Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Την αδεια εγκυμοσυνης την εχω γραψει, μενει να παω στις 27 να πληρωθω !!:Αντε να δουμε τι θα παρουμε κ απο κει !

Η δική μου ξεκινάει κανονικά από 5/5...ελπίχω στις 28/4 που θα πάω για τα υπόλοιπα να μου τη γράψει, μην με αναγκάσει να ξαναπάω...

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχχα ελα ντε ! μα ειναι ζωα !!

τεσπα ! ναι εκανα τη βολτα μου κ γυρισα απλα εχασα τον υπνο μου !!

Δεν βαριεσαι ! Ετσι κ αλλιως πλεον δεν κοιμαμαι καλα !!!

Εχει ετοιμασει καμια τη βαλιτσουλα η ειναι νωρις ακομα ? ουτε καν εχω ψωνισει εγω παντως!

Η δική μου ξεκινάει κανονικά από 5/5...ελπίχω στις 28/4 που θα πάω για τα υπόλοιπα να μου τη γράψει, μην με αναγκάσει να ξαναπάω...

Βασικα ενα χαρτι ειναι να σου δωσει που αναγραφει την Πητ κ το πας στον εργοδοτη σου ! Οποτε δε νομιζω να αρνηθει ! Εγω το εχω απο αρχες σχεδον του μηνα στα χερια μου !!!

Βασικα ενα χαρτι ειναι να σου δωσει που αναγραφει την Πητ κ το πας στον εργοδοτη σου ! Οποτε δε νομιζω να αρνηθει ! Εγω το εχω απο αρχες σχεδον του μηνα στα χερια μου !!!

Το ξέρω μωρέ...απλά ο γιατρούλης που είναι στην περιοχή μου είναι ολίγον τι στραβόξυλο και δημιουργεί διάφορα προβλήματα στις κοπέλες...

Εχει ετοιμασει καμια τη βαλιτσουλα η ειναι νωρις ακομα ? ουτε καν εχω ψωνισει εγω παντως!

Εγώ πάντως όχι...

Δεν έχω ξεκινήσει καν τα ψώνια...τι λέμε τώρα...:roll: :roll: :roll:

Mopep2.png1LxNp2.png

Ναι το παιζουν εξυπνοι αλλα θελουν ενα γερο μπινελικι να μπουν στη θεση τους μου φαινεται !!!

Ουτε κ γω εχω παρει κατι για βαλιτσα !!!

Μαλλον μολις γυρισω απο το χωριο μετα το Πασχα θα ξεκινησω καλου κακου !

Διαφημίσεις

Όταν λέω ότι δεν έχω ξεκινήσει τα ψώνια δεν αναφέρομαι στα της βαλίτσας...:oops: :oops:

Δεν έχω ψωνίσει απολύτως τίποτα για τη μικρή...Με εξαίρεση 3 ζιπουνάκια που της πήρε ο άντρας μου το Σάββατο, δεν έχουμε πάρει τίποτε άλλο...από φόβο.

Δεν ξέρω πότε θα ψωνίσω...θα κοιτάξω να δω και τι έχω από την πρώτη φορά (που είναι πάρα πολλά, αλλά άλλου φύλου και άλλης εποχής) και βλέπουμε...

Mopep2.png1LxNp2.png

Όταν λέω ότι δεν έχω ξεκινήσει τα ψώνια δεν αναφέρομαι στα της βαλίτσας...:oops: :oops:

Δεν έχω ψωνίσει απολύτως τίποτα για τη μικρή...Με εξαίρεση 3 ζιπουνάκια που της πήρε ο άντρας μου το Σάββατο, δεν έχουμε πάρει τίποτε άλλο...από φόβο.

Δεν ξέρω πότε θα ψωνίσω...θα κοιτάξω να δω και τι έχω από την πρώτη φορά (που είναι πάρα πολλά, αλλά άλλου φύλου και άλλης εποχής) και βλέπουμε...

:shock::shock::shock:

ντροπη και αισχος !!!

Δεν σου δινω περιθωριο αλλο ! Μετα το Πασχα θελω να τα εχεις ολα ετοιμα σε παρακαλω !! χαχαχαχ!!!;););););)

φιλακια !!!! καλο ζυμωμα !

Διαφημίσεις

που ειστε κοριτσακια, τι μου κανετε?

εγω φτιαχνω κριτσινια.

να σας ρωτησω κατι, εχετε παρει mobile για την κουνια?

εψαχνα κατι πρωτοτυπο αλλα δεν βρηκα κατι.

εχετε δει κατι?

καλησπέρα!

Στα γρήγορα να σας πώ ότι μολις γύρισα απο τον γιατρο! Η μπέμπα μια χαρα μεγαλώνει! 1834gr και ειναι....οριζόντια. Το κεφαλι στα πλευρα!!!!

Όλα μια χαρα!

Ειμαι χαρούμενη!!!

σας αφηνω, πρέπει να βάλω για ύπνο τον μικρο!!!!

Φιλιαααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

γλυκές καλησπέρες.....

katerina_s τέλεια η μπέμπα......μεγάλο κορίτσι θα γεννηθεί......καλή ξεκούραση κούκλα μου.

ΜΑΡΑΚΙ με τις μαγειρικές σου;) εγώ έχω ένα με πεταλόυδες τις fisher price από τον Θωμά μου και έχει 8 διαφορετικές μουσικές και προβολέα για το ταβάνι......τρελά πρωτοτυπο δεν ξέρω αν θα βρείς :tongue:

είμαι πτώμα......ο μικρός απαιτεί την πλήρη προσοχή μου και εγώ δεν έχω πια κουράγιο να παίζω κλέφτες και αστυνόμοι.:(

Μανουλες γλυλες και μωρακια ομορφα, γεια σας και απο εμας. Χαθηκα αλλα ξερετε την κατασταση, ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα.

Δεν προλαβα να σας διαβασω, ειδα ομως τα νεα της Κατερινας, τελεια η μπεμπα!! Με το καλο τα μωρακια ολων μας, κοριτσακια μου!!

Σημερα ειχαμε κι εμεις γιατρο. Ο μπεμπης ειναι 2.500 κιλα και ειναι μια χαρα, μεσα μαιου οπως ειχαμε πει. Μας ειπε οτι εχει λιγο μεγαλο κεφαλι..:shock: Ελπιζω να μην κανω καισαρικη γιʼαυτον το λογο.. Κατα τα αλλα στησαμε και την κουνια, τη στολισα κιολας και πλενω και σιδερωνω ρουχαλακια και σεντονακια.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, πολλα φιλακια σε εσας και στα μωρακια μας!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...