Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σου, μπλουμπλου μου! Σε ευχαριστω πολυ!

Μαρακι, κι εμενα μου το κανει αυτο ο μπεμπης οταν γυριζω στο πλαι, με γαργαλαει.:tongue:

Ειδατε πως περναει ο καιρος, φοβερο!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία μου έχει αέρα πολύ, απο βροχή ακόμα τίποτα, μπορώ να πω ότι είχε ζέστη σήμερα.

Κατερίνα μου συσπάσεις έχω και εγώ μέσα στη μέρα όμως 2-3 φορές το πολύ, με πιάνει σα να μου κόβετε η ανάσα, το μόνο που σκέφτομαι μη μου τύχει κάτι εδώ. Ας μπω στο καράβι για Πάτρα και ας με πιάσουνε οι πόνοι τότε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα, Κατερινακι!!

Μαρια μου, κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και μου τις εκανε ο αντρας μου τελικα, οποτε δεν ξερω να σε βοηθησω. Κριμα και θελω να δω τη νυφη μου που μεγαλωσε!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαράκι μου η κοιλιά μου έχει γίνει σαν τορπίλη που λέει και ο ξαδέλφος μου.

Βαριέμαι κορίτσια συγνώμη που το λέω, να βρω το καλώδιο να σας βάλω φώτο, υπόσχομαι όμως τις επόμενες μέρες όπως και φώτο απο το δωμάτιο αν και δεν είναι τελειωμένο.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Βαριέμαι κορίτσια συγνώμη που το λέω, να βρω το καλώδιο να σας βάλω φώτο, υπόσχομαι όμως τις επόμενες μέρες όπως και φώτο απο το δωμάτιο αν και δεν είναι τελειωμένο.

να μας βαλεις πριν φυγεις απο το νησι..

χεχεεχεχχεχ Μαράκι μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

φοβερή κοιλίτσα...........σούπερ..........:P:p:p

Κατερινάκι να είσαι δυνατη για τον μπεμπάκο σου.επιβάλλεται.........αυτός είναι που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη απο όλους.εύχομαι και για τον μπαμπά σου το καλύτερο, ότι και να είναι αυτό...

Μπλουμπλουδάκι μου και εδώ βρέχει....και εγώ έχω αγωνία και μεγάλη.πέρασαν και 6 χρόνια.......

Λιζάκι να ξεκουράζεσαι και να μετράς τον χρόνο απο την μια σύσπαση στην άλλη...

ωχ τα υπόλοιπα που ήθελα να γράψω τα ξέχασα....

καλό σας βράδυ....πάω να τεζάρω γιατί πάλι δουλειά αύριο..την αγάπη σε όλες:P

Καλημερουδια και απο μενα ! Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη !!!!

Τι διαβασαν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου ? Ηρθε στην παρεα μας το πρωτο μπεμπε ??? Θα τρελλαθω τελειως λεμε !!!!

Τιτινακι να σου ζησει κοριτσαρα μου γερο καλοτυχο κ ευτυχισμενο να ειναι ! δεν πειραζει βγηκε λιγο νωριτερα ! Τι να κανουμε ! Ηθελε τα χαδια της μανουλας live ! χιχιχι!! Μια χαρα ομως γεννηθηκε στα κιλακια του οποτε πολυ συντομα θα ειναι στην αγκαλια σας !!! Με το καλο λοιπον να την παρετε σπιτακι !!!!

Μπλουμπλουδακι μου.. να τον χαιρεσαι τον θησαυρο σου ! Πολυχρονος να ειναι !!!!!!!

Κατερινακι μου...αχ ποσο δυσκολο ειναι ολο αυτο...ευχομαι μονο να σας δινει δυναμη ο Θεος για οτι περνατε ! Μακαρι να ερθει ο μπεμπακος κ να φερει τυχη στην οικογενεια σου....

Μαρακι μου τι σουπερ κοιλιτσα ειναι αυτη ????

Λιζακι μου μην αγχωνεσαι για την επεμβαση αν ειναι κ ρουτινας κιολας ..μας ενδιαφερει μονο να ειναι καλα το μωρο..... ολα καλα θα πανε !!!

!

Τα νεα τα δικα μου ειναι οτι περασαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Παραπανω απο αυτο που περιμενα ! Στο ταξιδι οταν πηγαιναμε κουραστικα στο τελος λιγο..αλλα χτες στην επιστροφη κουραστηκα απο το πρωτο μισαωρο !!!! Η μπεμπα ηταν στα καλυτερα της !!! Ολο κουνιοτανε !!!Απο φαι... του σκασμου....ανασα δεν μπορουσα να παρω καθε φορα που σηκωνομουν απο το τραπεζι ! Ταραξα κ την πετσα απο το αρνακι (γιατι το κρεας δεν το τρωω) παγωτα γλυκα κ οτι κουλουρι υπηρχε εφτασε κ το ζαχαρο στα υψη κυριολεκτικα αλλα τωρα ολα καλα !!!Στη ζυγαρια φοβαμαι πολυ να ανεβω...γιατι αραγε ????χαχαχαχα!

Στην επιστροφη πηραμε κ τα πραγματα απο την κουνιαδα μου (λικνο, καθισμα αυτοκινητου, ρηλαξ, καλαθουνα, θηλαστρο κουνουπιερα κ παντα για το λικνο , προικα κ αλλα διαφορα κ περιμενω τα ρουχαλακια μονο ) ομολογω πως γλυτωσα πολλαααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο σημερα θα ειμαστε σε μια φαση να πλενουμε οοοολα αυτα κ οτι υπολοιπο εχει μεινει γιατι ο καιρος τρεχει!Στησαμε κ το λικνο το εβαλα διπλα μου στο κρεββατι....μα τι μικρα που ειναι....εχω χαζεψει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...