Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μια πολυ γρηγορη καλημερα κ απο μενα !!!!!

Τρεχω κ σημερα !!!

Σας ευχαριστω κ παλι για τις ευχουλες σας ! να ειστε ολες καλα κ με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας ! αχ ! δεν την χορταινω αυτην την ευχη ! κ φετος την ακουσα απο ολους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για την ηλικια καλε δεν σας εχω πει οτι ειμαι κομπλεξικη??? χαχαχχαχα!!! Ναι αμε !!!! Κ αυτο το εχω!!! χαχαχαχα!!!!!

Μαρακι κ γιατι το λες ετσι ? δεν απεχω κ πολυ απο τα 30!!! χαχαχαχ!!!

Λοιπον κοριτσαρες εξαφανιζομαι απο τωρα παω να συνεχισω τις δουλειες μου κ να μαγειρεψω γιατι απο το μεσημερι θα φιλοξενησω ενα φιλικο ζευγαρι με την 3 μηνων μπεμπα τους κ θα ειμαι στο τρεξιμο !!!!

Σας φιλω ολες να εχετε μια πολυ ομορφη μερα !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια και απο μενα!!! Τι μου κανετε? Εμεις μια χαρουλα! Πλυσιμο,πολυ πλυσιμο το σκ, αλλα ευτυχως τα περισσσοτερα τελειωσαν...!!! Και τωρα το αγαπημενο μου...σιδερο:tongue:!!!! Ετοιμη απο θεμα συναρμολογησης η κουνια μας!!! Ειναι πολυ ομορφη!!!!!! Θα σας βαλω φωτο οταν ολοκληρωθει πληρως, για να ειναι ακομη πιο ομορφη!!!!!!!!!! Εχτες βολταραμε στη παραλια και μετα στη πεθερουλα για φαι! Μου εδωσε και σεντονακια κεντημενα στο χερι,που ειχε του αντρουλη μου!!!! Το βραδυ σπιτι, βλεπαμε μπαλιτσα-φαγαμε πιτσα και χαλβα που εφτιαξα(και μετα παραπονιεμει για τα κιλα:rolleyes:).Σημερα θα παμε στο ΙΑΣΩ, να ευχηθουμε σε μια ξαδερφουλα μου που γεννησε αγορακι 3200γρ με καισαρικη. Παω να παρω μυρουδια!!!!!!!!Αυτα απο μενα....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες τις μανουλες και στις μελλουσες!!!!! Οζαλινα, με συγκινησες βαθυτατα!!!!!! Χρονια πολλα και στην μανουλα μου, που γιορταζε εχτες και το ονοματακι της!!!!

Βιργινακι, πολυχρονη και ευτυχισμενη να εισαι και με το καλο η μπουμπου σου!!!!!!!!!!!!!!! Και τα 28 ειναι μια πολυ καλη ηλικια!!!!!!! Θα γινω τον Αυγουστο, γιαυτο και η υπερασπιση!!!!!! Αοβατσαν, η κουβερτουλα ειναι υπεροχη!!!!!!!!!!!

Ρενακι, με το καλο να υποδεχτεις τα διδυμακια σου!!!! Τι ευτυχια!!!!!!!

Μαριλου και Βερολινα, χαρηκα που ειδα νεα σας!!!!!

Κικη μου ολα καλα θα ειναι με τον μικρο! Και εμενα οταν κανουμε δουλειες δεν πολυκουνιεται και κανω πλακα στον αντρα μου και του λεω οτι ο γιος μας θα ειναι τεμπελακος!!!! Περιμενουμε νεα απο το γιατρο.

Vanillaki, περιμενουμε νεα σας απο το doppler. Μαρακι μου, καλοριζικη η κουνιτσα σας!!!!!!!!

Φιλακια, στις Κατερινουλες και σε ολες τις υπολοιπες που ξεχασα!!!!!!!!

Παω για σιδερο....!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

τι κανετε κοριτσακια μου?

εγω καλα ειμαι, πηγα φαρμακειο και πηρα και σπρευ για την μυτη μου και ειμαι καπως καλυτερα ευτυχως.

τωρα περιμενω τον αντρουλη και μετα εχει ξεκουραση, κουραζομαι πολυ ευκολα βρε κοριτσια..

aobatsan πολυ ωραια η κουρβετουλα σου, θα σας βαλω και τα δικα μας που εκανε η μανουλα μου οταν τελειωσουν..

Βιργινακι, μεινε στα 28 κανα 2-3 χρονακια ακομα... καλα ειναι...!(χαχαχα)

Γεια σας κ απο μένα κοριτσακια! Τρέχω τις τελευταίες μερες για να ετοιμάσουμε όλα τα πράγματα, τα ρουχαλακια, τη βαλίτσα μου κλπ. Ο μπεμπης την Παρασκευή ήταν 2600. Αύριο θα δούμε πάλι το γιατρο κ θα συνεννοηθεί με τον παιδοχειρουργο για να κλείσουμε την ημερομηνία της γεννας. Πάντως κατα 99% θα γίνει την άλλη βδομαδα, γιατί η διαταση μεγαλώνει επειδή μεγαλώνει και ο μπεμπουλης και έχει αυξηθεί πολυ και το αμνιακο υγρό. Λόγω του αμνιακου ο γιατρός πιστεύει ότι θα μπορέσω να γεννησω φυσιολογικά, αν και είναι το τελευταίο που με απασχολει.

Φιλια σε όλες και ιδιαίτερα στη Ρενουλα. Σου εύχομαι να πανε όλα καλα και να χαρεις τα μπεμπακια σου!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λιζακι, θα εχουμε και αλλα γεννητουρια μεσα στην αλλη εβδομαδα?

Αντε κοπελα μου, ΟΛΑ θα πανε καλα και ο μπεμπουλης σου θα τα παει περιφημα!!δηλαδη αν καταλαβα καλα θα γινει η επεμβασουλα μολις γεννηθει το μωρο?

Καλη Επιτυχια κοριτσακι μου, μην φοβασαι, ψυχραιμια πανω απο ολα!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΤΣΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ 2331 ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 4 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΤΣΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ 2331 ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 4 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ

ΚΙΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Ναι Μαράκι μου, θα γεννηθεί την 36η εβδομάδα και θα γίνει η επέμβαση σε 2-3 μέρες, αφού γίνουν όλες οι εξετάσεις. Μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω.

ΛΙΖΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Κ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!:tongue: ((((((((())))))))

τι κανετε κοριτσακια μου?

εγω καλα ειμαι, πηγα φαρμακειο και πηρα και σπρευ για την μυτη μου και ειμαι καπως καλυτερα ευτυχως.

τωρα περιμενω τον αντρουλη και μετα εχει ξεκουραση, κουραζομαι πολυ ευκολα βρε κοριτσια..

aobatsan πολυ ωραια η κουρβετουλα σου, θα σας βαλω και τα δικα μας που εκανε η μανουλα μου οταν τελειωσουν..

Βιργινακι, μεινε στα 28 κανα 2-3 χρονακια ακομα... καλα ειναι...!(χαχαχα)

ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ..ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΜΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??...ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :D

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙΑ!!!

Μια πολυ γρηγορη καλημερα κ απο μενα !!!!!

Τρεχω κ σημερα !!!

Σας ευχαριστω κ παλι για τις ευχουλες σας ! να ειστε ολες καλα κ με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας ! αχ ! δεν την χορταινω αυτην την ευχη ! κ φετος την ακουσα απο ολους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για την ηλικια καλε δεν σας εχω πει οτι ειμαι κομπλεξικη??? χαχαχχαχα!!! Ναι αμε !!!! Κ αυτο το εχω!!! χαχαχαχα!!!!!

Μαρακι κ γιατι το λες ετσι ? δεν απεχω κ πολυ απο τα 30!!! χαχαχαχ!!!

Λοιπον κοριτσαρες εξαφανιζομαι απο τωρα παω να συνεχισω τις δουλειες μου κ να μαγειρεψω γιατι απο το μεσημερι θα φιλοξενησω ενα φιλικο ζευγαρι με την 3 μηνων μπεμπα τους κ θα ειμαι στο τρεξιμο !!!!

Σας φιλω ολες να εχετε μια πολυ ομορφη μερα !!!!!!!!!!

ΒΙΡΓΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.....ΓΕΝΝΑΩ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΑΣ....ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΠΛΥΝΑΜΕ Κ ΣΙΔΕΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΥΥΥΥΦΦΦΦ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ!!!!!:P

Γεια σας και απο εμας, κοριτσακια και μπεμπακια!!

Λιζακι, με το καλο, κοπελα μου, ολα καλα θα πανε!!

Τζινα μου, με το καλο κι εσεις!!

Μαρακι, πως εισαι με την αλλεργια σημερα. Η νυφη μου τι κανει.

Λοιπον, τα δικα μας νεα. Ειχαμε γιατρο σημερα. Ο μπεμπης ειναι 3350 και 47 εκατοστα αλλα δεν εχει αρχισει να εμπεδωνεται ακομα.. Ειπαμε την παρασκευη να παω μαιευτηριο να με δει και η θα με κρατησει να γεννησω παρασκευη, αλλιως την επομενη τριτη 17 του μηνος. Ελπιζω μεχρι τοτε να με πιασουν πονοι για να μην μπω με προκληση. Αν και δεν πειραζει, αρκει να γλιτωσω την καισαρικη. Βλεπουμε..

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας και απο εμας, κοριτσακια και μπεμπακια!!

Λιζακι, με το καλο, κοπελα μου, ολα καλα θα πανε!!

Τζινα μου, με το καλο κι εσεις!!

Λοιπον, τα δικα μας νεα. Ειχαμε γιατρο σημερα. Ο μπεμπης ειναι 3350 και 47 εκατοστα αλλα δεν εχει αρχισει να εμπεδωνεται ακομα.. Ειπαμε την παρασκευη να παω μαιευτηριο να με δει και η θα με κρατησει να γεννησω παρασκευη, αλλιως την επομενη τριτη 17 του μηνος. Ελπιζω μεχρι τοτε να με πιασουν πονοι για να μην μπω με προκληση. Αν και δεν πειραζει, αρκει να γλιτωσω την καισαρικη. Βλεπουμε..

Κατερινακι μου με το καλο!!και μην ανησυχεις ειτε φυσιολογικα ειτε με κ.τ. σημασια εχει να βγει με το καλο ο μπεμπακος σας κ εσυ θα τα ξεχασεις ολα μετα μολις τον δεις!!!

3350 εεε???πω πω...καλε εσεις ειστε ολοκληρεοι αντρες!!!!φτου σαςς!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω, Τζινακι μου.

Ναι, ειναι μεγαλος και για αυτο φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω κανονικα, δε θελω καισαρικη, αλλα απο την αλλη αν ειναι να ταλαιπωρηθω πολυ.. Θα δουμε. :rolleyes::rolleyes: Παντως εχω αγχωθει..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλησπέρα καλούλες μου

Τι διαβάζω??? φουλ στα γεννητούρια τις επόμενες μέρες:D

Με το καλό να έρθουν οι ψυχούλες, να είναι γερές και όλα να πάνε κατ'ευχήν!!

Lisaki και kiki όλες οι θετικές μου σκέψεις είναι στα πλασματάκια σας!

Lisaki εύχομαι το μωράκι σας να είναι δυνατό, να πετύχει η επεμβασούλα κ ο μπεμπούλης να γυρίσει υγιέστατος στο σπίτι σας,,,Να είσαι ψύχραιμη κι όλα θα πάνε καλά!!!!

Kiki mou ο μικρός σου έχει καλό βάρος, θα κάνεις κ τις κορτιζόνες για τα πνευμονάκια του κι όλα θα πάνε κ σε σένα καλά!!!!

Gina καλώς να υποδεχτείτε τον πρίγκηπά σας,,, εφόσον τα έχεις όλα έτοιμα ξεκουράσου ως την μεγάλη στιγμή!!

Katerinaki τι παίδαρο ετοιμάζεις 3350? Με το καλό κι εσύ κορίτσι μου

Απίστευτο,,μία μία παίρνουμε σειρά:D:D:D

Virgi είσαι 28 κ γκρινιάζεις????? 28???? 28?????:shock::shock::shock: Και τολμάς κ κάνεις κλψ-κλαψ??????:shock::shock::shock::tongue::tongue:

Aobatsan εσύ την έκανες την κουβερτούλα? Μπράβο, είσαι αστέρι,,, υπέροχη!!!

Aggeliki ήσουν Ιασώ σήμερα? κι εγώ εκεί ήμουν;) Βόλτες στην παραλία διαβάζω κ ζηλεύω:mrgreen:

Maraki πρέπει να είμαστε οι τελευταίες των Μοϊκανών που αντιστεκόμαστε στο χαζοβιβλίο

Τα νέα μου: σήμερα είχαμε doppler, όλα πήγαν καλά:D:D:D:D:D Η μπεμπούλα μας είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω, ζωηρούλα 2150γρ,, τα αμνιακά υγρά καλά, ο πλακούντας με ωριμότητα 2 (αυτό δεν το πολυκατάλαβα),,, και συνεχίζουμε λίγες μέρες τα yutopar και σταδιακά τα μειώνουμε!!!!!

:D:D:D Αυτό που με τρέλανε, έβαλα τα κλάματα ήταν που ο γιατρός μας έδειξε στον υπέρηχο τα πνευμονάκια της που κουνιόντουσαν, ανέπνεε μόνη της,,,, η πεταλουδίτσα μου, η πριγκηπέσσα μου, το ψυχουλίνι μου,,

Άντε σας κούρασα,,, θα μείνω για λίγο online ,,, φιλάκια

"cogito,ergo sum"

Κικακι μου, γεννας κοπελα μου? ποτε με το καλο? ορισατε ημερομηνια?

ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ..ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΜΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??...ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :D

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙΑ!!!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.....ΓΕΝΝΑΩ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΑΣ....ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΠΛΥΝΑΜΕ Κ ΣΙΔΕΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΥΥΥΥΦΦΦΦ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ!!!!!:P

Τζινακι μου, ναι αρχισαμε να ψιλοβαραινουμε... υπομονη! (μου αρεσει που με ειπες Ελπιδακι...!)

σε βαζω στο πινακακι, αντε το πρωτο μωρακι του Ιουνιου θα μας κανεις!!!!!

πω! πω!πω! ενας γαμπρος που μου ερχεται!!!!!!

Κατερινακι μου, ειναι ετοιμος και καταπληκτικος ο γιοκας σου!!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα και να γεννησεις φυσιολογικα, περπατα οσο μπορεις!!!!!!!

Maraki πρέπει να είμαστε οι τελευταίες των Μοϊκανών που αντιστεκόμαστε στο χαζοβιβλίο

:D:D:D Αυτό που με τρέλανε, έβαλα τα κλάματα ήταν που ο γιατρός μας έδειξε στον υπέρηχο τα πνευμονάκια της που κουνιόντουσαν, ανέπνεε μόνη της,,,, η πεταλουδίτσα μου, η πριγκηπέσσα μου, το ψυχουλίνι μου,,

Βανιλακι μου, ναι αντιστεκομαι και δεν νομιζω να κανω ποτε.. δεν μου αρεσει καθολου!

πολυ με συγκινισες με τα πευμονακια της μικρης σου... τα ψαρακια μας, τι κανουν εκει μεσα και μας τρελαινουν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...