Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας παρουσιάζουμε ( μαμά + μπέμπα) :

1) Το μπανιερό μας,,με εσωτερικό θερμόμετρο, σχεδιασμένο για να μην φεύγει η μέση της μαμάς:tongue:

http://www.edziecko.pl/edziecko/5,81408,4753095.html?i=2

2) Το φωτιστικό που θα πάει ο μπαμπάς μας να μας το πάρει πολύ σύντομα

http://www.andreasrodopoulos.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=&product_id=174&Itemid=55

3) Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις προίκες, το αργότερο Τετάρτη θα καταλήξω σε ποια γιατί τέλος της άλλης βδομάδας ξεκινάει το πλύσιμο

-αν καταλήξω στην μπαλαρίνα θα πάρω κ το φωτιστικό της γιατί είναι μούρλια

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=36&SCID=4&PID=380

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=36&SCID=4&PID=26

"cogito,ergo sum"

Τη δευτερα εχω παλι γιατρο και βλεπουμε.. Ανυπομονω πολυ, ασε που ειμαι και σαν βαρελακι πια..:tongue:

Άντε με το καλό Katerinaki,,,

Σε λίγες μέρες θα κρατάς στην αγκαλιά σου τον θησαυρό σου:D:D

Όσο για τα κιλά μην αγχώνεσαι,,θα τα χάσουμε όλες μαζί:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Άντε με το καλό Katerinaki,,,

Σε λίγες μέρες θα κρατάς στην αγκαλιά σου τον θησαυρό σου:D:D

Όσο για τα κιλά μην αγχώνεσαι,,θα τα χάσουμε όλες μαζί:tongue::tongue:

Αααχ, συν 20 μετραω.. Εβλεπα κατι φωτογραφιες και αναρωτιεμαι ποτε θα ξαναγινω οπως πριν..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι το φανταζομαι πως ανυπομονεις!!! λιγο εμεινε...

Βανιλακι, τι ωραια πραγματακια ειναι αυτα?

καλοριζικα καλη μου, το μπανακι πολυ ωραιο και απο προικα μου αρεσει περισσοτερο η princess

Απο καροτσι τι εκανες τελικα?

καλα τωρα με πηρε μια κοπελα απο τα λητω που ειχαμε παει τον φλεβαρη και ειχαμε ρωτησει για καροτσι,

καλε, της ειπα οτι τελικα πηραμε απο αλλου χωρις να τις πω λεπτομερειες και στραβωσε.. τι πιεστικες θεε μου!!! τι προαλλες με πηρε και μια απο τις κουνιες που ειχαμε δει και ειχε κρατησει στοιχεια.

ενταξει τοτε τους το ειχαμε πει οτι κανουμε ερευνα αγορας...

και εγω αυτην την δουλεια κανω, πωλητρια ειμαι, αλλα τον κοβω τον πελατη.

Τηλεφωνουμε μονο σε αυτους που εχουμε δωσει μια πιο ολοκληρωμενη προσφορα και εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον..

Μωρε επρεπε να της πω οτι το πηραμε απο το ιντερνετ μονο 400?, αντε βλακεια εκανα..

Αααχ, συν 20 μετραω.. Εβλεπα κατι φωτογραφιες και αναρωτιεμαι ποτε θα ξαναγινω οπως πριν..

Λοιπόν έχουμε κ λέμε:

-Περί τα 5 με 6 κιλά θα φύγουν με τον τοκετό

-Περί τα 6 με 7 κιλά θα φύγουν με τον θηλασμό

-Περί τα 6 με 7 κιλά θα φύγουν με το ξενύχτι

Άρα τίποτα δεν μένει γλυκιά μου

Σε ένα εξάμηνο θα είσαι στα κιλά σου κι εσύ κι όλες μας;);););););)

Και μην τολμήσει κάποια από εσάς να αμφισβητήσει τους υπολογισμούς μου,,,την έφαγα:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

δηλαδη οσα λιγοτερα θα παρουμε τοσο περισσοτερα θα χασουμε????

μια χαρα τα λες βανιλακι, μακαρι να γινει ετσι, εγω θα ειμαι πιο αδυνατη απο οτι στα 18!!

δηλαδη οσα λιγοτερα θα παρουμε τοσο περισσοτερα θα χασουμε????

μια χαρα τα λες βανιλακι, μακαρι να γινει ετσι, εγω θα ειμαι πιο αδυνατη απο οτι στα 18!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Κατερινακι το φανταζομαι πως ανυπομονεις!!! λιγο εμεινε...

Βανιλακι, τι ωραια πραγματακια ειναι αυτα?

καλοριζικα καλη μου, το μπανακι πολυ ωραιο και απο προικα μου αρεσει περισσοτερο η princess

Απο καροτσι τι εκανες τελικα?

καλα τωρα με πηρε μια κοπελα απο τα λητω που ειχαμε παει τον φλεβαρη και ειχαμε ρωτησει για καροτσι,

καλε, της ειπα οτι τελικα πηραμε απο αλλου χωρις να τις πω λεπτομερειες και στραβωσε.. τι πιεστικες θεε μου!!! τι προαλλες με πηρε και μια απο τις κουνιες που ειχαμε δει και ειχε κρατησει στοιχεια.

..

Δεν θυμάστε που τα είχα γράψει κι εγώ?

Πιεστικές σε σημείο υπερβολικό,,,δεν ξαναπάω στα Λητώ,,,

Από καρότσι Maraki πήραμε το concord

"cogito,ergo sum"

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ?

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ?

να ξαπλώσεις να χαλάρωσεις και τίποτα δεν θα είναι.......ίσως κουράστηκες πολύ..ξεκουράσου λίγο και βλέπεις ....

όταν έρχεται η ωρα το καταλαβαίνεις........από ένστικτο περισσότερο και μετά πονάς.....και μην φανταστήτε τίποτα τρελούς πόνους.....όχι καθόλου έτσι δεν είναι....

σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και την συμπαράσταση.....σίγουρα είναι καλό για το μωρό αν και αυτό δεν θα έχει κανένα πρόβλημα είτε με φτ είτε με κτ........εγώ είμαι που θα σκάσω και όχι γιατί φοβάμαι αλλά που τόσα χρόνια περίμενα να κάνω ένα ακόμα παιδάκι για να ζήσω όλη τη μαγεία....

τέλοσπάντων.....όλα καλα θα πάνε θα κάτσω στα αυγά μου για 2 εβδομάδες να μην έχω καμια ξαφνική αιμορραγία και βλέπουμε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...