Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλησπέρα!

Στα γρήγορα να σας πώ ότι μολις γύρισα απο τον γιατρο! Η μπέμπα μια χαρα μεγαλώνει! 1834gr και ειναι....οριζόντια. Το κεφαλι στα πλευρα!!!!

Όλα μια χαρα!

Ειμαι χαρούμενη!!!

σας αφηνω, πρέπει να βάλω για ύπνο τον μικρο!!!!

Φιλιαααα

Οριζοντια ε ? βρε την ατιμη ! Που βολευονται βρε παιδι μου !!!

τελεια η μπεμπα σου !!!!Συντομα κ 2 κιλακια !! χιχι!!!!

Αντε προχωραμε λεμε !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλες γλυλες και μωρακια ομορφα, γεια σας και απο εμας. Χαθηκα αλλα ξερετε την κατασταση, ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα.

Δεν προλαβα να σας διαβασω, ειδα ομως τα νεα της Κατερινας, τελεια η μπεμπα!! Με το καλο τα μωρακια ολων μας, κοριτσακια μου!!

Σημερα ειχαμε κι εμεις γιατρο. Ο μπεμπης ειναι 2.500 κιλα και ειναι μια χαρα, μεσα μαιου οπως ειχαμε πει. Μας ειπε οτι εχει λιγο μεγαλο κεφαλι..:shock: Ελπιζω να μην κανω καισαρικη γιʼαυτον το λογο.. Κατα τα αλλα στησαμε και την κουνια, τη στολισα κιολας και πλενω και σιδερωνω ρουχαλακια και σεντονακια.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, πολλα φιλακια σε εσας και στα μωρακια μας!!

Ποπο μεγαλο μπεμπε !!! ταιριαζει με την δικια μου ! χαχαχαχχα!!!!! Τελεια κ με το νινι .. αντε ξεκινησες κ το δωματιακι να σου αλλαζει λιγο την διαθεση γλυκεια μου !

Οσον αφορα το μπαμπακα σου ευχομαι απλα ο Θεος να σας δινει δυναμη να προχωρατε ! Μακαρι να γινοταν ενα θαυμα...

καλημερα φιλεναδιτσες μου!

μπηκα να δω τα νεα σας, θα μαγειρεψω και θα παω σε μια φιλη μου για κεφεδακι!

καλησπέρα!

Στα γρήγορα να σας πώ ότι μολις γύρισα απο τον γιατρο! Η μπέμπα μια χαρα μεγαλώνει! 1834gr και ειναι....οριζόντια. Το κεφαλι στα πλευρα!!!!

Όλα μια χαρα!

Ειμαι χαρούμενη!!!

Τελεια Κατερινακι μου η μπεμπα!!!! Ακου το κεφαλι στα πλαγια, θα γυρισει ειπε ο γιατρος?

ΜΑΡΑΚΙ με τις μαγειρικές σου;) εγώ έχω ένα με πεταλόυδες τις fisher price από τον Θωμά μου και έχει 8 διαφορετικές μουσικές και προβολέα για το ταβάνι......τρελά πρωτοτυπο δεν ξέρω αν θα βρείς :tongue:

είμαι πτώμα......ο μικρός απαιτεί την πλήρη προσοχή μου και εγώ δεν έχω πια κουράγιο να παίζω κλέφτες και αστυνόμοι.:(

Οζαλινακι μου, καλημερα σε κουραζει ο Θωμακος μας;; αχ, πως να πεις οχι?

για το mobile θα ριξω μια ματια και βλεπουμε, δεν θα τρελαθω κιολας!

Σημερα ειχαμε κι εμεις γιατρο. Ο μπεμπης ειναι 2.500 κιλα και ειναι μια χαρα, μεσα μαιου οπως ειχαμε πει. Μας ειπε οτι εχει λιγο μεγαλο κεφαλι..:shock: Ελπιζω να μην κανω καισαρικη γιʼαυτον το λογο.. Κατα τα αλλα στησαμε και την κουνια, τη στολισα κιολας και πλενω και σιδερωνω ρουχαλακια και σεντονακια.

γλυκο μου Κατερινακι, ο γαμπρος ειναι κουκλος!!!

αχ, τι καλα που ετοιμαζεις κουνιες και μωρουδιακα, θα εχει μυρισει ολο το σπιτι μωρουδιλα, θελω και εγω να ξεκινησω!!!!

βαλε μας καμια φωτο οταν μπορεσεις...

που ειστε κοριτσακια, τι μου κανετε?

εγω φτιαχνω κριτσινια.

να σας ρωτησω κατι, εχετε παρει mobile για την κουνια?

εψαχνα κατι πρωτοτυπο αλλα δεν βρηκα κατι.

εχετε δει κατι?

Μαρακι μου εννοεις αυτα τα κρεμμαστα με τους ηχους που κανουν ??

Εγω εχω παρει 2:!: της φισερ πραις ενα ειναι αυτο με τα κρεμμαστα ζωακια κ εχει σχεδια που κανει στο ταβανι κ εχει κ μουσικουλα !!!

Κ αλλο ενα που εχει διαφορες μουσικουλες κ σαν νανουρισματα ! Αυτο εχει κ ηχους απο τη θαλλασα κ μεσα διαφορα που ειναι σαν να κολυμπανε στη θαλασσα ! Ειναι πολυ ωραιο ! (αυτο το εχω ανοιξει κ πηγαινω καθε μερα κ το ακουω !!! χαχαχ!! μεχρι να γεννηθει η μπεμπα θα εχουν τελειωσει κ οι μπαταριες του !!! χαχαχαχααχ)

καλημερα Βιργινακι!!!

ειμουν σιγουρη πως θα εσυ θα ειχες σιγουρα mobile!!! 2 βρε θηριο;;

χαχαχαχα!!!!!

οσο εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι περιεργο και πρωτοτυπο, ξερεις τωρα τι θελω εγω.... αλλα στο υπσοσχομαι οτι δεν θα το κουρασω το θεμα, θα βγω να ριξω μια ματια και θα παρω.. σιγουρα στο λεω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!

Κατερινούλες πολύ ωραία τα μπεμπέ σας, μεγαλώνουν μια χαρά! Με το καλό να τα υποδεχτείτε.

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Άντε να ξεκουραστώ μαζί με τον μπέμπη μου!!

Τα mobile των Fischer Price είναι όντως πολύ ωραία. Το ίδιο μπορεί να μπει και σε κούνια και σε λίκνο;; Για να μην παίρνω και 10 διαφορετικά :tongue:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

χαχαχαχαχ μαρακι μου !!!

Μη νομιζεις οτι υπαρχει κ ποικιλια ομως ! ειναι πολυ συγκεκριμενα !!!!

Λιζακι μου καλημερα... δε νομιζω να χωρανε στο λικνο !!! χιχιχι!!!

Εγω δεν θα βαλω κατι εκει !!!!

καλημερα Λιζακι, μην βαλεις στο λικνο, θα ειναι πολυ μικρουλια τα μωρακια μας για να εχουν κατι τοσο μεγαλο απο πανω τους, μηπως δεν πρεπει να το βαλουμε απο τον πρωτο καιρο αλλα αργοτερα?

Ας μας απαντησουν οι ηδη μανουλες..

Διαφημίσεις

Για λικνο δεν εχω κοιταξει ακομα !

Θα βαλω αλλα δεν θα σκασω τα λεφτα που εσκασα για την κουνια ! Αν βρω κατι απλο απο τα τζαμπο κ φτηνο θα παρω απο κει !!!! ετσι κ αλλιως ειναι για πολυ λιγο !

εγω Λιζακι δεν εχω λικνο, αλλα φανταζομαι θα χρειαστει κουνουπιερα.

Βιργινακι τα εχω δει αυτα τα τις φισερ-πραισ ειναι ολα πολυ ωραια!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνουν οι κοιλίτσες?

Εμείς είμαστε εξαιρετικά ζωηρές και κάνουμε τη μαμά μας να γελάει σαν χαζή όλη την ώρα :P

Από χθες έχω ψήσει του κόσμου τα τσουρέκια...έβαλα και 2δόσεις να φουσκώνουν και σήμερα από πρωί πρωί...έβρασα και τα αβγά να τα βάψω αργότερα...ουφ!

καλησπέρα!

Όλα μια χαρα! Ειμαι χαρούμενη!!!

Μπράβο Κατερινάκι, υπέροχα τα νέα σας! Μια χαρά η μπεμπούλα σας :)

Όσο για την οριζόντια θέση...θα βαρέθηκε τα ακροβατικά και είπε να ξαποστάσει λίγο το παιδί ;)

να σας ρωτησω κατι, εχετε παρει mobile για την κουνια?

εψαχνα κατι πρωτοτυπο αλλα δεν βρηκα κατι.

εχετε δει κατι?

Κι εγώ δεν έχω mobile...δεν μου αρέσουν τα περισσότερα από αυτά που κυκλοφορούν ευρέως...τα βρίσκω λίγο αποκρουστικά :? :-?

Μανουλες γλυλες και μωρακια ομορφα, γεια σας και απο εμας. Χαθηκα αλλα ξερετε την κατασταση, ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα.

Άχου ένας παίδαρος που μας έρχεται!!!! Μια χαρά ο μπεμπίνος Κατερινάκι...μην ανησυχείς για το κεφάλι...όλα καλά θα πάνε :D

Καλά συμμαζέματα τώρα...σε φαντάζομαι με τι χαρά θα του ετοιμάζεις το δωμάτιο και τα πραγματάκια του!!! Με το καλό κορίτσι μου :)

Υπομονή και κουράγιο για τον μπαμπά σου. Πρέπει να είσαι δυνατή και όσο μπορείς χαρούμενη για το νινάκι σου...

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Άντε να ξεκουραστώ μαζί με τον μπέμπη μου!!

Τα mobile των Fischer Price είναι όντως πολύ ωραία. Το ίδιο μπορεί να μπει και σε κούνια και σε λίκνο;; Για να μην παίρνω και 10 διαφορετικά :tongue:

Άντε Λιζάκι! Με το καλό να κάτσεις σπιτάκι σου, να ξεκουραστείς και να αρχίσεις ετοιμασίες σιγά-σιγά ;)

Στο λίκνο κι εγώ δεν θα βάλω Mοbile, είναι πολύ μεγάλα αυτά που έχω δει, εκτός κι αν βρω κανένα κούτσικο και γουστόζικο, κι ας μην έχει μουσική...δεν με πειράζει.

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...