω...εγω ξυπνησα γύρω στις 4 με κάτι πονακια μέχρι τις 6 οπότε ξανακοιμηθηκα.

Για το χέρι δεν το βλέπω απο τώρα!! Αφού εγω που πήγα την Τρίτη κ έχει αρχίσει κ λεπταινει, με είδε πρώτα με τον υπερηχο και μου είπε την άλλη βδομάδα θα βάλει χέρι για να μην προκαλέσει τώρα περισσότερο.

Κατερίνα μου είδες συνεργάστηκε η μπουμπου σου! Με το καλο λοιπόν!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Τι κάνετε;;;; Εγώ πήγα γιατρο! Ολα καλα! Μια χαρά! Η μπέμπα γύρισε, ειναι +/-2450 ο τράχηλος μαλακος μεν, πίσω δε, οπότε ακομα αργούμε!!! Αντε να δώ πότε θα σκάσει μύτη!

τι καλα!!! μια χαρουλα η μπεμπουλα σου, αντε να σκασει μυτη να την καμαρωσεις!!

Lisaki κρατας γερα ε;;;;:tongue::tongue: μπραβο, αντε ο μπεμπουλης θα τα καταφερει σιγουρα!!

Βιργινακι μου, πως εισαι σημερα? κουραστηκε μωρε ο αντρουλης σου γι'αυτο παραπονιεται, τι να πω και εγω που ο δικος μου ειναι durasel και εχτες μεχρι αργα ξηλωνε πριζες και το κουρτινοξυλο για να ειναι ετοιμο το δωματιο σημερα?:cool::cool:

τα αλλα κοριτσακια μας, τι κανουν? εγω εχω παλι καουρες αλλα ευτυχως με εχει αφησει η αλλεργια!

Λιζακι μου θα δειξει ! Αλλα μου ειχε πει στις αρχες οτι ΛΙΓΟ πριν μπω στο μηνα μου θα με εξετασει απο κατω με το χερι ! κλαψ !

Κ γω την Πεμπτη που εχω ραντεβου θα θελω 3 μερες για να μπω !!!

Μαρακι μου στειλε τον γλυκουλη σου λιγο απο δω !! χιχιχιιχχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

καουρες παλι ε ???? ποπο κ μενα με πιανουν συνηθως τα βραδυα ! οχι συνεχεια εντονα αλλα ειναι στιγμες που νιωθω πως μεσα μου παιρνω φωτια !!!!

Λιζακι μου θα δειξει ! Αλλα μου ειχε πει στις αρχες οτι ΛΙΓΟ πριν μπω στο μηνα μου θα με εξετασει απο κατω με το χερι ! κλαψ !

Κ γω την Πεμπτη που εχω ραντεβου θα θελω 3 μερες για να μπω !!!

Μαρακι μου στειλε τον γλυκουλη σου λιγο απο δω !! χιχιχιιχχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

καουρες παλι ε ???? ποπο κ μενα με πιανουν συνηθως τα βραδυα ! οχι συνεχεια εντονα αλλα ειναι στιγμες που νιωθω πως μεσα μου παιρνω φωτια !!!!

βρε κοριτσια εγω δεν ανυσηχω για το χερι, ειναι τοσο τρομακτικο?

μια φιλη μου και η ξαδελφη μου που εχουμε τον ιδιο γιατρο δεν τις πονεσε μου ειπαν..:cool:

Βιργινακι, εχει αγωνια για την κορη του ο καλος μου, αλλα πραγματικα μην φανω υπερβολικη ωρες-ωρες με την προκομαρα του μου σπαει τα νευρα!

καλα για τις καουρες ασε, το βραδυ ειχα παρει φωτια, σχεδον ορθια στο μαξιλαρι κοιμηθηκα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...