Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βιργινία και Τζίνα μου ευτυχώς δεν κάνω εμετό, είμαι μόνο με ανακατωσούρες και το χειρότερο πεινάω και δεν ξέρω τι να φάω. Δουλειά εγώ συνεχίζω κανονικά, δεν βλέπω να σταματάω αν όλα είναι καλά, θα το πάω μέχρι τέλος όπως και στο γιο μου, θα σταματήσω ένα μήνα πριν, για να φύγω για Πάτρα, γιατί θέλω να μείνω μετά με το μωρό όσο πιο πολύ γίνεται. Είμαι μόνη στο γραφείο, και αν λείψω μια μέρα χάνεται. Ευτυχώς είναι δυο μήνες τώρα που έχει έρθει η κουνιάδα του και ελπίζω όταν θα λείψω να βολευτούν τα πράγματα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχει σήμερα ένα μουντό καιρό εδώ και ετοιμάζεται να βρέξει πάλι, πόσο θα ήθελα να είμαι σπιτάκι μου με το μικρό μου αγκαλίτσα, που το τελευταίο καιρό μου λέει ''μαμά, μη πας κύριο Γιάννη'', εννοεί δουλειά.

Σε ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα, πότε λέτε να στολίσετε, εγώ ψήνομαι για την Κυριακή, αλλιώς μέσα στην εβδομάδα, ο γιος μου θέλει μωρό και καρότσι από το άγιο Βασίλη χαχαχα, το έχει δει στην βαφτισιμιά μου, και του κόλλησε, να πηγαίνει το μωρό του βόλτα, πολύ έχει ένθουσιαστεί, για να δω όταν με το καλό γεννηθεί το νέο μέλος τι θα γίνει, έχω μία αγωνία και γι' αυτό.

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

πως ειστε σημερα? εγω μια απο τα ιδια, την πρωινη μου αναγουλα, εμετουλι και μετα καουρα.

που θα παει θα περασει...

Βιργινια μου, αυτο που περνας εσυ εχω και εγω...

δεν τρωω και δεν εχω να βγαλω τιποτα, αλλα το στομαχι μου ποναει..

Μπλουμλπου μου, τυχερη εισαι που δεν κανεις εμετους, δουλευεις κιολας οποτε μια χαρα εισαι..

Τζινακι μου,αφου εισαι μια χαρουλα στην δουλιτσα σου, καλα κανεις και πας.

και εγω θα ηθελα αλλα δυστηχως εχει ορθοστασια και βαρη.

βεβαια βαριεμαι και μονη μου τα πρωινα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα:-(

να σας πω κατι ομως, το Σαβ/κο που εμεινα σε μια φιλη μου επειδη ελειπε ο αντρας μου δεν ειμουν τοσο χαλια με αναγουλες και εμετο δεν εκανα καθολου.

μωρε λες να ειναι και ψυχολογικο και να θελω παρεα?

Τζινακι τοτε παω πασο καλα κανεις κ πας ! Εγω δουλευω στα H.C και δεν λεει οποτε αν τα πραγματα ειναι καλα θα παω αργοτερα !!!!

bloublou μου καλα κ γω πιο πολυ αναγουλες εχω κ αυτο ειναι χαλια !

Οοσ για το δεντρο αχ...πονεμενη ιστορια ! Θλεω τοσο πολυ να στολισω αλλα μετακομιζουμε τωρα δεκεμβρη κ παμε σε μεγαλυτερο σπιτακι να εχει το νινι το δωματιο του κ θεωρω δεν αξιζει να στολιζω κ να ξεστολισω αμεσα !!!!!!

Αλλα θα κατσικωθω στο σπιτι της μαμας που θα το κανουμε σουπερ οπως καθε χρονια !!!!!

Φιλενιτσες μου καλες, τι κανετε???

Υπομονη ζουζουνες, λιγο εμεινε ακομα για να τελειωσει το πρωτο τριμηνο!!!!

Οσες εχετε ηδη παιδακια καλο ειναι να το στολισετε απο τωρα, η αδερφη μου το εχει στολισει εδω κ μια εβδομαδα κ τωρα τα ανηψια μου περιμενουν να τα φωναξω να στομισουμε κ το δικο μου!!!Το εχουμε κανει ιεροτελεστια ολο το θεμα...μαζευω ολα τα ανηψια μου, βαζουμε χριστουγεννιατικα τραγουδακια, τους εχω αγορασει γλυκα-τσιχλες- μπισκοτα- καραμελες-κ.τ.λ. κ τραγουδοντας στολιζουμε ολοι μαζι στολιζουμε το δεντρακι κ στο τελος τους δινω κ δωρακια!!!Χαζοθεια!!!Τωρα μου εχουν γραψει ολα ευχουλες για μενα κ το μωρο για να μου τις φερουνε!!!Οι πιο ομορφες ψυχουλες ειναι τα παιδακια, αληθινα κ τρυφερα, αρκει να τα φερομαστε σωστα!!!!Σε λιγο καιρο θα εχουμε κ τα δικα μας τα νινακια!!!!Αγιοβασιλακια θα τα ντυνουμε απο του χρονου!!!

Σας φιλω γλυκα γλυκα εσας, τα παιδακια σας κ τα σπορακια σας!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Οσες εχετε ηδη παιδακια καλο ειναι να το στολισετε απο τωρα, η αδερφη μου το εχει στολισει εδω κ μια εβδομαδα κ τωρα τα ανηψια μου περιμενουν να τα φωναξω να στομισουμε κ το δικο μου!!!Το εχουμε κανει ιεροτελεστια ολο το θεμα...μαζευω ολα τα ανηψια μου, βαζουμε χριστουγεννιατικα τραγουδακια, τους εχω αγορασει γλυκα-τσιχλες- μπισκοτα- καραμελες-κ.τ.λ. κ τραγουδοντας στολιζουμε ολοι μαζι στολιζουμε το δεντρακι κ στο τελος τους δινω κ δωρακια!!!Χαζοθεια!!!Τωρα μου εχουν γραψει ολα ευχουλες για μενα κ το μωρο για να μου τις φερουνε!!!Οι πιο ομορφες ψυχουλες ειναι τα παιδακια, αληθινα κ τρυφερα, αρκει να τα φερομαστε σωστα!!!!Σε λιγο καιρο θα εχουμε κ τα δικα μας τα νινακια!!!!Αγιοβασιλακια θα τα ντυνουμε απο του χρονου!!!

Ax...λιωνω Ευα μου !!!

Καπως ετσι φανταζομαι την οικογενεια μου μετα απο χρονια !!!!!!!!!!!

αχ τι καλή θεία που σαι μπράβο σου :)))

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!

Υπομονή με τις αναγούλες και την ταλαιπωρία σας...πολύ πολύ σύντομα θα τελειώσει αυτό!

Κορίτσια εγώ έχω μεγάλη τρέλλα με τα Χριστούγεννα..κανονικά μέχρι τώρα θα έπρεπε να είχα στολίσει αλλά δεν με ενέπνευσε ο καιρός αλλά και η ατονία που νιώθω..!!Εγώ επειδή δεν έχω ανήψια, ούτε και κανένας φίλος παιδιά στολίζω μόνη μου με τον άντρα μου..! Και εγώ έχω γράψει ένα CD με 59 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια , το οποίο παίζει συνέχεια όταν στολίζουμε (αλλά και μέχρι να ξεστολίσουμε) και για μένα το παιδάκι της οικογένειας μέχρι τώρα ήταν ο άντρας μου..! Κάναμε ολόκληρη ιστορία γύρω από το δέντρο για να έχει ενδιαφέρον, βάζαμε τα γράμματα μας για το Αη Βασίλη μέσα στις κάλτσες μου και φυσικά έμπαινε το 1ο δωράκι κάτω από το δέντρο!! Τι ωραίες στιγμές?? Του χρόνου με το καλό θα τα κάνουμε όλα αυτά με τα νινάκια μας ντυμένα Αγιο Βασιλάκια!! Απίστευτο??

Σιγουρα θα σε λατρευουν τα ανηψια σου!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!

Υπομονή με τις αναγούλες και την ταλαιπωρία σας...πολύ πολύ σύντομα θα τελειώσει αυτό!

Κορίτσια εγώ έχω μεγάλη τρέλλα με τα Χριστούγεννα..κανονικά μέχρι τώρα θα έπρεπε να είχα στολίσει αλλά δεν με ενέπνευσε ο καιρός αλλά και η ατονία που νιώθω..!!Εγώ επειδή δεν έχω ανήψια, ούτε και κανένας φίλος παιδιά στολίζω μόνη μου με τον άντρα μου..! Και εγώ έχω γράψει ένα CD με 59 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια , το οποίο παίζει συνέχεια όταν στολίζουμε (αλλά και μέχρι να ξεστολίσουμε) και για μένα το παιδάκι της οικογένειας μέχρι τώρα ήταν ο άντρας μου..! Κάναμε ολόκληρη ιστορία γύρω από το δέντρο για να έχει ενδιαφέρον, βάζαμε τα γράμματα μας για το Αη Βασίλη μέσα στις κάλτσες μου και φυσικά έμπαινε το 1ο δωράκι κάτω από το δέντρο!! Τι ωραίες στιγμές?? Του χρόνου με το καλό θα τα κάνουμε όλα αυτά με τα νινάκια μας ντυμένα Αγιο Βασιλάκια!! Απίστευτο??

τι ομορφα ολα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Έλπίζω να είστε όλες καλά!!!!

Έκλεισα ραντεβού για αυχενική στις 29/11...δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα περίεργο συναίσθημα ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά..είμαι πολύ αισιόδοξη...

Όσο για το στόλισμα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα :-(:sad::-(

Την άλλη βδομάδα όμως σίγουρα..λατρεύω τα Χριστούγεννα..και φέτος που περιμένουμε και το σποράκι μας ακόμα πιο πολύ :-P

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π............Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....27/8/2010........ ...3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010.............5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….....8/6/2011.........1/12/2010

4. SPORIDIO………………….…4/9/2010……………11/6/2011…………29/11/2010

5. doratz………………………….7/9/2010……………12/6/2011………….8/12/2010

6. aspegoula…………………….5/9/2010……………13/6/2011…………30/11/2010

7. Εua_.........................4/9/2010...........14/6/2011..........1/12/2010

8.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………..14/6/2011………..30/11/2010

9. tzo28…………………..……..8/9/2010............16/6/2011 .......29/11/2010

10. virgi…………………........13/9/2010...........22/6/2011........11/12/2010

11. aggeliki83................13/9/2010...........24/6/2011........10/12/2010

12. μινουλα……….…….......16/9/2010...........23/6/2011........??????????

12. liana………………..…......19/9/2010...........26/6/2011........??????????

14. maria-elpida-Διδυμα .21/9/2010...........28/6/2011........??????????

15. kampoy……………………..22/9/2010………....29/6/2011…………?????????

16.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010...........30/6/2011.........??????????

17. titina37………......….....24/9/2010..........30/6/2011.........17/12/2010

18. pani10…………….........?????????.............????? ????.........??????????

19. Fani………………..........?????????.............?????? ???.........??????????

Καλημερα καλες μου φιλεναδες!!!!!

Σημερα εφτασε η μερα για την πρωτη αυχενικη της παρεα μας....

Χριστινακι μου, περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεακια σας....

Καλη επιτυχια ζουζουνιτσα κ να δωσεις στο σπορακι σου πολλα πολλα φιλια απο εμας!!!!

Οι υπολοιπες φιλεναδιτσες μου πως ειναι σημερα?????

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π............Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....27/8/2010........ ...3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010.............5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….....8/6/2011.........1/12/2010

4. SPORIDIO………………….…4/9/2010……………11/6/2011…………29/11/2010

5. doratz………………………….7/9/2010……………12/6/2011………….8/12/2010

6. aspegoula…………………….5/9/2010……………13/6/2011…………30/11/2010

7. Εua_.........................4/9/2010...........14/6/2011..........1/12/2010

8.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………..14/6/2011………..30/11/2010

9. tzo28…………………..……..8/9/2010............16/6/2011 .......29/11/2010

10. virgi…………………........13/9/2010...........22/6/2011........11/12/2010

11. aggeliki83................13/9/2010...........24/6/2011........10/12/2010

12. μινουλα……….…….......16/9/2010...........23/6/2011........??????????

12. liana………………..…......19/9/2010...........26/6/2011........??????????

14. maria-elpida-Διδυμα .21/9/2010...........28/6/2011........??????????

15. kampoy……………………..22/9/2010………....29/6/2011…………?????????

16.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010...........30/6/2011.........??????????

17. titina37………......….....24/9/2010..........30/6/2011.........17/12/2010

18. pani10…………….........?????????.............????? ????.........??????????

19. Fani………………..........?????????.............?????? ???.........??????????

Καλημερα καλες μου φιλεναδες!!!!!

Σημερα εφτασε η μερα για την πρωτη αυχενικη της παρεα μας....

Χριστινακι μου, περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεακια σας....

Καλη επιτυχια ζουζουνιτσα κ να δωσεις στο σπορακι σου πολλα πολλα φιλια απο εμας!!!!

Οι υπολοιπες φιλεναδιτσες μου πως ειναι σημερα?????

Γεια σου Ευακι γλυκο!!!!!

Αντε λιγες μερες εμειναν κ για μας....υπομονη....

θελω τοσο πολυ να ξανασω το λεμονακι μου....αχ τι θα κανω που απο φω κ στο εξης θα πηγαινω μονο μια φορα το μηνα???

Καθε 7 του μηνος....:(

Θελω τον υπερηχογραφο στο σπιτι μου....πειραζει???

καλημερα γλυκες μου!!!

πως ειστε σημερα? εγω μια απο τα ιδια, περασα ασχημα και χτες το βραδυ και σημερα το πρωι.

εχω φτασει μεχρι 3 εμετους, αυριο θα το πω στον γιατρο μου και ελπιζω να μου δωσει κατι, γιατι δεν αντεχω..

Ευακι μου, τι γλυκα λογακια ηταν αυτα για τα ανηψακια σου?

Μπραβο κοπελα μου, καλα Χριστουγεννα να περασετε!!

Τιτινακι μου αντε του χρονου, θα εχεις το μωρακι να παιζεις και ο αντρουλης σου θα εχει τον ρολο του μπαμπα!!!

ουτε εγω εχω στολισει ακομα, ισως την αλλη εβδομαδα, θα δουμε.

θελω πολυ αλλα θελω να μου περασουν λιγο οι ναυτιες και οι αναγουλες και μετα θα στολισω.

Χριστινακι μου, περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα της αυχενικης σου!!!!

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε;;; Ελπίζω όλες να είστε καλά!!

Εγώ πάνω που νόμιζα ότι οι αναγούλες άρχισαν να υποχωρουν, σήμερα είμαι πάλι χάλια...

Ανυπομονώ για την επόμενη Τετάρτη...Ο χρόνος δεν περνάει....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...