Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

τα εχω διαβασει αυτα αλλα λενε μονο για την απλη περιδεση...

τεσπα μην σας πρηζω κ σας συνεχεια..

φανη μου μου εβαλε γ.ουρων,γ.αιματος,σαγχαρο,τοξο κ κατι αλλο που δεν καταλαβαινω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα εχω διαβασει αυτα αλλα λενε μονο για την απλη περιδεση...

τεσπα μην σας πρηζω κ σας συνεχεια..

φανη μου μου εβαλε γ.ουρων,γ.αιματος,σαγχαρο,τοξο κ κατι αλλο που δεν καταλαβαινω

αναφερει προς το τελος κ οτι...

"Επισης σε περιπτωσεις που μετα απο κωνοειδη εκτομη η μετα απο αλλη επεμβαση στον τραχηλο λειπει μεγαλο μερος αυτου τοτε εφαρμοζουμε την λαπαροσκοπικη περιδεση του τραχηλου που ειναι μια πολυ εξιδικευμενη τεχνικη και εφαρμοστηκε με επιτυχια για πρωτη φορα στην Ελλαδα απο την ομαδα μας."

κ δεν μας πρηζεις κ καθολου!!! (((((((((((((((((((((((:tongue:)))))))))))))))))))

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Καλησπέρα και από εμένα!! Να καλωσορίσω και εγώ τα καινούρια κορίτσια στην παρέα μας την Φανη & kampoy!! Φανή μου σε εσένα έχω να πώ μόνο συγχαρητήρια που πήγες για το 2ο τόσο νωρίς!!

Ευάκι μου σήμερα έχουμε γιατρούλη?? Θα ξαναδείς το νινί σου!! Άντε και γύρνα γρήγορα να μας τα νέα!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ (_s) έκλεισες για αυχενική ε?? άντε να περάσει γρήγορα ο καιρός και να έρθει εκείνη η μέρα!

Μαριλού μου βλέπω ότι αγχώθηκες αρκετά...!! Χαλαραααά!! Κάτσε να πας και στην αιματολόγο σήμερα και να δούμε τι θα σου πεί...!!

καλα εχει τετοιο παλιοκαιρο που μου κοβεται συνεχεια το internet και δεν μπορω να σας γραψω.

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι οταν γινεται περιδεση, δεν κουνιεσαι μεχρι να γεννησεις? απλα ρωταω..

εγω μαλλον δεν θα εχω καμια παρεα για τον τροφοβλαστη αλλα δεν πειραζει, καλυτερα, καμια μανουλα να μην το χρειαστει!!

Εχω ραντεβουδακι κατα της 6...

αντε περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!!

παντως και εμενα απο εξετασεις μονο στιγμα δεν με εβαλε να κανω.

οι υπολοιπες κανονικα, τις εκανα.

ενταξει εχω κανει και προσφτα λογω και της περσινης αποβολης.

Διαφημίσεις

τι εξετασεις σας εβαλε ο γιατρος να κανετε;παλι ολες απο την αρχη;

Καλησπέρα και πάλι!

Τώρα είμαι καλύτερα.Εχω χάσει 3 κιλά...Δεν ήξερα ότι για να αδυνατήσω έπρεπε να μεινω έγκυος...:tongue:

Fani εγώ έκανα αρκετές αλλα όχι όλες. Γ.αιματος, ούρων, κολπικές, βιοχημικές, ορολογικές, δείκτες ηπατίτιδαςο. Στο σύνολο??300 euro(καλύτερα από τα 420 που είχα δώσει το 2008)

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερινα μου γιατι τις πληρωσες?

δεν εχεις ασφαλεια ε?

εμενα ευτυχως ο γιατρος μου ειναι και στο Ικα οποτε οταν κανω εξετασεις ή χρειαζομαι φαρμακα μου το κανει αυτος και εγω δεν ταλαιπωρουμε καθολου.

καλα εχω ενα στομα χαλια...

γεια σας κι απο μενα!σε καμια δεν ελειψα,σνιφ σνιφ.

ειμαι Θεσ/νικη εδω και 1 1/2 βδομαδα με την κορουλα μου επιτελους.οταν την ειδα τρελλαθηκα.μεγαλωσε πολυ μεσα σε 2 βδομαδες και ομορφυνε κι αλλο(αν ειναι δυνατον)κουκουβαου κουκουβαου!!!!!;)

κατα τ'αλλα δεν εχω αιμα αλλα προσεχω παρα πολυ.το μικρακι μεγαλωνει και τωρα ανυπομονω για την αυχενικη.οι εμμετοι καλα κρατουν.αν καταφερω να κρατησω το φαγητο για μιση ωρα ειμαι ευτυχισμενη.αναγκαστικη διαιτα δλδ:D

Μαρακι μου συγχαρητηρια για τα διδυμακια.διπλη χαρα κ ευτυχια.ολα θ απανε υπεροχα.φιλη μου που επισης ειχαν κ οι 2 στιγμα γεννησε υγιεστατο μωρακι

Μαριλου μου η θρομβοφιλια πλεον αντιμετωπιζεται.λιγη ταλαιπωρια με ενεσουλες αλλα το αποτελεσμα θα ειναι 2 μωρακια στην αγκαλιτσα σου.κι εγω κανω αντιπηκτικες μεχρι να συνελθει το στομαχι μου για να μπορω να παρω χαπια,για αλλο λογο βεβαια

καλως ηρθαν τα καινουργια κοριτσια.με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα.Ευη μου περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο.

φιλια σε ολες

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

γεια σας κι απο μενα!σε καμια δεν ελειψα,σνιφ σνιφ.

ειμαι Θεσ/νικη εδω και 1 1/2 βδομαδα με την κορουλα μου επιτελους.οταν την ειδα τρελλαθηκα.μεγαλωσε πολυ μεσα σε 2 βδομαδες και ομορφυνε κι αλλο(αν ειναι δυνατον)κουκουβαου κουκουβαου!!!!!;)

κατα τ'αλλα δεν εχω αιμα αλλα προσεχω παρα πολυ.το μικρακι μεγαλωνει και τωρα ανυπομονω για την αυχενικη.οι εμμετοι καλα κρατουν.αν καταφερω να κρατησω το φαγητο για μιση ωρα ειμαι ευτυχισμενη.αναγκαστικη διαιτα δλδ:D

Μαρακι μου συγχαρητηρια για τα διδυμακια.διπλη χαρα κ ευτυχια.ολα θ απανε υπεροχα.φιλη μου που επισης ειχαν κ οι 2 στιγμα γεννησε υγιεστατο μωρακι

γλυκο Τιτινακι, φυσικα και μας ελειψες!!!!

εισαι μια χαρουλα που εχεις το κοριτσακι αγκαλια ε?

μπραβο μπραβο!!

ακομα να σου περασουν οι εμετοι? αυτα θα τραβηξω και εγω? καλα εχω κανει 2 μεχρι τωρα!

μου φαινεται να αδυνατισω και εγω.

καλα παθαμε πλακα με τα διδυμα, αφου παρακαλαω τον Θεο αφου μου τα εστειλε ας μου τα χαρισει!!

εσυ τι αλλα νεα? ποτε κανεις αυχενικη?

ην αλλη Τετερτη το απογευμα και μια αγωνια την εχω εννοειται.καπως ετσι ημουν κ στις προηγουμενες εγκυμοσυνες.κ στην πρωτη που τεκλικα απεβαλα αλλα κα στη 2η μεχρι μια βδομαδα πριν γενησω.τωρα ειμαι λιγο πιο χαλια αλλα ετσι ηταν κ η μαμα μου οποτε...σοι παει το βασιλειο.ελπιζω μολις κλεισω τον 3ο να σταματησουν αυτη τη φορα!!!:rolleyes:

απο νεα τιποτα το ιδιαιτερο.ελω να ξαμοληθω στην αγορα κ να τη σηκωσω λλα περιμενω την αυχενκη διφανεια κ αν μου πουν οτι ολα καλα,πρβλεπεται μετα τριημερο shopping therapy γιατι στι Διδυμοτειχο δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα:mad:ποτε θα ξαναπας στο γιατρο?ο αντρας σου πως πηρε την ειδηση για τα 2 κουκλακια?

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

καλα πηγα στον γιατρο γιατι ειδα λιγο ροζ και μολις εβαλε τον υπερηχο και ειδα 2 σακουλακια δεν το πιστευα!!!

τον φωναξε μεσα να το δει και μεχρι που φυγαμε δεν σταματησε να κλαιει!

ασε τρελαθηκαμε..

εσενα το κοριτσακι σου, χαρηκε που σε ειδε? τι ελεγε?

τρελλαθηκε οταν μας ειδε.εκανε ναζακια κ γελουσε κ δεν ξεκολλουσε απο την αγκαλια μας.βεβαια μαμα φωναζει συνεχεια αλλα μπαμπα σπανια(επιτηδες το κανει το πονηρακι)κ λυπαμαι τον αντρα μου;)

εχει πολυ γελιο γιατι προσπαθει α μιλησει κ οταν δεν της κανουμε τα χατηρια μας μαλωνει.τωρα δε που μαθαμε πως κανει το λιονταρι κ τρομαζουμε τη μαμα μας,εκει να δεις χαρα κ γελια.την ανακοινωσατε την εγυμοσυνη?

Γεια σου Χριστινάκι!! Καλώς ήρθες..!! επιτέλους είδες και τη μικρή!! Το θυμάμαι για την αυχενική σου..μάλιστα νομίζω πως εσύ ανοίγεις το χορό!!!

Άντε να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσεις έναν κύκλο χαρούμενων νέων εδώ στο καφενεδάκι μας!

δεν εχουμε ακομα ανακοινωσει τα ευχαριστα σε ολους, εμενα μονο στην δουλεια μου το ξερουν και καποιοι πολυ κολλητοι φιλοι.

καλα για τα διδυμα το ξερουν μονο οι οικογενειες μας και 2 καλες μου φιλες.

καλα τωρα μολις εφαγα βραστη πατατουλα με καροτο και εγινε το στομαχι μου τουμπανο..

Αχ κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις ! Νομιζω στεναχωρεθηκα λιγο !!! Χαχαχαχαχ!!!!

Ειναι που θελω να δω το ανθρωπακι μεγαλο !!! χαχχαχαχαχα!!!!!!!!

Τιτινα καλως ηρθες πισω !!!!

Με το καλο να δεις το νινι στην αυχενικη !!!!

Αντε να περνουμε σειρα κ οι υπολοιπες !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...