Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα!!!!

Σημερα περιμενουμε τα διδυμακια της Ρενα μας!!!!!!

με το καλο κοπελα μου, να πανε ολα καλα και περιμενουμε τα νεα σου!!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?

εγω παλι ξυπνησα νωρις...

σημερα σερνεται το δικτυο μου!!!!

κατερινακι μου με πεταξε πριν εξω..

κοριτσακια ακομα κοιμαστε? εγω μολις μαγειρεψω θα παω για καφε..

φιλιακια προς το παρον!

ΚΑλημερα κοριτσακια.

Και γω πολυ πρωινη και σημερα, εβαλα πλυντηριο, το 2ο του μωρου, τωρα πρεπει να σιδερωσω και βαριεμαι...

Γενικα αυτες τις μερες, εχω πολλες δουλειες και κουραζομαι, δεν αντεχω και πολλα πλεον και μερικες φορες μου φιανονται βουνο!

Στο πρωτο μαθημα μας ειπαν γενικα πως θα καταλαβουμε οτι γενναμε. Αν δουμε βλεννα στο εσωρουχο, αν δουμε σταγονες αιμα, αν σπασουν τα νερα και αν εχουμε πονακια χαμηλα, σαν περιοδου. Οχι απαραιτητα ολα μαζι... Αν δουμε πολυ αιμα να τρεχει, ναπαμε αμεσως σε νοσοκομειο γιατι υπαρχει προβλημα. Καθως και αν δουμε σκουρα υγρα γιατι αυτο σημαινει οτι το μωρο εκανε κακακια του μεσα στη μητρα..

Για τον θηλασμο μας ειπαν οτι ακριβως λεει και το φορουμ!!!!! Ποσο καλος ειναι κτλ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας βαλουν το μωρο κατευθειαν πανω μας, να θηλασει (παντα μιλαμε για μωρακια χωριςνα εχουν παρουσιασει προβληματα) να το εχουμε οση ωρα θελει αυτο στο στηθος τη μερα να εδραιωθει η γαλουχια, να μην παρουμε μποιμπερο και πιπιλες στην αρχη γιατι θα παθει συγχιση θηλων και ουσιαστικα δεν χρειαζεται κτλ...

Αν θελετε να σας πω και για τις ασκησεις, να μου το πειτε.

Βανιλια μου ναι, στο Αττικο εκανα τα μαθηματα, εχω και την αλλη Τεταρτη.

Εχω αγχωθει πολυ με την γεννα... Με την ολη διαδικασια, ελπιζω να μου περασει.

Και μια ερωτηση: Αντιηλιακο επιτρεπεται στα βρεφακια, και αν ναι, ποιο εχετε παρει εσεις;

Και γω λεω να κανω αποτριχωση τις τελευταιες μερες παντου, να μην εχω το θεμα του ξυρισματος στο νοσοκομειο.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Μινακι μου, καλημερα, πολυ ωραιες οι συμβουλες! ευχαριστουμε πολυ!

μην φοβασαι βρε, ολα καλα θα ειναι και θα εισαι τελεια προετοιμασμενη.

Για το αντιλιακο που λες, ο αντρας μου εβλεπε εναν γιατρο που ελεγε οτι πρεπει να βαζουμε αλλα το καλυτερο ειναι να μην εκθετουμε το μωρακι στον ηλιο τις πρωτες μερες τις ζωης του..

θα μας πει και ο παιδιατρος..

Καλημέρα κορίτσια :)

Τί κάνουμε?...οι κοιλίτσες όλες παρούσες?

Είχαμε γιατρό σήμερα, αλλά ο αντρούλης μου δεν θα τα κατάφερνε να έρθει (για να πάω μόνη, ούτε λόγος!!) κι έτσι το μεταθέσαμε για τη Δευτέρα.

Με το καλό να δεχτεί το Ρενάκι τα διδυμάκια της! να είναι γερά :)

Εδω κ μια εβδομαδα ανακαλυψα οτι εχω πιεση.

Δεν εχω πολυ αλλα την ζημια της την κανει.Με χαπια κ δν πεφτει με

τιποτα.Σημερα λοιπον που ξαναπηγα στον γιατρο ο μπεμπης μου εχει

παρει μονο 100 γρ γιατι τον επηρεαζει.Συνολο 2100γρ.Μου ειπε οτι

αν συνεχιστει θα με βαλει για καισαρικη σε δεκα μερες.Ελπιζω να

ρυθμιστει κ να μην χρειαστει.Κ ο μικρος μου γυρισε αλλα λογω πιεσης

ξεχναμε το φυσιολογικο τοκετο.

Κοίτα να δεις τώρα...η παλιοπίεση :( Πόσο έχεις κορίτσι μου?

Να μην αγχώνεσαι και να προσπαθείς να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται...να προσέχεις τη φαρμακευτική σου αγωγή και όλα θα πάνε καλά. Και μια φίλη ανέβασε πίεση ξαφνικά στον 8ο, αλλά με τα χαπάκια της πήγαν όλα καλά!

Μαρακι μου ναι καλο είναι που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα. Θα πάω σήμερα κ για τη δευτερη δόση κορτιζονης κ εύχομαι να περάσει κ το ΣΚ.

Με το καλο κ το δωμάτιο κ να μας βάλεις φωτό.

Εμενα πάλι η κοιλιά έχει γίνει τούμπανο απο το πολυ αμν. υγρό! Αφού όταν σπάσουν τα νερά θα πλημμυρισουμε :))

Έχε τη σφουγγαρίστρα από κοντά να προλάβουμε την πλημμύρα :P :p :P :p

Αγάντα Λιζάκι...υπομονή και ξάπλα και θα περάσει και το Σκ :)

Άραγε υπάρχει αιτία που το αμνιακό σου είναι πολύ? Σου έχει πει τίποτα ο γιατρός?

Αρχισα τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, ειμαι πολυ ευχαριστημενη, μας ειπαν για τις αναπνοες σημερα και ασκησεις για το περινεο. ΜΑς ειπαν πως να το κανουμε και μασαζ. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το νοσοκομειο, οτι καταλαβα μεχρι στιγμης.

Ο ντοκτορ μου, που με ειδε σημερα, ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα, ο μπεμπης εχει παρει θεση κανονικα (ελπιζω να μην αλλαξει αυτο) και θα με δει σε 2 βδομαδες στο νοσοκομειο να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο. Θα κανουμε λεει και μια καλλιεργεια κολπικου υγρου για στρεπτοκοκκο.

Τι αλλα;;; Α! βαψαμε το δωματιο, να ερθουν κ τα επιπλα και να σας ανεβασω φωτος, παντως απο το βαψιμο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.

Αυτές οι ασκήσεις για το περίνεο με ενδιαφέρουν πολύ...τα δικά μου μαθήματα ξεκινούν τέλος του μήνα.

Με το καλό να τελειώσετε και το δωματικάκι σας και να γεμίσει με χαρές :)

χαχα χα γελάω μινούλα για το σχόλιο για την μνήμη,,,, μάλλον το έχουμε όλες οι εγκυούλες το θεματάκι με την μνήμη

Πριν καιρό είχα βάλει το σίδερο στην πρίζα το πρωϊ, δεν σιδέρωσα, έφυγα για καφέ, γύρισα, κοιμήθηκα κ το βράδυ ο καλός μου με ρώτησε γιατί είναι αναμμένο το σίδερο:shock::shock::shock:

Έπεσα κάτω από τα γέλια με το σίδερο βρε βανίλια!!!! :D :D :D :D

Ax, αυτή η μνήμη...πονεμένη ιστορία...

Εγώ ρε κορίτσια έχω και το άλλο...μπερδεύω τις λέξεις! Θέλω να πω "Άναψε το θερμοσίφωνο" π.χ. και λέω "Άναψε το θερμοκήπιο"...άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!!!

Αρκεί να βρω μια λέξη που να ξεκινάει με το ίδιο γράμμα...και θα την πετάξω. Το παίρνω χαμπάρι ότι έχω πει βλακεία από το βλέμμα του άντρα μου (ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!! :P :p :P )

Είχα δεν είχα, το άπλωσα το σεντονάκι μου πάλι.

Πάω να ετοιμάσω γεμιστά τώρα :D

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας

xxxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια!!!

Σήμερα θα χουμε και άλλα δυο στην παρέα? Θα αρχίσει να γεμίζει το πινακάκι σιγά σιγά και πολύ χαίρομαι!!!

Άντυ μην αγχώνεσαι με την πίεση, όλα θα πάνε καλά εφόσον το παρακολουθείς.Εγώ κάθε φορά που πάω στο γιατρό έχω 15 και 9 και τον έχω κατατρομάξει τον άνθρωπο αλλά μόλις φεύγω απ το ιατρείο ή βρίσκομαι στο σπίτι είμαι σχεδόν υποτασική (10 και 7)...

Σήμερα το απόγευμα έχουμε καρδιοτοκογράφο και ελπίζω να πάνε όλα καλά αν και έχω ενα "περίεργο" προαίσθημα,τις τελευταίες μέρες η μπέμπα μ'εχει τσακίσει (νομίζω οτι το στομάχι μου έχει φτάσει απ'τις κλωτσιές στον οισοφάγο) και όλοι όσοι με βλέπουν μου λένε οτι έχω βαρύνει πάρα πολύ (ειλικρινά οι αντοχές μου έχουν σχεδόν εξαντληθεί...κουράστηκα βρε κορίτσια) αυτά με τα δικά μου, συγνώμη για την πάρλα πρωί πρωί.

Τα φιλιά μου σε όλες σας και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα κοριτσακια μου, με το καλο να έρθουν τα διδυμακια της Ρενας μας κ να τα πάρει γρήγορα σπιτάκι!

Aobatsan μου το αμν. υγρό έχει αυξηθεί πολυ λίγο της διάτασησ που έχει ο μπεμπακος στο εντερακι κ δεν απορροφά πολυ, οπότε λιμναζει. Το περίμεναν κ οι 3 γιατροί, γυναικολογος, παιδοχειρουργος κ αυτός που κάνει τους υπέρηχους κ μου είπαν ότι η φύση θα προνοησει κ για να μην γεννηθεί πολυ αργά κ υπάρξει πρόβλημα στο εντερο αλλα κ για να γεννηθεί φυσιολογικά που θα βοηθήσει πολυ τους πνεύμονες του.

Μινουλα εγω εχω όλα τα σημάδια που σας είπαν εκτός απο τα νερά. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση της εξάλειψης τραχήλου. Ο γιατρός μου είπε μόνο αν σπάσουν τα νερά, εχω έντονες συσπασεις πονους ανα 5λεπτο για μια ωρα η αιμορραγία-μακριά απο μας- να τρεξω στο μαιευτήριο.

Χτες κάναμε τη δευτερη δόση κορτιζονης κ τελικά οι μετακινήσεις με επηρεάζουν πολυ, γιατί πάλι είχα λίγο αίμα κ πονους περιόδου, αλλα με την ξαπλα μετριαστηκαν. Να περάσει το Σάββατο που μπαίνω στον 9 και Κυριακή εχω γενέθλια!!! Λέτε να μου έρθει τότε ο κουκλος μου; Έχει φτάσει τα 2800 σε βάρος.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια, τι κανετε;

Εγω χτες ειχα παρει τους δρομους παλι, πολυ περπατημα, ελπιζω να εχει παρει θεση ο μπεμπης.

Με το καλο να ερθουν τα διδυμακια της Ρενας σημερα.

Αντυ μου, ευχομαι να πανε ολα καλα με το θεμα της πιεσης αλλα αφου το βρηκατε, μην ανησυχεις, μια χαρα θα ειναι ολα.

Λιζακι μου, αντεχεις ακομα, ε; Αντε, να το φας και το σκ και απο βδομαδα να ερθει ο μπεμπακος σας με το καλο.

Οι υπολοιπες τι κανετε;

Εγω αυριο εχω γιατρο παλι και ελπιζω να μου πει να μπουμε νοσοκομειο.

Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Aobatsan μου το αμν. υγρό έχει αυξηθεί πολυ λίγο της διάτασησ που έχει ο μπεμπακος στο εντερακι κ δεν απορροφά πολυ, οπότε λιμναζει. Το περίμεναν κ οι 3 γιατροί, γυναικολογος, παιδοχειρουργος κ αυτός που κάνει τους υπέρηχους κ μου είπαν ότι η φύση θα προνοησει κ για να μην γεννηθεί πολυ αργά κ υπάρξει πρόβλημα στο εντερο αλλα κ για να γεννηθεί φυσιολογικά που θα βοηθήσει πολυ τους πνεύμονες του.

Μινουλα εγω εχω όλα τα σημάδια που σας είπαν εκτός απο τα νερά. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση της εξάλειψης τραχήλου. Ο γιατρός μου είπε μόνο αν σπάσουν τα νερά, εχω έντονες συσπασεις πονους ανα 5λεπτο για μια ωρα η αιμορραγία-μακριά απο μας- να τρεξω στο μαιευτήριο.

Χτες κάναμε τη δευτερη δόση κορτιζονης κ τελικά οι μετακινήσεις με επηρεάζουν πολυ, γιατί πάλι είχα λίγο αίμα κ πονους περιόδου, αλλα με την ξαπλα μετριαστηκαν. Να περάσει το Σάββατο που μπαίνω στον 9 και Κυριακή εχω γενέθλια!!! Λέτε να μου έρθει τότε ο κουκλος μου; Έχει φτάσει τα 2800 σε βάρος.

Πολύ καλά σου είπαν κοριτσάκι μου ;) Η φύση προνοεί για όλα!

Κάτσε ξεκουράσου, χαλάρωσε και θα περάσουν οι μέρες, θα δεις. Βάλε όσο περισσότερο κόσμο μπορείς (γονείς, πεθερικά, σύζυγο, αδέρφια, φίλες) να σε εξυπηρετούν, να σου μαγειρεύουν να σου λένε και καμιά λαλακία να περνάει η ώρα...να το απολαύσεις κιόλας βρε αδερφέ ;)

Τα φιλιά μου σε σένα και την κοιλίτσα σου :)

linja, αυτή η κούραση είναι αναμενώμενη...

Ένα ταψάκι γεμιστά έφτιαξα μόλις και είμαι κομμάτια...πονάει η μέση μου, η κοιλιά μου, τα χέρια μου...άστα να πάνε. Ξεκούραση, ξεκούραση, ξεκούραση...μέχρι να πατήσουμε τον 9ο και μετά....εγώ προσωπικά θα τα κάνω όλα ;) ;) ;):P

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια, τι κανετε;

Εγω χτες ειχα παρει τους δρομους παλι, πολυ περπατημα, ελπιζω να εχει παρει θεση ο μπεμπης.

Με το καλο να ερθουν τα διδυμακια της Ρενας σημερα.

Αντυ μου, ευχομαι να πανε ολα καλα με το θεμα της πιεσης αλλα αφου το βρηκατε, μην ανησυχεις, μια χαρα θα ειναι ολα.

Λιζακι μου, αντεχεις ακομα, ε; Αντε, να το φας και το σκ και απο βδομαδα να ερθει ο μπεμπακος σας με το καλο.

Οι υπολοιπες τι κανετε;

Εγω αυριο εχω γιατρο παλι και ελπιζω να μου πει να μπουμε νοσοκομειο.

Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!!!!

Ε, αν δεν έχει πάρει θέση μετά από τόσο περπάτημα...τι να πω...θα θέλει να τα βλέπει από ψηλά, φαίνεται, ο μπέμπάκος σου :roll:

Καλημέρα Κατερινάκι :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Ε, αν δεν έχει πάρει θέση μετά από τόσο περπάτημα...τι να πω...θα θέλει να τα βλέπει από ψηλά, φαίνεται, ο μπέμπάκος σου :roll:

Καλημέρα Κατερινάκι :)

Καλημερα!! Αχ, μακαρι να εχει ισιωσει το μωρο μου!! Εν τω μεταξυ πριν καιρο ηταν σε σωστη θεση αλλα μετα καπως γυρισε λοξα, μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να φταιει η στεναχωρια που περασα. Θα δουμε..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Εδώ στην Πάτρα το έχω ρίξει στο περπάτημα, μπας και δεν καθυστερήση η μπουμπού. Κατά τα άλλα είμαι καλά, ο μικρός μας θέλει να φύγει, να μπει στο καράβι να πάει στην Κεφαλονιά στο σπίτι του μας λέει, εδώ δεν είναι σπίτι μας, κατά τα άλλα τα περνάει καλά, βόλτες, παιδικές χαρές και όλα τα σχετικά, αλλά καλύτερα απο το σπιτάκι μας δεν είναι πουθενά.

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια της Ρένας μας και να έχουμε σύντομα νέα της.

Κατερινάκι λες να σε βάλει με πρόκληση, τι σου έχει πει;

Μαράκι περιμένουμε φώτο απο το δωμάτιο, εγώ πάντως απο κάτω δεν το βλέπω πλέον στα κουτουρού πάω το ξυράφι.

Λιζάκι μου λίγες μέρες ακόμα.

Μινούλα μου μια χαρά σας τα λένε στα μαθήματα, πολύ σωστά και για το θηλασμό. Συνέχισε να μας συμβουλεύεις, όλο και κάτι καινούργιο μπορεί να μάθουμε. Όσο για αντιηλιακό καλό να είναι να μην χρησιμομεποιούμε ειδικά στην αρχή περισότερο για τα χημικά που περιέχουν, και γενικώς να αποφεύγουμε τον ήλιο της δύσκολες ώρες

Ευχόμαι σε όλα τα κορίτσια μας να περνάνε καλά, όσο μπορούν, λιγότερες δουλειές έτσι και αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ. Και σύντομα τα μωράκια μας αγαλίτσα, αν και όπως πάμε τα πράγματα μέσα στην άλλη βδομάδα βλέπω πολλές γέννες.

Σας φιλώ.

dYU4p3.png

Γεια σου, μπλουμπλου μου!! Κι εσυ περαπατημα, ε;:D

Μωρε, τι πλακα που εχει ο μικρουλης σου, πολυ γλυκουλης ειναι!!

Ναι, ισως παμε με προκληση αν δεν εχει γινει τιποτα μεχρι την τριτη 17 του μηνος, ελπιζω οχι καισαρικη..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...