Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημεραααααα !!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε μανουλες ????

Κοριτσια ειπαμε δεν μασαμε στα δυσκολα εμεις, ειμαστε σκληρα καρυδια !!!!

Κ γω μαλλον θα ξεκινησω ενεσεις ινσουλινης γιατι εχω τσιμπημενο ζαχαρο νηστειας ! Κλαψ κλαψ ! Προς το παρων το καταπολεμαω τα ξημερωματα με 2-3 γουλιες γαλα κ πεφτει αλλα για ποσο ???? ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΜΕ !!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝ ΤΕΛΕΙΑ !!!!

Οσο για την αυχενικη ουτε κ γω ξερω ποτε θα την κανω ! Ραντεβου εχω την Πεμπτη που θα ειμαι 9w1d θα προλαβω λετε να κλεισω ραντεβουδακι ???

Κ επισης ποια ξερει που ειναι καλυτερα να την κανουμε? Θα ηθελα να παω σε εναν γιατρο που να ειναι της λεπτομερειας κ οχι της ξεπετας !!!

χιχιχιχι!!!!!!!!!!!

Σας στελνω τα φιλακια μου !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα καλες μου φιλεναδες!!!!

Βιργινια μου εισαι καλα???

Φυσικα κ θα προλαβεις καλη μου!!!απο την 11-14 εβδομαδα γινετε η αυχενικη, εχεις ακομα καιρο!!!!Λογικα θα σου προτεινει κ ο γιατρος σου που να πας!!!

Αντε να μπει κ η Κατερινα μας να μας πει τα νεακια της απο τον γιατρο, και για το μωρακι της που το ειδε!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

καλημερα και απο μενα κοριτσακια!!!!

πως ειστε?

εγω καλα, ξυπνησα με την πρωινη αδιαθεσια αλλα μου φαινεται πως το συνηθισα!!

να σας ρωτησω εγω που θα κανω τροφοβλαστη θα πρεπει να κανω και αυχενικη?

καλα ειμαι δοξα το Θεο ! Εχουν περασει τα πολλα πολλα που κ που καμια ανακατοσουρα κ μεχρι εκει ! Νιωθω ομως πολυ εξαντλημενη κ τις περισσοτερες ωρες ειμαι ξαπλα !!!

Ναι φανταζομαι θα μου προτεινει κ ο γιατρος αλλα θα ηθελα να το ψαξω πιο πριν !!!

Μαρακι μου δεν εχω ιδεα απο αυτα ακομα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω !!! Κλαψ κλαψ !!

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

δεν ειχα πολυ διαθεση να μπω τοσες μερες...το παλευα πολυ ψυχολογικα..

τεσπα..αυριο εχω ραντεβου το μεσημερη με την αιματολογο...για να δουμε τι θα μας πει..

τιτινακι περιμενουμε τα νεα σου...

αχ βρε λιαννα μου τι να πεις κ συ καρδουλα μου??υπομονη,,,

μαρακι μου νομιζω πως θα κανεις κ αυχενικη...αλλα μπορει να λεω κ βλακειες...δεν θυμαμαι...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσακια!!!!

πως ειστε?

εγω καλα, ξυπνησα με την πρωινη αδιαθεσια αλλα μου φαινεται πως το συνηθισα!!

να σας ρωτησω εγω που θα κανω τροφοβλαστη θα πρεπει να κανω και αυχενικη?

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες!!!!

Δυο "Κατερινες" είμαστε; Πρέπει με κάποιο τρόπο να μας διαχωρλισετε για να μην μπερδευόμαστε!!!!:tongue:

μαρια νομίζω ότι μετά δεν χρειάζεται αυχενική! Βέβαια είναι τόσο απλή εξέταση που και να την κάνεις δεν τρέχει τίποτα!!! Ασε που θα δεις το μωράκι σου τόσο ωραία σχηματισμένο που θα βάλεις τα κλάματα!\

marilou ΕΠΙΜΈΝΩ..ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Πραγματικά είσαι τυχερή που το έμαθες! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μαρακι μου δεν εχω ιδεα απο αυτα ακομα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω !!! Κλαψ κλαψ !!

δεν πειραζει καλη μου φιλεναδα:-P:razz::-P

θα μαθουμε σε λιγες εβδομαδες...

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

δεν ειχα πολυ διαθεση να μπω τοσες μερες...το παλευα πολυ ψυχολογικα..

τεσπα..αυριο εχω ραντεβου το μεσημερη με την αιματολογο...για να δουμε τι θα μας πει..

μαρακι μου νομιζω πως θα κανεις κ αυχενικη...αλλα μπορει να λεω κ βλακειες...δεν θυμαμαι...

μαριλοθ μου σε πεθυμησα,

ελα βρε μη πεφτεις ψυχολογικα, ολα καλα θα πανε!!!

να μας γραψεις τα νεα σου..

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες!!!!

Δυο "Κατερινες" είμαστε; Πρέπει με κάποιο τρόπο να μας διαχωρλισετε για να μην μπερδευόμαστε!!!!:tongue:

μαρια νομίζω ότι μετά δεν χρειάζεται αυχενική! Βέβαια είναι τόσο απλή εξέταση που και να την κάνεις δεν τρέχει τίποτα!!! Ασε που θα δεις το μωράκι σου τόσο ωραία σχηματισμένο που θα βάλεις τα κλάματα!

κατερινα να δουμε ποσο εγκυες ειστε και να σας λεμε η "μικρη" και η "μεγαλη" κατερινα!

ας εχω εγω ευχαριστα απο τον τροφοβλαστη και μετα θα βαλω τα κλαματα ετσι και αλλιως!!!!

Κοριτσακια μου καλα, θελω να ειμαστε αισιοδοξες!!!

Δεν θελω μουτρακια!!!!!

Μαριλου μου καλη!!!!:P

Μαρακι μου ειδες?τελικα μαι συνηθεια ειναι,χαχαχα!!!

Βιργινια μου κ εγω ιδεα δεν εχω για Αθηνα...

Ναι Κατερινα μου εισαστε 2 κ εσυ εισαι 3 εβδομαδων περιπου περισσοτερο, οποτε, εσυ θα εισαι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ κ η Τιτινα37 θα ειναι η κατερινα, για να σας ξεχωριζουμε!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου περιμενουμε νεακια σου μολις παρεις τηλ. τον γιατρο σου!

803325tg1avcx6li.gif

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι μου γιατι θα κανεις τροφοβλαστη??

εχουμε στιγμα με τον αντρα μου και θα κανουμε τροφοβλαστη για συντομοτερα αποτελεσματα για μεσογειακη αναιμια.

οι πιθανοτητες ειναι για το καθε εμβρυο 25% να ειναι αρρωστο και 75% να ειναι υγειες ή με στιγμα.

δεν σου κρυβω εχω αγχος αλλα θελω να σκεφτομαι θετικα!!

Μαρακι μου ειδες?τελικα μαι συνηθεια ειναι,χαχαχα!!!

803325tg1avcx6li.gif

δεν το φανταζομουν οτι θα συνηθιζα τον εμετο!!!!!χαχαχαχα!!

εχουμε στιγμα με τον αντρα μου και θα κανουμε τροφοβλαστη για συντομοτερα αποτελεσματα για μεσογειακη αναιμια.

οι πιθανοτητες ειναι για το καθε εμβρυο 25% να ειναι αρρωστο και 75% να ειναι υγειες ή με στιγμα.

δεν σου κρυβω εχω αγχος αλλα θελω να σκεφτομαι θετικα!!

δεν το φανταζομουν οτι θα συνηθιζα τον εμετο!!!!!χαχαχαχα!!

Και τα δυο τα μωρακια σου θα ειναι στο ποσοστο του 75%!!!!

Γι'αυτο δεν εχεις κ ιδιαιτερο αγχος κ μπορεις κ σκεφτεσαι θετικα, γιατι εχεις ενστικτο, κ το ενστικτο της μανας ειναι το πιο ισχυρο του κοσμου!!!!

yVNPp3.png

Καλημέρα κορίτσια, θα συμφωνήσω με το Ευάκι, μόνο χαμόγελα. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούνε, θέλουν υπομονή και θετική ενέργεια, περιμένουμε νέα από το Τιτινάκι37.

Εγώ καλά είμαι, γενικά παρατηρώ ότι ανακατεύομαι περισσότερο με τα γαλακτοκομικά, και μου μπαίνουν ιδέες μήπως το μωράκι μου να έχει αλλεργία στο γάλα, είχε και ο μικρός μου αλλά σε ελαφρά μορφή, αφού τελείωσαμε με το θηλασμό πίνει κατσικίσιο. Οι εξετάσεις του βέβαια είναι πολύ καλές.

Ψύλλοι μου έχουν μπει, θα το ψάξω να δω, γιατί κάτι τέτοιο είχα διαβάσει παλιότερα εδώ.

Μαρία μου λογικά άμα κάνεις λήψη τροφοβλάστης δεν νομίζω να χρειάζεται η αυχενική, αλλά και πάλι ένας απλός υπέρηχος είναι, εγώ θα τη κάνω στο γιατρό μου εδώ στο νησί, έχει πολύ καλό μηχάνημα και είναι πολύ της λεπτομέρειας. Μόνο για β' επιπέδου θα ανέβω Πάτρα.

Μαριλού μου όλα καλά θα πάμε αρκεί που το ανάκάλυψες τώρα, να χαμογελάς και να σκέφτεσαι τα νινάκια σου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είναι λίγο ζόρι όταν υπάρχει και πρώτο παιδάκι, Θέλει το παιχνίδι του και αυτός, όλο σήκω μαμά μου λέει, το μεσημέρι ζήτημα αν θα ξαπλώσω για μισή ώρα και εννοείται ότι δεν κοιμάμαι, δεν πειράζει ας πηγαίνουν όλα καλά και θα τα καταφέρουμε. Οπότε απο της οκτώ και μετά είμαι ένα χώμα.

dYU4p3.png

Ναι θα πάρω τηλ γιατί με τρώει....

μαρία μου εύχομαι ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!! Αγωνία και αύτη αλλά δεν πειράζει. Πες μου σε ποια βδομάδα πρέπει να κάνεις αυτή την εξέταση;; Επίσης τι άλλο μπορεί να διαγνώσει;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είναι λίγο ζόρι όταν υπάρχει και πρώτο παιδάκι, Θέλει το παιχνίδι του και αυτός, όλο σήκω μαμά μου λέει, το μεσημέρι ζήτημα αν θα ξαπλώσω για μισή ώρα και εννοείται ότι δεν κοιμάμαι, δεν πειράζει ας πηγαίνουν όλα καλά και θα τα καταφέρουμε. Οπότε απο της οκτώ και μετά είμαι ένα χώμα.

Γι αυτό σκάω και εγώ...Που δεν μπορώ να είμαι όπως πριν. Να παιξουμε, να τρέξουμε..κτλ!!!:(

Αλλά δεν πειράζει! Υπομονή!!!!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...