Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

παντως και ο γιατρος μου ειπε να δοκιμασω φαγητα που δεν μου χαλανε την διαθεση και το στομαχι, ο,τι και να ειναι αυτα..

και τωρα εμετο εκανα...

φοβαμαι να φαω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως και ο γιατρος μου ειπε να δοκιμασω φαγητα που δεν μου χαλανε την διαθεση και το στομαχι, ο,τι και να ειναι αυτα..

και τωρα εμετο εκανα...

φοβαμαι να φαω...

Πωπω κοριτσάκι μου σοβαρά?? Έχεις απόλυτο δίκιο να δυσανασχετείς αλλά σίγουρα είναι παροδικά και για λίγο...και εκτός αυτού σκέψου ότι εσύ τα νιώθεις όλα εις διπλούν...!! είναι άτακτα από τώρα...!

Αν μάθω οποιοδήποτε άλλο γιατροσόφι θα σε ενημερώσω αμέσως!

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;προχθές ανακάλυψα πως είμαι και πάλι έγκυος yeeeeeeesss!!!!!!!!!!και άρχησαν οι ανακατωσούρες.έχω και ένα μπεμπαρο 8μιση μηνών και γίνεται χαμός εδώ μέσα.επειδή είμαι την 5+ κατι μερες δλδ μαμα ιουλίου μπορώ να κάνω παρέα μαζί σας;χιχιχι.α!!!!υπάρχει άλλη μαμα με περίδεση τραχήλου να τα λέμε γιατί θα ξανακάνω.φιλάκια

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;προχθές ανακάλυψα πως είμαι και πάλι έγκυος yeeeeeeesss!!!!!!!!!!και άρχησαν οι ανακατωσούρες.έχω και ένα μπεμπαρο 8μιση μηνών και γίνεται χαμός εδώ μέσα.επειδή είμαι την 5+ κατι μερες δλδ μαμα ιουλίου μπορώ να κάνω παρέα μαζί σας;χιχιχι.α!!!!υπάρχει άλλη μαμα με περίδεση τραχήλου να τα λέμε γιατί θα ξανακάνω.φιλάκια

γεια σου, Φανη και καλως ηρθες!!!

με το καλο η καινουρια σου εγκυμοσυνη και να χαιρεσαι το παιδακι σου....

εχεις παει στον γιατρο?

θα τα ξαναπουμε και αυριο!!!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες μου...τι μου κανετε??

αχ βρε μαρακι μονο υπομονη πρεπει να κανεις...κ γω τις τελευταιες μερες δεν ειμαι κ πολυ καλα...

φανη μου καλως ορισες...εννοειται να κατσεις στο φανταστικο παρεακι μας κ μου φαινεται πως ηρθες εξ ουρανου για μενα...

αρχικα να σου πω με το καλο να πανε ολα καλα με το 2ο...χαρας στο κουραγιο σου που τα κανεις τοσο γρηγορα..

θα κανω κ γω πρωτη φορα περιδεση αλλα οχι την απλη..θα κανω λαπαροσκοπικη λογω διδυμων..εχω χασει ενα παιδακι απο ανεπαρκεια τραχηλου στην 24η εβδομαδα..

αχ για πες μου λιγες πληροφοριες...πολυ με ηρεμησες που μπηκες

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Είμαι χάλια όλο το βράδυ. Εντονες ημικρανίες και εμετούς. Σηκώθηκα όμως να σας πώ μια καλημέρα, να σας στείλω όλη τη θετική μου σκέψη και να σας πώ ότι αυχενική θα κάνω 1/12!

FANI με το καλό!!!!! Super!

Τα λέμε πάλι αργότερα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κοριτσια !!!

Φανουλα καλως ηρθες με το καλο το 2 μωρακι κια να χαιρεσαι τον παιδαρο σου !!!!!

κοριτσια μιας κ ειπατε για κλαμα κ γω αναισθητη νομιζω πως εγινα !! Γιατι αραγε ???

Βρε κοριτσια αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου 9 εβδ. ειμαι !

τι θα δω ? ας μου πει οποια ξερει!! θα ειναι σχηματισμενο μωρακι ?? θα ξεχωρισουμε τιποτα απο χερακια κ τετοια η ειναι νωρις ? Βιαζομαι μου φαινεται !!!

καλημερα κοριτσια !!!

Φανουλα καλως ηρθες με το καλο το 2 μωρακι κια να χαιρεσαι τον παιδαρο σου !!!!!

κοριτσια μιας κ ειπατε για κλαμα κ γω αναισθητη νομιζω πως εγινα !! Γιατι αραγε ???

Βρε κοριτσια αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου 9 εβδ. ειμαι !

τι θα δω ? ας μου πει οποια ξερει!! θα ειναι σχηματισμενο μωρακι ?? θα ξεχωρισουμε τιποτα απο χερακια κ τετοια η ειναι νωρις ? Βιαζομαι μου φαινεται !!!

Καλημέρα! Δεν θα δείς και πολλά. Ενα φασολάκι.! Υπομονή για την αυχενική, οπου εκει θα δείς ένα μικρό σχηματισμένο μωράκι!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

αντε με το καλο κατερινακι...υπομονη..τωρα το πρωι πως εισαι??

virgi αυτο που σου λεει η κατερινα...η αυχενικη ειναι τελεια εξεταση...βλεπεις ενα κανονικο μωρο....κανε υπομονη..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια , θελω να μπω και εγω στην παρεα σας . ειμαι εγκυος 8 εβδομαδων τηπ 22/9/10 , πητ 29/6/11.

Εχω ενα αγορακι 2 ετων και περιμενω με χαρα ενα ακομα παιδακι.

Μαριλου εχω και εγω ανεπαρκεια τραχηλου , εχασα οπως και εσυ ενα μωρο στην 25η εβδομαδα. Με την περιδεση την δευτερη φορα πηγαν ολα τελεια ελπιζω ετσι να παμε και τωρα .

αχ κοριτσια μου απο το πουθενα μου ηρθατε...τι καλααααα...

με το καλο καμπου μου να μας πανε ολα...να χαιρεσαι το παιδακι σου..

την απλη εκανες καλη μου??

κ απο την στιγμη που την εκανες ησουν συνεχεια ξαπλα?/?

αχ...χαρηκα πολυ που μπηκες κ συ....

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα και απο μενα...

να καλοσορισω και εγω την καμπου και με το καλο το μωρακι σου!!!

Μαριλου μου, ανεβασαμε ψυχολογια τωρα που βρηκες παρειτσα με την περιδεση?

αντε χαρουμενη θελω να σε βλεπω ολα καλα πανε!!!!

κατερινακι μου χαλια και εσυ? και εγω, σκατα ξυπνησα..

Βιργινια το ιδιο με εσενα βιαζομαι και εγω μου φαινεται..

κανε υπομονη για την αυχενικη, θα τα δουμε ολα στην κυριολεξια!!

πραγματικα δεν ξερω αν θα αντεξω να κοιταω τετοιο θαυμαστο θεαμα!!!

καλημερα μαρακι μου...

ναι οσο να'ναι ειναι λιγο διαφορετικα εαν μοιραζεσαι τα ιδια πραγματα κ ποσο μαλλον με γυναικες που τα εχουν ξαναζησει...μου δινουν κουραγιο να πιστεψω πως κ σε μενα ολα θα πανε καλα....

θα παθεις πλακα με την αυχενικη κ εμας που ειναι κ 2 θα το κατα ευχαριστηθουμε

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κορίτσια σας ευχαριστω που με δεχτήκατε στην παρέα σας.προς το παρών λίγες αναγούλες έχω αλλά όλα καλά.τα σαλια που χα στο πώτο να μην έχω.λοιπόν είναι 5+4 ημερών και θα πάω την 8η βδομαδα στον γιατρό.εγω αγχωνομαι για την αυχενική από τωρα.χιχι.λοιπον για την περίδεση που κανα στον γιο μου ηταν μια πολυ απλή διαδικασία αλλά ο γιατρός ήταν μπιπ δεν με εραψε καλα με αποτελεσμα 6μιση μηνων να ειμαι ετοιμη για γεννα με 2 εκατοστα τραχηλο με αποτελεσμα να μεινω σαν αγαλμα στο κρεβατι μεχρι τον 9ο που γεννησα.τωρα αλλαξα γιατρό θα δουμε ας ελπισω οτι ολα θα πανε καλα και παλι.φιλακια

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...