Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημέρα και απο εμένα(με καλυτερη διαθεση αυτη τη φορά!)

Ειστε όλες καλα;; Επισημως σήμερα μπαίνω "στον μήνα μου"!!! Απιστευτο το πως πέρασε ο καιρός!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις μανουλες αλλα και σε όλες εσας που θα γίνετε για πρώτη φορα! Πλέον ειστε τόσο κοντα, που δικαιούστε τις ευχες!!!!!

Virgi...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!

Δεν μπορώ να πώ οτι διαβασα τα πάντα που γράψατε(δεν ειχα χρόνο) αλλα απο τα λιγα που θυμάμαι:

Linaki ας εχουμε στο μυαλό μας να πάνε όλα καλα με τη γέννα, και ας ειναι με καισαρική. Σε καταλαβαινω απόλυτα.Και εγώ θα σκάσω αν μου πει την Πέμπτη καισαρική(δεν ξέρω αν γυρισε η μπέμπα...)

maria υπομονη με την αλλεργια. Ειναι σπαστικο, αλλα ειναι και η εποχή τέτοια! Περαστικά σου καλη μου!

verolina, εδώ τα μοιαραζόμαστε όλα. Ευχαριστα, λιγοτερο ευχαριστα και όλες μας τις αγωνιες!! Να το θυμάσαι ε; Μεγάλος ο μικρος σου ε;;Οσο για τον "μεγάλο" σου, δυσκολη η μεταφορα σε άλλο κρεβατι! Ελπιζω να τα καταφέρετε!

Ο γιό κας μου εχει κολλησει πάνω μου κυριολεκτικα. Μας έχει ξεφύγει και η κατάσταση με τον ύπνο(θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι μας, και μάλιστα αν γίνεται πάνω μου). Το αποτέλεσμα ειναι να μην κοιμάμαι καθόλου καλα εγώ...και δεν μπορώ να βρ'ω και λύση στο θέμα....

Αυτα για την ώρα.Πολλά φιλιά σε όλες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !!

Χρονια πολλα στις μανουλες !!!!!!!!! Να χαιρεστε τα πλασματακια σας !!!!

ΑΝτε του χρονου θα γιορταζουμε κ μεις !!!!

Κατερινουλα μου σ ευχαριστω κ απο δω κοριτσαρα μου !

Μαρακι μου επιτελους καλοριζικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο να τα γεμισει η μπουμπου σου !!!!!!!!!!

Τα φιλια μου σε ολες τις υπολοιπες φιλεναδιτσες της παρεας μας !!!

Βερολινα μου ευχομαι να ειναι ολα μα ολα καλα !!!!!!!!!!!! Να μπαινεις ομως τι σημαινει δεν θες να μας αγχωνεις ? εδω ειμαστε για ολα !!!!

Φιλακια !!

σημερα θα σουρτουκεψω θα ετοιμαστω σε λιγο θα παμε για μαμ στη μανουλα κ μετα βολτιτσες !!!!

Καλημερα και χρονια μας πολλα, κοριτσια!! Ειμαστε μανουλες!!:D

Βιργινακι μου, χρονια πολλα για τα γενεθλια σου, ο,τι επιθυμεις, με το καλο να δεχτειτε τη μπουμπου σας!!

Μαρακι μου, περαστικα, ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα.

Πολλα φιλακια σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα ομορφιες μου!!!

χρονια μας πολλα!!!απιστευτο μου φαινεται!!!

ειπα στον αντρα μου να αοιξει λιγο τον υπολογιστη να σας πω μια καλημερα.

δεν εχω διαβασει τπτ...δυστυχως...

ευχομαι ολες να ειστε καλα...εμεις κραταμε γερα ακομα...αυριο εχουμε γιατρο το απογευμα οπου φανταζομαι κατι θα μας αναφερει για ημερομηνια..

σας στελνουμε τα φιλια μας κ να προσεχετε τους εαυτους σας

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Χρόνια Πολλά στις μανούλες μας, Χρόνια Πολλά στις ήδη μανούλες της παρέας μας κ του χρόνου με το καλό να γιορτάσουμε κι εμείς οι "πρωτάρες"

Virgi είχες γενέθλια? Πολύχρωμη-ευτυχισμένη κ με το καλό η μπεμπούλα σας

Maraki σε καταλαβαίνω τι περνάς με την αλλεργία,,, τα aerius ποτέ δεν με βοήθησαν,,, μόνο τα zirtek με πιάνουν!!!Εμένα ο doc δεν με αφήνει να πάρω τίποτα!!!

Rena γιούπι την Πέμπτη μεγαλώνει η παρέα μας:D με το καλό να σφίξεις στην αγκαλιά σου τα μωράκια σου:D:D

Verolina είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας-τα άγχη μας΄!!!Δεν είσαι η μόνη που νιώθεις έτσι γλυκούλα μου,,, διάβασα κ για το βλαστάρι σου-σωστός παίδαρος!!

Katerinaki χαίρομαι που επέστρεψες με καλύτερη διάθεση;);)

Marilou ανταποδίδουμε τα φιλάκια, έτσι γερά κρατήστε λίγο ακόμα!!!

Linaki με υγείες τα ψώνια σας,,μην αγχώνεσαι,,,αφού έχεις έτοιμες τις λίστες βουρ για τα τελευταία

Kiki τι έγινε με τον πόνο που είχες??

Katerinars κάπου πήρε το μάτι μου ότι δουλεύει πολύ ο άντρας σου κ είσαι μοναχούλα,,,, μπα τι λες καλούλα μου???? κι εμείς εδώ τι κάνουμε???????;)

Aobatsan ζηλεύω πολύ πολύ τον ύπνο σου,,,εγώ σηκώνομαι τουλάχιστον 4 με 5 φορές το βράδυ:mad:

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια μανούλα,,,,

Τα νέα μου : Το βράδυ δεν κοιμήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ, σε λίγο θα την πέσω,,, με έκαιγε το στομάχι μου, κορίτσια όπως σας το γράφω, με ΕΚΑΙΓΕ, έκανα κ μια φορά εμετό?????

Αύριο έχω το doppler, μακάρι όλα να είναι καλά!!!

Πολλά φιλάκια

"cogito,ergo sum"

γειά σας κοριτσάκι μου........χρόνια πολλά στις μανούλίτσες μας και χρόνια μας πολλά:tongue::tongue::tongue::tongue:

η μέρα ξεκίνησε με πολλά δάκρυα αλλά ήταν δάκρυα χαράς γιατί το μωρό μου είχε ετοιμάσει στο νηπιαγωγείο ένα φάκελο με πραγματάκια και τον είχε κρύψει :shock: και μόλις σηκώθηκα έτρεξε να μου φέρει τα δώρα μου:tongue::tongue::tongue:

περιτό να πώ ότι ένιωθα τέτια συγκίνηση που δεν μπορούσα να διαβάσω τι μου έγραφε......

Μαμά σε αγαπώ ως τον γαλάζιο ουρανό......

και είχε ζωγραφίσει πεταλούδες και λουλούδια που ξέρει πόσο μου αρέσουν.......κ εμένα με μια τεράστια κοιλιά και ένα παιδάκι μέσα ........εκείνος ήταν το μωρό:tongue::tongue::tongue:

σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να ζήσετε πολλές τέτοιες στιγμές ευτυχίας όπως εγώ σήμερα:tongue::tongue::tongue:

Βιργινία χιλιόχρονη και πολύ πολύ ευτυχισμένη:P:p

Kοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας !!!

Ποπο...εγινα 28..κλαψ κλαψ κλαψ............ αλλα δεν πειραζει!!! Θα ειμαι μανουλα σε λιγο πια........ ευχομαι σε ολες μας με το καλο !!!

Οζαλινακι.....δεν εχω λογια....το τελος ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.................

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και θελω να το κανω copy παντου !!!!!! Να σαι καλα !!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Χρονια Πολλα στις μανουλες τις παρεας μας και σε εμας που θα γινουμε σε λιγο!!!!!!!!

ποιος εχει γενεθλια σημερα?? ενημερωστε και εμας που αντιστεκομαστε στο fb!!

Βιργινακι μου, πολυχρονη και με το καλο να γινεις μανουλα!!! (δεν σχολιαζω το 28, τι να πουμε και εμεις που γινομαστε 30 τον Οκτωβρη)

Οζαλινακι μου, πολυ ωραιο το βιντεακι....

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι, μανουλες ομορφες!!

Καλε, ξεχασα να ευχηθω στη Ρενα.:oops::oops: Με το καλο να υποδεχτεις τα διδυμακια σου, κοπελα μου, ολα καλα να πανε!!!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε.

Εμεις ειχαμε παρει τους δρομους παλι σημερα, πολυ περπατημα εχει πεσει, κοριτσια. Ειδαμε και θαλασσιτσα σημερα και μου εκανε πολυ καλο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ, ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Καλημέρα, μανούλες :)

Χρόνια πολλά σε όλες μας για χθες!!! Κοντεύουμε...

Βιργινία, πολύχρονη κορίτσι μου! Άντε και του χρόνου θα γιορτάσεις (τα υπόλοιπα 28, γιατί ως γνωστόν μετά τα 26, τα χρόνια τα μετράμε από μισό;) )αγκαλιά με την κορούλα σου!!!

Εχθές σουλατσάραμε όλον τον κόσμο και όταν πια γυρίσαμε σπίτι μας εγώ κοιμήθηκα σαν κούτσουρο από την κούραση...ούτε που το κατάλαβα...

Λοιπόν κορίτσια.... ΓΕΝΝΑΩ την Πέμπτη !!!!

Τετάρτη βράδυ μπάινω για εξετάσεις κτλ. και Πέμπτη πρωι πρωι 7 η ώρα μου είπε θα δω τα μωράκια μου...

Κορίτσια νιώθω ότι δεν αντέχω αλλο - δηλαδή για παραπάνω μέρες ούτε συζήτηση - αλλα έχω φρικάρει από το αγχος και την αγωνία μου. Θα είναι καλά τα μωράκια μας? Θα πάνε όλα καλά? Ουτε πρωτάρα να ήμουν. Αλλά στην πρώτη γέννα είχα την άγνοια κινδύνου που λένε ενώ τώρα ξέρω και αγχώνομαι, φοβάμαι και λίγο (μα τι κότα που είμαι)..

Ρένα μου με το καλό τα μωράκια σου!!! Μην ανησυχείς κορίτσι μου...όλα καλά θα πάνε, μια χαρά θα είναι τα παιδάκια σας :)

καλημερα ομορφιες μου!!!

χρονια μας πολλα!!!απιστευτο μου φαινεται!!!

ειπα στον αντρα μου να αοιξει λιγο τον υπολογιστη να σας πω μια καλημερα.

δεν εχω διαβασει τπτ...δυστυχως...

ευχομαι ολες να ειστε καλα...εμεις κραταμε γερα ακομα...αυριο εχουμε γιατρο το απογευμα οπου φανταζομαι κατι θα μας αναφερει για ημερομηνια..

σας στελνουμε τα φιλια μας κ να προσεχετε τους εαυτους σας

Μαριλού, περιμένουμε τα νέα σας :)

γειά σας κοριτσάκι μου........χρόνια πολλά στις μανούλίτσες μας και χρόνια μας πολλά:tongue::tongue::tongue::tongue:

η μέρα ξεκίνησε με πολλά δάκρυα αλλά ήταν δάκρυα χαράς γιατί το μωρό μου είχε ετοιμάσει στο νηπιαγωγείο ένα φάκελο με πραγματάκια και τον είχε κρύψει :shock: και μόλις σηκώθηκα έτρεξε να μου φέρει τα δώρα μου:tongue::tongue::tongue:

περιτό να πώ ότι ένιωθα τέτια συγκίνηση που δεν μπορούσα να διαβάσω τι μου έγραφε......

Μαμά σε αγαπώ ως τον γαλάζιο ουρανό......

και είχε ζωγραφίσει πεταλούδες και λουλούδια που ξέρει πόσο μου αρέσουν.......κ εμένα με μια τεράστια κοιλιά και ένα παιδάκι μέσα ........εκείνος ήταν το μωρό:tongue::tongue::tongue:

σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να ζήσετε πολλές τέτοιες στιγμές ευτυχίας όπως εγώ σήμερα:tongue::tongue::tongue:

Άχου μωρέ....τι συγκινητικό!!! Σε λιγώνουν αυτά τα μικράκια με τις κινήσεις τους.

Σ΄ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη ευχή!!

Εμεις ειχαμε παρει τους δρομους παλι σημερα, πολυ περπατημα εχει πεσει, κοριτσια. Ειδαμε και θαλασσιτσα σημερα και μου εκανε πολυ καλο.

Από δω και στο εξής θα παρουσιάζεσαι σαν Μαραθωνοδρόμος :P :p :P :p

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ, ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Μην ανυσηχείς Κική, περιμένουμε νέα σου.

Μαράκι διάβασα πως ήρθε η κούνια σας...με γειά σας. Με το καλό να την γεμίσει η καραμελίτσα σου :)

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα μέχρι να ξυπνήσετε

Φιλάκια

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Αυτή την κουβερτούλα την τέλειωσα το Πάσχα. Μένει να της περάσω μια ροζ κορδελίτσα γύρω-γύρω στη δαντέλα και είναι πανέτοιμη για τη μικρούλα μου.

Δεν είναι μια γλύκα;; :)

kentima1.jpg

ps. Ελπίζω να κατάφερα να περάσω τη φώτο!

post-15756-14825440748444_thumb.jpg

Επεξεργάστηκαν by aobatsan
Διόρθωση υποβολής φώτο

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...