Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρουδια μόλις κατάφερα να μπω, μία μέρα και σήμερα στην δουλειά.

Σήμερα μπήκα στο μήνα μου, απίστευτο τι εμείνε; πολύ λίγο, Δευτέρα αναχωρούμε για Πάτρα, οπότε Κυριακή φτιάχνω την βαλιτσούλα μου και εγώ.

Κατά τα άλλα όλα καλά, έχω βαρύνει αρκετά, αλλά δόξα το θεό την παλεύω ακόμα.

Ρενάκι μου χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου, να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου και περαστικά στην μικρούλα. Όλα θα πάνε καλά, κοριτσάκι μου, με το καλό να έρθουνε τα μωράκια σου και να μην χρειαστεί πολύς χρόνος θερμοκοιτίδα, να τα έχεις σύντομα κοντά σου.

Λιζάκι μου διάβασα και τα δικά σου νέα, όλα θα πάμε καλά, όπως είπες είναι για το καλό του, και εφόσον το έχετε προλάβει τα υπολοιπα δεν έχουν σημασία.

Βιργινία μου το δωμάτιο σας τέλειο, το είδα φέισμπουκ.

Απο καλλυντικά πήρα weleda, είναι πολύ καλά, και η κρέμα για το σύγκαμα φοβερή. Γενικώς καλό είναι να αποφεύγεται να βάζετε συνέχεια κρέμα, μόνο όταν βλέπετε να είναι κοκκινούλης ο πωπός τους, αλλιώς δεν χρειάζεται. Πλύσιμο με νεράκι και καλό καθάρισμα στα κοριτσάκια το πιπί, τα αγοράκια είνια πολύ πιο εύκολα τα πράγματα εκεί κάτω.

Στο νοσοκομείο θα πάρω νυχτικά, παρόλο που είμαι της πυτζάμας, εκεί με βόλεψαν πολύ, παντοφλίτσες πλαστικές για το μπάνιο, για πλύσιμο απο κάτω της φισάν μου είχαν δώσει τότε στο νοσοκομείο, απο καλλυντικά τα απολύτως απαραίτητα.

Και όπως είπε και η Οζαλίνα οινόπνευμα για το αφαλάκι τους και κατεβάζουμε την πάνα μέχρι να πέσει.

Απίστευτο μου φαίνεται σε λίγες μέρες θα αλλάξει η ζωή μου πάλι έτσι νιώθω. Από τη μία έχω μία χαρά, γιατί ξέρω τώρα πως είναι και πως θα πορευτώ, απο την άλλη όμως και ένα άγχος, πως θα τα καταφέρω με δύο παιδάκια. Ο καημένος μου λέει θα βγει το μωρό, θα το βάζουμε στην κούνια του να κοιμάται, θα του βάζουμε και μουσική και θα παίζουμε το κουτσό το λύκο. Γιατί όλο όχι του λέω τώρα για να μην τρέχω, αν και χθες κατεβήκαμε στον κήπο και παίζαμε μπάλα, τι να τον κάνω τον γλυκουλίνο μου.

dYU4p3.png

Καλημeρούδια!

Τι καλημέρα δηλαδή, καλησπέρα λένε τέτοια ώρα...

Μόλις επέστρεψα απ' έξω από το πρωί κι έγινα παπί...μ έπιασε μια καταιγίδα στα μέσα της επιστροφής που βράχηκα μέχρι τα γόνατα :( Στέγνωσα τώρα και ήρθα να σας κάνω παρέα :)

Πήγα από το Ικα και πληρώθηκα σήμερα, επιτέλους! 1450 πήρα, έκοψα και μια βόλτα από Δεή, Wind, τράπεζα, έστειλα και στο αδέρφι μου που είναι φαντάρος και επέστρεψα με τα 2/3... :D

Κουράστηκα όμως και πείνασα πολύ! Ευτυχώς έχω μαγειρέψει από χθες κοτόπουλο φρικασέ ;)

Παρήγγειλα και στην πεθερά μου να μου φέρει ψωμί...και περιμένω σαν λύκος πίσω από την πόρτα τώρα...χε,χε,χε,χε.

H μπεμπού μου έχει τρελά κέφια και φέρνει σβούρες!!!

Πάω να σας διαβάσω τώρα γιατί όλο και κάποιο επεισόδιο θα έχω χάσει!

Φιλάκια

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Ρενάκι, πολύχρονη κορίτσι μου!!! Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου για χθες :)

Με το καλό και τα βλασταράκια σου :)

Προσπάθησε να είσαι χαλαρή μέχρι το επόμενο ραντεβού με το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά. Ότι γίνεται, να θυμάσαι πως, γίνεται για το καλό των μωρών σου, ναι;

Έχεις όοοοοολη μας τη θετική ενέργεια και σκέψεις.

Ενεσούλες θα κάνεις κι άλλες?

Επεξεργάστηκαν by aobatsan
Συμπλήρωση

Mopep2.png1LxNp2.png

Βιργινία, υπέροχο το δωματιάκι σας!!!! Με το καλό να έρθει και η μουμού σας :)

Αντυ μου, σούπερ το μπεμπάκι! Αχου μωρέ 2 ολόκληρα κιλά...άντε κορίτσια κοντεύουμε :D

Κατερίνα, περαστικά και αγύριστα στον μικρούλη σου...είναι καλύτερα σήμερα;

Λιζακι, υπομονή κουκλίτσα μου...ούτε και μπορώ να φανταστώ τι περνάς, αλλά πρέπει να οπλιστείς με δύναμη...για το καλό του μπεμπούλη σας ;)

Βloublou, μια χαρά η κορούλα σας...κουκλιτσα :) Άντε και με το καλό το ταξιδάκι σας για Πάτρα.

Ozalina, περιμένουμε τα νέα σήμερα ;) Να χαίρεσαι και το γιόκα σου...δεν κατάφερα να σου ευχηθώ τόσες μέρες...

Ήρθε και το ψωμάκι μου!!! πάω να τσιμπήσω και να απλώσω τις κορμάρες μας :P

Φιλάκια σε όλες!

Επεξεργάστηκαν by aobatsan
Συμπλήρωση

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλιτσες!!! Εχτες πηγαμε για ντοπλερ κ ηταν ολα τελεια! Ο μικρουλης μας σε 1 εβδομαδα πηρε 170γρ.κ εφτασε τα 2070γρ!Μουριτσα λιγο στο πλαι ειδαμε,αλλα δεν καταλαβαμε κ τιποτα...ειναι με το κεφαλι κατω κ το πιεζεται λιγακι ειπε ο γιατρος. Με εβαλαν κ σε καρδιογραφο κ ενιωσα μεγαλη συγκινηση που ακουγα την καρδουλα του για 50 λεπτα!!Εκανα μια καλη συσπαση. Μετα πηγαμε κ του πηραμε κατι τελευταια φορμακια κ εσωρουχακια-μουρλια!!! Κοριτσακια μου εμενα μου εκανε δωρο η γιαγια μου κ η μαμα μου τα πυτζαμακια κ τα ειδα εχτες κ μου αρεσαν πολυ!Αλλα αγγιξαν την υπερβολη...2 πυζαμουλες,3 νυχτικα κ 1 ρομπα!Τους λεω,το μοντελο θα κανω στο μαιευτηριο???Αλλα δωρο ειναι!!Επισης,οσον αφορα τις ευχες κ εγω τις χαιρομαι περισσοτερο της εγκυμοσυνης,αλλα το καλη λευτερια δε μου αρεσει...σκλαβωμενη ειμαι? Σημερα,εμεινα σπιτι το πρωι να σιδερωσω,αλλα δε τα καταφερα...το στομαχι μου χαλια κ τα ποδαρακια μου πρησμενα,το αριστερο ουτε να το πατησω καλα καλα δε μπορω-μια ομορφια!

Ρενακι μου να εισαι πολυχρονη κ με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σου στην αγκαλια σου.Ολα θα πανε μια χαρα,σκεψου οτι ειναι για το καλο τους.Να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου!!!Λιζακι,κ εσυ να σκεφτεσαι θετικα κ ολα θα πανε καλα! Αντουλα,με το καλο κ σε εσενα κ ολα θα τα προλαβεις,μην αγχωνεσαι!Μπλουμπλου,επιτελους τελος η δουλεια αυριο-καλο ταξιδι!Αοβατσαν,καλοφαγωτα!!! Φιλακια σε ολες σας!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Αγγελικουλα μια χαρα τα νεακια σου μπραβο στο αντρακι σου που μεγαλωνει κ εχει κ σωστη θεση !! Ετσι να το ακουσουν κ τα αλλα μωρακια της παρεας μας ! χιχι!!! ΑΚουτε μωρακια μεσα στις κοιλιτσες ?? ειναι ωρα να γυρισετε !!!!!! χαχαχαχα!!!!

Μπλουμπλουδακι μου αντε μπηκες κ στο μηνα σου κ συ σταματας κ τη δουλεια !!! Τι εμεινε ? Με το καλο λοιπον !!!!!!!

Aobatsan μου σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ! Με το καλο κ για σενα !!!!!!!!!!!

Καλα τα λες Βιργινακι...ολα τα μωρακια γρηγορα με το κεφαλι κατω!!!!!!!!!! Και το δικο μας να στριψει και γρηγορα!!!!!!Να μην εχει κολλημενη τη μουριτσα του προς την κοιλιτσα της μαμας!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εχτες πηγαμε για ντοπλερ κ ηταν ολα τελεια! Ο μικρουλης μας σε 1 εβδομαδα πηρε 170γρ.κ εφτασε τα 2070γρ!...Με εβαλαν κ σε καρδιογραφο κ ενιωσα μεγαλη συγκινηση που ακουγα την καρδουλα του για 50 λεπτα!!Εκανα μια καλη συσπαση. Μετα πηγαμε κ του πηραμε κατι τελευταια φορμακια κ εσωρουχακια-μουρλια!!!
ΑΠΟΡΙΑ: Λενε οτι απο το υλίκο που θα ειναι η πιπιλα πρεπει να ειναι και οι θηλες του μπιμπερο. Και ερωτω...καοτσουκ ή σιλικονη?????
http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/75181a27e029e8d9/94ffdad89680d66e/99b8289a92a17913.html

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

Μπράβο βρε Αγγελικούλα, μια χαρά ο μπεμπάκος σας :D

Θα κάνει και το χατήρι της μαμάς και θα γυρίσει και το μουτράκι του ;) Don't worry...όταν ξαπλώνεις να τον φαντάζεσαι να γυρίζει και θα γυρίσει!

Με γεια και τα εσωρουχάκια του και τα πυτζαμάκια τα δικά σου :)

Εγώ έχω πάρει 2 μπιμπερό με σιλικονάτες θηλές...δεν ξέρω μου φαίνονται πιο "καθαρές", αν μπορεί να θεωρηθεί επιχείρημα αυτό :roll:

Πάντως και τα δυο υλικά είναι προμελετημένα για τα βρεφάκια. Επίσης έχω ακούσει πως η σιλικόνη είναι πιο σκληρή και δεν κόβεται εύκολα....όχι πάλι πως θα έχει πρόβλημα μέχρι το εξάμηνο που βγάζει τα δοντάκια του...

Ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες, πολύ ενδιαφέρουσες...αποθηκεύτηκαν ήδη ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Μπηκα να πω καληνυχτα !

Με την ευκαιρια θα αποθηκευσω κ το σαιτ αγγελικουλα μου να το διαβασω αυριο με την ησυχια μου !

Οσο για τις πιπιλες αλλα κ τα μπιμπερο εγω τα εχω παρει με σιλικονη ! Χωρις καποιο λογο απλα μου γεμισαν παραπανω το ματι απο το καουτσουκ !!!

Αυτα τα ολιγα σας φιλω κ τα λεμε το πρωι !!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα η μέρα δεν είναι από τις καλύτερές μου :(

Θα συνοδέψω τον αδερφό μου στο αεροδρόμιο, φεύγει για 9μηνο ταξίδι και είμαι πολύ στενοχωρημένη. Δεν θα προλάβει τη γέννηση της μπουμπού μας και του έχει στοιχήσει κι εκείνου πολύ :(...

Εχθές μου έλεγε πως όταν θα γυρίσει, η μικρή θα είναι 8 μηνών και ούτε που θα τον ξέρει, δεν θα πηγαίνει κοντά του, θα τον φοβάται...και μου μάτωσε την καρδιά...

Τέλος πάντων, μη σας μαυρίζω κι εσάς...η ζωή έχει και τις καλές της στιγμές έχει κι από τις άλλες...

Θα τα πούμε αργότερα,

τα φιλιά μου,

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα

Κοριτσάρα μου μη στεναχωριέσαι, μια χαρά θα τον θέλει η μπουμπού, δεν θα έχει πρόβλημα, η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν οι δικοί μας άνθρωποι και τους θέλουμε κοντά μας. Και μένα ο αδελφός μου είνια Κρήτη οπότε το μωρό θα το δει τον Αύγουστο, που θα έρθει. Και τον μικρό τον βλέπει κάθε καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα, δεν είναι το καλύτερο, αλλά σημασία έχει να περνάνε καλά εκεί που είναι.

Κορίτσια από θηλές δεν μπορώ να σας βοηθήσω δεν έχω ιδέα, μάλλον σιλικόνη θα διάλεγα, αλλά θα το δείτε και στο μωρό, με τι το βολεύει καλύτερα.

Αγγελικούλα μια χαρούλα ο μικρούλης, και ευχαριστούμε για το άρθρο.

Αχ τη νύχτα έβλεπα ότι μου σπάσανε τα νερά, και εν τω μεταξύ είχα κάτι πονάκια ελαφρά σαν περιόδου. Είμαι μια χαρά βέβαια, να προλάβω να φύγω παναγίτσα μου.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...