Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα τα πράγματα. Εγώ έχω την ατυχία να μην έχω κανέναν κοντά μου. Οι οικογένειες μας είναι μακρια. Η μητέρα μου έρχεται συχνά, αλλά πόσο να μείνει;;;

Η φίλη σου είναι άτυχη επίσης. Το να έχεις τους δικού σου κοντά και να μην βοηθούν είναι τραγωδία. Θα μπορούσαν να της κρατάνε το παιδί κάποιες ώρες εναλλάξ οι γιαγιάδες, μέχρι να σταματήσει η αιμοραγία. Κρίμα..

Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι όταν υπάρχει άλλο παιδάκι κάποια πράγματα έρχονται δεύτερα. Θα το δείτε και εσεις κορίτσια λοταν με το καλό γίνετε για δεύτερη φορά μανούλες.

Γι αυτό ....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!

Maria ναι έχω φοβίες..Πολλές. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα. τώρα τρέμω. Απλά όσο περνάει ο καιρός..μειώνονται!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινακι μου, να προσεχεις, ενταξει ειναι δυσκολο αφου εχεις και το αλλο παιδακι αλλα καλο ειναι για τον πρωτο καιρο να εισαι πιο ησυχη..

μην φοβασαι ομως και μην σκεφτεσαι αρνητικα, τα πονακια μπορει να ειναι απο το μεγαλωμα της μητρας!!

και εγω Τζινακι μου, αυτο περιμενω με αγωνια, να γινουμε 2 χαζοι!!!:D:D

παντως βρε κοριτσια, τοσα ασχημα που εχω περασει, αυτην την φορα νιωθω τοσο καλα ψυχολογικα και οτι ολα θα πανε καλα που πραγματικα δεν τον περιμενα αυτο απο τον εαυτο μου!!!

μαλλον ειναι το ενστικο..

εσεις εχετε φοβιες?

Μπραβο Μαρακι κ ετσι να συνεχεισεις!!!!!Οσο πιο καλα νιωθουμε ψυχολογικα, τοσο καλυτερα θα μας πηγαινουν τα πραγματα κ τοσο πιο ευτυχυσμενα θα ειναι τα μπεμπακια μας....

Εγω...οχι...πλεον δεν εχω φοβιες...σκεφτομαι συνεχως ποτε θα ρθει η ωραιοτερη μερα της ζωης μου που θα ακουμπησουν στο στηθος μου το αγγελουδι μου!!!:P

Ειμαι ονειροπολα...τι να κανουμε...χιχιχιχιχ:rolleyes:

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα τα πράγματα. Εγώ έχω την ατυχία να μην έχω κανέναν κοντά μου. Οι οικογένειες μας είναι μακρια. Η μητέρα μου έρχεται συχνά, αλλά πόσο να μείνει;;;

Η φίλη σου είναι άτυχη επίσης. Το να έχεις τους δικού σου κοντά και να μην βοηθούν είναι τραγωδία. Θα μπορούσαν να της κρατάνε το παιδί κάποιες ώρες εναλλάξ οι γιαγιάδες, μέχρι να σταματήσει η αιμοραγία. Κρίμα..

Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι όταν υπάρχει άλλο παιδάκι κάποια πράγματα έρχονται δεύτερα. Θα το δείτε και εσεις κορίτσια λοταν με το καλό γίνετε για δεύτερη φορά μανούλες.

Γι αυτό ....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!

Ετσι ειναι Κατερινακι...κ ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ανθρωπους που ειναι σε χωριο κ καθονται ολη μερα....κ η μανα κ η πεθερα...αλλα κ η κοπελα που ειναι εγκυος...πραγματικα δε μπορω να το καταλαβω...τι να πω...μακαρι να τη βοηθησει ο Θεος κ να της πανε ολα καλα...

Εγω τσακωνομαι με τους δικους μου γτ σιδερωνω κ δεν τους το λεω να ερθει ή η μανα μου ή η πεθερα μου να με βοηθησουν...κ δοξα το Θεο δεν εχω κανενα προβλημα σοβαρο με την εγκυμοσυνη μου....

βρε κοριτσια και εμενα μου κανει εντυπωση αυτο με την κοπελα με την αιμοραγια.

δηλαδη αυτη δεν σκεφτεται τον εαυτο της και το εμβρυο?

εμενα δεν με αφηνουν να κανω τιποτα, ο αντρας μου ολο φωναζει αν με δει να κανω κατι.

ενταξει εχω την μαμα μου, αλλα και ο αντρουλης κανει πολλα πραγματα που παλια δεν εκανε τιποτα απο ολα αυτα.

ειδες τι σου κανει η αναγκη?

σας ευχαριστω ολες πολυ κοριτσια!!!!

ψιλοντρεπομαι να τον παρω τον γιατρο να τον ρωτησω αλλα θα παρω η οταν παω θα τον ρωτησω...:P

απλα τα 37gr που σας ειπε τα γραφει πανω και ο υπερηχος στον σημειο που μου εχει μετρησει την κοιλιτσα του!!!

τελοσπαντον τι να πω η δεν θακουσα καλα η κατι αλλο μου ειπε και εγω αλλο καταλαβα....

σε καμια σας οταν κανατε τον υπερηχο στις 9+6 δεν σας μετρησε την κοιλιτσα του????ο υπερηχος μου γραφει efw 37g,αυτο...σε καμια σας δεν υπαρχει κατι τετοιο στον υπερηχο???

φιλια πολλα και sorry αν σας ζαλιζω!!!!:(:P

περιμενω νεα σας.....

Διαφημίσεις

μωρε τι καλα που ειστε κοντα στην αυχενικη και θα δειτε τα μπεμπε ολοκληρα!!!!

εγω θα δω τιποτα αραγε την πεμπτη που θα ειμαι 9w2d?

Μαρακι μου εγω που πηγα 9+1 ειδα μωρο σχηματισμενο κανονικοτατα !

Κ επιδη ρωτουσα κ μου ελεγαν για φασολακι δεν ημουν προετοιμασμενη να δω χερια ποδια !!!

ΕΙναι τρελλα ! Θα τα δεις κ συ !!!!

Ανθρωπακια !!!

Εμενα ειχε σκυψει το κεφαλι κατω κ εβαζε τα χερια του στο προσωπο ! Χμ ! Εκανε κ ντροπες το μαναρι μου !!! χαχαχχα!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα μικρές κοιλίτσες τι κάνετε;

Βιργινία μου πως είσαι; Εγώ προς το παρόν με κάτι ανακατωσούρες όποτε το θυμούνται και δύο βραδιές ανύσηχο ύπνο, ότι θα κοιμότανε το παιδάκι μου και εγώ όχι ούτε που το φανταζόμουν, τέλος πάντων θα περάσουν που θα πάνε. Κατά τα άλλα εργασία και χαρά, ευτυχώς 2.30 σχολάω. Εσύ είσαι δουλειά;

dYU4p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου , συνεγγυουλες!!!

Τι κανετε??τα μπεμπακια μας καλα????Να χαιδεψετε την κοιλιτσα σας...:P

Αχ εγω νυσταζω τοσο πολυ...που κοιμαμαι κ σκεφτομαι...εχω το αγχος οτι θα χτυπησει το ξυπνητηρι κ δε θα χω κοιμηθει...αλλα τελικα μονη μου μενω αυπνη....τι νοημα εχει να σκεφτομαι σε ποση ωρα θα χτυπησει το ξυπνητηρι???:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!

Τι κανετε?Πως ειστε σημερα?Εγω ξυπνησα με αναγουλες,οπως καθε πρωι,αλλα μετα απο λιγο περναει!

Κατα τ'αλλα λιγο η μεση με ποναει!Παρατηρω οτι σιγα σιγα η κουραση και η υπνηλια που ειχα εξασθενουν!

Εχθες ειχα παει με την μαμα μου στην πολη να επισκεφτω τον ενδοκρινολογο μου να τσεκαρει τον θυροειδη μου (ευτυχως ολα καλα) και μετα καναμε βολτα ολη την αγορα με τα ποδια για να παρω χριστουγεννιατικα ειδη για το σπιτι!

Το εκανα με ανεση!Περπατησα αρκετα χωρις να κουραστω ιδιαιτερα!

Εγω παιρνω ηδη σχεδον μια εβδομαδα σιδηρο (ειχα χαμηλο αιματοκριτη)και φυλλικο οξυ και μου ειπε ο γιατρος οτι μετα την αυχενικη θα μου δωσει και ασβεστιο!

Την Παρασκευη θα παω να ακουσουμε καρδουλα,γιατι την Δευτερα πεταμε για Αθηνα,για την αυχενικη!Ανυπομονω να πανε ολα καλα!

Εχθες ο ενδοκρινολογος μου μου ελεγε οτι πρεπει να συνειδητοποιησω οτι ειμαι εγκυος και οχι αρρωστη!Μπορω να κανω δουλιτσες,με μετρο ομως!Λιγα καθε μερα!Δεν ειναι καλο να ειμαστε συνεχως τσιτωμενες ,οχι το ενα και οχι το αλλο,γιατι ετσι αγχωνομαστε χωρις να υπαρχει λογος!

Μου ειπε να αφηνω τους γιατρυς να αγχωνονται για εμενα και εγω να απολαμβανω οσο μπορω την εγκυμοσυνη μου,γιατι ειναι μοναδικη στιγμη της ζωης μου!

Το κακο με εμενα ειναι οτι βλεπω ασχημα ονειρα!Ειναι προφανως απο το αγχος,αλλα πρεπει να το αποβαλλω!Επηρεαζομαι πολλες φορες απο γνωστες μου που μου λενε για αποβολες τους,οτι πχ δεν ακουγαν καρδουλα κλπ!

Νομιζω δεν ειναι σωστο να σε τρομοκρατουν!Απο δω και περα θα προσπαθω να κλεινω τα αυτια μου σε οτι λενε και απλα να προσευχομαι να ειναι καλα το αγγελουδι μου!

Παω να παρω πρωινο τωρα και να σιγυρισω λιγο!

Θα τα πουμε αργοτερα παλι!

Φιλακια!;):D

bloublou μου λεω πως ειμαι καλα αν και χτες εκανα παλι εμετο! Ειναι το χειροτερο μου γιατι πολλες φορες δεν εχω πιει υγρα με αποτελεσμα να ποναει η κοιλια μου τοσο πολυ απο το ζορισμα να βγαλω κατι! Ουφ ! Που θα παει θα περασει!

οσο για τη δουλεια εγω εχω αδεια απο το γιατρο απο τοτε που εμεινα εγκυος ! Κ σκεφτομαι να γυρισω τον Ιανουαριο που θα ειμαι 4 μηνων κ θα χει περασει το δυσκολο !!!!!!!

Αυτη η σοκολατιτσα μου εκανε ζημια!!!!!! κλαψ κλαψ κλαψ !!!!!!!!!!!!!!

Τζινακι μου να κοιμασαι βρε οσο μπορεις κ αν δεν δουλευεις το ξυπνητηρι ειναι περιττο !!!

bloublou μου λεω πως ειμαι καλα αν και χτες εκανα παλι εμετο! Ειναι το χειροτερο μου γιατι πολλες φορες δεν εχω πιει υγρα με αποτελεσμα να ποναει η κοιλια μου τοσο πολυ απο το ζορισμα να βγαλω κατι! Ουφ ! Που θα παει θα περασει!

οσο για τη δουλεια εγω εχω αδεια απο το γιατρο απο τοτε που εμεινα εγκυος ! Κ σκεφτομαι να γυρισω τον Ιανουαριο που θα ειμαι 4 μηνων κ θα χει περασει το δυσκολο !!!!!!!

Αυτη η σοκολατιτσα μου εκανε ζημια!!!!!! κλαψ κλαψ κλαψ !!!!!!!!!!!!!!

Τζινακι μου να κοιμασαι βρε οσο μπορεις κ αν δεν δουλευεις το ξυπνητηρι ειναι περιττο !!!

Καλα κανεις κ ξεκουραζεσαι αφου μπορεις....εγω ειμαι στη δουλεια...εξου κ το ξυπνητηρι....διαφορετικα...θα το ειχα πεταξει φυσικα!!!

Οσο για τον εμετο....σε καταλαβαινω απολυτα...κι εμενα ποναει φριχτα το στομαχι μου οταν γινεται αυτο...ομως αυτη τη βδομαδα εχω ηρεμησει πολυ κ εχω αρχισει κ να τρωω...λιγο ομως αλλα οκ...το κραταω μεσα:P

Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!!!

Γιατι δεν παιρνεις καμια αδειουλα να ξεκουραστεις λιγο ?

Εγω καθομαι απο την αρχη γιατι εκανα εξωσωματικη κ καθομαι για την ακριβεια απο 25 Σεπτεμβρη ! Εχω εντονη επιθυμια να γυρισω για δουλεια για να περναει η ωρα μου αλλα ισως το κανω μετα τις γιορτες γιατι εχει ορθοστασια κ βαρη ! Θα δω !!!

Οσο για τους εμετους αστα να πανε ! Χαλια ! Αλλα τουλαχιστον εγω τρωω γιατι ετσι κ αλλιως πειναω !χαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι δεν παιρνεις καμια αδειουλα να ξεκουραστεις λιγο ?

Εγω καθομαι απο την αρχη γιατι εκανα εξωσωματικη κ καθομαι για την ακριβεια απο 25 Σεπτεμβρη ! Εχω εντονη επιθυμια να γυρισω για δουλεια για να περναει η ωρα μου αλλα ισως το κανω μετα τις γιορτες γιατι εχει ορθοστασια κ βαρη ! Θα δω !!!

Οσο για τους εμετους αστα να πανε ! Χαλια ! Αλλα τουλαχιστον εγω τρωω γιατι ετσι κ αλλιως πειναω !χαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζηλευω που καθεσαι...ομως πραγματικα δεν το εχω αναγκη διαφορετικα θα το εκανα...ειμαι σε ενα γραφειο με πολυ ηρεμια κ οοολο καθομαι....χειροτερα απο δημοσιος υπαλληλος κ με προσεχουν κ πολυ...οποτε δεν εχω λογο κ εφοσον δοξα το θεο δεν εχω κανενα προβλημα...

Καλα κανεις κ τρως...εγω προσπαθω...:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...