Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Linaki τι συνέβη;; συγμωμη αλλα δεν παρακολουθησα.

κατερινακι μου, μαλλον κουραστηκα με την αρρωστια του μικρου..Ειναι και οι ορμονες..Εκτος αυτου, σήμερα γέμισε και κάτι σπυράκια και πραγματικα πελάγωσα.Δουλευει και πολυ ο άντρας μου και νιώθω μονη αυτες τις μέρες!!!!θα μου περάσει όμως!!!!!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινακι μου, μαλλον κουραστηκα με την αρρωστια του μικρου..Ειναι και οι ορμονες..Εκτος αυτου, σήμερα γέμισε και κάτι σπυράκια και πραγματικα πελάγωσα.Δουλευει και πολυ ο άντρας μου και νιώθω μονη αυτες τις μέρες!!!!θα μου περάσει όμως!!!!!:P

Αχ, μωρε, ο καημενος. Τι ηταν τα σπυρακια.

Σε καταλαβαινω, κι εμενα ο αντρας μου δουλευει πολυ και ειμαι μοναχουλα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι αποτελεσμα του πυρετου. Βλέπουμε κατερινα μου στην πορεια!!!

Δεν ξέρω γιατι με πηρε έτσι απο κατω...Ξέρεις, δεν ειναι οτι απλα δουλευει, αλλα και όταν γυρίζει παλι στα τηλ ειναι με τη δουλεια.....ουφ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Α ρε Βανιλακι με εκανες και γελασα με τους υπολογισμους σου !!!! χαχαχαχαχα!!!! Ουτε που τολμαω να πω κατι !!! χαχαχαχ!!!!!

Καλοριζικα τα πραγματακια σας !! κ γω συμφωνω με την δευτερη προικα !!!!

Μαρακι για να το λες κατι θα ξερεις ! Θα τα δοκιμασω αμεσως μολις τελειωσουν τα πρωτα που αγορασα(τα οποια ευτυχως τα πηγα κ θα μου τα αλλαξει-παρηγγειλε ηδη αλλα) ! ολο βολτιτσες στην παραλια μου εισαι ! Που να ρθει κ η καραμελιτσα σου !!!!!

Οζαλινακι μου ! Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα προεχει η υγεια μας κ του παιδιου μας σαφως οποτε αυτο που ειναι να γινει ας γινει ! καισαρικη ? καισαρικη !!!! καλα να ειμαστε !!!! στα λεω για να τα ακουω κ γω ! χαχα!!!

Κατερινουλες !!!!!! τι κανετε ???

μικρη κατερινουλα το περπατημα παει συννεφο βλεπω κ εχετε βαλει σκοπο να γεννησεις νωρις νωρις ε ??? Μια χαρα !!!!!

Κικουλα μην αγχωνεσαι ολα αυτα πρεπει να ειναι μεσα στα φυσιολογικα ! Απλα τσεκαρε αν η κοιλια πετρωνει επειδη κουνιεται το παιδι κ μαζευεται η αν ειναι οντως συσπαση !!

Εγω παλι τα μπερδευω αυτα τα δυο !!!!!

Συνεχεια πετρωνει η κοιλια αλλα απο τη μια πλευρα ! Οσο ειναι το κορμακι της μπεμπας ! σε καποια αλλα σημεια ειναι κενο σα να μην υπαρχει τιποτα μεσα κ ειναι μαλακο ! Αρα δεν ειναι συσπαση ε ???

Αγγελικουλα περιμενουμε κ απο σενα φωτο για τα πραγματακια !!!!

ΑΑΑ!!! Μαρακι !!!!!?????????????

καλε ποτε θα βαψετε ????????? περασε ο καιρος το ξερεις ????????????????????? ε?????

μάλλον δλδ τι μάλλον θα κάνω καισαρική λόγω του πλακουντα και σκαω....όσο για το ο άντρας δουλευει τα ίδια και χειρότερα.......σε καταλαβαίνω μια χαρά.......

ο μικρός από τον πυρετό έκανε εξάνθημα......αν τώρα δεν έχει πλύ πυρετό μην ανησυχεις.......δεν είναι κάτι.......καλό βράδυ κορίτσια πάω να ξαπλώσω γιατί νιώθω πολύ κουρασμένη......

Διαφημίσεις

Οζαλινακι, πως το καταλαβαινουμε οτι γενναμε.:rolleyes:

αν δεν σπάσουν τα νερά σου(που θα το καταλάβεις γιατί είναι πραγματικά μεγάλη πσοτητα υγρού και δεν σταματάει η ροή αμέσως δλδ σπλατς και τέλος) θα αρχίσεις να πνάς ρυθμικά.....

δλδ ένας έντονος πόνος κάθε 20 λεπτα και περιοδικά θα γίνεται πιο τακτικός σε μικρότερα χρονικα διαστήματα,κάθε 5 λεπτα πχ....και θα έχεις και ΄΄ενα μαγκωματάκι'' στη μέση επιπλέον .........βασικά αυτά θυμάμαι τώρα.......αλλά Κατερινιώ μου θα το καταλάβεις έτσι ή αλλιώς:P:p:p

καλό βράδυ και σε εσένα.:tongue:

Καλημερουδια αγαπουλες !

Νωρις ξυπνησα κ μπηκα να χαζεψω μπας κ ξανανυσταξω γιατι δεν με βλεπω καλα !!

Δεν ειχα καλο βραδυ παλι....ειχα πονους απο νωρις χαμηλα κ αριστερα κ πηραμε το γιατρο κ ειπε ειναι εντερο κ να παιρνω μπουσκοπαν καθε 6 ωρες ! Εγω ομως δεν πηρα ρε κοριτσια κ δεν μου μοιαζει για πονος εντερου !!!

Θυμωσα λιγο μαζι του γιατι θα ηθελα να μου πει να παω με δει αλλα προφανως το βρισκει τοσο φυσιολογικο που του αρκει το ραντεβου σε 2 βδομαδες !!!Ουφ !

Ετσι σκεφτομαι να παω σημερα στο Αλεξανδρας το μεσημερι κ να κανω εκει εναν υπερηχο αλλα δεν εχω κλεισει ραντεβου ! Θα το θεωρησουν αυτο ως επειγον για να με παρουν ? Τι να πω !!!

Ενταξει ο γιατρος ειναι γιατρος κ ξερει κ ειναι χαλαρος...αλλα εγω ειμαι χαλια λεω μηπως γινει κατι κ δεν το προλαβουμε ????

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εγω ειμαι χαλια με εχει πιασει η αλλεργια και υποφερω, το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω, φτερνιζομουν, ξυνομουν αφηστε χαλια:(:(

το πρωι ξυπνησα στις 7 και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω, τωρα παλι με πονανε και τα ματια μου, θα παρω κανα χαπι με αφηνει ο γιατρος και θα δουμε..

Δεν θυμάστε που τα είχα γράψει κι εγώ?

Πιεστικές σε σημείο υπερβολικό,,,δεν ξαναπάω στα Λητώ,,,

Από καρότσι Maraki πήραμε το concord

το θυμαμαι που το ειχες γραψει και εσυ, καλα με νευριασαν απιστευτα:evil:

Το concord? καλα φανταστικο μου ειχε αρεσει και εμενα αλλα ηταν λιγο τσιμπημενο στη τιμη. Καλοριζικο κουκλα μου, πολυ ωραιο!!!!

τέλοσπάντων.....όλα καλα θα πάνε θα κάτσω στα αυγά μου για 2 εβδομάδες να μην έχω καμια ξαφνική αιμορραγία και βλέπουμε.....

Οζαλινακι μου, ολα θα πανε καλα, οπως το ειπες, μολις δεις την μικρουλα σου δεν θα σε νοιαζει καθολου ο τροπος που ηρθε...

προσεχε οσο μπορεις και οσο πρεπει και ολα θα πανε καλα!!

πως το καταλαβαινουμε οτι γενναμε.:rolleyes:

τρελαινομαι με αυτην την απορια!!!!!!!!!!!!!!!

αχ, Κατερινακι και εγω χτες το βραδυ εκλαιγα απο τα νευρα μου..

μαλλον οι ορμονες θα ειναι καλη μου, δειξε λιγο ψυχραιμια..

ο μικρουλης ειναι καλυτερα σημερα?

ολο βολτιτσες στην παραλια μου εισαι ! Που να ρθει κ η καραμελιτσα σου !!!!!

Εγω παλι τα μπερδευω αυτα τα δυο !!!!!

Συνεχεια πετρωνει η κοιλια αλλα απο τη μια πλευρα ! Οσο ειναι το κορμακι της μπεμπας ! σε καποια αλλα σημεια ειναι κενο σα να μην υπαρχει τιποτα μεσα κ ειναι μαλακο ! Αρα δεν ειναι συσπαση ε ???

ΑΑΑ!!! Μαρακι !!!!!?????????????

καλε ποτε θα βαψετε ????????? περασε ο καιρος το ξερεις ????????????????????? ε?????

Βιργινακι, ναι κανω καμια βολτιτσα.. ειναι ωραια στην παραλια, εχω και την μικρη μου ξαδελφουλα και εξασκουμε σιγα-σιγα...

και εγω μπερδευω την συσπαση με το κορμακι της μικρης..

το ειπα στον γιατρο ομως και μου ειπε οτι πετρωμα ειναι ολη η κοιλια και οχι μονο σε ενα σημειο..

Μην με μαλωσεις, μεσα στην εβδομαδα θα βαψουμε, εχουμε αργησει το ξερω...........!!

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................20/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

3.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................25/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

4.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

5.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

6.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

7.Gina_cfu…................ΡΕΑ........……...........14/6/11…...ΜΠΕΜΠΗΣ

8.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

9.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

12.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

13.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

16.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

17.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................28/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.fntag......Διδυμα.......ΜΗΤΕΡΑ.................30/0611.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

26.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

27.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

-Κουνια

-αλλαξιερα

-λικνο η καλαθουνα

-παντα

-κουνουπιερα

-3 σετ σεντονια κουνιας

-2 σετ σεντονια καλαθουνας η λικνο

-2 κουβερτες πικε κουνιας + 2 μικροτερες

-2 σελτεδακια κουνιας

- ενδοεπικοινωνια ή καμερα παρακολουθησης

- φωτιστικό οροφής / δαπέδου

- καλαθάκι για τα καλλυντικά

- θερμομετρο εσωτερικου χωρου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

-Σαμπουαν αφρολουτρο 2σε1

-λοσιον ενυδατικη

-κρεμα συγκαματος

-μαντηλακια καθαρισμου

-μπατονετες

-νυχοκοπτη

-βουρτσακι χτενακι

-γαζες

-οινοπνευμα

-θερμομετρο

-ρουφηχτηρι για μυξουλες

-φυσιολογικος ορος

-μπεμπιλινα

-θερμομετρο σωματος

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

-Μπανακι

-θερμομετρο μπανιου

-2-3 σετ πετσετες

-2 μπουρνουζια ή καπες

-σφουγγαρι φυσικο

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

-εσωτερικα φορμακια

-εξωτερικα φορμακια

-καλτσουλες

-γαντακια

-πανες αγκαλιας

-πανες για γουλιες

-σαλιαρες

-πιπιλες

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

-3 μπιμπερο μεγαλα

-3 μπιμπερο μικρα

-δοσομετρητης για γαλα (για τις βολτες ειναι αυτο δοχειο)

-βουρτσακι που πλενουμε τα μπουκαλια

-αποστειρωτης

-βραστηρας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ

-καροτσι

-καθισματακι αυτοκινητου

-ομπρελα για το καροτσι

-μαρσιπος ή sling

-τσαντα αλλαγης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ

-νυχτικό

-Ένα φαρδύ βαμβακερό t-shirt

-Παντόφλες

-Ζεστές κάλτσες

-Πετσέτες προσώπου και πετσετάκια

-νεσεσερ(οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, κρέμες προσώπου, σαμπουάν, βούρτσα, κρέμα χεριών, πιστολάκι)

-Ρόμπα και νυχτικό ή φόρμα ή πιτζάμες

-2-3 σουτιέν θηλασμού

-Ένα πακέτο επιθέματα στήθους

-Σερβιέτες

-Εσώρουχα

-Ρούχα για την επιστροφή στο σπίτι

-Ένα ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου :) Τι κάνουν οι κοιλίτσες ?

Εμείς είμαστε καλά, ακόμα κοιμόμαστε απίθανα το βράδυ (παραδόξως!!!!), ούτε για τουαλέτα δεν σηκώνομαι ;) Μόνο στο να γυρίσω πλευρό έχω ένα θέμα, αλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες!

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας στο θέμα του αδερφού μου (βλέπω είμαστε αρκετές ομοιοπαθούσες)...το ξέρω πως θα συνηθήσουμε την κατάσταση...απλά αυτή η ώρα του αποχαιρετισμού είναι...άστα να πάνε :S

Εν τω μεταξύ ο άλλος μου αδερφός, ο μικρός έφυγε για φαντάρος πριν 2 μήνες...και όπως καταλαβαίνετε η μαμά μας είναι στα μαύρα της πανιά...anyway...

Έφτασε καλά, μιλήσαμε και τον βράδυ από το skype (τί έκανε ο κόσμος τόσα χρόνια χωρίς αυτό???!!!???)...και όλα καλά :D

Μαράκι, υπομονή και περαστικά...αυτές οι αλλεργίες είναι σπαστικές :(

Με γεια και τα καλλυντικά σας...αχ, αυτή η μωρουδίλα!! Δεν τα ήξερα τα Aveeno...θα τα έχω υπ' όψιν μου.

Οζαλινάκι, σε καταλαβαίνω με την αγωνία σου στο θέμα της καισαρικής, αλλά να θυμάσαι πως ότι γίνεται γίνεται για το καλό της μικρούλας Νεφέλης :), και της μαμάς της φυσικά!

Αγγελικούλα, θα έχετε δουλίτσες σήμερα...πως πάει η κουνίτσα? έτοιμη? Με γειες σας :)

Βανίλια, τι ωραία πραγματάκια!!! Οι απόψεις δυίστανται στο θέμα της προίκας :roll: ...εμένα μου αρέσει περισσότερο η "μπαλαρίνα"

Βιργινία, περαστικά σου κορίτσι μου...για το Αλεξάνδρας δεν ξέρω να σου πω...πάντως εκεί που εστιάζεις τον πόνο (χαμηλά και αριστερά) είναι έντερο. Στο λέω γιατί το έχω πολύ πρόσφατο. Έχεις ενεργηθεί?

Αυτά...πάω να μαγειρέψω τώρα γιατί μ' έπιασε μια λιγούρα :)

Φιλάκια τσούπρες

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές για τη γιορτή μου.

Το ξέρω ότι καθυστέρησα να μπω αλλά καταρχήν έχω βαρύνει υπερβολικά πολύ και πονάω παντού φοβερά αλλά επίσης εχθές ήμουν σχεδόν όλη μέρα στο ΙΑΣΩ για nst και τέτοια και όταν γύρισα ήμουν χάλια.

Διάβασα τα νέα σας αλλά θυμάμαι λίγα.

Βιργινια ελπίζω να είναι μόνο έντερο ο πόνος - που έτσι δειχνει - και μην αγχώνεσαι κοπέλα μου.

Κατερινακι που περπατάς, μάλλον θα σε προλάβω στη γέννα και ας είμαι μόνιμα ξαπλωμένη, πόσο σε καταλαβαίνω όμως για τον πόνο από κάτω!! και εγώ υποφέρω. ΚΑΤΕΡΙΝΑ περαστικά με το αντράκι σου.

Οζαλίνα μου μην απογοητεύεσαι με την καισαρική, από τη στιγμή που είναι για το καλό του μωρού ΑΛΛΑ και δικό σου τι το συζητάς? Ειμαστε τώρα για να ρισκάρουμε?

Αγγελική μεγεία τα πραγματάκια.

Σίγουρα καποιες ξεχνώ αλλα ... ξέρετε τώρα.

Λοιπόν κορίτσια.... ΓΕΝΝΑΩ την Πέμπτη !!!!

Τετάρτη βράδυ μπάινω για εξετάσεις κτλ. και Πέμπτη πρωι πρωι 7 η ώρα μου είπε θα δω τα μωράκια μου...

Κορίτσια νιώθω ότι δεν αντέχω αλλο - δηλαδή για παραπάνω μέρες ούτε συζήτηση - αλλα έχω φρικάρει από το αγχος και την αγωνία μου. Θα είναι καλά τα μωράκια μας? Θα πάνε όλα καλά? Ουτε πρωτάρα να ήμουν. Αλλά στην πρώτη γέννα είχα την άγνοια κινδύνου που λένε ενώ τώρα ξέρω και αγχώνομαι, φοβάμαι και λίγο (μα τι κότα που είμαι)...

Τελοσπάντων, μην σας αγχωνω και εσας και οι περισσότερες είστε και πρωτομανούλες.

Κοριτσάρες μου σας φιλώ όλες γλυκά, ελπίζω και θα προσπαθήσω να ξαναμπω πριν γεννήσω.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τις κοιλίτσες σας!!!!

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε?

Ολα καλα? εγω ειμαι παλι χαλια με την αλλεργια, οσο παει και χειροτερευει.

μου ειπε ο γιατρος να παρω αεριους αλλα γραφει οτι δεν κανει στην εγκυμοσυνη,

πηρα ενα τωρα αλλα δεν βλεπω προκοπη..

Α! παραλαβαμε σημερα την κουνια και πηραμε και την κουνουπιερα μας!!!

την Δευτερα θα την στειλουμε για βαψιμο μαζι με την αλλαξιερα η οποια εγινε πολυ καλη και αυτη!!!

Ρενακι μου, αντε περιμενουμε με αγωνια τα διδυμακια σου!!! ολα θα πανε καλα και εσυ θα εισαι μια χαρουλα!! με το καλο αγαπη μου!

βρε Βιργινια τι επαθες καλη μου? περαστικα, μην φοβασαι, παρακολουθησε το..

Μαράκι καλορίζικα τα πραγματάκια σας.......:tongue::tongue:

και περασστικούλια......σε καταλαβαίνω με την αλλεργία .εγώ για την ώρα την έχω γλιτώσει ίσως που βρέχει κάθε μέρα και έχει καθαρή ατμόσφαιρα....

Ρενάκι μου με το καλό κουκλίτσα μου τα διδυμάκια σου....διπλή ευτυχία και χαρά για την οικογενειά σου..:P:p ἀντε βρε 4 και σήμερα και μετά τι χαρά!!!!

aobatsan μην στενοσωριέσαι για τα αδέρφια σου....και εμένα όλη η οικογενειά μου είναι πολύ μακριά αλλά σημασία έχει που αγαπιόμαστε πολύ(όχι ότι δεν μου λείπουν φρικτά μερικές φορές:()

virgi ελπίζω να είναι όλα καλά και να ήταν το εντερό σου όντως...:tongue:

σήμερα πήγα στα mothercare και πήρα σουτιέν θηλασμού,2, επῖθέματα στήθους και εσώρουχα μια χρήσης....απο το αγχος μου όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα:(:( και όταν ξύπνησε και ο μικρός πήγαμε για ψώνια.

έκανα τις λίστες μου και έτσι με μια δυο εξόδους ακόμα θα τα έχω πάρει όλα για να αρχίσω πλύσιμο σιδέρωμα......

την αγάπη μου σε όλες και στα μωράκια σας.:tongue::tongue:

Καλησπέρα μέλλουσες μανούλες και μωράκια!

Πραγματικά χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια μεγαλώνουν και ετοιμάζονται να γνωρίσουν τον κόσμο μας! Αλήθεια, πώς πέρασε ο καιρός!!! Τιτίνα, είσαι η πρώτη! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!

Ξέρω, εμφανίστηκα πάλι σαν κομήτης από το πουθενά! Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα έμπαινα που και που και σας διάβαζα, αλλά δεν είχα είτε χρόνο, είτε κουράγιο, είτε όρεξη να γράψω. Πέρασα και περνάω διάφορα άγχη και φοβίες, αλλά θεώρησα ότι μάλλον δεν έχει νόημα να τα μεταφέρω και να σας αγχώνω κι εσάς, αν και είναι ένα φόρουμ που ανταλλάσσουμε απόψεις για όλα. Ένα από αυτά - τα πολύ αυξημένα αμνιακά υγρά - φαίνεται να έχει ξεπεραστεί, όπως μου είπε ο γιατρός σήμερα. Ευτυχώς μειώθηκαν στα ανώτερα φυσιολογικά επίπεδα. Έπρεπε να πηγαίνω στο γιατρό κάθε βδομάδα για παρακολούθηση... Ο μικρούλης είναι γύρω στα 2.400 και μάλλον θα πρέπει να βγει νωρίτερα από το αναμενόμενο λόγω μεγέθους, καθώς είπε ο ντόκτορ.

Από προετοιμασίες δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα! Βέβαια διαθέτουμε τον αναγκαίο εξοπλισμό από τον αδερφούλη, αλλά όσο να ναι ένα πέρασμα το θέλουν ρούχα και διάφορα συμπράγκαλα... Πρέπει να απομακρύνουμε και τον αδερφούλη από την κούνια του και θέλει κι αυτό τη διαδικασία του...Αχ, πότε να αρχίσω... και διαβάζω ότι μερικές από εσάς βρίσκεστε στη φάση του σιδερώματος! Μπράβο σας, κορίτσια! Βλέπω και τα πολύ ωραία δωματιάκια σας που με τόση φροντίδα και αγάπη ετοιμάζετε!

Κορίτσια, δεν θα επεκταθώ περισσότερο, να ευχηθώ σε όλες σας μέσα από την καρδιά μου το καλύτερο, και σε εσένα ΡΕΝΑ που θα είσαι μάλλον η επόμενη;! Αχ, με το καλό τα διδυμάκια σου!

Εμείς, οι υπόλοιπες υπομονή, τί άλλο;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...