Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Σε περναω μια μερα μολις 10 εβδ. και 5 ημερων:tongue: πιθανη ημερομηνια 11 ιουνιου δεν το χω δει ακομα καθος το ραντεβου ειναι στις 29 να κανω την αυχενικη οποτε εκει θα το δω ευχομαι σε ολες σας να πανε καλα τα πραγματα κ οπως επιθυμειτε προς το παρον εγω εχω συνεχεια πονακια περιοδου ενοχλητικα πολυ θα λεγα και δεν εχουν σταματησει αποτ ην αρχη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος :roll:

σου ευχομαι σποριδιο μια καλη εγκυμοσυνη μενα υγιεστατο μωρακι!!!!!ολα καλα να πανε σε ολες μας!!!!σε ποιο γεννας???ποιο γιατρο εχεις???φαντασου να γεννησουμε την ιδια μερα και στο ιδιο μαιευτηριο??!!!χαχαχαα!!!και εγω εκλεισα ραντεβου για αυχενικη στις 8/12....αχχχχ εχω μεγαλει αγωνια για το μωρακι μου να το δω μεγαλητερο:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....!!!!

εσενα πλησιαζει η μερα εισαι πιο νωρις...:D:D:D

με το καλο να πας και να να μας πεις μετα τα νεα του μωρου σου!!!!!

φιλια πολλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια επειδη εχω μπερδευτει με κατι βιβλια που διαβαζω αλλα και απο το ιντερνετ......

εγω πηγα τελευταια φορα στο γιατρο στις 13/11 οπου ημουν 9+6...

το ειδα το μωρο μου πρωτη φορα να φαινεται σαν κανονικο μωρακι....

ο γιατρος λοιπον μου ειπε οτι(η εκτος αν εγω δεν ακουσα σωστα,τι να πω...)

ειναι 3 εκατοστα(οπου το γραφει και ο υπερηχος για την ακριβια δηλαδη λεει CRL 2,88cm) και πως ειναι 37 γραμμαρια(και ο υπερηχος εκει που δειχνει την περιμετρο της κοιλιτσας του αν δεν κανω λαθος γραφει 37g)!!!!

θελω να μου πειτε στις εβδομαδες που ειμαι ετσι πρεπει να ειναι το μωρο???διαβαζω δεξια και αριστερα οτι πρεπει ναναι 5γραμμαρια αλλου 7 .....τι γινετε εχουν αλλες τιμες μετρησεις???ειμαι παραπανω μηνων???αποκλειεται διοτι δεν θα εβλεπε ο γιατρος οτι ειχα προχωρημενη εγκυοσυνη ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΗΓΑ???ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑ ΣΤΙς 11/10 ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΑΚΟ μια κουκιδα δηλαδη ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΜΟυΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ,ΣΩΣΤΑ???????τι γινετε???

αν εχει παει καποια που ειμαστε στις ιδιες βδομαδες και της ειπε ο γιατρο της ας μου απαντησει....:(η οποια γνωριζει....!!!

σας ευχαριστω πολυ.περιμενω την βοηθεια σας!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!

Μην ανησυχείς! Εγώ όταν πήγα 8+6 ήταν 2,2εκ (γρ δεν μου είπε). Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ότι είναι το σποράκι σου!!!! Πότε είχες τελ περίοδο;;;

πολυ μπερδεμα καποια βιβλια!!!!ηταν 7 σεπτεμβρη η τελευταια...αν ειχα μεινει πιο πριν και ειχα αδιαθετησει κανονικα ενω ημουν εγκυος ειναι δυνατον να εβλεπα σπορακι δηλ σακο τις 11/10 που πηγα??

Καλημερα!

Ειμαι νεα στο φορουμ!Μου το προτεινε η κουμπαρα μου!Ειμαι στον 3ο μηνα της εγκυμοσυνης μου!Αυριο μπαινω στην 10η εβδομαδα κυησης!Εμενα ΠΗΤ μου εδωσε ο γιατρος μου στις 13/06/2011!

Την αυχενικη διαφανεια και το Paap A test θα τα κανω στις 30/11!

Θα χαρω πολυ να ανταλλασουμε αποψεις για την περιοδο της εγκυμοσυνης μας μιας και ειναι το πρωτο μου και δεν ξερω πολλα πανω στο θεμα!

Φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

πολυ μπερδεμα καποια βιβλια!!!!ηταν 7 σεπτεμβρη η τελευταια...αν ειχα μεινει πιο πριν και ειχα αδιαθετησει κανονικα ενω ημουν εγκυος ειναι δυνατον να εβλεπα σπορακι δηλ σακο τις 11/10 που πηγα??

Καλημέρα!!!!

Αν έχεις αμφιβολίες πάρε το γιατρό σου τηλ! Πιστεύω ότι κάτι το βάρος σου το είπε λάθος. Δεν είναι 37gr. Και φυσικά θεωρώ ότι όλα είναι φυσιολογικά στην κύησή σου. Αν είχες μείνει νωρίτερα έγκυος και δεν το κατάλαβες τοτε όταν πήγες θα έπρεπε να ήσουν περίπου 8 εβδομάδων οπότε ο γιατρός σου θα το καταλάβαινε!

Χαλάρωσς, πάρε τηλ για να του πείς την απορία σου και όλα καλά πάνε!

aspegoula με το καλό και σε σένα. καλοσώρισες στην παρέα μας!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα!

Ειμαι νεα στο φορουμ!Μου το προτεινε η κουμπαρα μου!Ειμαι στον 3ο μηνα της εγκυμοσυνης μου!Αυριο μπαινω στην 10η εβδομαδα κυησης!Εμενα ΠΗΤ μου εδωσε ο γιατρος μου στις 13/06/2011!

Την αυχενικη διαφανεια και το Paap A test θα τα κανω στις 30/11!

Θα χαρω πολυ να ανταλλασουμε αποψεις για την περιοδο της εγκυμοσυνης μας μιας και ειναι το πρωτο μου και δεν ξερω πολλα πανω στο θεμα!

Φιλακια πολλα!

Καλημερα και καλως μας ηρθες !!!!!!!!

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη νομιζεις οι περισσοτερες εδω στο πρωτο ειμαστε κ ουτε κ μεις εχουμε ιδεα !!! χιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω θα μαστε να τα μοιραζομαστε !!!

βρε κοριτσια επειδη εχω μπερδευτει με κατι βιβλια που διαβαζω αλλα και απο το ιντερνετ......

εγω πηγα τελευταια φορα στο γιατρο στις 13/11 οπου ημουν 9+6...

το ειδα το μωρο μου πρωτη φορα να φαινεται σαν κανονικο μωρακι....

ο γιατρος λοιπον μου ειπε οτι(η εκτος αν εγω δεν ακουσα σωστα,τι να πω...)

ειναι 3 εκατοστα(οπου το γραφει και ο υπερηχος για την ακριβια δηλαδη λεει CRL 2,88cm) και πως ειναι 37 γραμμαρια(και ο υπερηχος εκει που δειχνει την περιμετρο της κοιλιτσας του αν δεν κανω λαθος γραφει 37g)!!!!

θελω να μου πειτε στις εβδομαδες που ειμαι ετσι πρεπει να ειναι το μωρο???διαβαζω δεξια και αριστερα οτι πρεπει ναναι 5γραμμαρια αλλου 7 .....τι γινετε εχουν αλλες τιμες μετρησεις???ειμαι παραπανω μηνων???αποκλειεται διοτι δεν θα εβλεπε ο γιατρος οτι ειχα προχωρημενη εγκυοσυνη ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΗΓΑ???ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑ ΣΤΙς 11/10 ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΑΚΟ μια κουκιδα δηλαδη ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΜΟυΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ,ΣΩΣΤΑ???????τι γινετε???

αν εχει παει καποια που ειμαστε στις ιδιες βδομαδες και της ειπε ο γιατρο της ας μου απαντησει....:(η οποια γνωριζει....!!!

σας ευχαριστω πολυ.περιμενω την βοηθεια σας!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!

Καλημερα !!

Κ γω που πηγα 9+1 ητανε κανονικο ανθρωπακι το νινι αλλα μολις 2,5 εκ. και ο γιατρος μου ειπε οτι μια χαρα για την ηλικια του ! Γραμμαρια δεν μου ειπε.... αλλα παρτον ενα τηλεφωνο αν ειναι να σου φυγει το αγχος !!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα και καλως μας ηρθες !!!!!!!!

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη νομιζεις οι περισσοτερες εδω στο πρωτο ειμαστε κ ουτε κ μεις εχουμε ιδεα !!! χιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω θα μαστε να τα μοιραζομαστε !!!

Ωραια!Μια χαρα!Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καποιο να μοιραζεσαι τους προβληματισμους σου και να ξερεις πως σε καταλαβαινει απολυτα!

Κοριτσια εγω σημερα ξερετε τι επαθα?Μετα το πρωινο μου πρηστηκε λιγο η κοιλιτσα μου και ενιωθα ,οπως νιωθουμε οταν πχ εχουμε φαει πολυ και πρηστηκαμε και ποναμε,ετσι ακριβως!

Το εχει νιωσει καμια σας?

Εχθες ετυχε να βγουμε για φαγητο,το βραδυ δεν τρωω(τρωω συνηθως κατι πολυ ελαφρυ)αλλα εχθες στην ταβερνα κατι τσιμπησα!Λετε να με πειραξε κατι?

Διαφημίσεις

Καλημερα !!

Κ γω που πηγα 9+1 ητανε κανονικο ανθρωπακι το νινι αλλα μολις 2,5 εκ. και ο γιατρος μου ειπε οτι μια χαρα για την ηλικια του ! Γραμμαρια δεν μου ειπε.... αλλα παρτον ενα τηλεφωνο αν ειναι να σου φυγει το αγχος !!!!!!!!!!!!!!!

Εγω οταν εκανα τον πρωτο υπερηχο στις 08/11 που ημουν 8 εβδομαδων το μωρακι μου ηταν CRL 1.03 mm!

Οποτε θεωρω οτι ειναι μια χαρα και να μην στεναχωριεσαι!

Καλο ειναι να μην ακουμε και να κολλαμε σε οτι μας λενε ,γιατι αγχωνομαστε και δεν κανει καλο!

Ο γιατρος μου εμενα με συμβουλευει πως το καλυτερο για μια οσο το δυνατον πιο ανωδυνη εγκυμοσυνη ειναι η ηρεμια και η θετικη σκεψη!

Μου ειπε πως μπορει να μην πιστευω αυτο που μου λεει,αλλα εχει αποδειχθει πως οι πολλες ανησυχιες και το αγχος δεν κανουν καλο!Οποτε αμα σου λεει ο γιατρος σου πως ολα καλα,να μην αγχωνεσαι για τιποτα!:P

aspegoula καλώς ήρθες και να΄'εχεις μια καλη εγκυμοσύνη.

Λογικό ειναι να πρήζεσαι οι ορμόνες αλλάζουν, ειδικά η προγεστερόνη κάνει καλά τη δουλειά της, και εγώ με το φαγητό το ίδιο θέμα έχω και γι' αυτό το βράδυ αποφεύγω να τρώω.

Τα υπόλοιπα κορίτσια βλέπω ότι είστε όλες καλά, σας φιλώ προσ το παρόν καλό βράδυ, θα τα πούμε αύριο.

dYU4p3.png

καλησπερα κοριτσια,

δεν ειχα internet, απο την παρασκευη εμεινα σε μια φιλη μου μιας και ο αντρουλης μου ελειπε για εναν γαμο και δεν το πηρα μαζι μου.

τι μου κανετε?

εγω ειμαι καλα εδω και δυο μερες, δεν εχω εντονα συμπτωματα, ευτυχως.

περιμενω με πολυ αγωνια να ερθει η Πεμπτη να παμε στον γιατρο να δουμε τα μπεμπακια!!!

να καλωσορισω και εγω με την σειρα μου, τα καινουρια μελη!!!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες κ εγκυουλες!!!!

Καλως οριζω την καινουρια μας φιλεναδα!!!Σου ευχομαι aspegoula να εχεις μια τελεια εγκυμονυνη, να μην ταλαιπωρηθεις ουτε στο 9μηνο αλλα ουτε κ στη γεννα κ με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το υπεροχο υγιεστατο μωρακι σου!!!!

Οι υπολοιπες ζουζουνες πως ειστε??Πως τα περασατε το Σ/Κ??Εγω κοραστηκα...εκανα πολλες δουλιτσες, ευχομαι να μην κουρασα κ το μωρακι μου!!!!και...οπως παντα αυπνη!!!!

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π............Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....27/8/2010........ ...3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010.............5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….....8/6/2011.........1/12/2010

4. SPORIDIO………………….…4/9/2010……………11/6/2011…………29/11/2010

5. doratz………………………….7/9/2010……………12/6/2011………….8/12/2010

6. aspegoula…………………….5/9/2010……………13/6/2011…………30/11/2010

7. Εua_.........................4/9/2010...........14/6/2011..........1/12/2010

8.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………..14/6/2011………..30/11/2010

9. tzo28…………………..……..8/9/2010............16/6/2011 .......??????????

10. virgi…………………........13/9/2010...........22/6/2011........11/12/2010

11. aggeliki83................13/9/2010...........24/6/2011........10/12/2010

12. μινουλα……….…….......16/9/2010...........23/6/2011........??????????

12. liana………………..…......19/9/2010...........26/6/2011........??????????

14. maria-elpida-Διδυμα .21/9/2010...........28/6/2011........??????????

15. kampoy……………………..22/9/2010………....29/6/2011…………?????????

16.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010...........30/6/2011.........??????????

17. titina37………......…....24/09/2010..........30/6/2011.........17/12/2010

18. pani10…………….........?????????.............????? ????.........??????????

19. Fani………………..........?????????.............?????? ???.........??????????

Ξεκιναμε αυτη την εβδομαδα με το Χριστινακι μας την πρωτη αυχενικη!!!Σου ευχομαι γλυκια μου να ανοιξεις τον δρομο κ να εχουμε ολες μας τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες κ εγκυουλες!!!!

Καλως οριζω την καινουρια μας φιλεναδα!!!Σου ευχομαι aspegoula να εχεις μια τελεια εγκυμονυνη, να μην ταλαιπωρηθεις ουτε στο 9μηνο αλλα ουτε κ στη γεννα κ με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το υπεροχο υγιεστατο μωρακι σου!!!!

Οι υπολοιπες ζουζουνες πως ειστε??Πως τα περασατε το Σ/Κ??Εγω κοραστηκα...εκανα πολλες δουλιτσες, ευχομαι να μην κουρασα κ το μωρακι μου!!!!και...οπως παντα αυπνη!!!!

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π............Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....27/8/2010........ ...3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010.............5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….....8/6/2011.........1/12/2010

4. SPORIDIO………………….…4/9/2010……………11/6/2011…………29/11/2010

5. doratz………………………….7/9/2010……………12/6/2011………….8/12/2010

6. aspegoula…………………….5/9/2010……………13/6/2011…………30/11/2010

7. Εua_.........................4/9/2010...........14/6/2011..........1/12/2010

8.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………..14/6/2011………..30/11/2010

9. tzo28…………………..……..8/9/2010............16/6/2011 .......??????????

10. virgi…………………........13/9/2010...........22/6/2011........11/12/2010

11. aggeliki83................13/9/2010...........24/6/2011........10/12/2010

12. μινουλα……….…….......16/9/2010...........23/6/2011........??????????

12. liana………………..…......19/9/2010...........26/6/2011........??????????

14. maria-elpida-Διδυμα .21/9/2010...........28/6/2011........??????????

15. kampoy……………………..22/9/2010………....29/6/2011…………?????????

16.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010...........30/6/2011.........??????????

17. titina37………......…....24/09/2010..........30/6/2011.........17/12/2010

18. pani10…………….........?????????.............????? ????.........??????????

19. Fani………………..........?????????.............?????? ???.........??????????

Ξεκιναμε αυτη την εβδομαδα με το Χριστινακι μας την πρωτη αυχενικη!!!Σου ευχομαι γλυκια μου να ανοιξεις τον δρομο κ να εχουμε ολες μας τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!

καλημερα γλυκια μου φιλεναδιτσα!!!\Τι κανεις???

Εγω καλα...εδω στη δουλεια....και νυσταζωωωωωω......

αχ ειδα 2 φορες ονειρο οτι ειχα γεννησει κ εκανα εναν μπεμπη....χιχιχιχι...

πριν λιγο προσπαθουσα να παρω τον σιδηρο..κ ναιιιι τα καταφερα...το κρατησα μεσα στο στομαχακι μου...

Εσυ Ευακι μου πως πας???Αντε την αλλη βδομαδα θα δουμε παλι τα μπεμπακια μας...κ ισως τοτε να μιλαμε σε γενος θηλυκο η αρσενικο:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...