Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

vanilla δόξα τω θεώ όλα πήγαν καλά κι έβαλε μυαλό η μπεμπούλα σας! Στα όρη στα άγρια βουνά που λέει και η γιαγιά μου! Όλα καλά θα πάνε!

Και ναι κορίτσια να κάνουμε τη λίστα γιατί κι εγώ είμαι άσχετη και δεν ξέρω τι να πάρω. Να φτιάξουμε κάτι σαν το πινακάκι με κατηγορίες, πχ. Έπιπλα, Ρούχα, Εξοπλισμός μεταφοράς, Εξοπλισμός θηλασμού, Προίκα κλπ. και να προσθέτουμε τα απαραίτητα τουλάχιστον για την αρχή. Και στα ρούχα μεγέθη και ποσότητες!! Έχουν γραφτεί πολλές πληροφορίες αλλά αν δεν είναι όλες συγκεντρωμένες είναι δύσκολο να τις βρεις

Εύγε εύγε Λιζάκι:D

Τέλεια η ιδέα για το πινακάκι!!!!!

Ψηφίζω σχεδιάστρια του πινακακίου την maria-elpida που το'χει με τα πινακάκια!!!!!!!!!!!!!!

Mariaaaaaaaaaa

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σεξ επίσης από Σεπτέμβριο παρότι ο γιατρός μας το επέτρεπε! Τι να σας πω, δεν είχα καμία όρεξη και τώρα που βάρυνα ούτε που το σκέφτομαι, άσε που και ο άντρας μου θα φοβόταν! Θέλω να δω πώς θα πιάνει τον μπέμπη που θα νομίζει ότι θα διαλυθεί!!

Nα σου πω την αλήθεια μου κι εγώ έχω φοβίες αν θα την κρατάω καλά, μη μου πέσει,,, μη μου διαλυθεί:tongue:

"cogito,ergo sum"

τα πηρα απο το καταστημα στη ν ιωνια το www.excellent.gr μαζι κ το καροτσι !

Κοριτσια συμφωνω κ γω γι ατη λιστα !

Τι λετε ξεκιναμε να γραφουμε ?

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο σχέδιο!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι την πριγκηπέσσα μέσα στο λαγουδένιο της κρεβατάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία επιλογή και για το δεύτερο παιδάκι αν είναι αγοράκι,,,,,

"cogito,ergo sum"

ναι ναι Μαρία βοήθησέ μας άλλη μια φορά με τα πινακάκια σου!!! Και Βιργινάκι εσύ έχεις το μεγαλύτερο βάρος μιας κι έχεις γίνει guru στις αγορές! Και οι έμπειρες μανούλες να μας ξανασυμβουλεύσουν :D:D

Vanilla μου κι εγώ ψιλοανησυχώ, αλλά θα το πάρουμε το κολάι, όλες οι μαμάδες τα καταφέρνουν, θα μας βγει και από ένστικτο

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

τα πηρα απο το καταστημα στη ν ιωνια το www.excellent.gr μαζι κ το καροτσι !

Κοριτσια συμφωνω κ γω γι ατη λιστα !

Τι λετε ξεκιναμε να γραφουμε ?

από κοντά έχει ποικιλία; γιατί στο site έχει ελάχιστα και δεν είδα και πουθενά την πολύ ωραία κούνια σας!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο σχέδιο!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι την πριγκηπέσσα μέσα στο λαγουδένιο της κρεβατάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία επιλογή και για το δεύτερο παιδάκι αν είναι αγοράκι,,,,,

σ ευχαριστω πολυ πολυ !!!!!!!

ναι ειναι κατι διαφορετικο απο τ ακλασσικα αρκουδακια γι αυτο το διαλεξαμε αλλα κυριως αρεσε πολυ του μπαμπα !!!

ναι ναι Μαρία βοήθησέ μας άλλη μια φορά με τα πινακάκια σου!!! Και Βιργινάκι εσύ έχεις το μεγαλύτερο βάρος μιας κι έχεις γίνει guru στις αγορές! Και οι έμπειρες μανούλες να μας ξανασυμβουλεύσουν :D:D

Vanilla μου κι εγώ ψιλοανησυχώ, αλλά θα το πάρουμε το κολάι, όλες οι μαμάδες τα καταφέρνουν, θα μας βγει και από ένστικτο

χιχιχιχιχ βασικα πινακακι δεν βγαινει για τη λιστα αλλα κατι θ ακανουμε !

Ας γραψει η καθε μια κ η μαρια ξερει να το σουλουπωσει μετα !!!!

από κοντά έχει ποικιλία; γιατί στο site έχει ελάχιστα και δεν είδα και πουθενά την πολύ ωραία κούνια σας!

απο κοντα εχει απιιιιιιιιιιιιιιιιιιιστευτα σχεδια κ ζωγραφιες ενα καρο που μπορεις να διαλεξεις, κ επισης μπορεις να του πας εσυ οτι ζωγραφια θελεις κ να στην φτιαξει !!! Ειναι πολυ καλο καταστημ αμε πολη καλη εξυπηρετηση ! Εγω εμεινα ευχαριστημενη ! Κλεισαμε τα πραγματα χωρις ιδιαιτερη προκαταβολη δινεις δλδ οτι θες εσυ κ ξοφλας στην παραδοση !!!

Στο προτεινω να πας ! Εχει καποια οικονομικα κομματια κ εχει και αλλα πιο ακριβουτσικα ! Αλλα αξιζουν ! Πηγαινε αν σε βολευει κ ριξε μια ματια !

Διαφημίσεις

Ααααα επίσης στο πινακάκι που η maria-elpida έχει για τις γεννήσεις μήπως λέω μήπως να προσθέσουμε κ μια στήλη για το αν θα κρατήσουμε κ που βλαστοκύτταρα,,,

Βέβαια για μένα το πιο σημαντικό πινακάκι είναι αυτό με τα ρούχα-αντικείμενα για τους πρώτους μήνες,,, ειδικά εγώ που έχω μείνει πίσω στα ψώνια,,,

"cogito,ergo sum"

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

-Κουνια

-αλλαξιερα

-λικνο η καλαθουνα

-παντα

-κουνουπιερα

-3 σετ σεντονια κουνιας

-2 σετ σεντονια καλαθουνας η λικνο

-2 κουβερτες πικε κουνιας + 2 μικροτερες

-2 σελτεδακια κουνιας

- ενδοεπικοινωνια

Virgi να υποθέσω ότι η προίκα της πριγκηπέσσας είναι "λαγουδένια"????

Κορίτσια τα σελτεδάκια τι είναι??? είναι οι πάνες αγκαλιάς ή το στρώμα αλλαγής???

Επίσης το πάντα τι είναι?????

"cogito,ergo sum"

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

-Κουνια

-αλλαξιερα

-λικνο η καλαθουνα

-παντα

-κουνουπιερα

-3 σετ σεντονια κουνιας

-2 σετ σεντονια καλαθουνας η λικνο

-2 κουβερτες πικε κουνιας + 2 μικροτερες

-2 σελτεδακια κουνιας

- ενδοεπικοινωνια

- φωτιστικό οροφής / δαπέδου

- καλαθάκι για τα καλλυντικά

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...