Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες!!!!!!

Πήγα κι εγώ στο γιατρό σήμερα και άκουσα την καρδούλα του...τι τέλειο συναίσθημα!!!!

Είμαι 9w+6d και μου είπε σε καμιά δεκαριά μέρες να πάω για την αυχενική,αλλά δεν έκλεισα ραντεβού ακόμα.

ΠΗΤ έχω στις 16/6/2011

Μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω...είδα ένα τοσοδούλικο ανθρωπάκι και είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ...κατάδικό μου!!!!

Είμαι ευτυχισμένη!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια , ειμαι πρωινη γιατι σας γραφω απο τη δουλεια . Θα σταματησω μαλλον αρχες της αλλης εβδομαδας.

Μαριλου επειδη εχεις αγωνια για την περιδεση να σου πω οτι εγω εκανα περιδεση sirodkar . Ειναι 2 ειδη που γινονται απο τον κολπο shirodkar και Macdonald . Θυμαμαι οτι τοτε που εχασα το μωρο και εψαχνα παντου για πληροφοριες ειχα διαβασει πως η περιδεση που κανεις εσυ ειναι για τις πιο δυσκολες περιπτωσεις που οι αλλες μεθοδοι δεν επαρκουν , νομιζω οτι εφοσον εχεις διδυμα πολυ καλα κανεις και επιλεγεις αυτη τη μεθοδο . Ρωτα το γιατρο οταν με το καλο κοντευει η ωρα να γεννησεις αν κανεις καισαρικη λογω διδυμων αν γινεται να σου αφησει την περιδεση για να μην κανεις σε παλι σε νεα εγκυμοσυνη( αν θελεις και αλλα παιδακια βεβαια) .

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν δουλευα , ημουν στο σπιτι δεν εκανα δουλειες και ημουν μεταξυ καναπε και κρεβατιου , τουαλετα πηγαινα βεβαιως και εβγαινα που και που για κανενα καφεδακι για να ξεσκασω . Γεννησα 38 εβδομαδων με καισαρικη λογω ισχιακης προβολης , αλλα με το που μου εβγαλε την περιδεση ο γιατρος εκανα διαστολη .

Fani εμενα ο μικρος ειναι 2 και ειναι πιο αυτονομος απο το δικο σου , ο γιατρος μου ειπε να τον παιρνω αγκαλια ,αλλα ειναι 12 κιλα και φοβαμαι κανουμε αγκαλιτσες στο κρεβατι . Ευτυχως εχω βοηθεια , παει και παιδικο οποτε πιστευω θα τα καταφερουμε .

Το γιατρο μου τον βλεπω πιο χαλαρο αυτη τη φορα αλλα εγω καλου κακου σκοπευω να σταματησω τη δουλεια και να ειμαι ξαπλα τον περισσοτερο καιρο οπως εκανα και την προηγουμενη φορα .

καλημερα να ειστε ολες καλα.

κατερινα μου γιατι τις πληρωσες?

δεν εχεις ασφαλεια ε?

εμενα ευτυχως ο γιατρος μου ειναι και στο Ικα οποτε οταν κανω εξετασεις ή χρειαζομαι φαρμακα μου το κανει αυτος και εγω δεν ταλαιπωρουμε καθολου.

καλα εχω ενα στομα χαλια...

Καλημερα κορίτσια!

Είστε καλά όλες;; Μπραβο! Και εγώ σήμερα είμαι καλύτερα!

maria εχω ασφάλεια - ΙΚΑ- αλλά δεν το εμπιστεύομαι για εξετάσεις.Γι΄αυτό πήγα έξω και τα έκανα. Βέβαια δεν έχω μπει καν στο κόπο να μάθω αν μπορω να πάρω κάποια λεφτά πίσω.

Είσαι τυχερή που ο γιατρός σου είναι του ΙΚΑ.

Οι υπόλοιπες κοπέλες πως κάνατε τις εξετάσεις;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα στις ομορφες φιλεναδιτσες μου!!!!

Χθες ειχαμε ραντεβου με τον γιατρο...

Λοιπον...

Πηγαμε στο γιατρο μας κ αρχικα μου εδειξε την κυστουλα μας η οποια δεν μικρεινε καθολου, αλλα μου ειπε να μην δινω σημασια.

Μετα ειδαμε το μωρακι μας κ παθαμε πλακα!!!Κανονικο μωρο!!!Το βλεπαμε αμφαζ αυτη την φορα!!!Στην αρχη ενοχληθικε λιγο και κουνιθηκε, αλλα μετα καθοτανε ηρεμο το ψυχακι μου!!!Το στηθος του κουνιοτανε ολοκληρο απο τον χτυπο της καρδουλας του!!!Ειδαμε κ τα δυο του τα χερακια κ τα δυο του τα ποδαρακια!!!Εχουμε μηκος 4,3εκ. κ ο χτυπος της καρδιας μας στους 162παλμους!!!!Ειμαστε παρα πολυ καλα!!!Την επομενη φορα θα μετρησει κ την διαμετρο απο το κεφαλακι μας κ ο γιατρος θα μας πει ακριβως την ΠΗΤ!Κλεισαμε κ για αυχενικη στις 1/12 κ ξανα επισκεψη στο γιατρο στις 8/12!!!Αυτη την φορα ηταν κ η τελευταια που μου εκανε κολπικο υπερηχο, επιτελους απο εδω κ περα απο πανω!!!

Πραγματικα, μολις το ειδαμε αυτην την φορα παθαμε σοκ κ εγω κ ο αντρας μου!!Ηταν ενα κανονικο μωρο!!!!Η ψυχουλα μου, ποσο πολυ γρηγορα μεγαλωνει!!!Για αλλη μια φορα πριν καν γεννηθει μας κανει περιφανους κ ευτυχησμενους!!!!

Και σιγα σιγα ξεκιναει η περιοδος των εξετασεων της αυχενικης διαφανειας...

Τι τελεια!!!!

Εγω εχω ΤΕΒΕ κ για αυτες τις εξετασεις πληρωσα 50ευρω, την συμμετοχη δλδ.

Πως ειστε εσεις κ τα γλυκα σας τα μωρακια??

Εμεις ξαγρυπνοι απο της 1μιση το βραδυ μεχρι το πρωι...αντε να δουμε ποσο θα κρατησει αυτο...

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π..............Π.Η.Τ.............ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....27/8/2010........ ......3/6/2011…….....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010................5/6/2011.........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….......8/6/2011..........1/12/2010

4. Εua_.........................4/9/2010...............14/6/2011.........1/12/2010

5.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………...…14/6/2011………..30/11/2010

6. tzo28…………………..……...8/9/2010..............16/6/2011 ........??????????

7. virgi…………………..........13/9/2010..............22/6/2011.........??????????

8. aggeliki83..................13/9/2010..............24/6/2011.........10/12/2010

9. μινουλα………..……........16/9/2010.............23/6/2011..........??????????

10. liana………………..…......19/9/2010.............26/6/2011..........??????????

11. maria-elpida-Διδυμα .21/9/2010.............28/6/2011..........??????????

12. kampoy……………………..22/9/2010………......29/6/2011…………..??????????

13.Marilou85-Διδυμα……...23/9/2010............30/6/2011...........??????????

14. titina37………........…...24/09/2010...........30/6/2011...........17/12/2010

15. pani10……………...........?????????.............????? ????...........??????????

16. Fani………………............?????????.............?????? ???...........??????????

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον...

Πηγαμε στο γιατρο μας κ αρχικα μου εδειξε την κυστουλα μας η οποια δεν μικρεινε καθολου, αλλα μου ειπε να μην δινω σημασια.

Μετα ειδαμε το μωρακι μας κ παθαμε πλακα!!!Κανονικο μωρο!!!Το βλεπαμε αμφαζ αυτη την φορα!!!Στην αρχη ενοχληθικε λιγο και κουνιθηκε, αλλα μετα καθοτανε ηρεμο το ψυχακι μου!!!Το στηθος του κουνιοτανε ολοκληρο απο τον χτυπο της καρδουλας του!!!Ειδαμε κ τα δυο του τα χερακια κ τα δυο του τα ποδαρακια!!!Εχουμε μηκος 4,3εκ. κ ο χτυπος της καρδιας μας στους 162παλμους!!!!Ειμαστε παρα πολυ καλα!!!Την επομενη φορα θα μετρησει κ την διαμετρο απο το κεφαλακι μας κ ο γιατρος θα μας πει ακριβως την ΠΗΤ!Κλεισαμε κ για αυχενικη στις 1/12 κ ξανα επισκεψη στο γιατρο στις 8/12!!!Αυτη την φορα ηταν κ η τελευταια που μου εκανε κολπικο υπερηχο, επιτελους απο εδω κ περα απο πανω!!!

Πραγματικα, μολις το ειδαμε αυτην την φορα παθαμε σοκ κ εγω κ ο αντρας μου!!Ηταν ενα κανονικο μωρο!!!!Η ψυχουλα μου, ποσο πολυ γρηγορα μεγαλωνει!!!Για αλλη μια φορα πριν καν γεννηθει μας κανει περιφανους κ ευτυχησμενους!!!!

Τι τελεια!!!!

Εγω εχω ΤΕΒΕ κ για αυτες τις εξετασεις πληρωσα 50ευρω, την συμμετοχη δλδ.

Πως ειστε εσεις κ τα γλυκα σας τα μωρακια??

Εμεις ξαγρυπνοι απο της 1μιση το βραδυ μεχρι το πρωι...αντε να δουμε ποσο θα κρατησει αυτο...

:D:D:D σου χαρίζω αυτό το χαμόγελο για αυτά που ειδες και ένιωσες! ΜΠΡΑΒΟ! Είδες τι όμορφα που είναι;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

:D:D:D σου χαρίζω αυτό το χαμόγελο για αυτά που ειδες και ένιωσες! ΜΠΡΑΒΟ! Είδες τι όμορφα που είναι;;;;

Πραγματικα ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου...ειναι απιστευτο!!!

Ειναι ενα θαυμα...το δικο μας θαυματακι.....μεσα μας...

Ο Θεος τα εχει κανονισει ολα τελεια!!!

yVNPp3.png

καλημερα κοριτσια,

πως ειστε σημερα?

εγω δεν ειμαι και πολυ καλα, εχω ξυπνησει απο τις 6 και τις 2 φορες που σηκωθηκα απο το κρεββατι εκανα εμετο.

τωρα καταφερα να ερθω λιγο στο σαλονι και να μπω να δω τα νεα σας!

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν δουλευα , ημουν στο σπιτι δεν εκανα δουλειες και ημουν μεταξυ καναπε και κρεβατιου , τουαλετα πηγαινα βεβαιως και εβγαινα που και που για κανενα καφεδακι για να ξεσκασω .

Το γιατρο μου τον βλεπω πιο χαλαρο αυτη τη φορα αλλα εγω καλου κακου σκοπευω να σταματησω τη δουλεια και να ειμαι ξαπλα τον περισσοτερο καιρο οπως εκανα και την προηγουμενη φορα .

καλημερα να ειστε ολες καλα.

καλα εκανες κοριτσακι κια καθεσαι για ξεκουραση, αν μπορεις να παιρνεις αδεια, φυσικα και να κατσεις!!

Λοιπον...

Τι τελεια!!!!

τι περιγραφη ειναι αυτη ψυχουλα μου????

με εκανες να συγκινηθω και να μην βλεπω την ωρα να τα δω και εγω!

μωρε χαλαλι κα οι εμετοι!!

Δεν θα ξεχάσω την αυχενική. ΠΟΤΕ. Έπαθα την πλάκα μου. Κανονικό-μικροσκοπικο-μωρό. Και τώρα ζώ γι΄αυτό. Να το δώ πάλι...

και γω κατερινουλα ετσι ένιωσα.πρώτη φορά ένιωσα γυναικα και μαμα και δεν έιχα καν γεννήσει.περιμένω και γω να δω το νεο μας μωράκι.αχ μακάρι να ναι ολα καλα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

και γω κατερινουλα ετσι ένιωσα.πρώτη φορά ένιωσα γυναικα και μαμα και δεν έιχα καν γεννήσει.περιμένω και γω να δω το νεο μας μωράκι.αχ μακάρι να ναι ολα καλα

Ναι Φανή μου..και εγώ. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ακόμα και τώρα βλέπω τον υπέρηχο και με πιάνει τρέλα!

Όλα καλά θα μας πάνε!:D:D Τον Ιούνιο θα έχουμε τα μικρά μας αγκαλιά!!!

Το πρώτο σου παιδάκι τι είναι;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι κανετε??

ευακι μου ενα δακρυ κυλλησε μπορω να πω...πολυ χαρηκα με τα νεα σας...μπραβο!!!

kampoy μου καλυτερη εξηγηση δεν ειχα ξαναδιαβασει..καισαρικη θα γινει σιγουρα κ λογω διδυμων αλλα κ οτι η περιδεση δεν μπορει να βγει απο κατω...

να πανε ολα καλα με τα 2 κ αμαρτια αυτο που θα πω αλλα δεν θελω αλλα παιδακια...

δεν αντεχω να τα ξαναπερασω ολα αυτα παλι...βεβαια τωρα τα λεω....δεν ξερω...μου φαινεται ακομα τοσο μακρινο να καταφερω να τα κρατησω στην αγκαλια μου..

οπως ξερεις κ καταλαβαινεις σκηνικα του παρελθοντος δεν λενε να διαγραφουν απο τον εγκεφαλο μου...

ανυπομονω κ ταυτοχρονα αγωνιω τρελα για την αυχενικη....μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας...

ξεχασα να σας πω πως εχτες η αιματολογος ηταν σουπερ...μου εκανε πολυ καλη εντυπωση...

φιλακια πολλα σε ολες τις μανουλιτσες

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Χαιρετω ολες τις μανουλες του Ιουνιου και οχι μονο και μας ευχομαι να εχουμε μια τελεια κ ολοκληρωμενη εγκυμοσυνη, με ενα πονο κ με ενα ή κ με δυο υγιεστατα μωρακια στις αγκαλιτσες μας!!!!!!!!!

Ειμαστε ακομα στην αρχη κ εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας ακομα!!!!

Μακαρι να ειμαστε πολλες και να κανουμε ωραιο παρεακι κ να μπορουμε να ανταλλασουμε τις εμπειριες που βιωνουμε!!!!

Φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!:tongue:

γεια σου ευα μου....σου ευχομαι και εσενα μια καλη εγκυμοσυνη,με το καλο με εναν πονο και με ενα η δυο οπως ειπες υγιεστατα μωρακια!!!

ειμαι και εγω 10 εβδομαδων και 4 ημερων..:Dο γιατρος μου εχει πει πιθανη ημερομηνια 12 ιουνιου...μαλλον μαζι πρεπει να γενναμε...:tongue:

εγω πηγα την δευτερα και το ειδα να εχει δημιουργηθει ενα μωρακι μολις 3 εκατοστα και 37 γραμμαρια...και να μου κουναει τα χερακια του!!!αχχχχχ ηταν συγκλονιστικο!!!η καρδουλα του χτυπουσε πολυ πιο δυνατα απο την προηγουμενη που ηταν και η πρωτη φορα!!!εσυ πηγες στο γιατρο προσφατα???

περιμενω νεα σου για σενα και το μωρακι σου!!!!

φιλια!!!!:D:tongue:

Χαιρετω ολες τις μανουλες του Ιουνιου και οχι μονο και μας ευχομαι να εχουμε μια τελεια κ ολοκληρωμενη εγκυμοσυνη, με ενα πονο κ με ενα ή κ με δυο υγιεστατα μωρακια στις αγκαλιτσες μας!!!!!!!!!

Ειμαστε ακομα στην αρχη κ εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας ακομα!!!!

Μακαρι να ειμαστε πολλες και να κανουμε ωραιο παρεακι κ να μπορουμε να ανταλλασουμε τις εμπειριες που βιωνουμε!!!!

Φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!:tongue:

γεια σου ευα μου....σου ευχομαι και εσενα μια καλη εγκυμοσυνη,με το καλο με εναν πονο και με ενα η δυο οπως ειπες υγιεστατα μωρακια!!!

ειμαι και εγω 10 εβδομαδων και 4 ημερων..:-Dο γιατρος μου εχει πει πιθανη ημερομηνια 12 ιουνιου...μαλλον μαζι πρεπει να γενναμε...:tongue:

εγω πηγα την δευτερα και το ειδα να εχει δημιουργηθει ενα μωρακι μολις 3 εκατοστα και 37 γραμμαρια...και να μου κουναει τα χερακια του!!!αχχχχχ ηταν συγκλονιστικο!!!η καρδουλα του χτυπουσε πολυ πιο δυνατα απο την προηγουμενη που ηταν και η πρωτη φορα!!!εσυ πηγες στο γιατρο προσφατα???

φιλια!!!!:-D:tongue:

ειμαι και εγω 10 εβδομαδων και 4 ημερων..:-Dο γιατρος μου εχει πει πιθανη ημερομηνια 12 ιουνιου...μαλλον μαζι πρεπει να γενναμε...:tongue:

φιλια!!!!:-D:tongue:

Σε περναω μια μερα μολις 10 εβδ. και 5 ημερων:tongue: πιθανη ημερομηνια 11 ιουνιου δεν το χω δει ακομα καθος το ραντεβου ειναι στις 29 να κανω την αυχενικη οποτε εκει θα το δω ευχομαι σε ολες σας να πανε καλα τα πραγματα κ οπως επιθυμειτε προς το παρον εγω εχω συνεχεια πονακια περιοδου ενοχλητικα πολυ θα λεγα και δεν εχουν σταματησει αποτ ην αρχη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος :roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...