Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γι'αυτο δεν εχεις κ ιδιαιτερο αγχος κ μπορεις κ σκεφτεσαι θετικα, γιατι εχεις ενστικτο, κ το ενστικτο της μανας ειναι το πιο ισχυρο του κοσμου!!!!

α! ρε Ευακι με σκλαβωνεις και με συγκινεις...

αλλα να σου πω κατα ενα περιεργο τροπο αυτο πιστευω και εγω....!!!

μαρία μου εύχομαι ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!! Αγωνία και αύτη αλλά δεν πειράζει. Πες μου σε ποια βδομάδα πρέπει να κάνεις αυτή την εξέταση;; Επίσης τι άλλο μπορεί να διαγνώσει;;;

την εξεταση θα την κανω στην 12w, δεν ξερω ακριβως τι αλλο βρισκει, μαλλον χωρις να ειμαι σιγουρη, βρισκει καποιες χρωμοσωμιακες ανωμαλιες.

ασε καθε μερα το σκεφτομαι ΑΛΛΑ σκεφτομαι θετικα ειπαμε!!

καλα κοριτσια ειΜαι χαλια τωρα απο αναγουλες... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από εμένα!!Μπορεί να άργησα αλλά τουλάχιστον έχω μαζεμένα όλα τα νεάκια σας!!

Μαριλού μου τι είπαμε??? Μακριά κάθε άσχημη σκέψη...εδώ είσαι και εδώ είμαι πως του χρόνου τέτοια εποχή θα μιλάμε για τα νινιά μας και πως δεν κοιμούνται τα σκασμένα..καλό δεν ακούγεται?? Απλά είναι ένα στάδιο λίγο δύσκολο..τπτ άλλο...!!

Βιργινία μου όλα καλά! Όπως το λες και από μόνη σου..τα μωρουλίνια μας να είναι καλά!!Λίγους μήνες υπομονή και θα το ξεπεράσουμε..!

Μαράκι μου μη φοβάσαι...γιατί όπως λέει και το Ευάκι το ένστικο της μάνας είναι το πιο ισχυρό..! Η κοιλίτσα σου είναι το σπιτάκι τους τώρα και όσο είναι καλά εκεί μέσα δεν πρόκειται να πάθουν τπτ! Πάμε για το 75%!!!

Τα δικά μου τώρα το ΕΙΔΑΜΕ και το ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!:-P:D:!: Είμαστε ένα τεράστιο μωρό 1cm & 16mm :cool: και οι παλμοί μας είναι 150!! Ενθουσιάστηκα!! Τέλος!! Τι άλλο να ζητήσεις?? Εγώ έκλεισα για αυχενική στις 17/12 - τότε μου είπε ο γιατρός μου και τότε θα έχω και το επόμενο ραντεβού...ποιος περιμένει 1 μήνα για να δεί το νινί???

καλα κοριτσια ειΜαι χαλια τωρα απο αναγουλες... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

Μαράκι σε ένα βιβλίο που μου έφερε η αδελφή μου λέει πως για να "καταπολεμήσουμε" τις αναγούλες (όσο γίνεται) μπορούμε να ακολουθήσουμε τα παρακάτω:

1. Να έχουμε στο κομοδίνο μας 1 φρυγανιά ή 1 μπισκοτάκι και πριν ακόμα σηκωθούμε από το κρεβάτι το πρωί να φάμε κάτι από τα δύο.

2. Να μην πίνεις πολλά και απότομα υγρά..να προτιμάς τα στέρεα και να πίνεις νεράκι σιγά σιγά..ξέρω ταλαιπωρία αν διψάς..

3. Πολύ καλό στην αναγούλα κάνει το τζιντζερ..βράσε λίγο σε νεράκι και μετά πιες το ζουμάκι...!

4. Μην μένεις νηστική..!!!

Θυμάσαι που την προηγούμενη βδομάδα δεν ένιωθα καλά...κοινώς τα είδα όλα?? Τήρησα όλα τα παραπάνω και τώρα είμαι σχεδόν μια χαρά!! Συνεχώς βέβαια έχω δίπλα μου ένα πακέτο φρυγανιές ή μπισκοτάκια!!

Άσχετο...εγώ που ήμουνα ο άνθρωπος του καφέ (μπορούσα να ζήσω μόνο με καφέ) τώρα δεν μπορώ ούτε να τον μυρίσω..πόσο μάλλον να τον πιώ!

Μπράβο κατερίνα μου όλα καλά, πραγματικά ένας μήνας είναι αρκετός καιρός, που θα πάει θα περάσει. Και εγώ περιμένω πως και τι να έρθει η 29 του μήνα. Το αστείο βάζω το ακουστικό απο το πιεσόμετρο της μητέρας μου να ακούσω, τι χαζή που είμαι, δεν ακούγονται και πολλά μάλλον γουργουρητά, θα έλεγα. Ο γιος μου έχει πολύ πλάκα το βάζει στα αυτιά του, στέκεται πολύ ώρα και περιμένει να ακούσει με το σοβαρό του ύφος, πολύ γέλιο.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κατερίνα μου όλα καλά, πραγματικά ένας μήνας είναι αρκετός καιρός, που θα πάει θα περάσει. Και εγώ περιμένω πως και τι να έρθει η 29 του μήνα. Το αστείο βάζω το ακουστικό απο το πιεσόμετρο της μητέρας μου να ακούσω, τι χαζή που είμαι, δεν ακούγονται και πολλά μάλλον γουργουρητά, θα έλεγα. Ο γιος μου έχει πολύ πλάκα το βάζει στα αυτιά του, στέκεται πολύ ώρα και περιμένει να ακούσει με το σοβαρό του ύφος, πολύ γέλιο.

Δεν σε πιστεύω..!! Πολύ γέλιο!! Που θα πάει θα έρθει η ώρα που θα φας τέτοιο κλωτσίδι..!!!!!Τι ωραία..!

ONOMA……………........HM/NIA Τ.Π......Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)………....27/8/2010........3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………….....30/8/2010.........5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s…………..........1/9/2010………….8/6/2011.......??????????

4. Εua_..........................4/9/2010........14/6/2011........??????????

5.Gina_cfu…………………...…..6/9/2010…….…14/6/2011….…...30/11/2010

6. virgi………………………........13/9/2010......22/6/2011.........??????????

7. aggeliki83....................13/9/2010.......24/6/2011.........10/12/2010

8. μινουλα………..……..........16/9/2010.......23/6/2011........??????????

9. liana………………..………......19/9/2010.......26/6/2011........??????????

10. maria-elpida-Διδυμα ….21/9/2010........28/6/2011........??????????

11.Marilou85-Διδυμα…….....23/9/2010........30/6/2011........??????????

12. titina37…………..........…..24/09/2010......30/6/2011........17/12/2010

13. tzo28………………………..…..?????????........?????????.........??????????

14. ani10……………................?????????........?????????.........??????????

Έβαλα την ημ/νία για αυχενική!! Άντε να τις βάλουμε όλες!!!Ποδαρικό μας κάνει το Χριστινάκι την άλλη βδομάδα!!! Άντε ξεκινάμε σιγά σιγά!

Γεια σας και από εμένα!!Μπορεί να άργησα αλλά τουλάχιστον έχω μαζεμένα όλα τα νεάκια σας!!

Μαριλού μου τι είπαμε??? Μακριά κάθε άσχημη σκέψη...εδώ είσαι και εδώ είμαι πως του χρόνου τέτοια εποχή θα μιλάμε για τα νινιά μας και πως δεν κοιμούνται τα σκασμένα..καλό δεν ακούγεται?? Απλά είναι ένα στάδιο λίγο δύσκολο..τπτ άλλο...!!

Βιργινία μου όλα καλά! Όπως το λες και από μόνη σου..τα μωρουλίνια μας να είναι καλά!!Λίγους μήνες υπομονή και θα το ξεπεράσουμε..!

Μαράκι μου μη φοβάσαι...γιατί όπως λέει και το Ευάκι το ένστικο της μάνας είναι το πιο ισχυρό..! Η κοιλίτσα σου είναι το σπιτάκι τους τώρα και όσο είναι καλά εκεί μέσα δεν πρόκειται να πάθουν τπτ! Πάμε για το 75%!!!

Τα δικά μου τώρα το ΕΙΔΑΜΕ και το ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!:-P:D:!: Είμαστε ένα τεράστιο μωρό 1cm & 16mm :cool: και οι παλμοί μας είναι 150!! Ενθουσιάστηκα!! Τέλος!! Τι άλλο να ζητήσεις?? Εγώ έκλεισα για αυχενική στις 17/12 - τότε μου είπε ο γιατρός μου και τότε θα έχω και το επόμενο ραντεβού...ποιος περιμένει 1 μήνα για να δεί το νινί???

Μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μεγαλο παιδι ειναι αυτο Θεουλη μου!!!!!!!Να το χαιρεσαι καλη μου το νινακι σου κ να μεγαλωσει με το καλο κ σε λιγους μηνουλες να ακουσεις κ το κλαματακι του!!!!Τελεια στιγμη, ε?????Κλεισατε κιολας για αυχενικη?Εξπερ τον βλεπω τον γιατρο σου!!!!

Αχ, μπλουμπλου μου σκεφτομουνα να το κανω κ εγω αυτο για να ακουσω την καρδουλα του γιατι σκεφτηκα πως τα παλια χρονια ετσι το ακουγανε..δεν πιανει ομως, ε? Καλα ο μικρος σου ολα τα λεφτα!!!!

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π..............Π.Η.Τ.............ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)……...27/8/2010........ ......3/6/2011……......24/11/2010

2. bloublou……………….....30/8/2010................5/6/2011..........29/11/2010

3. Katerina_s……….........1/9/2010………….........8/6/2011.........??????????

4. Εua_.......................4/9/2010................14/6/2011........??????????

5.Gina_cfu………………..…..6/9/2010…………...……14/6/2011………30/11/2010

6. virgi…………………........13/9/2010.................22/6/2011......??????????

7. aggeliki83.................13/9/2010................24/6/2011......10/12/2010

8. μινουλα………..…….......16/9/2010................23/6/2011........??????????

9. liana………………..…......19/9/2010................26/6/2011........??????????

10. maria-elpida-Διδυμα 21/9/2010...............28/6/2011.........??????????

11.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010..............30/6/2011.........??????????

12. titina37………........…..24/09/2010.............30/6/2011.......17/12/2010

13. tzo28…………………..…..?????????...........?????????...........??????????

14. pani10……………..........?????????............?????????............??????????

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Εύα μου μιλάμε για παίδαρο όχι αστεία..! Άσε που νομίζω πως έχει πάρει από μένα..το είδα χαρακτηριστικά..!!

Ο γιατρός είναι πολύ τσακάλι..απλά μου έκανε εντύπωση πως ενώ είναι Διευθυντής Γυναικολογικής στο Ντυνάν δεν μου έκλεισε αυχενική στο Ντυνάν..που πάρα πολλές κοπέλες οι γιατροί τους τις στέλνουνε στο Ντυνάν..!Τεσπά, κάτι θα ξέρει παραπάνω από μένα..!:?::?:

Αυτό με το κλαματάκι έτσι όπως το έγραψες με συγκίνησε πολύ!!Άντε μακάρι για όλες μας να έρθει η στιγμή που θα ακούσουμε αυτή την υπέροχη κατά τα άλλα μελωδία..!...! το κλαματάκι τους!! (δεν ξέρω αν το έχετε πάθει και εσείς αλλά έχω γίνει υπερβολική με το θέμα συγκίνησης...εγώ που ποτέ μα ποτέ δεν έχω κλάψει μπροστά σε άλλον τώρα το δάκρυ κορόμηλο...μέχρι και με το Big Brother συγκινούμε ...έλεος...!)

Εύα μου μιλάμε για παίδαρο όχι αστεία..! Άσε που νομίζω πως έχει πάρει από μένα..το είδα χαρακτηριστικά..!!

Ο γιατρός είναι πολύ τσακάλι..απλά μου έκανε εντύπωση πως ενώ είναι Διευθυντής Γυναικολογικής στο Ντυνάν δεν μου έκλεισε αυχενική στο Ντυνάν..που πάρα πολλές κοπέλες οι γιατροί τους τις στέλνουνε στο Ντυνάν..!Τεσπά, κάτι θα ξέρει παραπάνω από μένα..!:?::?:

Αυτό με το κλαματάκι έτσι όπως το έγραψες με συγκίνησε πολύ!!Άντε μακάρι για όλες μας να έρθει η στιγμή που θα ακούσουμε αυτή την υπέροχη κατά τα άλλα μελωδία..!...! το κλαματάκι τους!! (δεν ξέρω αν το έχετε πάθει και εσείς αλλά έχω γίνει υπερβολική με το θέμα συγκίνησης...εγώ που ποτέ μα ποτέ δεν έχω κλάψει μπροστά σε άλλον τώρα το δάκρυ κορόμηλο...μέχρι και με το Big Brother συγκινούμε ...έλεος...!)

Ειμαι σιγουρη, πρεπει να ειχε το πιγουνι σου...χαχαχαχα!!!..και μενα το δικο μου το νινι εκτος το οτι ειναι κ το δικο μου πολυ μεγαλο...ειναι ολοιδιο με μενα, μη σου πω κ στο χαρακτηρα, το ειδα εγω απο τον τροπο που στηνωτανε για να βγει φωτογραφια, σαν εμενα εκανε...χαχαχαχ!!!:P:p:p

Ασε κατερινακι μου κ εγω το κλαμα το εχω για την πλακα μου, να δεις τι κλαμα εχω ριξει με την Νορα που ειναι εγκυουλα κ αυτη κ Λουκακος της μηλαει, χωρις να ξερει βεβαια κ αυτος, αποτομα κ δεν την παραταει αυτη την χαζουποθεση να τα ξαναβρουνε!!!Με κατι τετοια παλιοτερα ουτε που θα ασχολουμουνα! Ασε με το Νησι κλαμα...

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι σιγουρη, πρεπει να ειχε το πιγουνι σου...χαχαχαχα!!!..και μενα το δικο μου το νινι εκτος το οτι ειναι κ το δικο μου πολυ μεγαλο...ειναι ολοιδιο με μενα, μη σου πω κ στο χαρακτηρα, το ειδα εγω απο τον τροπο που στηνωτανε για να βγει φωτογραφια, σαν εμενα εκανε...χαχαχαχ!!!:P:p:p

Ασε κατερινακι μου κ εγω το κλαμα το εχω για την πλακα μου, να δεις τι κλαμα εχω ριξει με την Νορα που ειναι εγκυουλα κ αυτη κ Λουκακος της μηλαει, χωρις να ξερει βεβαια κ αυτος, αποτομα κ δεν την παραταει αυτη την χαζουποθεση να τα ξαναβρουνε!!!Με κατι τετοια παλιοτερα ουτε που θα ασχολουμουνα! Ασε με το Νησι κλαμα...

Είμαι σίγουρη πως θα βγάλουνε τααα κουκλιά...το κακό είναι πως δεν φαίνεται η συμμετοχή του μπαμπά πουθενά..!!

Τι θέμα έθιξες τώρα με τη Νόρα?? Μέχρι πέρυσι βαριόμουνα να το βλέπω...φέτος δεν υπάρχει αυτό που ζώ..!! Τι λες θα την αφήσει αυτή την υπόθεση να γλυτώσουμε όλοι μαζί???

Με το νησί έκλαιγα απαρηγόρητα..!! Το πιο γελοίο είναι με το Μαραθώνιο...κλάμα η δικιά σου με τα παλικάρια τα ιδρωμένα, με λυγμούς...., ο άντρας μου νόμιζε πως έπαθα κάτι...τον παίρνω και εγώ και πάμε τρεχάλα Μεσογείων για να τους δώ από κοντά...! Ούτε στο δημοτικό δεν με είχανε πάει ποτέ να τους δώ!

Είμαι σίγουρη πως θα βγάλουνε τααα κουκλιά...το κακό είναι πως δεν φαίνεται η συμμετοχή του μπαμπά πουθενά..!!

Τι θέμα έθιξες τώρα με τη Νόρα?? Μέχρι πέρυσι βαριόμουνα να το βλέπω...φέτος δεν υπάρχει αυτό που ζώ..!! Τι λες θα την αφήσει αυτή την υπόθεση να γλυτώσουμε όλοι μαζί???

Με το νησί έκλαιγα απαρηγόρητα..!! Το πιο γελοίο είναι με το Μαραθώνιο...κλάμα η δικιά σου με τα παλικάρια τα ιδρωμένα, με λυγμούς...., ο άντρας μου νόμιζε πως έπαθα κάτι...τον παίρνω και εγώ και πάμε τρεχάλα Μεσογείων για να τους δώ από κοντά...! Ούτε στο δημοτικό δεν με είχανε πάει ποτέ να τους δώ!

Ότι να'ναι ειμαστε...μη δουμε ανθρωπο να ταλειπωρειτε ή να στεναχωριετε αμεσως τον συμπονουμε κ βαζουμε τα κλαματα...εμεις ειμαστε για να δουμε ταινια μαζι...θα κανουμε ωραιο ντουετακι στο δακρυ!!!χααχαχαχα!!!

Μας κοιτανε κ οι αντρες μας καλα-καλα!!!!Γελιο εχει!!!

Δεν ξερω με τον βλακα τον Λουκα, μακαρι να συνελθει κ να τρεξει στη Νοριτσα του γιατι μου εχει σπασει τα νευρα, αλλα κ αυτη η Νορα δεν παει πισω, στραβοξυλο, δεν του λεει του καιμενου οτι θα γινει μπαμπουλης, αφου λιωνει ο Λουκακος για την Νοριτσα!!!!

yVNPp3.png

Ότι να'ναι ειμαστε...μη δουμε ανθρωπο να ταλειπωρειτε ή να στεναχωριετε αμεσως τον συμπονουμε κ βαζουμε τα κλαματα...εμεις ειμαστε για να δουμε ταινια μαζι...θα κανουμε ωραιο ντουετακι στο δακρυ!!!χααχαχαχα!!!

Μας κοιτανε κ οι αντρες μας καλα-καλα!!!!Γελιο εχει!!!

Δεν ξερω με τον βλακα τον Λουκα, μακαρι να συνελθει κ να τρεξει στη Νοριτσα του γιατι μου εχει σπασει τα νευρα, αλλα κ αυτη η Νορα δεν παει πισω, στραβοξυλο, δεν του λεει του καιμενου οτι θα γινει μπαμπουλης, αφου λιωνει ο Λουκακος για την Νοριτσα!!!!

Απλά θα συμφωνήσω!!!!!! Άντε να γίνουν λίγο πιο ανάλαφρα τα απογεύματα μας...!!

τιτινακι μια χαρουλα τα νεα σου, αντε να μεγαλωνετε και εσεις!!!! μπραβο μπραβο!!!

καλε αληθεια κλαιτε?

εγω παλι μες στην αναισθησια....... δεν καταλαβαινω τιποτα..

λετε να εχω τιποτα?:shock::shock:

Μαράκι σε ένα βιβλίο που μου έφερε η αδελφή μου λέει πως για να "καταπολεμήσουμε" τις αναγούλες (όσο γίνεται) μπορούμε να ακολουθήσουμε τα παρακάτω:

1. Να έχουμε στο κομοδίνο μας 1 φρυγανιά ή 1 μπισκοτάκι και πριν ακόμα σηκωθούμε από το κρεβάτι το πρωί να φάμε κάτι από τα δύο.

2. Να μην πίνεις πολλά και απότομα υγρά..να προτιμάς τα στέρεα και να πίνεις νεράκι σιγά σιγά..ξέρω ταλαιπωρία αν διψάς..

3. Πολύ καλό στην αναγούλα κάνει το τζιντζερ..βράσε λίγο σε νεράκι και μετά πιες το ζουμάκι...!

4. Μην μένεις νηστική..!!!

Θυμάσαι που την προηγούμενη βδομάδα δεν ένιωθα καλά...κοινώς τα είδα όλα?? Τήρησα όλα τα παραπάνω και τώρα είμαι σχεδόν μια χαρά!! Συνεχώς βέβαια έχω δίπλα μου ένα πακέτο φρυγανιές ή μπισκοτάκια!!

Άσχετο...εγώ που ήμουνα ο άνθρωπος του καφέ (μπορούσα να ζήσω μόνο με καφέ) τώρα δεν μπορώ ούτε να τον μυρίσω..πόσο μάλλον να τον πιώ!

τιτινακι μου εκτος απο το τζιντζερ ολα τα αλλα τα εχω κανει.. δεν γινεται τιποτα, μου φαινεται οτι δεν θα μου περασει ποτε!!!

Μαράκι μου άστα να πάνε...τέτοιο κλάμα ούτε ο Ξανθόπουλος!!

Τα έχεις δοκιμάσει ε?? Κάνε και αυτό με το τζίντζερ...βασικά το προτείνουνε πολύ στις εγκυούλες και σε αυτούς που κάνουν χημειοθεραπεία...τι να σου τώρα....πολλά λέγονται αλλά μόνο ο παθών μπορεί να σου πεί!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...