Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μπραβο!!!Εισαι απο τους τυχερους ανθρωπους!!!!

Τρωω 2 ακτινιδια καθε μερα επι 3 μηνες τωρα κ γενικα κανω πολυ καλη διατροφη, αλλα το εντερο μου εχει παθει τεμπελιαση!!Ειχα να φανταστεις απο πριν μεγαλο προβλημα κ τωρα εφτασε στο αποκορυφωμα!!!Δεν πειραζει θα βρεθει καποια λυση κ γιαυτο!!!!

καλημερα! κοιμάστε ή το σκάσατε σήμερα? κοριτσια, ηθελα να ρωτησω κατι...για τη δυσκοιλιοτητα τι σας έχει πει ο γιατρος? σας εχει αναφέρει τη σέννα ή τα φυλλα αλεξανδρείας? εγω τα επινα πριν αλλά τωρα διαβάζω ότι οι γιατροι ειναι διχασμενοι.τον γιατρο μου δεν το εχω ρωτησει αλλά ξερω οτι θα μου πει οχι γιατι απλά ειναι πολύ ....υπερβολικος. γνωριζετε κατι σχετικο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια,

χαθηκαμε σημερα, πως ειστε?

εγω ειχα την μαμα μου και μου εστρωσε τα χαλια και ειχα μαζεψει το λαπτοπ.

καλα ειμαι σημερα, μονο αυτη η μονιμη αναγουλα:confused::confused:

καλημερα κοριτσια..

απο χτες ειμαι πολυ στενοχωρημενη κ αγχωμενη.

με πηρε ο γιατρος μου κ μου ειπε πως βγηκα θετικ στην θρομβοφιλια..

δλδ τι αλλο θα μου συμβει??δεν θα σταματησει καπου η γκαντεμια??

με πηρε πολυ απο κατω...

καλο σαβ/κο να εχετε

μαριλου μου, εγω δεν ξερω πολλα απο θρομβοφιλια, αλλα την Βιρτζι την ειδα πολυ ενθαρρυντικη!!

ολα καλα θα πανε, κοιτα να μην στεναχωριεσαι...

καλημερα κοριτσια..

απο χτες ειμαι πολυ στενοχωρημενη κ αγχωμενη.

με πηρε ο γιατρος μου κ μου ειπε πως βγηκα θετικ στην θρομβοφιλια..

δλδ τι αλλο θα μου συμβει??δεν θα σταματησει καπου η γκαντεμια??

με πηρε πολυ απο κατω...

καλο σαβ/κο να εχετε

μαριλού κάνε κουράγιο, δεν είναι τίποτα, θα κανεις ενεσούλες στην κοιλια και δεν πονανε καθολου.εγω τι να πω για γκαντεμια... έχω θρομβοφιλία και έκανα ενεσεις απο την πρωτη μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη, όμως μετά ήρθε το αιμα και η αποκολληση και οι αντιπηκτικές ενεσεις απαγορευονται, δηλαδή τωρα ισορροπω σε μια κλωστη, από τη μια η αποκολληση και απο την αλλη η θρομβοφιλια που δεν μπορώ να αντιμετωπισω μεχρι να σταματήσει το αιματάκι,... και δεν σταματαει με τιποτα το ατιμο...

καλημερα κοριτσακια σε εσας και τις ομορφες κοιλιτσες σας!!!!!!

πως ειστε?

για ξυπνηστε για ξυπνηστε!!!

εγω εχω ξυπνησει σχετικα καλα και μακαρι να παει ετσι ολη η ημερα..

για να δουμε..

Καλημερα υπνερουδες εγκυουλες μου!!!!!

Πως ειστε???Πως ηταν το Σ/Κ σας???

Μαριλου μου καλη, ολα θα πανε καλα...απλα σου τυχε να ταλαιπωρηθεις λιγακι για τα δυο σου μικρουλινακια, αλλα θα δικαιωθεις οταν θα τα παρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!Κουραγιο φιλεναδα...

Λιανα μου κ εσυ καλη μου μια απο τα ιδια, εχετε χορτασει ταλαιπωρια, αλλα μετα απο ολη αυτη την διαδικασια θα βγει πιο δυνατες, νικητριες σιγουρα με τα πανεμορφα κ υγιεστατα μωρακια σας στις αγκαλιτσες σας κ εσεις οι πιο γλυκες κ δυνατες μανουλες του κοσμου!!!!!

Ολα θα πανε μια χαρα...δεν θελω να πεφτουμε...το αξιζετε αλωστε!!!!

Κατερινουλα μου, Βιργινια μου, Μαρακι μου πως ειστε????

Σας στελνω πολλα πολλα φιλακια και μια ζεστηηηηηηηηη αγκαλιτσα....

((((((((((((((((((((((((((((((((((:tongue:))))))))))))))))))))))))))))))))

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε, πως ήταν το ΣΚ; Εμείς καλά περάσαμε, εντάξει έκανα κάποιες δουλίτσες το πρωί, που ο μικρός είχε βγει βόλτα με το μπαμπά του και το απόγευμα έψησα πίτσες και ήρθαν τα κουμπαράκια μας και τις τσακίσαμε. Χθες πήγα με το μικρό στα πεθερικά μου για φαγητό, καθότι ο συζυγος ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος και οι δικοί μου μάζευαν ελιές. Δεν ξέρω εκεί αλλά εδώ η ζέστη δεν παλεύεται, αφού λέω τέλος του μήνα στο στολίσω δέντρο και δεν μου κάνει όρεξη με τόση ζέστη. Να φανταστείτε εδώ στο νησί ακόμα κάνουν μπάνιο. Αν δεν ήμουν έγκυος θα το τιμήσουσα και εγώ ευχαρίστως.

Μαριλού μου όλα θα πάμε μια χαρά, μην αγχώνεσαι, καταλαβαίνω ότι ξεκινάς με δυσκολίες αλλά όλα θα ξεπεραστούν.

Λιάνα μου και εσύ μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, κάτσε ξάπλα μπας και κοπεί αυτό το αιματάκι. Αχ βρε κορίτσια, να αυτά ακούω και λέω Παναγίτσα όλα καλά.

Όταν λέω ότι είμαι έγκυος μου λένε άντε και με το κορίτσι, αυτό είναι το ιδανικό, αλλά το θέμα είμαι να μας τα στέλνει γερά και υγιείς ο θεούλης και τίποτα άλλο. Εγώ προς το παρόν όλα καλά, καμιά ανακατωσούρα που και που όμως, όχι τόσο συχνά όσο πριν.

dYU4p3.png

Εύα μου στο fb σου είπα ότι βρήκα 4 μετο ίδιο όνομα, οπότε δεν πάτησα καμία δεν ξέρω ποια είσαι, μάλλον είναι πιο εύκολο να βρεις εμένα, κρατάω το μικρό αγκαλιά στην θάλασσα.

dYU4p3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Τι κάνετε;;

Marilou να μην στεναχωριέσαι. Να χαίρεσαι που το έμαθες! Θα κάνεις τις ενεσούλες σου και όλα καλά θα πάνε! Μια φίλη μου το αντιμετωπίζει και όλα πάνε μια χαρά. Ασε πο στις 25/11 θα μάθω και εγώ αν έχω τέτοιο θέμα..

Τα υπόλοιπα κορίτσια καλά;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά!! Έλειψα όλο το ΣΚ αλλά το Σάββατο αποφάσισα να κάνω δουλειές..ποοολλέεες δουλειές και επειδή τις έκανα πιο προσεχτικά μου πήρε σχεδόν όλο το Σάββατο..!

Την Κυριακή (δεν ψήφισα..) αλλά επειδή ήμουν καλύτερα την περάσαμε με τον αντρούλη μου ήρεμα!

Μαριλού μου μη στεναχωριέσαι καθόλου...να λες καλά που ζούμε σε αυτή την εποχή και προσέχουμε για να έχουμε!! Και να ξέρεις σίγουρα 1 πράγμα..η θετική σκέψη είναι σαν μαγνήτης...φωνάζει όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να ενεργήσουν υπέρ σου.!! Ποτέ μα ποτέ μη σε παίρνει από κάτω και μην αμφιβάλεις, το μόνο μου έχεις να κάνεις είναι να φαντάζεσαι τα μικρουλάκια σου στην αγκαλίτσα σου!! Τέλος..τα είπα όλα!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου?? Φιλενάδες με το fb δεν τα κατάφερα..δεν βρίσκω καμιά σας...!

Άσχετο (με τα παραπάνω) σήμερα έχω το 2ο ραντεβού με το γιατρό και δεν περνάει η ώρα με τπτ...!

Καλημέρα και από εμένα!

Τι κάνετε;;

Marilou να μην στεναχωριέσαι. Να χαίρεσαι που το έμαθες! Θα κάνεις τις ενεσούλες σου και όλα καλά θα πάνε! Μια φίλη μου το αντιμετωπίζει και όλα πάνε μια χαρά. Ασε πο στις 25/11 θα μάθω και εγώ αν έχω τέτοιο θέμα..

Τα υπόλοιπα κορίτσια καλά;;;

Τι κανεις Κατερινα μου???Τι εγινε με την αυχενικη, πηρες τηλ. τον γιατρο σου, κλεισατε ημ/νια?Πρεπει να την κανουμε 11-14 εβδομαδα!!!!

Γενικα εισαι καλα????το μικρουλι σου τι κανει?

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά!! Έλειψα όλο το ΣΚ αλλά το Σάββατο αποφάσισα να κάνω δουλειές..ποοολλέεες δουλειές και επειδή τις έκανα πιο προσεχτικά μου πήρε σχεδόν όλο το Σάββατο..!

Την Κυριακή (δεν ψήφισα..) αλλά επειδή ήμουν καλύτερα την περάσαμε με τον αντρούλη μου ήρεμα!

Μαριλού μου μη στεναχωριέσαι καθόλου...να λες καλά που ζούμε σε αυτή την εποχή και προσέχουμε για να έχουμε!! Και να ξέρεις σίγουρα 1 πράγμα..η θετική σκέψη είναι σαν μαγνήτης...φωνάζει όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να ενεργήσουν υπέρ σου.!! Ποτέ μα ποτέ μη σε παίρνει από κάτω και μην αμφιβάλεις, το μόνο μου έχεις να κάνεις είναι να φαντάζεσαι τα μικρουλάκια σου στην αγκαλίτσα σου!! Τέλος..τα είπα όλα!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου?? Φιλενάδες με το fb δεν τα κατάφερα..δεν βρίσκω καμιά σας...!

Άσχετο (με τα παραπάνω) σήμερα έχω το 2ο ραντεβού με το γιατρό και δεν περνάει η ώρα με τπτ...!

Αχ Κατερινα μου σε καταλαβαινω, αυτη η παλιοωρα οταν θελεις να περασει ειναι σαν να κολλανε οι δεικτες...

Περιμενουμε να μας πεις τα νεα σας, ποσο μεγαλωσε το μωρακι σας, με ποσους παλμους χτυπαει η καρδουλα σας...Τι τελειες στιγμες!!!Ηχογραφησετην την καρδουλα εαν μπορεις!!!!!

Που θα παει θα βρεθουμε στο fb , απλα το Σ/Κ δεν καταφερα να μπω, σημερα ή αυριο θα μπω σιγουρα!!!!

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Εύα δεν τον πήρα...Του το είχα πέι και είπε να μην ανησυχώ. ραντεβού έχω 1/12 δηλ θα είμαι περιπου 13η εβδομάδα. Εσύ έκλεισες; Απλά σκέφτομαι ότι πχ την πρώτη φορά το έκανα στο ΙΑΣΩ και έκλεισα 3 βδομάδες πριν ραντεβου....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εύα δεν τον πήρα...Του το είχα πέι και είπε να μην ανησυχώ. ραντεβού έχω 1/12 δηλ θα είμαι περιπου 13η εβδομάδα. Εσύ έκλεισες; Απλά σκέφτομαι ότι πχ την πρώτη φορά το έκανα στο ΙΑΣΩ και έκλεισα 3 βδομάδες πριν ραντεβου....

Γιαυτο λεω Κατερινα μου, 1/12 θα επρεπε να κανεις την αυχενικη...κ απ'οτι βλεπω για Αθηνα θελει να το κλεισεις καιρο πριν!!!Μηπως ξεχαστηκε κ νομιζε πως εισαι λιγοτερων εβδομαδων, ανθρωπος ειναι κ αυτος, μπορει να μπερδευτηκε!!!!Δεν εχεις να χασεις κατι, παρτον ενα τηλ. να το εξακριβωσεις!!!!

Εγω εχω ραντεβου την Τεταρτη με το γιατρο κ την Τεταρτη θα κλεισουμε για την αυχενικη, εξαλου εδω στην Λαρισα κ μια εβδομαδα πριν βρισκεις ωρα για ραντεβου!!!!

Αυτην ειναι η γνωμη μου, εσυ τι λες???Παντως σε ειχα στο μυαλο μου γιαυτο το θεμα!!!!

yVNPp3.png

Κατερίνα μου σε βρίκα στο φβ. Όσο για την θετική σκέψη συμφωνώ μαζί σου, έτσι είναι, όταν σκέφτεται θέτικα, όλα πηγαίνουν τέλεια.

Κατερίνα μου μαζί είμαστε και εγώ αυχενική έκλεισα για 29/11, εσύ πως τα πας από κούρασει; βλέπω έχεις άλλο ένα παιδάκι, να σου ζήσει και με το καλο να υποδεχτούμε τα δευτεράκια μας.

dYU4p3.png

Ναι Εύα, πρέπει να δώ τι θα κάνω. Μαλλον θα του τηλ! Εσύ είσαι καλά ε; από αναγούλες;;;;

bloublou και εσύ να χαιρεσαί το παιδάκι σου. Από κούραση...άστα. Μέχρι στιγμής δεν τα βγάζω πέρα..Έχω και αναγούλες, ο μικρός θέλει τα δικά του..Καταλαβαίνεις! Αλλά δεν πειράζει, ας πάνε όλα καλά και χαλάλι!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...