Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

μπραβο λιαννα μας...ολα καλα θα πανε μωρε...

ποσο εισαι δλδ??

ετσι ετσι ευακι δηλωνουν παρων...

αχ βρε κοριτσια ξερετε τι καταλαβα??

με πιανουν αναγουλες οταν εχω ωρες να φαω κ πειναω...απιστευτο??

7w 4d σημερα.ραντεβου ξανα στις 9 εβδομάδες, καλά, θα είναι θεαματική η ανάπτυξη!! μακάρι να ειναι μια χαρα τότε το μωρακι μου. έχω πολύ άγχος γιατι ημουν και περυσι εγκυος και παλιδρομησε στις 9 εβδομάδες. τα'χω ψιλο-παιξει τώρα!! και η αποκόλληση ειναι 16 χιλιοστα... μεγάλη θεωρειται? μικρή? δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διδυμακια..

twin-picture.jpg

twins-9418_1.jpg

twin-babies-just-born-21257478.jpg

2379253.jpg

Καλημέρα!!!!Βροχερή μέρα σήμερα εδώ και κοιμήθηκα λίγο παραπάνω!!!Αρχίζω να αισθάνομαι ασχημα....εχω τα περισσοτερα κιλά από όλες σας!!!!!Ξεκίνησα 73!!! Η εμφάνιση του προβλήματος του θυρεοειδη και η προηγούμενη ατυχης κύηση με φόρτωσαν με 7 κιλάκια που δεν έχασα...τελοσπάντων, θα τα χάσουμε μετά! Σήμερα είμαι 74. Οσον αφορά την δυσκοιλιοτητα, εγώ απο πριν είχα πρόβλημα και τώρα χειροτέρεψε. Αυτό που κάνω είναι αν δω ότι ζωρήζουν τα πράγματα παίρνω μια κουταλιά του γλυκού ενα φυτικό υπατικό της LANES με ενα ποτηρι ζεστό νερό και την άλλη μέρα ξυπνάει το έντερο. Στην κουμπάρα μου(εχουμε τον ίδιο γυναικολόγο) της είπε ότι αν περάσουν 3 μέρες και δεν πάει τουαλέτα μπορεί να βάζει ένα υπόθετο γλυκερίνης. Γιατί, δεν πήγαινε και εβγαλε 4 αιμοροΐδες που αιμοραγούσαν και ψόφησε στον πονο και είναι και στον ογδοο! Γι'αυτό θέλει προσοχη. Τέλος και ο 2ος μήνας!!!! Πάντως και εγώ αν πεινάσω και δε φάω κάτι, είμαι να πέσω κάτω μετά και έχω και αναγούλες... γιαυτό πολλά και μικρά γεύματα! Δε μπορώ να πω ότι πεινάω περισσότερο απο πριν, αλλα ένα θέμα με τις σοκολάτες το έχω. Τις αποφεύγω συνειδητά. Εχτες εφαγα μία όμως... Τέλος, και εμένα η κοιλίτσα μου είναι σαν πρησμένη, οπως όταν περίμενα περίοδο. Αλλα ουτε τραβήγματα έχω ούτε πόνους. Φυσιολογικό? Η' θα έπρεπε να έχω???? Μόνο πριν λίγες μέρες είχα κατι πονάκια ελαφριά κεντροδεξια χαμηλά. Και έχω και άλλο ενα θέμα... εχω γεμίσει σπυράκια στο πρόσωπο. Κάθε μέρα έχω και νέα αποκτήματα, χώρια την ξηροδερμία! Αυτά τα νέα μου.... Σας κουρασα, ε? ξυπνησα ορεξάτη!!!! Φιλάκια:lol::lol::lol:!!!!!!!

Εχεις κ εσυ προβλημα, ε? Εμενα μου εχει δωσει κ ενα σιροπι το duphalac, επινα μια κουταλια καθε βραδυ κ δεν εκανε τπτ, τωρα το πηγα στις 2 κουτ.καθε βραδυ αλλα παλι βλεπω να μην κανει τπτ!!!Μου ειπε πως αν δεν δουλεψει αυτο θα μου δωσει κατι αλλο!Σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα το τι αισθανονται στην εγκυμοσυνη, αλλες παλι ειναι τελειος φυσιολογηκα, οπως η συνυφαδα μου που ειχε κ διδυμα κ δεν αισθανοτανε τπτ διαφορετικο απο πριν μεινει εγκυος!!!Παρεπιπτοντως δεν πηρε πολλα κιλα παρολου διδυμα...

Μην ανησυχεις Αγγελικη μου για τα κιλα, μετα θα τα χασουμε στο αψε σβησε!!!!:P

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Ax γυμναστική είναι το μόνο που θα μου λείψει στην εγκυμοσύνη, δυστυχώς εδώ στο νησί γιόγκα για εγκύους δεν έχουμε. Αλλά ευτυχώς λόγο δουλειάς θα περπατάω και βεβαίως έχω και το μικρό να τρέχουμε γύρω γύρω το τραπέζι του σαλονιού, και θέλει και χορό το μωρό μου, φοβερός νέος.

Πιστεύω ότι με βοήθησε πολύ το περπάτημα με την γέννα, 5 το απόγευμα μου σπάσανε τα νερά, 11.30 με πιάσανε οι σοβαροί πόνοι, γιατί μέχρι τότε, χασκογελάμε στο διάδρομο και κάναμε βόλτες, 1.30 είχα γεννήσει. Και αν δεν ήταν και δεμένος με τον λόρο δύο φορές θα είχε βγει πιο γρήγορα. Τι σας λέω από το τώρα. Πάντως μη φοβάστε τίποτα είναι φοβερή εμπειρία.

Έχετε facebook, να μαζευτούμε και εκεί. Όποια θέλει να στείλω π.μ. το όνομα μου να με κάνει φίλη.

Εχω fb!Στειλε μου πμ να σε βρω, αλλα δεν μπορω τωρα γιατι εδω στην δουλεια μας την εχουνε κλειδωμενη την σελιδα, μολις παω στο δικο μου γραφειο θα μπω...το Σ/Κ.

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

καλα ευακι σημερα μια με ηρεμεις με την περιδεση μια τωρα με τα κιλα.

απλα με τις φωτο που εβαλες ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Ευα εβαλα τα κλαματα τι μας κανεις και μας τρελενεις!!!!

ευχαριστουμε αγαπη μου, τελεια τα μωρουλια!!!!

Ετσι θα ειναι κ τα δικα σας τα μωρακια...σκετες γλυκες!!!!

Οπως κ τα ανηψακια μου τα διδυμακια μου που ειναι τωρα 16 μηνων οι φατσουλες μου!!!

Θα κανετε απο δυο γλυκητατα μωρακια...κ εμεις απο ενα!!!:P:p:p

Τις φωτο μπορειτε να τις παρετε για το avatar σας!!!!

yVNPp3.png

Καλά τέλειες οι φωτογραφίες, ζήλεψα.

Λιάνα μου όλα καλά θα πάμε το σποράκι θα μεγαλώνει μια χαρά.

Μαρία μου αν θέλεις μπορείς να μπεις στο φέισμπουκ και να γραφτείς. Και γω μη νομίζεις δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά περισσότερο ήρθα σε επαφή με φίλους που είχα καιρό να δω.

dYU4p3.png

Super οι φωτο!!!!!!!!!!! Κουκλιάαααα!!!!!!!! Προσπάθησα να βάλω τικεράκι, αλλα δε τα καταφερα :-(! Διαβαζα αλλες κοπέλες που λέγανε για τις αυχενικες και με εβαλαν σε σκεψεις.... Εμένα μου είπε να πάω στο γαια στον κυριο Στρατάκη. Ειναι καλός αραγε? Κάνει σωστή δουλειά? Γιατι πολλες λένε οτι τις ξεπετάνε... σε 5 λεπτά εξέταση!!!! Δηλαδή 150 ευρω για 5 λεπτα! Και το ικα τιποτα!

Ασχετο.... εχω και εγώ fb. Aλλά ακομα δεν εχω αναφερει τιποτα περι κυησης... σμουτς!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Ευακι κοιτα το avatar, καλα αν σου πω οτι καιρο προσπαθουσα να το αλλαξω αλλα δεν τα καταφερνα, τωρα εγινε με την πρωτη, τυχαιο δεν νομιζω????

μπλουμλπου μου, δεν μου πολυαρεσει το fb.

πρωτιμω αλλου ειδους επαφη, αυτο που κανουμε εδω μου αρεσει περισοοτερο!

Super οι φωτο!!!!!!!!!!! Κουκλιάαααα!!!!!!!! Προσπάθησα να βάλω τικεράκι, αλλα δε τα καταφερα :-(! Διαβαζα αλλες κοπέλες που λέγανε για τις αυχενικες και με εβαλαν σε σκεψεις.... Εμένα μου είπε να πάω στο γαια στον κυριο Στρατάκη. Ειναι καλός αραγε? Κάνει σωστή δουλειά? Γιατι πολλες λένε οτι τις ξεπετάνε... σε 5 λεπτά εξέταση!!!! Δηλαδή 150 ευρω για 5 λεπτα! Και το ικα τιποτα!

Ασχετο.... εχω και εγώ fb. Aλλά ακομα δεν εχω αναφερει τιποτα περι κυησης... σμουτς!!!!!

Δεν ξερω Αγγελικη μου για τον συγκεκριμενο, παντως εαν εχεις αμφιβολιες ρωτα καποια εμπιστη φιλη που περασε απο αυτο το σταδιο...

Δεν θα αναφερουμε στο τοιχο του fb για την εγκυμοσυνη...ουτε εμενα το ξερουν ολοι, μονο οι πολυ καλη φιλοι!!!!Στειλε πμ...

Ευακι κοιτα το avatar, καλα αν σου πω οτι καιρο προσπαθουσα να το αλλαξω αλλα δεν τα καταφερνα, τωρα εγινε με την πρωτη, τυχαιο δεν νομιζω????

μπλουμλπου μου, δεν μου πολυαρεσει το fb.

πρωτιμω αλλου ειδους επαφη, αυτο που κανουμε εδω μου αρεσει περισοοτερο!

Τελειο Μαρακι μου!!!!!Ουτε εγω το νομιζω....;)

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά!!! Μία μέρα έλειψα και με τόσα που διάβασα νομίζω πως πέρασε 1 μήνας..!!

Μαράκι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Τι πιο απίστευτο από αυτό??? Γιούπι!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά και στα 3 σας!

Εγώ δεν μπήκα χθες καθόλου γιατί δεν ήμουν στα καλύτερα μου και μετά τη δουλειά ξάπλα κατευθείαν!!

Και εγώ έχω fb στείλε pm....απλά δεν αναρτούμε τπτ στον τοίχο γιατί δεν το ξέρει σχεδόν κανένας ακόμα....ναι???

titina μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου..

τωρα σηκωθηκα απο τον μεσημεριανο υπνακο..

δεν εισουν καλα ε?

τι να κανεις, και εγω ψιλοχαλια ειμαι τις περισσοτερες ωρες της ημερας αλλατι να κανουμε, μονο υπομονη!!

Μαράκι μου μη σε νοιάζει θα τα λέμε από εδώ έτσι και αλλιώς. Όσο για περί εγκυμοσύνης οι μακρινοί ούτε και εμένα το ξέρουν. Δεν αναφέρουμε τίποτα εννοείται.

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσια..

απο χτες ειμαι πολυ στενοχωρημενη κ αγχωμενη.

με πηρε ο γιατρος μου κ μου ειπε πως βγηκα θετικ στην θρομβοφιλια..

δλδ τι αλλο θα μου συμβει??δεν θα σταματησει καπου η γκαντεμια??

με πηρε πολυ απο κατω...

καλο σαβ/κο να εχετε

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα μανουλες !!!

Μαριλου μου, ισα ισα να εισαι χαρουμενη που μιας κ εχεις βρεθηκε νωρις !!!!!

Θα κανεις αντιπηκτικες μεχρι να γεννησεις κ ολα θα ειναι μια χαρα !!!

Να κανεις το σταυρο σου που το βρηκες κοριτσακι μου !!!!!!!!!!!!!!

Μη φοβασαι τιποτα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...