Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνησααααα !!!!

ναι ναι ξυπνησα !!! χαχαχαχ!!!! που τον βαζω τοσο υπνο /?

Καλε τι διαβαζω ? λιζακι μου λες να ερχεται το νινι ?? ποπο κοριτσακι μου ολ ανα πανε καλα !!!!! με τοκαλοοοοοοοο!!!!!!!!

μαρακι επιτελους !! νομιζα οτι θα σε προλαβει η μπεμπα πριν καν τα ξεκινησεις αυτα !!! χιχιχιχιχι!!! ειδες τι μικρουλια που ειναι ????

Αχ χθες φιλοξενησαμε ενα ζευγαρι με την 3 μηνων μπεμπα του ! Ονειρο ! την κοιμησαμε κ στο λικνο μας !!! τι καλα που ηταν !!!!

Κ που λετε μου λεει ο αντρουλης μου καποια στιγμη,,,, ''εβλεπα τη μπεμπα κ συγκινηθηκα.... σκεφτομουν οτι θα περναω πολυ ομορφα μαζι της'' !!!!!! Αχ ελιωσα ελιωσα σας λεω !!!!!!!!!!!!

χιχιχχιχι είστε φοβεροί και οι δύο σας........με το καλό και η μπεμπούλα που εγκαινίασε το λίκνο σας να είναι πολύ τυχερἠ και να σας φέρει πολύ τύχη.:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια.

Μαρακι μου, ευχαριστω!!

Λιζακι, πλησιαζει η στιγμη, με το καλο!!!!!!!!!:D:D

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!

φιλάκια κουκλίτσα ελπίζω να είσαι πολύ καλά.....;):tongue::tongue:

επιτέλους κατάφερα και παράγγειλα τις απίστευτες κορδελίτσες που μας έδειξε η Βαννίλα.........

Καλημερα Κατερινακι !

πως εισαι ?

Αχ Οζαλινακι μου ναι μακαρι να εχει τυχη η μπεμπα κ ολα τα μωρα του κοσμου βασικα !!!

Παρηγγειλες κ συ απο κει ε ?? τι καλα !!!! καλοριζικες λοιπον οι κορδελιτσες !!!!!!!

Διαφημίσεις

ετσι στα γρηγορα μπηκα να σας πω κατι .....

ειδα αλλο ενα βιντεο τοκετου..κ η κοπελα τσιριζε ουρλιαζε...... κ στο τελος εβαλα τα κλαμματα...κ νομιζω πως δεν θελω να γεννησω................

το μετανιωσα..................................................................

κλαψ κλαψ ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....φοβαμαι.........

κοριτσια συγνωμη !!!!

Βιργινακι γι αυτο προτιμαμε επισκληρηδιο!!!

Κατερίνα μου, γεννάει η Ρένα την Πέμπτη με καισαρικη τα διδυμακια της, η Κική επίσης με κ.τ. άμεσα λόγω χαμηλού αμνιακου κ μένα ξεκίνησε διαστολη σήμερα, λόγω αυξημένου αμνιακου!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Βιργινακι γι αυτο προτιμαμε επισκληρηδιο!!!

Κατερίνα μου, γεννάει η Ρένα την Πέμπτη με καισαρικη τα διδυμακια της, η Κική επίσης με κ.τ. άμεσα λόγω χαμηλού αμνιακου κ μένα ξεκίνησε διαστολη σήμερα, λόγω αυξημένου αμνιακου!

Πω πω!!!!!!!Απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::P:p:p

Βιργιανια, σταματα να βλέπεις βιντεο. Εκεινη την ώρα είναι όλα τόσο διαφορετικα....Πιστεψέ με!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

επιτέλους κατάφερα και παράγγειλα τις απίστευτες κορδελίτσες που μας έδειξε η Βαννίλα.........

βαλε μας να δουμε ποιες παρηγγειλες?

εγω θα βαλω εναν φιλο το απογευμα και πιστευω να παραγγειλουμε μαζι.

ετσι στα γρηγορα μπηκα να σας πω κατι .....

ειδα αλλο ενα βιντεο τοκετου..κ η κοπελα τσιριζε ουρλιαζε...... κ στο τελος εβαλα τα κλαμματα...κ νομιζω πως δεν θελω να γεννησω................

το μετανιωσα..................................................................

κλαψ κλαψ ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....φοβαμαι.........

κοριτσια συγνωμη !!!!

παιδακι μου, εισαι χαζο;;;;;

γιατι τα κοιτας αυτα και ταραζεσαι αγαπη μου? μην τα βλεπεις, εκεινη την ωρα θα ειναι αλλιως και ωραια!!!!!!!!!!!

ναι ξεκινησα το πλυσιμο, σιγα-σιγα ωραια που ειναι!!!

Φανταζομαι εσυ που εκανες και προβα με το μωρακι των φιλων σας!!

Αυτα να σκεφτεσαι και να χαμογελας!!

Βιργινακι, μην τα βλεπεις, καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Κι εγω ειχα δει στην αρχη και ειχα παθει σοκ με το κοψιμο..:shock: Αλλα τι να κανουμε,καπως πρεπει να βγουν τα μπεμπακια μας..

Κοριτσια, λετε να εχω προβλημα που δεν εχω κανει καθολου μαθηματα ανωδυνου τοκετου. Βεβαια ξερω αναπνοες απο τη γιογκα, αλλα και παλι, λετε να τα βρω πολυ σκουρα.:confused:

Α, και τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο περπατημα για να εμπεδωθει το μωρο, ξερετε.

Οζαλινακι, μη στεναχωριεσαι για την καισαρικη, μωρε, δεν πειραζει.. Ο,τι ειναι καλυτερο για το μωρακι..;)

Λιζακι, πως πας. Ψυχραιμια, ε.

Μαρακι,΄καλη αρχη με τα πλυσιματα, με το καλο να τα χαρει η νυφουλα μου!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κατερινα! Μια χαρα ειναι ο μικρος!!!!

Χαθηκα λιγάκι γιατι τρεχω σε διαφορες δουλειες-ειμαστε μονοι εδω οποτε οτι εκκρεμότητες ειχαμε τις κανω τωρα που μπορώ!

Ανωδυνο δεν εκανα ουτε εγω. δεν πειραζει.Εκεινη την ώρα δεν θυμασαι και πολλά απο ότι εχει μάθει!

Και εγώ αρχισα το περπάτημα.Αλλα δεν ξέρω κάτι άλλο!!!

Εσυ καλη μου πότε με το καλο????Πω πω, αρχισαν οι γέννες!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσια, λετε να εχω προβλημα που δεν εχω κανει καθολου μαθηματα ανωδυνου τοκετου. Βεβαια ξερω αναπνοες απο τη γιογκα, αλλα και παλι, λετε να τα βρω πολυ σκουρα.:confused:

Α, και τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο περπατημα για να εμπεδωθει το μωρο, ξερετε.

Μαρακι,΄καλη αρχη με τα πλυσιματα, με το καλο να τα χαρει η νυφουλα μου!!:D

τι κανεις Κατερινακι μου? περπατησες σημερα καθολου?

το εχεις καταλαβει πως την αλλη τριτη θα εισαι μανουλα?

μην ανυσηχεις για τις αναπνοες, θα βοηθουν και οι μαιες..

αχ, μου αρεσει πολυ που πλενω και σιδερωνω μικρα ρουχαλακια!!!

φυσικα δεν θελω να σας πω οτι εμενα μου αρεσουν πολυ τα βιντεακια με γεννες και βλεπω συχνα....:cool:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, τι κανεις κοπελα μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...