Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ευχαριστω, κοριτσακια. Θα του το πω την επομενη φορα.

Βιργινια, σημερα θα παω στο premaman για να παρω το καροτσακι και θα ρωτησω και για τις τσαντες. Θες να ρωτησω κατι και για σενα;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινια, σημερα θα παω στο premaman για να παρω το καροτσακι και θα ρωτησω και για τις τσαντες. Θες να ρωτησω κατι και για σενα;

ααααα ναι !!!!

χιχιχι!!!

αν μπορεις να ρωτησεις για τους κωδικους που σου ειπα χτες ! τους θυμασαι η να στους στειλω ???

για τους συγκεκριμενους μου ειχαν πει θελουν παραγγελια !

Απλα τσεκαρε αν ισχυει ακομα αυτο κ αν οντως στο φερνουν μετα απο ενα μηνα !!!!

28607

29377

οι κωδικοι που θελω σε γκρι χρωμα !!!!;););)

χχιχιχι! σ ευχαριστω αγαπακι !!!

Κ αντε να παρετε κ το καροτσακι σας !!! Τι καλα! Βρε εμενα κοροιδευατε στην αρχη κ τελικα εσεις τα εχετε πρωτες απο μενα ! χαχααχαχα;)!!!!!!!

τυχερουλες !!!

Διαφημίσεις

αχαχαχ! λες να περιμενω ? μου αρεσε πολυ που εγραφε η πριγκηπισα του μπαμπα!

Εννοείται να μην περιμένεις,,αμέσως στα Λητώ για την πριγκήπισσα,,,

Απλά ευελπιστώ ότι θα ξετρυπώσω κι άλλα εξίσου συναρπαστικά φορμάκια!!!!!

Λοιπόν απαντώ στην ερώτηση πως κατάλαβα για την μπέμπα,,

Στη δουλειά με βρήκε ένας πόνος-σουφλιά-χαμηλά, δεν μπορούσα να περπατήσω,,, από κει ξεκίνησαν όλα...

Στην αρχή οι συσπάσεις ήταν αραιές, μετά γίνανε έντονες και μέσα σε αυτές η μπέμπα κατέβηκε προς τα κάτω με το κεφάλι κ άρχισε να μου πιέζει τον τράχηλο για να τον ανοίξει,,,,

Γιατρός-μαμά κ μπαμπάς τα παίξαμε γιατί ο πρόωρος τοκετός μας χτύπησε την πόρτα,,, με ποσοστά επιβίωσης της μπέμπας ελάχιστα ως μηδαμινά,,

Τελοσπάντων να μην τα θυμάμαι, στον αγύριστο να πάνε και για όλες μας όλα να κυλήσουν ομαλά,,,

"cogito,ergo sum"

Ναι, αλλα εσυ μας τρως λαχανο στα ρουχαλακια!! Εχεις παρει απειρα..:tongue::tongue:

Μμμμμ θα δείτε σε λίγες μέρες που θα βγω κι εγώ στην αγορά τι έχει να γίνει:tongue::tongue::tongue:

Ξαναγράφω την ιδέα μου για την λίστα,,, νομίζω ότι όλες θα βοηθηθούμε,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου σου ζητω συγνωμη που στα θυμησα...ο μονος λογος να προφυλαχτουμε κ μεις ...βλεπεις τ απονακια τα περναμε στο αψηφιστο κ ισως δεν πρεπει !!

Στον αγυριστο εννοειται οσα περασες τωρα ολα καλα κ η μπεμπα ακομα καλυτερα !! να προσεχεις πολυ πολυ !!!!!!!!!!!!!!!

Ποπο.. Σας τρομαξε η μικρη σας.. Ολα καλα τωρα, βανιλακι, μην ανησυχεις.

Κι εγω το φοβαμαι το θεμα του προωρου τοκετου γιατι ο μπεμπης εχει παρει θεση και ο πλακουντας εχει αρχισει να ωριμαζει μας ειπε ο γιατρος. Ειχες κι εσυ κατι παρομοιο με τον πλακουντα η απο αλλη αιτια συνεβη;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα κ απο μενα ! Οχι δεν ξυπνησα ακομη, αλλα ειναι εδω ο μπαμπας κ μαζι με τον αντρα μου φτιαχνουν τα σποτακια κ τα ραφακια που πηραμε !!!

Στα γρηγορα ειδα οτι τ αμπεμπε ειναι ζωηρα ετσι κ η δικια μου αν κ σημερα ειναι πιο ηρεμη !!!

ΕΠισης Οζαλινα μου εγω εχω παραγγειλει απο αυτο το σιτε που εβαλες ενα ring sling σε γαλαζιο ανοιχτο σαν ξεβαμενο τζην με ρελι μωβ γυρω γυρω (ενταξει μην πληρωνω κ δευτερο αν κατσει μετα αγορακι) κ ειναι βαμβακερο υφασμα κ αερινο, ιδανικο κ γι ακαλοκαιρι δλδ κ μου κοστισε 57 ευρω ! Πολυ ωραιο ειναι κ γω σκεφτομαι να βγω με αυτο απο το μαιευτηριο Οπως ο Ρουβας ! χιχιχι! Γενικα μου αρεσει σαν ιδεα που η μπεμπιτσα θα ειναι τοσο κοντα μου !!!! Τα λατρεψα αυτα τα μαρσιπο !! Αυτα σας αφηνω να επιστρεψω στο παιδικο κ θα ρθω μετα στην παρεα παλι !

χαχαχαχα αυτό με το Ρουβά πολύ μου άρεσε!!! Βρε κάτι ιδέες που μας δίνεις!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Μμμμμ θα δείτε σε λίγες μέρες που θα βγω κι εγώ στην αγορά τι έχει να γίνει:tongue::tongue::tongue:

Ξαναγράφω την ιδέα μου για την λίστα,,, νομίζω ότι όλες θα βοηθηθούμε,,

Κι εμενα μου αρεσει αυτη η ιδεα!! Το ξερετε φανταζομαι γιατι συνεχεια σας πρηζω με το τι πρεπει να παρω..:tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...