Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

τελειο δεν λες τιποτα μπλουμπλουδακι μου !!! βεβαια οταν καθομαι κ χαιδευω μετα το μαζευει προς τα μεσα !!!!

τωρα ποδι χερι δεν ξερω !!!!

Γιατι ειπαμε εχει κ σταση περιεργη αυτο το παιδι ! Κ τα χερια κ τα ποδια της τα χει στο κεφαλι ! χαχαχ!!!

αντε να βγεις σε αδεια να ξεκουραστεις κ συ !!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλες!

Τώρα κατάφερα λιγάκι να μπώ!

Πράγματι η μπουμπου ειναι στα πλάγια και δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο γιατρος ειπε οτι θα γυρισει.Αν όχι....δεν μας βλέπω καλα! Αλλα ακομα δεν στέκομαι εκει!

Εγώ έχω Mobile σαν αυτο που σας έδειξε η vιrgi αλλά χωρις τον προτζέκτορα. μονο μουσική, κλασσικη. Ειναι καλαο και αρέσει στα μωράκια! Οποια μπορει ας πάρει!

Κατα τα άλλα...ξύπνησα με συνάχι! Ουφ και δεν το ήθελα καθόλου!

cEyXp3.png

q61sp3.png

γεια σας τρελαμένες μανούλες........

χαίρομαι που είστε καλά.

ένα μικρό διαλλειμα για να πάρω μια ανάσα και ξανα..........προς την δόξα τραβά η μαμά.......:P:p:p

έχω πολλές δουλειές και σημερα πήρε κ ο κουμπάρος ότι μάλλον θα έρθουν για Πάσχα και ψιλοφρίκαρα πότε θα τα κάνω όλα.Μακαρι όμως να βρούν εισητήρια οικονομικά και να έρθουν γιατι Ρόδος Γιάννενα ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ 900 ευρώ.....πολλά χρήματα αλλά είναι και η κουμπαρούλα έγκυος και που να ταλαιπωρηθούν......:(

πλλά πολλά φιλάκια.......πάω να τελειώσω το μπαλκόνι και να ψήσω τα κουλούρια μου......ουφφφφφφφφφφφφ

λεω να τα κανω, τι λετε?

Σπιτικα μωρομαντηλα

1 ρολό απαλό χαρτί κουζίνας κομμένο στη μέση

2 φλιτζάνια νερό

1 κουταλιά σούπας βρεφικό σαπούνι

1/2 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο ή baby oil

Bάζουμε το κομμένο ρολό μέσα σε ένα ψηλό δοχείο (με καπάκι!). Μέσα σε ένα μπολ, ανακατεύουμε ωραία και καλά το νερό, το σαπούνι και το λαδάκι. Στη συνέχεια το ρίχνουμε προσεκτικά πάνω από το χαρτί κουζίνας.

Κλείνουμε το δοχείο και το αφήνουμε για δέκα λεπτά. Μετά το αναποδογυρίζουμε και το ξαναφήνουμε για δέκα λεπτά (για να πάει παντού το μείγμα).

Ανοίγουμε το καπάκι και αφαιρούμε προσεκτικά το χαρτόνι στο κέντρο του ρολού. Μόλις βγει, θα ξεπεταχτεί η μία άκρη του χαρτιού και έτσι θα μπορούμε να τραβάμε κάθε φορά όσο θέλουμε!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 1700 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΚΙ!!! Μια χαρα παιδαρος ο μικρος! Αχ ποτε θα γυρισει η μπέμπα μου??? Δεν θελω καισαρική....

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΚΙ!!! Μια χαρα παιδαρος ο μικρος! Αχ ποτε θα γυρισει η μπέμπα μου??? Δεν θελω καισαρική....

Κατερινα μην ανησυχεις, θα γυρισει η μικρη. Εμενα ο γιατρος μου, μου ειχε πει να περιμενω μεχρι την 36η εβδομαδα. Μην αγχωνεσαι.

Ολα τα παιδακια μεγαλωσαν!!! Μπραβο, μπραβο, ανυπομονω να δω ποσο ειναι και το δικο μου!

Μαρια, αν δεν βαριεσαι, καντο. Εγω ειχα παρει απο αμαζον πολλα κουτια παμπερς μωρομαντιλα, οποτε δεν νομιζω να μου χρειαστουν το πρωτο 6μηνο του παιδιου!!! αχαχαχα

wcBmp3.png

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 200 ΓΡ. ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ, Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΙΝΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Διαφημίσεις

Ax Μινα αρχίζω να προβληματίζομαι μωρε...μακαρι να γυρισει. Αναποδη απο την αρχή η μπέμπα! χα χα χα

Ποτε πας γιατρο????

Εχεις ακομη καιρο, μην αγχωνεσαι!!

Ελεγα να παω μετα το Πασχα, αλλα πρεπει να κανω πρωτα το doppler και μετα. Οποτε μαλλον την εβδομαδα μετα την λαμπροβδομαδα. Αργω ακομη και μουχει λειψει ο μικρουλης μου!!

wcBmp3.png

Εχεις ακομη καιρο, μην αγχωνεσαι!!

Ελεγα να παω μετα το Πασχα, αλλα πρεπει να κανω πρωτα το doppler και μετα. Οποτε μαλλον την εβδομαδα μετα την λαμπροβδομαδα. Αργω ακομη και μουχει λειψει ο μικρουλης μου!!

:P:p:p αχ θα μας τρελάνουν!!!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 200 ΓΡ. ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ, Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΙΝΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

:D τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα ομορφες συννεγυουλες!!!

Ειναι καμια σας μεσα???:confused:

Σημερα πηγαμε στον γιατρο κ καναμε κ doppler...ο μπεμπακος μια χαρα, γυρισμενος, 2150 γραμ. φτασαμε!!! Ειχε κ ανοιχτα τα ματακια του κ μας κοιταζε ο σκατουλης μου....αχχχχ ελιωωωσα....:tongue:

Κικη μου τελειος ο μπεμπης σας!!

Κατερινακι μην αγχωνεσαι εχει ακομα χωρο για να γυρισει...εδω εχουν γυρισει μωρα απο πολυ νωρις κ 2-3 βδομαδες πριν τη γεννα, ξαναγυρνανε με το κεφαλι πανω!!Συνεβει στην ξαδερφη μου...ολα ειναι πιθανη...κ η καισαρικη δεν ειναι κ τοσο τραγικη...οτι ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας!!!

μπραβο gna!!!! Βρε τον μπεμπάκο!!!Μεγαλουτσικος ε;;

Ναι μωρε ο,τι ειναι καλυτερο για το μωρο! Απλα θέλω να γυρισει....χα χα χα!!!!

Βρε κορλιτσι...doppler δεν μου ειπε να κάνω...Αραγε γιατι???

cEyXp3.png

q61sp3.png

μπραβο gna!!!! Βρε τον μπεμπάκο!!!Μεγαλουτσικος ε;;

Ναι μωρε ο,τι ειναι καλυτερο για το μωρο! Απλα θέλω να γυρισει....χα χα χα!!!!

Βρε κορλιτσι...doppler δεν μου ειπε να κάνω...Αραγε γιατι???

Ισως σου πει να κανεις την επομενη φορα που θα πας...αλλα μπορει κ να σου κανει κ ο ιδιος τις μετρησεις που κανουν κ απλα να μην εχεις καταλαβει οτι σου κανει doppler, δεν διαφερει απο τον κανονικο υπερηχο απλα κοιτανε κ μετρανε καποια αλλα πραγματα, οπως π.χ. πλακουντα, ομφαλιο λωρο, μητριαια αρτηρια κ.α.

Ρωτα τον ομως την επομενη φορα που θα πας:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...