Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!

πως ειστε σημερα?

εγω καλα, δεν εχω καουρες!!!!!!! βεβαια τρωω λιγο και νωρις το βραδυ και ειμαι ενταξει!

εχτες ψωνισαμε κατι πραγματακια για την μπεμπα λεπτομερειες για την βαλιτσα, σελτεδακια, θηκη για πιπιλα, κρεμαστρες για τα ρουχα, πανακια για γουλιτσες, νυχοκτοπτη, ροζ χαρτοπετσετες και ροζ ποτηρια για τα κερασματα στο μαιευτηριο!!

Επισης της πηραμε και καλυντικα, Αveeno πηραμε σαμπουαν 2-1 και λοσιον για την κορμαρα μας και κρεμα προληψης για το συγκαμα Frezyderm.

καλα δεν σας λεω τιποτα, μυριζουν καταπληκτικη μωρουδιλα!!!!!!

πηρα μεγαλες συσκευασιες ολα μαζι 40?.

μυρισα και τα Mustella ηταν πολυ καλα και αυτα αλλα τα aveeno μυριζαν τελεια!!

Λιγο μικροτερες ηταν οι συσκευασιες για τα mustella και εκαναν 35?.

α! πηραμε και καθαρο οινοπνευμα για τον αφαλουλι, καλα 12? τα 250ml?:shock:

απο θηλες εμεις εχουμε παρει σιλικονης και μια πιπιλα επισης σιλικονης, μου αρεσαν περισσοτερο απο αποψη αισθητικης και πιο καθαρες:cool:

aobatsan καλημερα καλο ταξιδι στον αδελφο σου!!! φυσικα και θα τον θελει η μπεμπα, δεν θα εχει ιντερνετ εκει να μιλατε μεσω skype?

bloublou, βλεπεις ονειρα απο την αγωνια σου!! μην φοβασαι μια χαρα θα προλαβεις!

Αγγελικουλα, τελειος ο μπεμπης, ευχαριστουμε για σαιτ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!! Πώς είστε σήμερα?

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες τα νέα σας και πολύ χαίρομαι, απ' τη μία έχουμε αρχίσει σιγά σιγα να δεχόμαστε τα πρώτα μωράκια και απ'την άλλη βλέπω κάτι φωτογραφίες με δωμάτια μούρλια!!!

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω βαρύνει αρκετά, κουράζομαι πάρα πολυ εύκολα,τα νεύρα μου γίνοντα κρόσια, ο ύπνος έχει γίνει μαρτύριο(δε βολεύομαι πουθενα!!!) και απο καούρες άλλο τίποτα. Ώρες ώρες έχω την αίσθηση οτι δε θα φτάσω μέχρι την ΠΗΤ...(άλλο άγχος αυτό)

Το μόνο καλό είναι πως περιμένω αυτό το Σ/Κ την αδερφή μου, να μου πλύνει τα ρουχάκια της μπέμπας και να ετοιμάσουμε μαζί τη βαλίτσα μου...

Πολύ θα ήθελα να γράψω τις ευχές μου σε καθεμιά σας ξεχωριστά αλλά ούτε αυτό δεν εχω το κουράγιο να κάνω.Σας φιλώ και σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!! Τι καιρος ειναι αυτος????????? Βροχη και κρυο στα μερη μας!!! Ελεος πια.... Το βραδυ και εγω χαλια κοιμηθηκα...ολο ποναγα απο κατω, ουτε πλευρο να αλλαξω δε μπορουσα. Και ποναει και το ποδαρακι μου, που ειναι πρησμενο...! Σουπερ!!! Αντε ενας μηνας και κατι εμεινε....

linja μου, σε νιωθω και συμπασχω!!! Μαρακι μου μεγια τα νεα αποκτηματα!!!!

Bloublou και Aobatsan σας νιωθω απολυτα...εμενα ο αδερφος μου εφυγε για το εξωτερικο πριν 3 μηνες και δε ξερω ποτε θα γυρισει...Ας μη τα σκεφτομαι...

Καλη ημερα να εχουμε και ευχαριστω για την ενημερωση περι των πιπιλων! Φιλακια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κ γω μπηκα να πω μια πολυ γρηγορη καλημερα μιας κ ΜΟΛΙΣ ξυπνησα νιωθω αδυναμη αλλα δυστυχως πρεπει να παω εκτακτως στο Ικα να παρω ενα χαρτι που χρειαζεται για την δηλωση μας κ δεν το γνωριζα !!!!

Οσες δεν εχετε κανει ακομα δηλωση κ περνατε αδειες για το 2010 θα χρειαστει να παρουμε χαρτι απο Ικα που να λεει ποσα χρηματα μας εδωσε !

Μην την πατησετε οπως εγω !!!!

Για την ωρα σας φιλω !!

Αν δεν σοριαστω σε κανα δρομο σημερα θα επιστρεψω συντομα !! χαχα!!!

Μαρακι μου τα ξερω τα aveeno αλλα δεν ετυχε ποτε να τα μυρισω !!!! Εμπιστευομαι απολυτα το γουστο σου ομως ! Αρα εισαι ετοιμη ε ??? αντε κοριτσακι μου με το καλο να ερθουν τα ονειρακια μας !!!!

μπλουμπλουδακι μου !! Απο το αγχος σου ειναι ! Ολα καλα θα πανε κ φυσκα θα κανεις πρωτα το ταξιδακι σου κ μετα θα ερθει η μπεμπα !

Μαρακι να σε ρωτησω κατι...πια λοσιον πηρες? Αυτη που λεει πανω στο μπουκαλι baby lotion ή αυτη που λεει baby moisture lotion? Και να ρωτησω και κατι αλλο...γιατι δε πηρες της ιδιας εταιρειας κρεμα για το συγκαμα? Ειναι καλυτερη της frezyderm? Και τελος, κρεμα για το συγκαμα βαζουμε στα μωρα καθε φορα που τους αλλαζουμε πανα???? Η' αν δουμε ερεθισμο??? Βαζουμε κατι αλλο για προληψη?????Ευχαριστω...!!!!!:):):)

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάρες μου:tongue::tongue::tongue:

τώρα γύρισα σπίτι..από το πρωί τρέξιμο και τώρα τα πόδια μου πονάνε αφόρητα:(

ο υπέρηχος καλός, η μπέμπα είναι με το κεφαλάκι κάτω,μεγάλωσε πολύ και είναι υπέροχη.έφτασε 1650 γρ αλλά δεν μπόρεσε να μετρήσει ύψος γιατί καθόταν περίεργα.και το doppler πλύ καλό,η καρδούλα μας είναι σούπερ δυνατή:tongue::tongue::tongue:

Όμως όλη η χαρά μου εξατμίστηκε όταν μου είπε ότι μάλλον θα μου κάνει καισαρική γιατί ο πλακούντας έχει πολυ χαμηλή πρόσφυση.......η πρώτη μου αντίδραση ήταν εγώ θέλω φτ και αυτός μου έιπε και να κινδυνέψω να σε χάσω από αιμορραγία;;;;:(:(:( θα σκάσωωωωωωωωωωωω, θα πλαντάξω το σκέφτομαι και αρρωστένω και δεν ξέρω τι να κάνω......θα πάω πάλι στις 19/5 να με κάνει υπέρηχο όχι οτι πιστεύω ότι θα αλάξει κάτι.......μόνο που θα προσπαθήσω να τον πείσω να δοκιμάσουμε φτ και αν δεν μας πάει καλά τότε μόνο καισαρική.......την σιχαίνομαι την καισαρική.......κλαψψψψψψψψ

γειας και παλι κοριτσακια!

καμια δεν ειναι εδω?:(

εγω ειμουν εξω, ειχα παει βολτα στην παραλια με την θεια μου και πριν γυρισαμε σπιτακι, φαγαμε και τωρα περιμενουμε να χωνεψουμε!

Κ γω μπηκα να πω μια πολυ γρηγορη καλημερα μιας κ ΜΟΛΙΣ ξυπνησα νιωθω αδυναμη αλλα δυστυχως πρεπει να παω εκτακτως στο Ικα να παρω ενα χαρτι που χρειαζεται για την δηλωση μας κ δεν το γνωριζα !!!!

Οσες δεν εχετε κανει ακομα δηλωση κ περνατε αδειες για το 2010 θα χρειαστει να παρουμε χαρτι απο Ικα που να λεει ποσα χρηματα μας εδωσε !

Μην την πατησετε οπως εγω !!!!

Μαρακι μου τα ξερω τα aveeno αλλα δεν ετυχε ποτε να τα μυρισω !!!! Εμπιστευομαι απολυτα το γουστο σου ομως!

Βιργινακι, εμενα ο καλος μου αντρουλης πηγε στο Ικα και το πηρε το χαρτι!

Οσο για την μωρουδιλα των Αveeno, στο υπογραφω, θα σου αρεσει πολυ!!

Μαρακι να σε ρωτησω κατι...πια λοσιον πηρες? Αυτη που λεει πανω στο μπουκαλι baby lotion ή αυτη που λεει baby moisture lotion? Και να ρωτησω και κατι αλλο...γιατι δε πηρες της ιδιας εταιρειας κρεμα για το συγκαμα? Ειναι καλυτερη της frezyderm? Και τελος, κρεμα για το συγκαμα βαζουμε στα μωρα καθε φορα που τους αλλαζουμε πανα???? Η' αν δουμε ερεθισμο??? Βαζουμε κατι αλλο για προληψη?????Ευχαριστω...!!!!!:):):)

Αγγελικουλα μου, η λοσιον γραφει baby daily lotion.

για την προληψη του συγκαματος μου προτεινε την frezyderm ως καλυτερη η φαρμακοποιος και επισης της frezyderm το αφρολουτρο δεν μου αρεσε η μυρωδια του..

εγω παντως θα αποφευγω να της βαζω κρεμα συγκαματος (σουντοκρεμ, πχ.) αν δεν ειναι ερεθισμενος ο πωπος και θα προτιμω την κρεμουλα προληψης ή και τιποτα αν δεν χρειαζεται..

θα μας πει και ο παιδιατρος καλυτερα..

Οζαλινακι, τι ειναι η χαμηλη προσφηση? ελα βρε μην αγχωνεσαι απο τωρα, ουτε να στεναχωριεσαι..

η μπεμπουλα σου ομως καταπληκτικη ε????

Οζαλινακι, τι ειναι η χαμηλη προσφηση? ελα βρε μην αγχωνεσαι απο τωρα, ουτε να στεναχωριεσαι..

η μπεμπουλα σου ομως καταπληκτικη ε????

η μπεμπούλα υπέροχη Μαράκι μου.....θα γεννηθεί μεγάλο παιδάκι.:tongue::tongue:

χαμηλή πρόσφυση του πλακούντα είναι ότι ο πλακούντας είναι στο κάτω μέρος της μήτρας και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κλέισει και εντελώς το στόμιο του τραχήλου και το μωράκι δεν μπορει να βγεί φυσιολογικά.......

εγώ τώρα είμαι στο πρώτ στάδιο που ο τράχηλος δεν έχει φράξει αλλά το μωρό μπορεί στις εξωθήσεις να παρασύρει και τον πλακούντα και να έχω μεγάλη αιμρραγία......

απογοητεύομαι........όσο διαβάζω τόσο περισσότερο......

Σας διάβασα κοριτσάκια μου

Οι αγορές είδα συνεχίζονται, κρεμούλες κ αφρόλουτρα διάβασα,,,

Aggelikoula εγώ πήρα πιπίλες κ μπιμπερό με σιλικόνη,,

Aobatsan μη στενοχωριέσαι για τον αδελφούλη σου,, η μπεμπούλα σου είμαι σίγουρη θα τον αγαπήσει με την πρώτη ματιά;)

Βloublou θα προλάβεις, μάλλον είσαι αγχωμένη που μπήκες στην τελική ευθεία..γι'αυτό κ βλέπεις όνειρα,,

Linaki μη στενοχωριέσαι προκαταβολικά,, μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα,,

Το σημαντικό είναι να είναι καλά η μπεμπούλα;)

Virgi - Maraki- Katerinaki σας στέλνω φιλάκια κ σε λίγο θα σας βάλω κάποια πράγματα που πήραμε κ κάποια που σκέφτομαι να αγοράσω,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσακια και μπεμπακια, τι κανετε. Εμεις καλα ειμαστε, περπαταμε, ποναω πολυ απο κατω, ελπιζω να ειναι καλο σημαδι οτι κοντευουμε αυτο.

Οζαλινακι, μη στεναχωριεσαι για την καισαρικη, το ξερω οτι δε θες, αλλα ο,τι ειναι καλυτερο για το μωρακι, μπορει και να μη χρειαστει, θα δουμε.;)

Αομπατσαν, κι εγω ειμαι σιγουρη οτι η μπεμπα θα τον λατρεψει τον θειο της μολις τον γνωρισει.:D

Μαρακι, Βιργινακι, Βανιλακι, Μπλουμπλουδακι, πολλα φιλια σε εσας και σε ολες τις υπολοιπες μανουλες.

Αχ, θελω να γεννησω, σας το ειπα..:rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

η μπεμπούλα υπέροχη Μαράκι μου.....θα γεννηθεί μεγάλο παιδάκι.:tongue::tongue:

χαμηλή πρόσφυση του πλακούντα είναι ότι ο πλακούντας είναι στο κάτω μέρος της μήτρας και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κλέισει και εντελώς το στόμιο του τραχήλου και το μωράκι δεν μπορει να βγεί φυσιολογικά.......

εγώ τώρα είμαι στο πρώτ στάδιο που ο τράχηλος δεν έχει φράξει αλλά το μωρό μπορεί στις εξωθήσεις να παρασύρει και τον πλακούντα και να έχω μεγάλη αιμρραγία......

απογοητεύομαι........όσο διαβάζω τόσο περισσότερο......

αχ, καλη μου δεν ηξερα οτι μπορει να συμβει αυτο:(

υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να αλλαξει αυτο? Αν οχι, Οζαλινακι μου, δεν πειραζει σκεψου να μην υπηρχε η καισαρικη... Ολα θα πανε καλα!!!

Virgi - Maraki- Katerinaki σας στέλνω φιλάκια κ σε λίγο θα σας βάλω κάποια πράγματα που πήραμε κ κάποια που σκέφτομαι να αγοράσω,,

που εισαι εσυ καλη μου, που ομορφαινεις το τοπικ με τα ροζ γραμματακια σου??

Βαλε μας φωτο, περιμενουμε!!!!!!

Κατερινακι, σημερα θα σε επαιρνα τηλ. λεω που ειναι αυτο το κοριτσι???? Μηπως γεννησαμε??

Ολα καλα κοπελα μου? χορτασες περπατημα? αντε να βγει ο γαμπρος!!!!!

Μαρακι, ευχαριστω για τις πληροφοριες!!! Οζαλινακι, μην τρελλαινεσαι και μην στεναχωριεσαι...οτι ειναι να γινει θα γινει για το καλο του μωρου και το δικο σου! Vanillaki, περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!! Κατερινακι, ευχομαι το γρηγοροτερο να εχεις το μωρακι σου αγκαλια!!!!!!!!!! Παντως, και εγω την τελευταια εβδομαδα ποναω πολυ απο κατω, αλλα δεν ειναι ακομα η ωρα μου...

Ο αντρουλης μου εχει βγει για εξωτερικες δουλιτσες και θα παει να παρει και την κουνιαααααααα!!!!!!!! Εχουμε φτιαξιμο αυριο!!!! Φιλακια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Μαρακι μου, καλα ειμαι, το εχω ριξει στις δουλειες και στο περπατημα. Αχ, μακαρι να ερθει συντομα ο γαμπρος σου..:D Εν τω μεταξυ δεν ξερω και πως θα το καταλαβω.. Λογικα θα ποναω πολυ, ε.:tongue::tongue:

Γεια σου, Αγγελικη μου!

IAL5p2.png

u83tp3.png

γεια σου Αγγελικουλα, αντε καλοριζικη η κουνια!!!

και εμενα π μπαμπας μου την εφτιαξε την αλλαξιερα και τωρα περιμενουμε να ερθει η κουνια!!

Κατερινακιμ φανταζομαι λογικα θα το καταλαβεις αν και θα μου πεις πως? μηπως το εχουμε ξαναπαθει?

Τωρα σε τι φαση εισαι? ξαναπας γιατρο ή απλα keep walking και περιμενεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...