Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ανυπομονω να το νιωσω να κουνιεται μεσα μου!!!Το πιστευω πως θα ειναι μοναδικο συναισθημα!!!!Φαντασου πως εγω χαιδευω απο τωρα ολη την ωρα την κοιλια μου!!!

και εγω το κανω αυτο απο την πρωτη ωρα ου το εμαθα και τους μιλαω κιολας!!!

εγω κοριτσια εχασα ενα κιλο, ειμουν 65 και χτες ειμουν 64

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδί μου δείγμα από άνθρωπο, κοντεύω να ψωνίζω στα παιδικά, πάντα έτσι ήμουν, έχω καλό μεταβολισμό, γυμναζόμουν πάντα, και στη δουλειά το πρωί τρέχω πάνω κάτω ακόμα και τώρα και ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο δουλεύω αλλά τρέχω σε υπηρεσίες, ειδικά δικαστήριο συνέχεια. Στο φαγητό για να καταλάβεις τρώμε την ίδια ποσότητα με τον άντρα μου και αυτός ο έρμος ότι τρώει του μένει, κοινός πέρνει εύκολα κιλά.

Όσο για την δυσκοιλιότητα προτείνω, ακτινίδια, με βοήθησαν πάρα πολύ, τρώω ένα κάθε απόγευμα και την άλλη μέρα είμαι μια χαρά.

Μπραβο!!!Εισαι απο τους τυχερους ανθρωπους!!!!

Τρωω 2 ακτινιδια καθε μερα επι 3 μηνες τωρα κ γενικα κανω πολυ καλη διατροφη, αλλα το εντερο μου εχει παθει τεμπελιαση!!Ειχα να φανταστεις απο πριν μεγαλο προβλημα κ τωρα εφτασε στο αποκορυφωμα!!!Δεν πειραζει θα βρεθει καποια λυση κ γιαυτο!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

και εγω το κανω αυτο απο την πρωτη ωρα ου το εμαθα και τους μιλαω κιολας!!!

εγω κοριτσια εχασα ενα κιλο, ειμουν 65 και χτες ειμουν 64

Και εγω, τους μιλαω...:tongue:

Χαζομαμαδες θα γινουμε!!!!Αλλα μ'αρεσει!!!:P:p:p

Φαντασου πως θα κανουμε οταν θα κλωτσανε κιολας!!!!:P

Καλα πας κ εσυ!!!Τελικα μονο εγω θα παρω κιλα απ'το καφε μας!!!Μαλλον επειδη δεν εχω πολλες αναγουλες κ εμετους κ το τρωω ολο το φαγακι μου!!!Απλα θα προσεξω να παρω τα φυσιολοφικα κιλα, ο γιατρος μου ειπε πως θα ητανε καλο να παρω 10-12 κιλα!!!Λεω να τον ακουσω!!!χαχαχα!!!:P

yVNPp3.png

Την Τεταρτη που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω αν μ'αφηνει να κανω γιογκα!!!Λεω να ξεκινησω!!!Βρηκα 2 ειδικα γυμναστηρια στη Λαρισα που κανουν γιογκα για εγκυες!!!Θα ειναι τελειο νομιζω, μακαρι να μ'αφησει!!!!

yVNPp3.png

Ευα μην ξεχνας οτι εχω δυο και αν πανε ολα καλα θα παρω περισσοτερα απο ολες, εγω και η Μαριλου!!!

μακαρι να σε αφησει να κανεις, εχεις ξανακανει ποτε?

ειχα ακουσει καποια στιγμη πως αν δεν εχεις ξανακανει δεν αφηνουν στην εγκυμοσυνη..

Διαφημίσεις

Ευα μην ξεχνας οτι εχω δυο και αν πανε ολα καλα θα παρω περισσοτερα απο ολες, εγω και η Μαριλου!!!

μακαρι να σε αφησει να κανεις, εχεις ξανακανει ποτε?

ειχα ακουσει καποια στιγμη πως αν δεν εχεις ξανακανει δεν αφηνουν στην εγκυμοσυνη..

Γενικα εχω πολυ καλη σχεση με την γυμναστικη!!!Εκανα στιβο πολλα χρονια κ πριν μεινω εγκυος πηγαιναμε με τον αντρα μου 4-5 φορες την εβδομαδα για τρεξιμο κ ασκησουλες για κανενα 2ωρο, επισης τα τελευται 4 χρονια κανω χορο salsa!!Αλλα κ γιογκα εχω κανει στο παρελθον, αλλα αυτην ειναι με ειδικες ασκησουλες που κανουν καλο κ στο μωρακι κ στη μαμα κ βοηθανε κ για τον τοκετο κ για τον ελεγχο της αναπνοης!!!!Για το 1ο τριμηνο οταν τον ρωτησα για τον χορο περισσοτερο αλλα κ γενικα για γυμναστικη μου ειπε πως μ'αφηνει μονο να περπαταω κ αυτο με μετρο, να δουμε τι θα μου πει τωρα!!!:rolleyes:

yVNPp3.png

Γενικα εχω πολυ καλη σχεση με την γυμναστικη!!!Εκανα στιβο πολλα χρονια κ πριν μεινω εγκυος πηγαιναμε με τον αντρα μου 4-5 φορες την εβδομαδα για τρεξιμο κ ασκησουλες για κανενα 2ωρο, επισης τα τελευται 4 χρονια κανω χορο salsa!!Αλλα κ γιογκα εχω κανει στο παρελθον, αλλα αυτην ειναι με ειδικες ασκησουλες που κανουν καλο κ στο μωρακι κ στη μαμα κ βοηθανε κ για τον τοκετο κ για τον ελεγχο της αναπνοης!!!!Για το 1ο τριμηνο οταν τον ρωτησα για τον χορο περισσοτερο αλλα κ γενικα για γυμναστικη μου ειπε πως μ'αφηνει μονο να περπαταω κ αυτο με μετρο, να δουμε τι θα μου πει τωρα!!!:rolleyes:

ε!!! εσυ κοριτσακι μου εισαι ετοιμη για γιογκα λοιπον!!!

με τοση αθληση στην ζωη σου, μια χαρα θα τα πας με την γυμναστικουλα, δεν πιστευω να μην σε αφησει!!

ειχα την κουμπαρα μου εδω γι'αυτο δεν σας μιλουσα...

ειδες συναισθημα τα διδυμακια??

ποτε εχεις παλι ραντεβου??εμεις πρωτη του μηνος...

απλα ευα μου νομιζω πως η γυμναστικη επιτρεπεται λιγο αργοτερα χωρις ομως αυτο που σου λεω να ειναι σιγουρο...

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι καταπληκτικη αισθηση ειναι το χτυπημα του παιδιου σου στην κοιλιτσα...ανυπομονωωωω κ γωωωω...

μαρακι ελπιζω να μην γινουμε γουρουνιτσες...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ε

ειδες συναισθημα τα διδυμακια??

ποτε εχεις παλι ραντεβου??εμεις πρωτη του μηνος...

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι καταπληκτικη αισθηση ειναι το χτυπημα του παιδιου σου στην κοιλιτσα...ανυπομονωωωω κ γωωωω...

μαρακι ελπιζω να μην γινουμε γουρουνιτσες...

καλα ακομα εχω τον υπερηχο και τον κοιταω ....

φοβερο συναισθημα, εχεις δικιο που να αρχισουν να κουνιουνται κιολας!!!

μωρε λες να γινουμε γουρουνιτσες?

κοιτα εγω αν συνεχισω ετσι με τις αναγουλες δεν το βλεπω να παχαινω..

αλλα και να παρουμε τα κοιλακια μας, θα τα χασουμε μετα,

νομιζεις με δυο θα προλαβαινεις να τρως???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιτα οι αναγουλες τοπ να κρατησουν μεχρι το τελος του 3ου μηνα...

μετα ειναι εξαιρεσεις που συνεχισουν...

ναι ναι δικιο εχεις...μετα θα τα χασουμε...δεν θα προλαβαινουμε..

εγω να πανε ολα καλα καισαρικη θα κανω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

καλα και ο δικος μου ο γιατρος δεν νομιζω να το ρισκαρει..

βεβαια ειναι απο τους γιατρος που εδω στην καλαματα δεν κανει πολλες καισαρικες αλλα δεν νομιζω στην δικια μου περιπτωση να μην κανει καισαρικη.

και να σου πω και κατι, μακαρι να πανε ολα καλα και η καισαρικη ειναι παιχνιδακι, δεν την φοβαμαι..

Καλημέρα!!!!Βροχερή μέρα σήμερα εδώ και κοιμήθηκα λίγο παραπάνω!!!Αρχίζω να αισθάνομαι ασχημα....εχω τα περισσοτερα κιλά από όλες σας!!!!!Ξεκίνησα 73!!! Η εμφάνιση του προβλήματος του θυρεοειδη και η προηγούμενη ατυχης κύηση με φόρτωσαν με 7 κιλάκια που δεν έχασα...τελοσπάντων, θα τα χάσουμε μετά! Σήμερα είμαι 74. Οσον αφορά την δυσκοιλιοτητα, εγώ απο πριν είχα πρόβλημα και τώρα χειροτέρεψε. Αυτό που κάνω είναι αν δω ότι ζωρήζουν τα πράγματα παίρνω μια κουταλιά του γλυκού ενα φυτικό υπατικό της LANES με ενα ποτηρι ζεστό νερό και την άλλη μέρα ξυπνάει το έντερο. Στην κουμπάρα μου(εχουμε τον ίδιο γυναικολόγο) της είπε ότι αν περάσουν 3 μέρες και δεν πάει τουαλέτα μπορεί να βάζει ένα υπόθετο γλυκερίνης. Γιατί, δεν πήγαινε και εβγαλε 4 αιμοροΐδες που αιμοραγούσαν και ψόφησε στον πονο και είναι και στον ογδοο! Γι'αυτό θέλει προσοχη. Τέλος και ο 2ος μήνας!!!! Πάντως και εγώ αν πεινάσω και δε φάω κάτι, είμαι να πέσω κάτω μετά και έχω και αναγούλες... γιαυτό πολλά και μικρά γεύματα! Δε μπορώ να πω ότι πεινάω περισσότερο απο πριν, αλλα ένα θέμα με τις σοκολάτες το έχω. Τις αποφεύγω συνειδητά. Εχτες εφαγα μία όμως... Τέλος, και εμένα η κοιλίτσα μου είναι σαν πρησμένη, οπως όταν περίμενα περίοδο. Αλλα ουτε τραβήγματα έχω ούτε πόνους. Φυσιολογικό? Η' θα έπρεπε να έχω???? Μόνο πριν λίγες μέρες είχα κατι πονάκια ελαφριά κεντροδεξια χαμηλά. Και έχω και άλλο ενα θέμα... εχω γεμίσει σπυράκια στο πρόσωπο. Κάθε μέρα έχω και νέα αποκτήματα, χώρια την ξηροδερμία! Αυτά τα νέα μου.... Σας κουρασα, ε? ξυπνησα ορεξάτη!!!! Φιλάκια:lol::lol::lol:!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Ax γυμναστική είναι το μόνο που θα μου λείψει στην εγκυμοσύνη, δυστυχώς εδώ στο νησί γιόγκα για εγκύους δεν έχουμε. Αλλά ευτυχώς λόγο δουλειάς θα περπατάω και βεβαίως έχω και το μικρό να τρέχουμε γύρω γύρω το τραπέζι του σαλονιού, και θέλει και χορό το μωρό μου, φοβερός νέος.

Πιστεύω ότι με βοήθησε πολύ το περπάτημα με την γέννα, 5 το απόγευμα μου σπάσανε τα νερά, 11.30 με πιάσανε οι σοβαροί πόνοι, γιατί μέχρι τότε, χασκογελάμε στο διάδρομο και κάναμε βόλτες, 1.30 είχα γεννήσει. Και αν δεν ήταν και δεμένος με τον λόρο δύο φορές θα είχε βγει πιο γρήγορα. Τι σας λέω από το τώρα. Πάντως μη φοβάστε τίποτα είναι φοβερή εμπειρία.

Έχετε facebook, να μαζευτούμε και εκεί. Όποια θέλει να στείλω π.μ. το όνομα μου να με κάνει φίλη.

dYU4p3.png

Αγγελικουλα καλημερα!!

μια χαρα σε βλεπω, ορεξατη ορεξατη!!!

μην ανυσηχεις για τα πονακια και εγω εχω μεγαλωνει η μητρα...

τωρα για τα σπυρακια δεν ξερω..

καλα για τα κιλα μην ανυσυχεις θα φυγουν μετα!!!

μπλουμλπου εγω δεν εχω fb.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...