Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μελλουσες μανουλες....ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!

Ολα καλα θα πάνε! Το ειπαμε αυτό!!!

Linaki εφιάλτες ε;; Τι να πω...Προαπάθησε να εισαι και εσυ ηρεμη για να μην ξαναδεις!

Lisa ετοιμη και εσυ!Ευχομαι να πάρεις κάποιες μερουλες και εσυ ακομα! Περιμένουμε!!!!!!!!

Βιργινια αν καταλαβα καλα, μίλησες για σεξ, έτσι;; ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και επιβάλεται!!! χα χα! Βουρ......!!!!!!!!!!

Εγώ αυριο έχω γιατρο. Περιμένω με αγωνια, για να δώ αν πήρε θέση η μικρή..Αντε να δουμε!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα...ειμαι σε άθλια κατάσταση δεν μπορω να κοιμιθώ και όταν τα καταφέρνω βλέπω εφιάλτες....σήμερα το βράδυ έβλεπα ότι πρσγειώθηκαν εξωγηινοι...........:cool::cool::cool:οχι δεν πάω καθόλου καλά......

και δεν φτάνει ο πόνος μου και η κουρασή μου θυμήθηκαν να με πάρουν τηλ ότι την τελευταία αναρρωτική που είχα πάρει στις 6/4 μου την κόβουν και να πάω πάλι να περάσω επιτροπη:shock::shock::shock::shock:

έλεος με αυτό το κράτος έλεοςςςςςςςς...........εχω τέτοια νεύρα τώρα:confused::confused::confused::confused:

Βιργινία τι φοβάσαι καλέ?????????? κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αντιδρά διαφορετικά........και φτάνει μην βλέπεις άλλα βίντεο πουλάκι μου,ότι ήταν να μάθεις το έμαθες.;);)

απο το αγχος σου ειναι κ οι εφιαλτες !! καλα αυτο με την αναρωτικη δεν το καταλαβα! γιατι στην εκοψαν ?

οσο για μενα ασε ! μια τρελλα ειμαι ! για ζουρλομανδυα !

καλημερα και παλι!!!

ξαναξυπνησα, τελειωσε και το πλυντηριο που εβαλα το πρωι με τις πετσετες της μπεμπας και τωρα θα το απλωσω, μετα θα παω φαρμακειο να παρω μια κρεμουλα ενυδατικη..

Βιργινια, πως με βρισκεις? πλενω, τελειωνουμε με την μαμα μου τα σεντονια,βαφουμε το δωματιο!!

ειδες τα καταφερνω τελικα, δεν θα με προλαβει η μπεμπα μαλλον!!!!:tongue::tongue:

λοιπον θα βαλω και φωτο, διαλεξαμε ενα απαλο κουφετι για τους τρεις τοιχους και εκει που θα μπει η κουνια θα γινει λευκο με πιο εντονες ροζ ριγες.

θα ειναι λιτο πιστευω και οχι πολυ εντονο!!! τα υπολοιπα το σαββατο!!

αψογη σε βρισκω φιλεναδα !;) ανυπομονω ομως να δω τις φωτο !!:P:p

Καλημέρα βιργινία μου...τι άγχη είναι αυτά, κουκλίτσα μου;...

Περιμένω να σταματήσει κι αυτός ο βρωμοαέρας να κάνω καμιά δουλειά...να ανοίξω λίγο το σπίτι.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά...ζωηρές και ορεξάτες! Ναι, μου έχει ανοίξει η όρεξη επικίνδυνα :(... όλη την ώρα πεινάω!

ελα μου ντε ? δεν ξερω τι με επιασε ! στ ορκιζομαι !:confused::confused:

κατα τα αλλα κ γω ολη την ωρα χλαπακιαζω 9 κιλακια εχω βαλει ! εχω τσακισει πολλα κεσεδακια φραουλες ! χαχαχα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΙΣ 21/ΜΑΪΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΙ ΑΝΧΩΝΩΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΙ ΑΝΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ

ελα βρε χαλαρωσε κ μενα εχει κατεβει η κοιλια μου κ μου το λενε ολοι ! ε και ? ειναι φυσιολογικο νομιζω !!!!

οσο για τον μικρο καποιες φορες ειναι πιο χαλαρα κ τα μικρα κ κοιμουνται περισσοτερο μην αγχωνεσαι χωρις λογο ! 2 μερες η μπεμπα μου ηταν αρκετα ησυχη κ τωρα παλι ταλιμπανιζεται ! ειναι καλα το μωρακι σου ! ξεκουραζεται για να παρει δυναμεις για τον τοκετο !;););););)

Μελλουσες μανουλες....ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!

Ολα καλα θα πάνε! Το ειπαμε αυτό!!!

Βιργινια αν καταλαβα καλα, μίλησες για σεξ, έτσι;; ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και επιβάλεται!!! χα χα! Βουρ......!!!!!!!!!!

Εγώ αυριο έχω γιατρο. Περιμένω με αγωνια, για να δώ αν πήρε θέση η μικρή..Αντε να δουμε!

ψυχραιμια ??? τι ειναι αυτο για θυμισε μου !:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλε εγω μιλησα αλλα ο δικος μου το παιζει κινεζος ! δεν μου καθεται λεμε !!!! τι να του κανω ? χαχαχχα!!!!!

μακαρι να εχει παρει θεση !!!

κ γω αγωνιω να μαθω αλλα την αλλη βδομαδα !!!

Το Κατερινακι τι να έγινε;; Χτες δεν είχε γιατρο;; Λέτε να την έστειλε μαιευτήριο;;

Εγω τώρα εδώ κ κάποιες ώρες εχω πολυ λιγότερες συσπασεις, χωρίς πόνο, υγρα η αίμα. Σας τα γράφω χαρτί κ καλαμάρι, για να πληροφορηστε κ οι καινούργιες που πιθανόν τα περάσετε, αν κ κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!

Τώρα στο θέμα της αποτριχωσης στο επίμαχο σημείο, βρε κορίτσια, δε βλέπω τίποτα!!!! Στην τύχη ο,τι κάνω!!!

Λιζακι, πολυ καλα που δεν εχεις συσπασεις, ξεκουρασου κοπελα μου και ολα οκ!!

εγω ευτυχως βλεπω ακομα, αφου η κοιλια μου ειναι μικρη... καθρεφτακι δεν εχω ακομα βαλει;);)

Το Κατερινακι, την Παρασκευη εχει γιατρο και ισως την κρατησει μεσα, αλλιως μεχρι την Τριτη θα γεννησει!!

Βιργινακι μου, και εγω εχω αγωνια για το δωματιο, πολυ! για να δουμε πως θα γινει...

Γεια σας κουκλες.Τι βλεπω εχουμε γεννητουρια;Με το καλο κοριτσια

τα μωρακια σας.Σας ευχομαι να πανε ολα καλα κ να γινουμε ολες

μανουλες με υγιη κ ομορφα νινακια.:D

Δεν τα εχω διαβασει ολα,μια ιδεα πηρα απο χθες κ σημερα.

Εγω δν εχω κ τοσο καλα νεα δυστηχως.Ολες αυτες τις μερες ειχα

ξεχασει το λαπτοπ στην Αθηνα κ το πηρα σημερα.

Τα δικα μου νεα τωρα.Εδω κ μια εβδομαδα ανακαλυψα οτι εχω πιεση.

Δεν εχω πολυ αλλα την ζημια της την κανει.Με χαπια κ δν πεφτει με

τιποτα.Σημερα λοιπον που ξαναπηγα στον γιατρο ο μπεμπης μου εχει

παρει μονο 100 γρ γιατι τον επηρεαζει.Συνολο 2100γρ.Μου ειπε οτι

αν συνεχιστει θα με βαλει για καισαρικη σε δεκα μερες.Ελπιζω να

ρυθμιστει κ να μην χρειαστει.Κ ο μικρος μου γυρισε αλλα λογω πιεσης

ξεχναμε το φυσιολογικο τοκετο.

Θα μπω παλι αργοτερα παλι φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Μαρακι μου ναι καλο είναι που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα. Θα πάω σήμερα κ για τη δευτερη δόση κορτιζονης κ εύχομαι να περάσει κ το ΣΚ.

Με το καλο κ το δωμάτιο κ να μας βάλεις φωτό.

Εμενα πάλι η κοιλιά έχει γίνει τούμπανο απο το πολυ αμν. υγρό! Αφού όταν σπάσουν τα νερά θα πλημμυρισουμε :))

Αντυ μου, ελπίζω να πανε όλα καλα κ να ρυθμιστεί η πίεση, αλλιώς θα γίνει ο,τι είναι καλύτερο κ ασφαλέστερο για τον μπεμπουλη. Προσπάθησε να μετριασεις το άγχος σου γιατί κάνει χειρότερα τα πράγματα. Νομίζω ότι ο καλός Θεουλης μας δίνει πολλή δύναμη όταν πλησιάζουμε να γεννησουμε κ σε μας κ τα μπεμπακια μας!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Αντακι μου, εκανες πιεση ε? ρε γμτ, κριμα..

αλλα αφου το ελεγχεις ολα θα ειναι καλα!

δηλαδη ποση εχεις?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟ?

Κικακι, εχεις τις φωτο αποθηκευμενες στο λαπτοπ σου?

Αν ναι πηγαινεις εδω πανω στα εργαλεια στο συνδετηρα και πατας αναζητηση και μετα ανεβασμα και μετα ερχεσαι εδω και θα στο βγαλει..

δεν ειναι δυσκολο, φιλιακια!

Εμεις ειχαμε παει τζαμπο, ψωνισαμε και τα τελευταια πραγματα για την βαλιτσα και ολα καλα!

Άντυ ευτυχώς που το ανακάλυψες το θέμα της πίεσης,, με την κατάλληλη ρύθμιση όλα θα πάνε καλά,,,

Κούκλες θέλω την βοήθειά σας,,,

Όταν αγοράζουμε καλαθούνα αυτή μέσα έχει ήδη στρώμα,, όμως πρέπει να πάρουμε καινούργιο κ καλύτερο???? Εσείς τι κάνατε??? ή δεν πωλούνται στρώματα καλαθούνας ??? χαζή ερώτηση αλλά κόλλησα τώρα

"cogito,ergo sum"

Γεια σας κοριτσακια.

Τα διαβασα σχεδον ολα, θυμαμαι λιγα...

Τα βασικα: Λιζα, Ρενα και μικρη Κατερινα (αν θυμαμαι καλα) γεννανε μεσα σε μια βδομαδα; Καλα ποτε ηταν που συστηνομασταν, ποτε ειναι που θα εχουμε τα μωρα μας αγκαλια...

Ρενα με το καλο να παρεις αγκαλια τα μωρακια σου, το ιδιο και οι αλλες κοπελες!

Ειχα αρκετα να γραψω αλλα τα ξεχασα!

Αρχισα τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, ειμαι πολυ ευχαριστημενη, μας ειπαν για τις αναπνοες σημερα και ασκησεις για το περινεο. ΜΑς ειπαν πως να το κανουμε και μασαζ. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το νοσοκομειο, οτι καταλαβα μεχρι στιγμης.

Ο ντοκτορ μου, που με ειδε σημερα, ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα, ο μπεμπης εχει παρει θεση κανονικα (ελπιζω να μην αλλαξει αυτο) και θα με δει σε 2 βδομαδες στο νοσοκομειο να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο. Θα κανουμε λεει και μια καλλιεργεια κολπικου υγρου για στρεπτοκοκκο.

Τι αλλα;;; Α! βαψαμε το δωματιο, να ερθουν κ τα επιπλα και να σας ανεβασω φωτος, παντως απο το βαψιμο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.

Αντυ ποση πιεση εχεις; Εγω εχω ταχυπαλμιες, αλλα προς το παρον κανονικη πιεση. Απο κιλα ειμαι στα +9.

Αν θυμηθω κατι αλλο, θα σας ξαναγραψω, η μνημη μου εχει παει περιπατο....

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Άντυ ευτυχώς που το ανακάλυψες το θέμα της πίεσης,, με την κατάλληλη ρύθμιση όλα θα πάνε καλά,,,

Κούκλες θέλω την βοήθειά σας,,,

Όταν αγοράζουμε καλαθούνα αυτή μέσα έχει ήδη στρώμα,, όμως πρέπει να πάρουμε καινούργιο κ καλύτερο???? Εσείς τι κάνατε??? ή δεν πωλούνται στρώματα καλαθούνας ??? χαζή ερώτηση αλλά κόλλησα τώρα

Γεια σου Βανιλια!

Οταν πηραμε καλαθουνα, πηραμε επιπλεον ενα στρωματακι, για να εχει καλυτερη στηριξη το μωρο οταν το βαζουμε. Απο εκει που την πηρες δεν ειχε;

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια.

Τα διαβασα σχεδον ολα, θυμαμαι λιγα...

Ειχα αρκετα να γραψω αλλα τα ξεχασα!

Αρχισα τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, ειμαι πολυ ευχαριστημενη, μας ειπαν για τις αναπνοες σημερα και ασκησεις για το περινεο. ΜΑς ειπαν πως να το κανουμε και μασαζ. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το νοσοκομειο, οτι καταλαβα μεχρι στιγμης.

Ο ντοκτορ μου, που με ειδε σημερα, ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα, ο μπεμπης εχει παρει θεση κανονικα (ελπιζω να μην αλλαξει αυτο) και θα με δει σε 2 βδομαδες στο νοσοκομειο να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο. Θα κανουμε λεει και μια καλλιεργεια κολπικου υγρου για στρεπτοκοκκο.

Τι αλλα;;; Α! βαψαμε το δωματιο, να ερθουν κ τα επιπλα και να σας ανεβασω φωτος, παντως απο το βαψιμο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.

Αντυ ποση πιεση εχεις; Εγω εχω ταχυπαλμιες, αλλα προς το παρον κανονικη πιεση. Απο κιλα ειμαι στα +9.

Αν θυμηθω κατι αλλο, θα σας ξαναγραψω, η μνημη μου εχει παει περιπατο....

χαχα χα γελάω μινούλα για το σχόλιο για την μνήμη,,,, μάλλον το έχουμε όλες οι εγκυούλες το θεματάκι με την μνήμη

Πριν καιρό είχα βάλει το σίδερο στην πρίζα το πρωϊ, δεν σιδέρωσα, έφυγα για καφέ, γύρισα, κοιμήθηκα κ το βράδυ ο καλός μου με ρώτησε γιατί είναι αναμμένο το σίδερο:shock::shock::shock:

Ωραία τα νέα σου, ο μπεμπούλης σου έχει πάρει κ θέση:D:Dμπράβο κοριτσάκι μου,,

Στο αττικό έκανες τα μαθήματα???

"cogito,ergo sum"

κοριτσια κρατάμε γερά????????

τωρα κατάφερα να τεντώσω λίγο τα πόδια μου.......η μπέμπα όλη μέρα ησυχη εκτός απο μια κλωτσιά το μεσημέρι......θα φάω ένα γλυκάκι τωρα να ξυπνήσει;);)

εγω ευτυχως βλεπω ακομα, αφου η κοιλια μου ειναι μικρη... καθρεφτακι δεν εχω ακομα βαλει;);)Βιργινακι μου, και εγω εχω αγωνια για το δωματιο, πολυ! για να δουμε πως θα γινει...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: κανεις πλακα δεν μπορει....εγω εχω ξεχασει πως ειναι εδω κ πολυ καιρο ! στην τυχη οτι παρει το ξουραφι ! κ οποτε το δω στον καθρεπτη ! δεν εχω κ ιδιαιτεργ καουρα να το κοιταζω οποτε....χαχαχχα!!! ακου το βλεπεις ακομα !!! με εστειλες ρε φιλεναδα ! οσο για το δωματιο ειμαι σιγουρη οτι θα γινει τελειο !!

Εγω δν εχω κ τοσο καλα νεα δυστηχως.Ολες αυτες τις μερες ειχα

ξεχασει το λαπτοπ στην Αθηνα κ το πηρα σημερα.

Τα δικα μου νεα τωρα.Εδω κ μια εβδομαδα ανακαλυψα οτι εχω πιεση.

Δεν εχω πολυ αλλα την ζημια της την κανει.Με χαπια κ δν πεφτει με

τιποτα.Σημερα λοιπον που ξαναπηγα στον γιατρο ο μπεμπης μου εχει

παρει μονο 100 γρ γιατι τον επηρεαζει.Συνολο 2100γρ.Μου ειπε οτι

αν συνεχιστει θα με βαλει για καισαρικη σε δεκα μερες.Ελπιζω να

ρυθμιστει κ να μην χρειαστει.Κ ο μικρος μου γυρισε αλλα λογω πιεσης

ξεχναμε το φυσιολογικο τοκετο.

Θα μπω παλι αργοτερα παλι φιλακια

οτι ειναι καλυτερο για το μωρακι σου αντυακι σου ! μην στεναχωριεσαι !!! αν το ρυθμισεις κιολας το θεμα τη ςπιεσης ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη !!!

Α! βαψαμε το δωματιο, να ερθουν κ τα επιπλα και να σας ανεβασω φωτος, παντως απο το βαψιμο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.

με γεια λοιπον τους καινουριους σας τοιχους !!:P:p περιμενουμε φωτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εμεις παραγγειλαμε απο το ΗΡΑ στρωματακι καλαθουνας απο κοκοφινικα, 21? εκανε.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: κανεις πλακα δεν μπορει....εγω εχω ξεχασει πως ειναι εδω κ πολυ καιρο ! στην τυχη οτι παρει το ξουραφι ! κ οποτε το δω στον καθρεπτη ! δεν εχω κ ιδιαιτεργ καουρα να το κοιταζω οποτε....χαχαχχα!!! ακου το βλεπεις ακομα !!! με εστειλες ρε φιλεναδα ! οσο για το δωματιο ειμαι σιγουρη οτι θα γινει τελειο !!

αληθεια λεω βιργινακι, ενταξει στο πανω μερος δεν βλεπω τελεια αλλα στα πλαγια μια χαρα τα καταφερνω, σηκωνω ποδαρακι και βλεπω..

θα βαλω την κουμπαρα μου που ειναι αισθητικος να μου κανει αποτριχωση

με κερι αν δεν ποναω πολυ.

εκανα για καιρο τωρα με την εγκυμοσυνη την αφησα.

μινουλα μου, γραψε μας καμια συμβουλη... και θελουμε και φωτο απο το δωματιο του μπεμπουλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...