Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε σημερα?

αχ! σας βλεπω να κανετε δουλειτσες στο σπιτι Ευακι μου, ή ετσι Τζινακι να δουλευεις και χαιρομαι που τα καταφερνετε..

εγω δεν κανω τιποτα.. μονο το κρεββατι στρωνω επειδη δεν μπορω να το βλεπω.

σημερα ψιλοκαλα ειμαι, αλλα εχουμε ακομα πολυ μερα μπροστα μας, για να δουμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες κ εγκυουλες!!!!

Καλως οριζω την καινουρια μας φιλεναδα!!!Σου ευχομαι aspegoula να εχεις μια τελεια εγκυμονυνη, να μην ταλαιπωρηθεις ουτε στο 9μηνο αλλα ουτε κ στη γεννα κ με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το υπεροχο υγιεστατο μωρακι σου!!!!

Οι υπολοιπες ζουζουνες πως ειστε??Πως τα περασατε το Σ/Κ??Εγω κοραστηκα...εκανα πολλες δουλιτσες, ευχομαι να μην κουρασα κ το μωρακι μου!!!!και...οπως παντα αυπνη!!!!

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π............Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....27/8/2010........ ...3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010.............5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….....8/6/2011.........1/12/2010

4. SPORIDIO………………….…4/9/2010……………11/6/2011…………29/11/2010

5. doratz………………………….7/9/2010……………12/6/2011………….8/12/2010

6. aspegoula…………………….5/9/2010……………13/6/2011…………30/11/2010

7. Εua_.........................4/9/2010...........14/6/2011..........1/12/2010

8.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………..14/6/2011………..30/11/2010

9. tzo28…………………..……..8/9/2010............16/6/2011 .......??????????

10. virgi…………………........13/9/2010...........22/6/2011........11/12/2010

11. aggeliki83................13/9/2010...........24/6/2011........10/12/2010

12. μινουλα……….…….......16/9/2010...........23/6/2011........??????????

12. liana………………..…......19/9/2010...........26/6/2011........??????????

14. maria-elpida-Διδυμα .21/9/2010...........28/6/2011........??????????

15. kampoy……………………..22/9/2010………....29/6/2011…………?????????

16.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010...........30/6/2011.........??????????

17. titina37………......…....24/09/2010..........30/6/2011.........17/12/2010

18. pani10…………….........?????????.............????? ????.........??????????

19. Fani………………..........?????????.............?????? ???.........??????????

Ξεκιναμε αυτη την εβδομαδα με το Χριστινακι μας την πρωτη αυχενικη!!!Σου ευχομαι γλυκια μου να ανοιξεις τον δρομο κ να εχουμε ολες μας τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!

Eύα μου καλημέρα, περνάει ο καιρός, σε λίγο αυχενικές, περιμένω με αγωνία τι σειρά μου. Δουλίτσες μπόλικες το ΣΚ και την Κυριακή έφτιαξα και λαζάνια και ήρθανε τα κουμπάρια μου με τα μικρά και φάγαμε, μετά βγήκαμε για μία σοκολατίτσα ζεστή και ο μικρός ο 8 το βράδυ ξεράθηκε στο ύπνο, δεν είχε κοιμηθεί για μεσημέρι, χάζεψα τηλεόραση και σήμερα επιστροφή πίσω στην δουλειά, πόσο θα ήθελα να ήμουν σπιτάκι μου.

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε σημερα?

αχ! σας βλεπω να κανετε δουλειτσες στο σπιτι Ευακι μου, ή ετσι Τζινακι να δουλευεις και χαιρομαι που τα καταφερνετε..

Μαράκι μου γλυκό θα περάσουν τα δύσκολα, κάνε λίγη υπομονή και μετά φαντάζομαι ότι όλο και κάτι θα μπορείς να κάνεις, σημασία έχουν τα μωράκια τώρα.

καλημερα γλυκια μου φιλεναδιτσα!!!\Τι κανεις???

Εγω καλα...εδω στη δουλεια....και νυσταζωωωωωω......

αχ ειδα 2 φορες ονειρο οτι ειχα γεννησει κ εκανα εναν μπεμπη....χιχιχιχι...

πριν λιγο προσπαθουσα να παρω τον σιδηρο..κ ναιιιι τα καταφερα...το κρατησα μεσα στο στομαχακι μου...

Εσυ Ευακι μου πως πας???Αντε την αλλη βδομαδα θα δουμε παλι τα μπεμπακια μας...κ ισως τοτε να μιλαμε σε γενος θηλυκο η αρσενικο:D

Τζινάκι μου καλημέα και σε σένα, την άλλη βδομάδα πραγματικά όλο και κάτι θα γνωρίζουμε, ο γιατρός μου πάντως αν είναι αγόρι θα μου πει μάλλον, αλλά είναι σίγουρο, αν δεν μου πει τίποτα, πάμε με μεγάλητερες πιθανότητες στο΄επόμενο υπέρηχο για κορίτσι. Για να δούμε.

dYU4p3.png

μπλουμπλου μου, καλημερα, καλα εισαι ε?

τι καιρο εχετε? εδω τωρα εχει συννεφα και μαλλον θα βρεξει.

ουτε και εγω παιρνω σιδηρο, μονο φιλισιν, ποτε ξεκιναμε?

καλημερα γλυκια μου φιλεναδιτσα!!!\Τι κανεις???

Εγω καλα...εδω στη δουλεια....και νυσταζωωωωωω......

αχ ειδα 2 φορες ονειρο οτι ειχα γεννησει κ εκανα εναν μπεμπη....χιχιχιχι...

πριν λιγο προσπαθουσα να παρω τον σιδηρο..κ ναιιιι τα καταφερα...το κρατησα μεσα στο στομαχακι μου...

Εσυ Ευακι μου πως πας???Αντε την αλλη βδομαδα θα δουμε παλι τα μπεμπακια μας...κ ισως τοτε να μιλαμε σε γενος θηλυκο η αρσενικο:D

Και εγω δουλεια κ βαριεμαι απιστευτα...στις 8/12 που εχω γιατρο θα μου γραψει αναρρωτικη για να ξεκουραστω λιγακι...με τσακισει αυτη η αυπνια, σερνομαι...και η μεση μου ειναι αστα να πανε, τωρα που κουραστηκα κιολας το σ/κ με χτυπαει νευρο κ μου πιανετε ολο το ποδι!

Εμενα δεν μου εδωσε ακομα σιδηρο...

Ναι ζουζουνα μου μακαρι να μαθουμε αν ειναι μπεμπης ή μπεμπα...

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε σημερα?

Και εμεις που κανουμε, κακως!!!Αραχτες θα επρεπε να ειμαστε!Κουραγιο Μαρακι μου, θα περασει ο καιρος κ οι κοποι σου θα ανταμοιφθουνε με τα υπεροχα μωρακια σου που θα τα κρατας στην αγκαλιτσα σου!!!

Eύα μου καλημέρα, περνάει ο καιρός, σε λίγο αυχενικές, περιμένω με αγωνία τι σειρά μου. Δουλίτσες μπόλικες το ΣΚ και την Κυριακή έφτιαξα και λαζάνια και ήρθανε τα κουμπάρια μου με τα μικρά και φάγαμε, μετά βγήκαμε για μία σοκολατίτσα ζεστή και ο μικρός ο 8 το βράδυ ξεράθηκε στο ύπνο, δεν είχε κοιμηθεί για μεσημέρι, χάζεψα τηλεόραση και σήμερα επιστροφή πίσω στην δουλειά, πόσο θα ήθελα να ήμουν σπιτάκι μου.

Τι ωραια θα ητανε στον καναπεδακο μου, κουβερτουλα κ τηλεορασιτσα...Αχ το εχω κ εγω τοσο αναγκη....Εσυ θα παρεις καθολου αναρρωτικη?

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Τζίνα μου ξεκίνησες απο τώρα σίδηρο; γιατί τόσο νωρίς;

Ναι με ξεκινησε νωρις...γτ ειχα πολυ χαμηλο σιδηρο.....κ ασβεστιο ξεκιναω στις 7/12....

Εσεις ακομα δεν περνετε τιποτα???....Αχ κ δε μπορω να το πιω...με το ζορι...κκ μερικες φορες το βγαζω δυστυχως....:-(

Παντως φιλεναδιτσα μου απ'οτι μου χουν πει κ εχω διαβασει....στην αυχενικη μπορουν πιο ευκολα να σου πουν αν ειναι κοριτσι κ μαλιστα σου λενε βεβαια να μην το δεσεις κ κομπο γτ τα γεννητικα οργανα του αγοριου αργουν να κατεβουν....το εχω ακουσει απο πολλες κοπελες...που την "πατησαν"..χαχαχα:eek:

Και εγω δουλεια κ βαριεμαι απιστευτα...στις 8/12 που εχω γιατρο θα μου γραψει αναρρωτικη για να ξεκουραστω λιγακι...με τσακισει αυτη η αυπνια, σερνομαι...και η μεση μου ειναι αστα να πανε, τωρα που κουραστηκα κιολας το σ/κ με χτυπαει νευρο κ μου πιανετε ολο το ποδι!

Εμενα δεν μου εδωσε ακομα σιδηρο...

Ναι ζουζουνα μου μακαρι να μαθουμε αν ειναι μπεμπης ή μπεμπα...

Αχ Ευακι μου αυτο που λες ακριβως..το επαθα κι εγω το προηγουμενο σ/κ γτ εκανα πολλες δουλειες κ κουραστηκα....κ μετα δε μπορουσα να πατησω το ποδι μου κ με πεθαινε η μεση μου....βαλε τον αντρουλη σου να σου κανει μασαζ με βολταρεν...εμενα μονο ετσι μου περασε καπως...ασε...

Καλα θα κανεις...τι καλα που θα ξεκουραστεις...αντε κ σε λιγουσ μηνες θα μαστε αγκαλια στο σπιτι με τα μικρα ζουζουνια μας!!!!ΑΑχχχχχ αυτη η αναμονη πια...!!!!:P

μωρε τι καλα που ειστε κοντα στην αυχενικη και θα δειτε τα μπεμπε ολοκληρα!!!!

εγω θα δω τιποτα αραγε την πεμπτη που θα ειμαι 9w2d?

Καλημέρα και από εμένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

Και εγώ χθες κουρτάστηκα... Όχι από δουλειες, αλλά επειδή ήμασταν στα πεθερικά μου και έτσι είχα τον μικρό συνέχεια εγώ, με αποτέλεσμα να με ξαπατώσει το γλυκο μου. Μια στο πάρκο, μια στον παιδότοπο..τα έπαιξα..

Χθες το βράδυ με έπιασε ένας οξύς πόνος στην κοιλιά..Κάθετα. Τρελάθηκα. Κορίτσια φοβήθηκα(και ακόμα φοβάμαι)

Βέβαια οι αναγούλες μου σήμερα καλά κρατούν...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Και φυσικά θα δείς. Δύο ωραιότατα φασολάκια!!!!!!:tongue: Θα σου αρέσει...Θα τα ερωτευθείς!!!:P:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι θα δεις τα μπεμπακια σου να εχουν μεγαλωσει πολυ...εμεις καθε φορα που παμε στην γυναικολογο κ βλεπουμε το μπεμπακι μας...ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα...καθε φορα μενουμε με ανοιχτο το στομα κ κοιταμε κ οι 2 σαν χαζοι...χαχαχαχα!!!:tongue:

Καλημέρα και από εμένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

Και εγώ χθες κουρτάστηκα... Όχι από δουλειες, αλλά επειδή ήμασταν στα πεθερικά μου και έτσι είχα τον μικρό συνέχεια εγώ, με αποτέλεσμα να με ξαπατώσει το γλυκο μου. Μια στο πάρκο, μια στον παιδότοπο..τα έπαιξα..

Χθες το βράδυ με έπιασε ένας οξύς πόνος στην κοιλιά..Κάθετα. Τρελάθηκα. Κορίτσια φοβήθηκα(και ακόμα φοβάμαι)

Κατερινακι....μην τα κανεις αυτα!!!!!!!!!

Προσεχε λιγο!!!Τουλαχιστον σημερα να εισαι πολυ ηρεμη κ οχι αποτομες κινησεις...ενταξει????Ε δεν κανουμε τωρα τετοιες βλακειουλες...να σκεφτεσαι καθε φορα το μπεμπακι σου!!!

gina έχεις δίκιο. Αλλά πίστεψέ με, στον μικρό δεν μπορούσα να πώ ΟΧΙ. Όλη τη βδομάδα μας βλέπει λίγο με τις δουλειές μας, ας μας χαρεί το ΣΚ... Βέβαι όλα θέλουν μέτρο... Και το σίγουρο είναι ότι φοβήθηκα... Ας ελπίσουμε ότι ήταν πόνος κούρασης...

cEyXp3.png

q61sp3.png

εχθες εμαθα οτι μια φιλη μου που εχουμε μονο μια μερα διαφορα στην εγκυμοσυνη ειναι με αιμοραγιες κ ενω της εχει πει ο γιατρος να μεινει οπωσδηποτε για καποιο διαστημα στο κρεβατι γτ παει να χασει το μωρακι της, εκεινη σηκωνει ολη την ωρα τον μικρο της που ειναι 1,5 χρονων κ κανει τα παντα στο σπιτι...την βλεπουν ολοι κ δεν της λενε τιποτα...κι ουτε να την βοηθησουν μανα κ πεθερα που ειναι διπλα της...δε μπορω ρε κοριτσια να τα βλεπω αυτα τα πραγματα...αδιαφορια απο τουσ δικους σου ανθρωπους κ αμελεια απο εμας τις ιδιες....μια ζωουλα παμε να φερουμε στον κοσμο κ βλεπω ασυνειδητους ανθρωπους...γιατι???:-(

κατερινακι μου, να προσεχεις, ενταξει ειναι δυσκολο αφου εχεις και το αλλο παιδακι αλλα καλο ειναι για τον πρωτο καιρο να εισαι πιο ησυχη..

μην φοβασαι ομως και μην σκεφτεσαι αρνητικα, τα πονακια μπορει να ειναι απο το μεγαλωμα της μητρας!!

Μαρακι θα δεις τα μπεμπακια σου να εχουν μεγαλωσει πολυ...εμεις καθε φορα που παμε στην γυναικολογο κ βλεπουμε το μπεμπακι μας...ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα...καθε φορα μενουμε με ανοιχτο το στομα κ κοιταμε κ οι 2 σαν χαζοι...χαχαχαχα!!!:tongue:

και εγω Τζινακι μου, αυτο περιμενω με αγωνια, να γινουμε 2 χαζοι!!!:D:D

παντως βρε κοριτσια, τοσα ασχημα που εχω περασει, αυτην την φορα νιωθω τοσο καλα ψυχολογικα και οτι ολα θα πανε καλα που πραγματικα δεν τον περιμενα αυτο απο τον εαυτο μου!!!

μαλλον ειναι το ενστικο..

εσεις εχετε φοβιες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...