Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΙΣ 21/ΜΑΪΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΙ ΑΝΧΩΝΩΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΙ ΑΝΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΙΣ 21/ΜΑΪΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΙ ΑΝΧΩΝΩΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΙ ΑΝΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ

κικιτσα όσο αγχωνεσαι τόσο δεν θα ακούς τον μπέμπη γιατί τον τρομάζεις........αφού νιώθει όλα όσα νιώθεις κοριτσάκι μου(τα λεω σε εσενα μπας και τα ακούσω και εγώ που με πιάνουν οι υστερίες μου).....όλα καλά θα πάνε αφού έχεις κάνει τις ενεσούλες σου και μικρούλης θα είναι υπέροχος.....και θα σου γεννηθεί και ταυράκι και θα είναι ξερό κεφάλι σαν τον γιό μου......:D:D:D

Κοριτσάκι μου, μην κάνεις έτσι...δεν κάνεις καλό ούτε σε σένα ούτε στο μωράκι σου...καλά στα λέει η Λίνα...άκου τη ;)

Αν νομίζεις πως θα νιώσεις καλύτερα, καλό είναι, να πάρεις το γιατρό σου τηλέφωνο...θα δεις που θα σε καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά :)

καλημέρα aobatsan........είσαι καλά?καλά ψώνια.....εγώ χθές της έβγαλα τα μάτια της κάρτας μου :(:(:(

Καλημέρα Οζαλινάκι :)

Εγώ της έχω βγάλει ήδη τα μάτια...οπότε δεν με παίρνει...έχω καβάτζα όμως του αντρούλη μου :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Ozalinaki μου δίνεις κουράγιο που ως μανούλα μιλάς με τόσο ενθουσιασμό!

Aobatsan καλημέρα, όλα καλα βλέπω.

Κική καταλαβαίνω το άγχος σου κι εγω θέλω να φτάσω στην 36η αλλα θα γίνει ο,τι είναι καλύτερο για τα μπεμπακια. Μήπως έχει κατέβει ο μπεμπης; Μεγαλώνουν πια και μειώνονται οι κινήσεις

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Aobatsan καλημέρα, όλα καλα βλέπω.

Κική καταλαβαίνω το άγχος σου κι εγω θέλω να φτάσω στην 36η αλλα θα γίνει ο,τι είναι καλύτερο για τα μπεμπακια. Μήπως έχει κατέβει ο μπεμπης; Μεγαλώνουν πια και μειώνονται οι κινήσεις

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΦΟΥ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΧΗΜΑ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

aobatsanaki μου, τι κανεις? ολα καλα? ναι θα φροντισω να παω βολτιτσα και για να αποφυγω τα χρωματα και για να δω την εκπληξη μετα;);)

Κικακι μου, εισαι καλυτερα? πηρες τον γιατρο σου?

ελα βρε μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα.

Τρομαζει ο μπεμπουλης και γι'αυτο δεν κουνιεται..

μακαρι να τα καταφερεις να φτασεις 36w αλλα και παλι ολα θα πανε καλα!

πολύ χαίρομαι Λιζάκι......πιστεψέ με παρα το αγχος και την αγωνία είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να ζήσει ένας ἀνθρωπος,μια γυναίκα.Ειναι πραγματικά ευλογία....:tongue::tongue:

Κικι μου αφού το παιδάκι σου είναι έτοιμο είναι λοιπόν λογικό να ετοιμαστεί και το σώμα σου.....;)ήρεμα και όμορφα.....

θα σας πω κάτι που μου είχε πει η κολλητή μου το απόγευμα της προηγουμενης μέρας που θα γεννούσε με καισαρική.....

.είναι οι τελευταίες στιγμές της ζώης μου που είμαι μόνη μου.......από αύριο και μέχρι να φύγω από αυτόν τον κόσμο θα είμαι η μαμά ενός καινούριου ανθρώπου.....θα γεννήσω και θα γεννηθώ και εγώ...

δεν μπορείτε να φανταστείτε κουκλίτσες μου πόσο αληθινά είναι αυτά τα λόγια.;)

.είναι οι τελευταίες στιγμές της ζώης μου που είμαι μόνη μου.......από αύριο και μέχρι να φύγω από αυτόν τον κόσμο θα είμαι η μαμά ενός καινούριου ανθρώπου.....θα γεννήσω και θα γεννηθώ και εγώ...

αχ! οζαλινακι μου, τι σοφα και σωστα λογια... ποσο αληθινα!!!

αχ! οζαλινακι μου, τι σοφα και σωστα λογια... ποσο αληθινα!!!

Και πόσο, μα πόσο συγκινητικά!

Ήρθα να σας πω μια καλησπέρα και να πάω να τσιμπήσω και να ξαπλώσω γιατί απόψε κυνηγούσα κουνούπια (έλεος πιά!!!)

Ριξτε και μια ματιά εδώ: http://www.babyzone.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=319:1-&catid=152&Itemid=571

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια

Πόσο χαίρομαι που σας άναψα φωτιές με τις τρελές αγορές μου,,, χαίρομαι που το Linaki νομίζω παρήγγειλε τις θεικές κορδέλες:D:D

Αν μέχρι το βράδυ σας βάλω κι άλλες photos θα με δείρετε??????

Τώρα στα σημαντικά μας: Lisa και Kiki ψυχραιμία,,, τα μπεμπάκια θέλουν τις μανούλες τους ήρεμες!!! Καταλαβαίνω την αγωνία σας, δεν ξέρω τι να σας γράψω, πως να μεταδώσω την αγάπη μου,,,

Μια αγκαλιά κι ένα τεράστιο φιλί και για τις δυο σας,,,, Όλες οι θετικές μου σκέψεις πάνω στα μπεμπάκια σας κ σε σας κορίτσια μου;)

"cogito,ergo sum"

Και πόσο, μα πόσο συγκινητικά!

Ήρθα να σας πω μια καλησπέρα και να πάω να τσιμπήσω και να ξαπλώσω γιατί απόψε κυνηγούσα κουνούπια (έλεος πιά!!!)

Ριξτε και μια ματιά εδώ: http://www.babyzone.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=319:1-&catid=152&Itemid=571

πολυ καλο, θα το δαιβασω με την ησυχια μου, αργοτερα, ευχαριστουμε!!

Αν μέχρι το βράδυ σας βάλω κι άλλες photos θα με δείρετε??????

κορδελιτσες θα παραγγειλω και εγω αλλα εμενα μου αρεσαν οι πιο λιτες, αυτες με τα μεγαλα λουλουδια θα παρω κανα δυο για τις πρωτες φωτο!!!

βαλε μας και αλλες φωτο απο τις αγορες σου!!!

Vanilla τι άλλο ανακάλυψες?????????? ναι τις πήρα τις κορδέλες και όλο μπαίνω και τις χαζεὐω.......φαντάζομαι την ομορφιά μου να τις φοράει και λιώνω:tongue::tongue::tongue:

aobatsan ωραίο!!!! γράφτηκα και στο site...... καλή ξεκούραση....

maria-elpida με το καλό να ζήσεις και εσυ και όλες μας όλη αυτή την ομορφιά.;)

Ozalina μου τέλεια τα λόγια αυτά!!

Vanillitsa μου σε ευχαριστω πολυ κοπέλα μου! Κ σε σένα τα καλύτερα!!

Το Κατερινακι τι να έγινε;; Χτες δεν είχε γιατρο;; Λέτε να την έστειλε μαιευτήριο;;

Εγω τώρα εδώ κ κάποιες ώρες εχω πολυ λιγότερες συσπασεις, χωρίς πόνο, υγρα η αίμα. Σας τα γράφω χαρτί κ καλαμάρι, για να πληροφορηστε κ οι καινούργιες που πιθανόν τα περάσετε, αν κ κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!

Τώρα στο θέμα της αποτριχωσης στο επίμαχο σημείο, βρε κορίτσια, δε βλέπω τίποτα!!!! Στην τύχη ο,τι κάνω!!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Τώρα στο θέμα της αποτριχωσης στο επίμαχο σημείο, βρε κορίτσια, δε βλέπω τίποτα!!!! Στην τύχη ο,τι κάνω!!!

καθρεφτάκι Λιζα μου;););)

ετσι έκανα και εγώ όταν ήταν να γεννήσω τον Θωμούλη μου. στην μπανιέρα με καθρεφτάκι και το εκανα λαμπίκο και γλίτωσα το ξυρισμα στο μαιευτήριο....:D:D:D:D

καλό που σταμάτησαν όλα αυτά.....κερδίζεις χρόνο......σου είπα εγώ μετα από 5 μέρες απο το πρωτο αιματάκι και την αρχη της διαστολής μου γεννησα;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...