Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια,βλέπω είστε καλά μπράβοοοοο,εγώ με ανακατοσούρες είμαι και χάλια.έχω τον μικρούλι και καταλαβαίνετε κούραση.βρε κοριτσάκια μου πως μπορώ να βάλω δύο τικεράκια όταν πάω για το ένα βγάζει το άλλο.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ βρε κορίτσια δεν είμαι καλα.:( Τέτοιες ανακατοσούρες...Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν ειχα τόσα συμπτώματα. Αφήστε που στην 11η εβδομάδα μου είχαν περάσει όλα...

Ανυπομονώ και εγώ για τις 1/12. Βρε δεν περνάει ο καιρός...:rolleyes:

Αλήθεια, πέρα του ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ, τι θα θέλατε να είναι το παιδί σας; Αγόρι ή κορίτσι;;:P

Εγώ, μιας και έχω αγόρι επιθυμώ κοριτσάκι αυτή τη φορά..;)

Κατερινακι...με το καλο...θα περασουν οι μερες...

οσο για το τι θελω...πρωτα απο ολα να ειναι γερο κ υγιεστατο κ μετα...να ειναι κοριτσακι...ομως νομιζω οτι εχω αγορακι....θα το επιβεβαιωσουμε λιαν συντομως......:tongue:

καλημερα gina_cfu,

εχεις χασει 4? ζυγιστηκα στον γιατρο την προηγουμενη πεμπτη και ειχα χασει 1 αλλα σιγουρα θα εχω χασει και αλλο γιατι αυτην την εβδομαδα δεν εχω φαει καθολου καλα.

εχεις και εσυ εμετους? τι τρως?

καλημέρα κορίτσια,βλέπω είστε καλά μπράβοοοοο,εγώ με ανακατοσούρες είμαι και χάλια.έχω τον μικρούλι και καταλαβαίνετε κούραση.βρε κοριτσάκια μου πως μπορώ να βάλω δύο τικεράκια όταν πάω για το ένα βγάζει το άλλο.

Αχ Φανή, μαζί θα συμπάσχουμε. Και εγώ ζορίζομαι με τον μικρό.

Λοιπόν θα πάς στο τέλος του πρώτου σου ticker, θα πατήσεις enter και αφού κατέβεις 1-2 γραμές θα κάνεις paste το νέο σου ticker!

Εγώ έχω χάσει 3 κιλά..

gina σου εύχομαι να είναι κοριτσάκι μιας και το επιθυμείς. Όσο για το σύντομα..χμ μάλλον θέλουμε 2 μήνες ακόμα...Πάντως αν είναι αγόρι, στην επίσκεψη που θα κάνεις μετα την αυχενική ο γιατρός ίσως και να το δεί!.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αλήθεια, πέρα του ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ, τι θα θέλατε να είναι το παιδί σας; Αγόρι ή κορίτσι;;:P

εγω δεν ξερω τι θελω, οταν ηξερα οτι ειναι ενα σκεφτομουν αγορακι,

τωρα που ειναι δυο δεν ξερω, το ιδανικο να ειναι ενα και ενα.

Φανουλα σε καταλαβαινω με του εμετους, τα ιδια περναω και εγω..

μολις πας στην επεξεργασια υπογραφης σου, πατα ενα enter και μετα κανε επικολληση.

Διαφημίσεις

καλημερα gina_cfu,

εχεις χασει 4? ζυγιστηκα στον γιατρο την προηγουμενη πεμπτη και ειχα χασει 1 αλλα σιγουρα θα εχω χασει και αλλο γιατι αυτην την εβδομαδα δεν εχω φαει καθολου καλα.

εχεις και εσυ εμετους? τι τρως?

ναι...εχω χασει 4 κιλα...τι τρωω???:lol:χαχαχα...δεν τρωω...

κοτοπουλο κ κρεας δε μπορω να τα πλησιασω....κ μπορω να φαω μονο σαλατες κ να πινω χυμους...με οτιδηποτε αλλο κανω εμετους...

δε ξερω...ελπιζω...να περασει συντομα αυτο...

Εσυ τι τρως??

Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια μου μπηκανε...

Εγω εχω παρει 1 κιλο, μια χαρα τα παω προς το παρον...

Υπομονη φιλεναδουλες μου με τις ανακατοσουρες σας, τελειωνει το 1ο τριμηνο σε λιγακι κ θα ειμαστε ολες καλυτερα!!!!

Κατερινα μου για το πρωτο παιδι δεν εχω προτιμηση για το φυλο αλλα στο δευτερο θα θελω το αντιθετο απο το πρωτο, οπως κ εσυ...

Σε εσας που περιμενε δευτερο παιδακι, το πρωτο σας πως το πηρε???Κανει καθολου ζηλιτσες ή σας φιλαει συνεχεια την κοιλιτσα σας..?

Μεχρι ποτε θηλαζατε?

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Αχ Φανή, μαζί θα συμπάσχουμε. Και εγώ ζορίζομαι με τον μικρό.

Λοιπόν θα πάς στο τέλος του πρώτου σου ticker, θα πατήσεις enter και αφού κατέβεις 1-2 γραμές θα κάνεις paste το νέο σου ticker!

Εγώ έχω χάσει 3 κιλά..

gina σου εύχομαι να είναι κοριτσάκι μιας και το επιθυμείς. Όσο για το σύντομα..χμ μάλλον θέλουμε 2 μήνες ακόμα...Πάντως αν είναι αγόρι, στην επίσκεψη που θα κάνεις μετα την αυχενική ο γιατρός ίσως και να το δεί!.

Κατερινακι...λεω συντομα γτ εννοω την αυχενικη...οτι κ να ειναι μπορουν να σου το πουν κατα 70-80% να πεσουν μεσα...

Πηγε περσι μια φιλη μου στο ιδιο κεντρο που θα παω κι εγω για την αυχενικη κ της ειπε οτι ειναι κοριτσακι....(12 εμδομαδων...οσο θα μαι κι εγω δηλαδη) κ οντως ετσι ηταν...το επιβεβαιωσαν μετα κ στην β-επιπεδου:P

καλα το κρεας δεν μπορω να το δω ουτε στην τηλεοραση.

επισης δεν μπορω καθολου γαλακτοκομικα.

τρωω φρυγανιες, μακαρονια μονο με μυζηθρα (αυτην την αντεχω), πατατες βραστες με καροτο και αχλαδια.

αν θυμαμαι καλα μονο αυτα εχω φαει τις τελευταιες μερες.

αστα χαλια..

Κατερινακι...λεω συντομα γτ εννοω την αυχενικη...οτι κ να ειναι μπορουν να σου το πουν κατα 70-80% να πεσουν μεσα...

Πηγε περσι μια φιλη μου στο ιδιο κεντρο που θα παω κι εγω για την αυχενικη κ της ειπε οτι ειναι κοριτσακι....(12 εμδομαδων...οσο θα μαι κι εγω δηλαδη) κ οντως ετσι ηταν...το επιβεβαιωσαν μετα κ στην β-επιπεδου:P

Και εγω ανυπομονω να μαθω το φυλο, για να ξερω οταν του μιλαω να το λεω μπεμπη ή μπεμπα???Να κανω κ ονειρακια για το πωε θα φτιαξουμε το δωματιακι του...

Μακαρι να βγουνε καλες οι αυχενικες μας...ενα ψιλοαγχος το εχω...

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να βγουνε καλες οι αυχενικες μας...ενα ψιλοαγχος το εχω...

εσυ αγχος Ευακι μου?

αντε τωρα, εσυ που μας δινεις σε ολους κουραγιο???

μια χαρα θα πανε ολα!

ποιος ειπαμε οτι το λεει αυτο?

φυσικα το Ευακι με την γλυκια κουβεντα στο στομα!!

ενταξει μωρε, και λιγο αγχος να εχουμε, δεν το λεμε...σσσσσσσσ

εσυ αγχος Ευακι μου?

αντε τωρα, εσυ που μας δινεις σε ολους κουραγιο???

μια χαρα θα πανε ολα!

ποιος ειπαμε οτι το λεει αυτο?

φυσικα το Ευακι με την γλυκια κουβεντα στο στομα!!

ενταξει μωρε, και λιγο αγχος να εχουμε, δεν το λεμε...σσσσσσσσ

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.....!!!!!

Το περνω πισω!!!

Σαν μην το ειπα ποτε...θα το κρατησεις μυστικο, ε????

pleaseeeeeeee!!!!:tongue:

yVNPp3.png

Maraki συντομα τα ιδια θα λες κ συ κ εις διπλουν μαλιστα !!!

Τζινακι λιωνω με τον υπερηχο σου !!!

Βρε θηριο εχασες 4 κιλα ? Ντροπη δεν κανει πρεπει να τρως !

Εγω κοριτσια εχω διαιτολογο και κανω διατροφη κ προσπαθω να τρωω σωστα ! Προσπαθω ομως !

Επειδη ειμαι απο εξωσωματικη με τις κορτιζονες πηρα 5 κιλα κ μολις εμεινα εγκυος απορρυθμιστηκε ο θυροειδης κ πηρα αλλα 2 !!! Στο συνολο 7 !!!!

Αυτα τα 2 που πηρα τα εχασα μεσα σε 10 μερες με διατροφη !

Οποτε μεχρι στιγμης δεν εχω βαλει εγκυμοσυνης κιλα ! Καλο ειναι κ αυτο, και για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να ξεπερασω τα 7-8 ! Μου ειπανε πως με σωστη διατροφη θα τα καταφερω !!!!

Ατασταλιες ομως κανω !!! χεχεχεχεχε!!!!!!!!!!

Οσο για το τι θα ηθελα να ειναι ? σασως γερο πρωτα ο Θεος !!!! Κ μετα θα ηθελα κοριτσακι αλλα νιωθω πως ειναι αγορακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maraki συντομα τα ιδια θα λες κ συ κ εις διπλουν μαλιστα !!!

Τζινακι λιωνω με τον υπερηχο σου !!!

Βρε θηριο εχασες 4 κιλα ? Ντροπη δεν κανει πρεπει να τρως !

Εγω κοριτσια εχω διαιτολογο και κανω διατροφη κ προσπαθω να τρωω σωστα ! Προσπαθω ομως !

Επειδη ειμαι απο εξωσωματικη με τις κορτιζονες πηρα 5 κιλα κ μολις εμεινα εγκυος απορρυθμιστηκε ο θυροειδης κ πηρα αλλα 2 !!! Στο συνολο 7 !!!!

Αυτα τα 2 που πηρα τα εχασα μεσα σε 10 μερες με διατροφη !

Οποτε μεχρι στιγμης δεν εχω βαλει εγκυμοσυνης κιλα ! Καλο ειναι κ αυτο, και για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να ξεπερασω τα 7-8 ! Μου ειπανε πως με σωστη διατροφη θα τα καταφερω !!!!

Ατασταλιες ομως κανω !!! χεχεχεχεχε!!!!!!!!!!

Οσο για το τι θα ηθελα να ειναι ? σασως γερο πρωτα ο Θεος !!!! Κ μετα θα ηθελα κοριτσακι αλλα νιωθω πως ειναι αγορακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα πανε...κι εγω επερνα κορτιζονη πριν για αρκετο καιρο κ ειχα βαλει 7 κιλα!!!!ενιωθ χαλια...κι εκει που ελεγα τωρα ξεκιναω να τα χασω...τσουπ ηρθε αμεσως το μπεμπακι μας....

Ολα καλα θα πανε λοιπον, ποσο μαλλον που κανεις κ διατροφη...

Οσο για τον υπερηχο...ασε...κ δεν φαινεται κ καλα...εμεις λιωσαμε με το λοξιγκακι του στον υπερηχο...εκει παραδοθηκαμε....μας φαινεται απιστευτο πως αυτο το πλασματακι μεγαλωνει τοοοοσο γρηγορα....ανυπομονω να νιωσω τις κλωτσηστες του..χχαχαχαχα:tongue:

καλημερουδια κι απο μενα μανουλιτσες γλυκες.εγω σημερα ειμαι καλα(φτου να μη με ματιαξω)μεχρι στιγμης,δλδ εχω ναυτια αλλα δεν ειχα ακομα εξαγωγη!

η μικρη μου δε μποει ακομα να καταλαβει τι θα πει εγκμοσυνη αλλα καταλαβε οτι η μαμα δεν τη σηκωνει πια αγκαλιτσα ψηλα και σε ασχετες φασεις μου χαιδευει την κοιλια κ τη φιλαει.ελπιζω οτι δε θα ζηλεψει γιατι ο μπαμπας μας,οι γονεις μου κ η αδερφη μου θα της κανουν ολα τα χατηρια για να ασχολειται η μαμα με το μωρακι.κοριτσακι θα ηθελα κ παλι.εμεις θηλασαμε εως 7,5 μηνων.

σας αφηνω παω στα κεπ.φιλακια

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...