Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια ! Κουραση παλι γυρίσι σημερα !!! Ουφ ! Πηρα κατι απαιχτες κορδελιτσες για τη μπεμπα μου αλλο πραγμα !!!

Μαρακι πολυ ενδιαφερον !!! ΑΝ το δοκιμασεις θα ηθελα πολυ να ξερω το αποτελεσμα! Θα το δοκιμαζα κ γω πιστευω αλλα καπου το εχασα...για πιο χαρτονι μιλαει στο τελος ? που το βρηκες αυτο γενικα ???

Κοριτσια κ μενα δεν εχει γυρισει η μπεμπα κ τρεμω μην παω καισαρικη γι αυτο το λογο.... αλλα ειπε ο γιατρος εχω περιθωριο μεχρι 36η ! Γι ανα δουμε !!!!

Κικη κ Τζινακι τελεια τα παιδακια σας !!!

Κατερινακι σιγουρα τις μετρησεις που κανουν στα ντοπλερ θα στις εχει κανει ο γιατρος σου ! Κ μενα μου το κανει μονος του στα 2 τελευταια ραντεβου !!!

Βγαονω αγαπουλες παω γι αμπανακι κ υπνακι !!!! φιλακια !!!

γεια σας κοριτσακια!!

τι μου κανετε? εγω μια χαρουλα, ειμασταν εξω με τον αντρουλη για βολτα, καλε κανει κρυο, ξεπαγιασα! τι πασχα θα ειναι αυτο?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 1700 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ

Κικακι μια χαρουλα ο μπεμπης σου!!! Μπραβο του!!!

Μαρια, αν δεν βαριεσαι, καντο. Εγω ειχα παρει απο αμαζον πολλα κουτια παμπερς μωρομαντιλα, οποτε δεν νομιζω να μου χρειαστουν το πρωτο 6μηνο του παιδιου!!! αχαχαχα

Μινουλα και εγω σε κανα δυο εβδομαδες θα ξαναπαω στον γιατρο, μου λειπει η μπεμπουλα μου...........

θα τα κανω τα μωρομαντηλα, και εχω σκεφτει τον πρωτο καιρο να μην χρησιμοποιησω καθολου εμποριου, να την πλενω σε καθε αλλαγη πανας, νερακι θα εχουμε αφθονο ζεστο.

Σημερα πηγαμε στον γιατρο κ καναμε κ doppler...ο μπεμπακος μια χαρα, γυρισμενος, 2150 γραμ. φτασαμε!!! Ειχε κ ανοιχτα τα ματακια του κ μας κοιταζε ο σκατουλης μου....αχχχχ ελιωωωσα....:tongue:

Τζινακι, μια χαρουλα, καλε μεγαλωσατε πολυ!

Βιργινακι, τι κανεις? παλι ψωνακια βλεπω; μπραβο κουκλα δεν χανεις τον ρυθμο!!!!

το βρηκα εδω: http://blog.eimaimama.gr/

χαρτονι εννοει αυτο που συγκρατει το ρολο, το κυλινδρακι βρε!

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσακια και μπεμπακια, τι κανετε; Σας διαβασα τωρα που προλαβα λιγο και χαιρομαι που ειστε ολες καλα.

Βρε Κατερινα μου, οριζοντια η μπουμπου, ε; Χεχε, κολπα σου κανει.:tongue::tongue:

Μαρακι μου, η νυφουλα μου τι κανει;

Εμεις καλα ειμαστε, ο μπεμπης μια χαρα. Εχω λιωσει στην κουραση γιατι η στον μπαμπα μου θα ειμαι η θα ψωνιζουμε και θα φτιαχνουμε για τον μπεμπη, μακαρι να καναμε μονο αυτο βεβαια. Το καλο ειναι οτι σε πρωτη φαση τελειωσαμε, τα ψωνισαμε και τα στησαμε ολα!! Μονο πλυντηρια εχω τωρα. Ανυπομονω τοσο πολυ, μου φαινεται απιστευτο πως περασε ο καιρος ετσι..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αχ μ΄αρεσει που θα φτιάξεις κατι τετοιο!!!!Εμένα δεν πολυπιάνει το χέρι μου!!!

ελα ρε δεν πρεπει να ειναι και δυσκολο.. θα σας πω!

Κατερινακι μικρο, μια χαρουλα και εγω και η νυφουλα σου, περιμενει και αυτη με αγωνια την αφιξη του γαμπρου!

κουραζεσαι καλη μου με ολη την ταλαιπωρια αλλα αξιζει τον κοπο, σιγουρα!!!

ποσο θελω να περασει για ολες μας ο καιρος να εχουμε ετοιμα δωματια και μπεμπακια αγκαλια!

Διαφημίσεις

α, το εκανε και σε εμενα με τις φωτο απο την προικα, μου τις μικρυνε ο αντρουλης, εγω δεν ξερω να το κανω..

κοριτσακια σας αφηνω, τα λεμε αυριο!

μικρη Κατερινα κοιτα να μας βαλεις φωτο..

θα γινετε όλες υπεροχες μανούλες με υπέροχα μωράκια.......

Μαράκι μου γλυκό εγώ μαντηλάκια χρησημοποιούσα μόνο σε περἰπτωση ανάγκης και ήμασταν έξω......δεν με άφηναν ούτε οι μαίες ούτε η παιδίατρος μου γιατί ευθύνοναται για τα συγκάματα....

καληνύχτα και καλή ξεκούραση αγαπούλες μου:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...