Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε; Διάβασα στα γρήγορα και έπαθα πλάκα, έχουμε γεννουτούρια δεν το πιστεύω.

Λιζάκι μου σημάδι οτι σύντομα ο τοκετός θα ξεκινήσει.

Ρένα και Κική μου να πάνε όλα καλά, και να κρατήσετε αγκαλίτσα τα μωράκια σας.

Είμαστε απο χθες Πάτρα και βολτάρουμε, σήμερα το μεσημέρι πήγαμε για καρδιοτοκογράφημα, είχα κάποιες συσπάσεις, όλα καλά όμως, οπότε στην αναμονή.

Μαράκι πήγα Κούλη αλλά δυστηχώς δεν βρήκα κάτι, μπήκα και σε κάτι άλλα μαγαζιά, και μία που μου άρεσε, τέλεια θα έλεγα 88 Ευρώ, τόσα να πω την αλήθεια τέτοιες εποχές δεν τα δίνω, πάει πολύ το μαλλί.

Κοριτσάκια μου γλυκά σας φιλώ καλό βράδυ και καλά νέα να έχουμε απο το Λιζάκι σύντομα.

Φιλάκια πολλά πολλά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ πάλι φιλεναδιτσες μου! Γυρίσαμε απο τον doc, την ωρα που μου είπε να ουρησω είδα λίγο αίμα κ τα έπαιξα! Με εξέτασε με τον υπερηχο, έχει ξεκινήσει η διαστολη αλλα δεν είναι ακόμα πολυ ώριμος ο τραχηλος. Δεν ξέρει ποτέ ακριβώς θα ξεκινήσει ο τοκετος, αλλα μπορει να πάρει κ κάποιες μερες. Μας έστειλε στο καπάκι για ενέσεις κορτιζονης και θα ξανακανω αυριο. Θα με ξαναδεί την άλλη βδομάδα εκτός αν βιαστεί ο μπεμπης

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Κοριτσια ξαναμπήκα να σας πω να διαβασετε αυτο...ΤΡΕΛΑ!

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/322294.html

ηταν το πρωτο πράγμα που μου εἰπε η μαμά το πρωί στο τηλέφωνο και φρίκαρα.....δεν αντέχω τόση βια στην ζωή μας......

bloublou καλές βόλτες στην Πάτρα9λατρεμένη πόλη,10 χρόνια έμεινα εκεί).......αν ψάχνεις για οικονομικές κουρτίνες αφού είσαι εκεί πήγαινε στην λαική.....έχει τέλεια κομμάτια και αύριο λαική έχει στο Σκαγιοπούλιο;););)

aggeliki83 ωραίες οι πληροφορίες που σου έδωσε η μαία αλλά για τις επαφές βοηθάν μόνο αν επιτρέπονται απο τον γιατρό...μαλακώνουν τον τράχηλο:rolleyes:

LisaH όλα θα πάνε καλά......απλά ετοιμάζεται το σώμα σου.οπότε εσύ χαλαρά.....άφησε την φύση να σε οδηγήσει χωρίς να φοβάσαι καθόλου..σε έχω στο μυαλό μου...πολλά φιλια.

καλό βράδυ κοριτσάκια και μωράκια......λέω να πάω να διαβάσω λίγο.:tongue::tongue::tongue:

τι κανετε κοριτσακια μου?

ειχα κοσμο στο σπιτι και τωρα μπηκα να δω τα νεα σας!

ειχαμε παει με την μαμα μου για κατι ψωνια για την μπεμπα και πηραμε και τα χρωματα για το δωματιο.. το σαββατο βαφουμε!!!!!!!!!!

Λιζακι μου, υπομονη ο μπεμπης ειναι κοντα, μακαρι να πατε για την αλλη εβδομαδα!

Μπλουμπλου μπηκες στην τελικη ευθεια, αντε θα χορτασεις βολτες στην Πατρα!!

Αγγελικουλα μου, πολυ καλες οι συμβουλες, ευχαριστουμε πολυ!

ειχαμε παει με την μαμα μου για κατι ψωνια για την μπεμπα και πηραμε και τα χρωματα για το δωματιο.. το σαββατο βαφουμε!!!!!!!!!!

Λιζακι μου, υπομονη ο μπεμπης ειναι κοντα, μακαρι να πατε για την αλλη εβδομαδα!

Μπλουμπλου μπηκες στην τελικη ευθεια, αντε θα χορτασεις βολτες στην Πατρα!!

Αγγελικουλα μου, πολυ καλες οι συμβουλες, ευχαριστουμε πολυ!

καλό βάψιμο λοιπόν αλλά εσυ μακριά απο τα χρώματα.......κόλλησα με τον υπολογιστή στο κρεβατι.......η μπέμπα δίνει ρεσιταλ απο το απόγευμα:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλα και η δικη μου τωρα χορευει στον καναπε... αχ μου αρεσει πολυ!

Οζαλινακι, το ξερω για τα χρωματα, ευχαριστω θα το προσεξω..

μαλλον θα παω για κανα καφε και θα γυρισω να δω το δωματιο της νεραιδουλας!

καλα και η δικη μου τωρα χορευει στον καναπε... αχ μου αρεσει πολυ!

Οζαλινακι, το ξερω για τα χρωματα, ευχαριστω θα το προσεξω..

μαλλον θα παω για κανα καφε και θα γυρισω να δω το δωματιο της νεραιδουλας!

καληνυχτα Μαράκι μου........φιλάκι στην νεραιδούλα σου......:tongue::tongue::tongue:

Kαλημερα κοριτσακια !!!

Χτες σας διαβαζα αλλα για καποιο λογο ειχα αρνηση να γραψω !!!! χαχαχαχ!!! μηπως φταιει ο εντονος φοβος που απεκτησα ??

ηρθε μετα κ η μαμα μου κ της λεω δεν θελω να γεννησω κ εβαλε τα γελια ! αν ειναι δυνατον ! Που το βρηκε το αστειο >???

Ο καλος μου μου ειπε αν συνεχισω να βλεπω βιντεο θα μου κοψει το ιντερνετ (εδω εγω γελασα) κ αμαν πια !! Κανεις τους δεν με καταλαβαινει ???????

Τα ιδια κ χειροτερα σκεφτομαι κ σημερα !!! Ουφ !!!!

Δεν θυμαμαι τιποτα απο τα χθεσινα που εχω διαβασει παρα μονο οτι το Μαρακι το Σαββατο βαφει (επιτελους) Αντε με το καλο κ θελουμε φωτο ! Τι θα κανεις τελικα αποφασισες ???Γι απες !!!

Την αγγελικουλα θυμαμαι που συγκρατησα κ τις συμβουλες της μαιας κ το πρωτο πραγμα που ειπα του αντρα μου ηταν οι επαφες ! Αγαπη μου του λεω βοηθανε !!! Μηπως να το ξανασκεφτεις ????? .......Η απαντηση φυσικα ηταν μετα τις 19 που θα παμε στο γιατρο αν μας δωσει οκ βλεπουμε ! χμ !!! Τι να τον κανω ???? Θα τον εκδικηθω μετα του εχω υποσχεθει αυτο ! χαχαχαχαχα!!!!

Κ μπλουμπλουδακι μου επιτελους να ξεκουραστεις αυτες τις μερες οσο μπορεις ε ????

Α ! Κ λιζακι !!!! Ολα καλα θα πανε ! Δεν πιστευω να εχεις αγχος?????????

Αυτα τα ολιγα εχω συγκρατησει κ σε λιγο θα ετοιμαστω γιατι θα βγω για καφε με μια φιλη μου !!!!!! φιλακια σε ολες για την ωρα !

Καλημέρα!! Βιργινακι μου να πω ότι δεν εχω άγχος θα πω ψέμματα, αλλα το βλέπω να πλησιάζει γρήγορα. Σήμερα εχω συσπασεις με ελαφρύ πόνο περιόδου συν λίγο αίμα που ξαναειδα. Πιο πολυ για τον μικρό αγχωνομαι

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ερχεται !!! ερχεται λεμε !!!

καλα καλα εγω δεν ειμαι για να σε κανω να χαλαρωσεις παντως !!! χαχαχααχ!!

αγχωθηκα εγω τωρα !! εσυ στασου στο υψος σου σε παρακαλω σε θελω κιουρια !!!!

ο μικρουλης μια χαρα θα ειναι !!!! !!!! κ κοιτα μην χανεσαι !! χαχαχαχαχ!!!!

καλημέρα...ειμαι σε άθλια κατάσταση δεν μπορω να κοιμιθώ και όταν τα καταφέρνω βλέπω εφιάλτες....σήμερα το βράδυ έβλεπα ότι πρσγειώθηκαν εξωγηινοι...........:cool::cool::cool:οχι δεν πάω καθόλου καλά......

και δεν φτάνει ο πόνος μου και η κουρασή μου θυμήθηκαν να με πάρουν τηλ ότι την τελευταία αναρρωτική που είχα πάρει στις 6/4 μου την κόβουν και να πάω πάλι να περάσω επιτροπη:shock::shock::shock::shock:

έλεος με αυτό το κράτος έλεοςςςςςςςς...........εχω τέτοια νεύρα τώρα:confused::confused::confused::confused:

Βιργινία τι φοβάσαι καλέ?????????? κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αντιδρά διαφορετικά........και φτάνει μην βλέπεις άλλα βίντεο πουλάκι μου,ότι ήταν να μάθεις το έμαθες.;););)

Λιζάκι μου όλα μια χαρά ε?????????ο μπεμπουλίνος δεν παθαίνει τίποτα, ετοιμάζεται και αυτός για την μεγάλη έξοδο......:P:p:p:pυπέροχα!!!!

καλημερα και παλι!!!

ξαναξυπνησα, τελειωσε και το πλυντηριο που εβαλα το πρωι με τις πετσετες της μπεμπας και τωρα θα το απλωσω, μετα θα παω φαρμακειο να παρω μια κρεμουλα ενυδατικη..

Βιργινια, πως με βρισκεις? πλενω, τελειωνουμε με την μαμα μου τα σεντονια,βαφουμε το δωματιο!!

ειδες τα καταφερνω τελικα, δεν θα με προλαβει η μπεμπα μαλλον!!!!:tongue::tongue:

λοιπον θα βαλω και φωτο, διαλεξαμε ενα απαλο κουφετι για τους τρεις τοιχους και εκει που θα μπει η κουνια θα γινει λευκο με πιο εντονες ροζ ριγες.

θα ειναι λιτο πιστευω και οχι πολυ εντονο!!! τα υπολοιπα το σαββατο!!!!

Οζαλινακι μου, παλι δεν κοιμασαι καλα? και εγω το περασα αυτο με εφιαλτες και αυπνια.. κανε υπομονη καλη μου...

Λιζακι, ερχεται ο πριγκηπακος, ψυχραιμια, προσπαθησε αν εισαι ηρεμη!!

Καλημερούδια!!!

Τι έγινε ρε κορίτσια;;;....έλειψα 1 μέρα και βομβαρδήσατε με γέννες!!! Δεν το πιστεύω πως μπαίνει το γκρουπάκι μας στη τελική ευθεία!!!

Ο μπεμπης την Παρασκευή ήταν 2600. Αύριο θα δούμε πάλι το γιατρο κ θα συνεννοηθεί με τον παιδοχειρουργο για να κλείσουμε την ημερομηνία της γεννας. Πάντως κατα 99% θα γίνει την άλλη βδομαδα, γιατί η διαταση μεγαλώνει επειδή μεγαλώνει και ο μπεμπουλης και έχει αυξηθεί πολυ και το αμνιακο υγρό. Λόγω του αμνιακου ο γιατρός πιστεύει ότι θα μπορέσω να γεννησω φυσιολογικά, αν και είναι το τελευταίο που με απασχολει.

Κοριτσάκι μου θα πάνε όλα καλά...φαντάζομαι την αγωνία σου...αλλά η θετική σκέψη θα βοηθήσει κι εσένα και τον μπεμπάκο. Κάνε τις ενεσούλες σου να προετοιμάσεις τα πνευμονάκια και με το καλό :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΤΣΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ 2331 ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 4 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ

Κική, ορίσατε ημερ/νία?...μην αγχώνεσαι κουκλίτσα μου...σε λίγο καιρό θα έχεις αγκαλιά τον μικρούλη σου και θα τα ξεχάσεις όλα ;)

ginaki με το καλό κορίτσι μου και σε σένα! Πρωτομηνιάτικο το βλασταράκι σου θα είναι ;)

Λοιπον, τα δικα μας νεα. Ειχαμε γιατρο σημερα. Ο μπεμπης ειναι 3350 και 47 εκατοστα αλλα δεν εχει αρχισει να εμπεδωνεται ακομα.. Ειπαμε την παρασκευη να παω μαιευτηριο να με δει και η θα με κρατησει να γεννησω παρασκευη, αλλιως την επομενη τριτη 17 του μηνος. Ελπιζω μεχρι τοτε να με πιασουν πονοι για να μην μπω με προκληση. Αν και δεν πειραζει, αρκει να γλιτωσω την καισαρικη. Βλεπουμε..

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!

Κι άλλος μπεμπάκος έρχεται...χιχιχιχ!!!

Δεν έχει εμπεδωθεί ακούω και σε βλέπω να συνεχίζεις τους μαραθώνιους, Κατερινιώ :P Θα είσαι σε τέλεια φόρμα μετά ;) Και για τα κιλάκια του μην αγχώνεσαι...οι υπέρηχοι έχουν αποκλήσεις. Φίλης μου το έβγαζε 3600, κι εκείνη όπως κι εσύ ελεγε πως θα το βγάλω...αλλά ο μικρούλης βγήκε μόλις 3050, και εύκολα εύκολα :)

Κaterinaki

Λοιπόν αν είστε ακόμα μέσα θέλετε να σας βάλω photos με τις αγορές που έκανα πριν 10 λεπτά από ebay?????????

Αχ, και μας άναψες φωτιές με τις αγορές σου!!! Τί όμορφες κορδελίτσες είναι αυτές...θα τρελαθώ!! Μας βλέπω όλες τις κοριτσομάνες να φοράμε τα ίδια λέλουδα στις κοπελίτσες μας :)

Μαράκι, εσύ να πας καμιά βόλτα κατά τη διάρκεια των βαψιμάτων, ε;

Θα τα βρείς και έτοιμα μετά ;)

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν;

Καλημέρα βιργινία μου...τι άγχη είναι αυτά, κουκλίτσα μου;...

Λιζάκι, έρχεται λέμε!!!....αχ, μ έχει πιάσει η καρδιά μου από τη λαχτάρα...

Οζαλίνα, κι εγώ κάτι κουλά βλέπω...αλλά τα προσπερνάω ατάραχη...χιχιχιχ

Εμείς αύριο το πρωί πάμε στη γιατρό για την καθιερωμένη επίσκεψή μας. Ήταν να πάω σήμερα αλλά με τις απεργίες δεν το τόλμησα.

Περιμένω να σταματήσει κι αυτός ο βρωμοαέρας να κάνω καμιά δουλειά...να ανοίξω λίγο το σπίτι.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά...ζωηρές και ορεξάτες! Ναι, μου έχει ανοίξει η όρεξη επικίνδυνα :(... όλη την ώρα πεινάω!

Αυτάαααα...πάω να χαζέψω e-bay τώρα γιατί μου ανάψατε φωτιές :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...