Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Eύα μου καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια, είμαι καλά τώρα σταμάτησε το ροζ, και χθες σταμάτησα και τα utrogestan, ΄τα έβαζα κολπικά για να μη με πειράζουν.

Από ανακατωσούρες πάω πολύ καλύτερα, κάμία σχέση με την αρχή, τώρα θα με πιάσουν αραίά και που. Περιμένω με μεγάλη αγωνία της 29 του μήνα για την αυχενική.

Η κοιλίτσα πλέον είναι εμφανής, καλά είμαι και δείγμα από άνθρωπο οπότε κάνει μπαμ. Δεν μπορώ να το κρύψω πλέον, αλλά που λέει και η μαμά μου ''κλεφτό το έχεις;''

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!

αχ βρε μαρακι μου τι υπεροχα νεαααααα!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

χαρηκα τοοοοσοοοοοοοο πολυυυυυυυυ!!!!!

ετσι ο θεουλης μας στελνει το μωρακι που μας πηρε....

τι καλαααααα.....θα ειμαστε μαζιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

κ μεις ακουσαμε 2 καρδουλες..μεγαλωνουν κ τα 2 το ιδιο...το ενα ειναι ελαφρως μικροτερο αλλα οπως ειναι συνηθως τα διδυμακια...

καπου 8-10 δεκεμβριου μπαινω για αυχενικη κ εφοσον βγει καλη στα καπακια για περιδεση....

οι υπολοιπες ειστε καλα????

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κ μεις ακουσαμε 2 καρδουλες..μεγαλωνουν κ τα 2 το ιδιο...το ενα ειναι ελαφρως μικροτερο αλλα οπως ειναι συνηθως τα διδυμακια...

καπου 8-10 δεκεμβριου μπαινω για αυχενικη κ εφοσον βγει καλη στα καπακια για περιδεση....

Μπραβο Μαριλου μου!!!!!!!Μπραβο κ στα μικρουλια σου που μεγαλωνουνε!!!!Με το καλο η αυχενικη κ στη συνεχεια η περιδεση!!!Θα πανε ολα τελεια!!!!Αγωνια μεχρι την αυχενικη.....να ησηυχασουμε λιγο!!!!

Eύα μου καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια, είμαι καλά τώρα σταμάτησε το ροζ, και χθες σταμάτησα και τα utrogestan, ΄τα έβαζα κολπικά για να μη με πειράζουν.

Από ανακατωσούρες πάω πολύ καλύτερα, κάμία σχέση με την αρχή, τώρα θα με πιάσουν αραίά και που. Περιμένω με μεγάλη αγωνία της 29 του μήνα για την αυχενική.

Η κοιλίτσα πλέον είναι εμφανής, καλά είμαι και δείγμα από άνθρωπο οπότε κάνει μπαμ. Δεν μπορώ να το κρύψω πλέον, αλλά που λέει και η μαμά μου ''κλεφτό το έχεις;''

Πολυ ωραια τα νεα σου Μπλουμπλου μου!!!!!!Τελεια!!!!Αντε δεν εμεινε πολυ ακομα μεχρι την αυχενικη...

Κ εμενα η κοιλια, ιδιως προς το βραδυ που πρηζετε, ειναι τουμπανο!!!Κ εγω πριν δεν ειχα καθολου, οποτε τωρα βγαζει ματι!!!Θα κανουμε μαλλον μεγαλες κοιλιτσες!:tongue:

Εχω βαλει 1μιση κιλο....:rolleyes:

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

μπραβο βρε μπλουμπλου για τα ωραια νεα..εγω ακομα απο 3 ουτρο μειωσα σε 2 συν την κολπικη κρεμα...με το καλο η αυχενικη...

αχ ευακι μου για μενα το αγχος δεν τελειωνει στην αυχενικη....

φοβαμαι πολυ την 24η εβδομαδα οπου ειχε γινει το σκηνικο...

μακαρι να μεινουν αρκετα μεσα μου τα μωρακια κ να μην γεννηθουν προωρα...

κ μενα μια κοιλιτσα πεταχτηκε μαλλον λογο των διδυμων

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μπραβο βρε μπλουμπλου για τα ωραια νεα..εγω ακομα απο 3 ουτρο μειωσα σε 2 συν την κολπικη κρεμα...με το καλο η αυχενικη...

αχ ευακι μου για μενα το αγχος δεν τελειωνει στην αυχενικη....

φοβαμαι πολυ την 24η εβδομαδα οπου ειχε γινει το σκηνικο...

μακαρι να μεινουν αρκετα μεσα μου τα μωρακια κ να μην γεννηθουν προωρα...

κ μενα μια κοιλιτσα πεταχτηκε μαλλον λογο των διδυμων

Αχ Μαριλου μου, καταλαβαινω την αγωνια σου, αλλα τωρα ολα θα πανε καλα!!!!χθες που μηλουσα με μια ξαδερφη μου, μου θυμησε πως ειχε κ αυτη το ιδιο προβλημε με σενα, ειχε χασει δυο παιδακια κ μετα της κανανε περιδεση...και γεννησε το πρωτο της κ μετα απο λιγα χρονια κ το δευτερο της!!!Εχει 2 κοριτσακια τωρα το ενα 9 χρονων κ το αλλο 3!!!Με την περιδεση ολα πηγανε μια χαρα, ετσι θα πανε κ σε σενα ας ειναι κ δυο....

Το αξιζεις Μαριλου μου κ εσυ κ ολα τα κοριτσια!!!Μη μου αγχωνεσαι κ ανησυχεις κ τα μικρουλια σου!!Ολα θα πανε μια χαρα!:P:p:p

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

αχ δροσια ηρεμιας κ ελπιδας μου δινεις ....σ'ευχαριστω πολυυυυ....

κ γω καταβαθος πιστευω πως ολα θα πανε καλα αλλα οσο να ναι οταν εχεις καει απο τον χυλο φυσας κ το γιαουρτι...

πως πανε τα τραβηγματακια σου??

ο γιατρος μου απαντησε γι'αυτα να μην ανησυχω στην τελικη εγκυος ειμαι θα προτιμουσα να μην αισθανομουν τπτ...δηλωνουν παρων..χιχιχι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

αχ δροσια ηρεμιας κ ελπιδας μου δινεις ....σ'ευχαριστω πολυυυυ....

κ γω καταβαθος πιστευω πως ολα θα πανε καλα αλλα οσο να ναι οταν εχεις καει απο τον χυλο φυσας κ το γιαουρτι...

πως πανε τα τραβηγματακια σου??

ο γιατρος μου απαντησε γι'αυτα να μην ανησυχω στην τελικη εγκυος ειμαι θα προτιμουσα να μην αισθανομουν τπτ...δηλωνουν παρων..χιχιχι

Ναι μωρε δεν ειναι τπτ αυτα τα τρβηγματακια...

αντε ντε πως θα δηλωνουν παρων τα μωρακια μας???Καπως πρεπει να καταλαβαινουμε κ εμεις πως ειμαστε εγκυος!!!χαχαχα:P:p:p

yVNPp3.png

Ναι μωρε δεν ειναι τπτ αυτα τα τρβηγματακια...

αντε ντε πως θα δηλωνουν παρων τα μωρακια μας???Καπως πρεπει να καταλαβαινουμε κ εμεις πως ειμαστε εγκυος!!!χαχαχα:P:p:p

Καλημέρα μανούλες! εχω και εγω απο χτες περισσοτερα πονακια, τωρα αισθανομαι ολη τη κοιλιτσα να ποναει λιγο...τα ροζ σταθερά, εναλλασονται με καφε...βαρεθηκα πια!! ειναι 3 βδομαδες αυτη η κατασταση... ποτε θα σταματήσουν???? προχτες ειδαμε και το μωρακι, ειχε μεγαλωσει και η καρδια του χτυπαγε δυνατα και γρηγορα, δεν μου ειπε παλμους ο γιατρος αλλά γενικά δεν λεει και πολλα, περιμενει κι αυτος να δει τι θα γινει...σε 10 μερες παλι ραντεβου

Καλημέρα μανούλες! εχω και εγω απο χτες περισσοτερα πονακια, τωρα αισθανομαι ολη τη κοιλιτσα να ποναει λιγο...τα ροζ σταθερά, εναλλασονται με καφε...βαρεθηκα πια!! ειναι 3 βδομαδες αυτη η κατασταση... ποτε θα σταματήσουν???? προχτες ειδαμε και το μωρακι, ειχε μεγαλωσει και η καρδια του χτυπαγε δυνατα και γρηγορα, δεν μου ειπε παλμους ο γιατρος αλλά γενικά δεν λεει και πολλα, περιμενει κι αυτος να δει τι θα γινει...σε 10 μερες παλι ραντεβου

Θα φυγουνε μωρε κ αυτα τα ροζ, υπομονη Λιαννα μου! Την επομενη φορα ζητα του να σου πει κ ρωτα τον αν κανει καρδιογραφημα στο εμβρυο!!!!

Σε εμας καθε φορα του κανει καρδιογραφημα που φαινετε μαζι με τον ηπερηχο που μας δινει στο τελος κ εκει γραφει κ τους παλμους!Μετραει παλμους κ αν εχει σταθερο χτυπο!!Να απαιτησεις να σου πει!Σε 10 μερουλες μπορει να στα πει κ απο μονος του!!!!!

yVNPp3.png

marilou όλα θα πάνε μια χαρά, μην αγχώνεσαι ,να έχεις υπομονή και να είσαι πάνω από όλα ήρεμη. Σε λίγο καιρό οι κοιλίτσες θα αρχίσουν να στρογγυλεύουν και να τα νιώθουμε να κλωτσάνε και να κουνιούνται, να σας πω ότι είναι φοβερό το συναίσθημα, όλη μέρα χάιδευα την κοιλιά μου.

Πολυ ωραια τα νεα σου Μπλουμπλου μου!!!!!!Τελεια!!!!Αντε δεν εμεινε πολυ ακομα μεχρι την αυχενικη...

Κ εμενα η κοιλια, ιδιως προς το βραδυ που πρηζετε, ειναι τουμπανο!!!Κ εγω πριν δεν ειχα καθολου, οποτε τωρα βγαζει ματι!!!Θα κανουμε μαλλον μεγαλες κοιλιτσες!:tongue:

Εχω βαλει 1μιση κιλο....:rolleyes:

Ευά μου από κιλά τίποτα ακόμα είμαι στα 48,5 τόσα είχα ξεκινήσει και με το μικρό και έφτασα τα 61. Όρεξη έχω, δεν μπορώ να πω, αλλά όταν ανακατεύομαι δεν θέλω τίποτα, και το κορυφαίο ένώ τρελαίνομαι για γλυκά τώρα δεν τα αποζητάω, προτειμώ τα φρούτα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

μπραβο λιαννα μας...ολα καλα θα πανε μωρε...

ποσο εισαι δλδ??

ετσι ετσι ευακι δηλωνουν παρων...

αχ βρε κοριτσια ξερετε τι καταλαβα??

με πιανουν αναγουλες οταν εχω ωρες να φαω κ πειναω...απιστευτο??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

marilou όλα θα πάνε μια χαρά, μην αγχώνεσαι ,να έχεις υπομονή και να είσαι πάνω από όλα ήρεμη. Σε λίγο καιρό οι κοιλίτσες θα αρχίσουν να στρογγυλεύουν και να τα νιώθουμε να κλωτσάνε και να κουνιούνται, να σας πω ότι είναι φοβερό το συναίσθημα, όλη μέρα χάιδευα την κοιλιά μου.

Ευά μου από κιλά τίποτα ακόμα είμαι στα 48,5 τόσα είχα ξεκινήσει και με το μικρό και έφτασα τα 61. Όρεξη έχω, δεν μπορώ να πω, αλλά όταν ανακατεύομαι δεν θέλω τίποτα, και το κορυφαίο ένώ τρελαίνομαι για γλυκά τώρα δεν τα αποζητάω, προτειμώ τα φρούτα.

Ανυπομονω να το νιωσω να κουνιεται μεσα μου!!!Το πιστευω πως θα ειναι μοναδικο συναισθημα!!!!Φαντασου πως εγω χαιδευω απο τωρα ολη την ωρα την κοιλια μου!!!

48,5???Τοσο ειμουνα στο Λυκειο, χαχαχα!!!!Πολυ αδυνατουλα εισαι μπλουμπλου μου, εχεις κ ενα παιδακι, μπραβο σου, βασικα μαλλον ειχες χασει κιλα στην 1η σου εγκυμοσυνη!!! Εγω ξεκινησα με 56κιλα κ τωρα ειμαι 57.3, το φυσιολογικο ειναι στο 1ο τριμηνο 2κιλα!!!Εγω τρωω το ιδιο οπως κ πριν, απλα τωρα προφανως βαραινει την κατασταση περισσοτερο κ η δυσκοιλιοτητα!

Τελειο που δεν θελεις γλυκα, εμενα με κολαζουν οι σοκολατιτσες...:tongue:

yVNPp3.png

μπραβο λιαννα μας...ολα καλα θα πανε μωρε...

ποσο εισαι δλδ??

ετσι ετσι ευακι δηλωνουν παρων...

Γιαυτο λενε πολυ συχνα κ μικρα γευματα, κ το αδειο στομαχι μαλλον φερνει αναγουλες.....

Να τρως συχνα απο λιγο....

Εμενα με πιανουν αναγουλες το απογευμα...κ εγω αναποδη ειμαι...:tongue:

yVNPp3.png

καλημερα κοπελουδες!!! πως ειστε σημερα?

εγω κοιμηθηκα λιγο παραπανω και ξυπνησα σχετικα καλα, με ανακατωσουρα και ναυτια και εμετο αλλαααα δεν παραπονιεμαι!!!

Ευακι καλα κοιμηθηκα με ενα χαμογελο νααααα!!!!

μακαρι να πανε ολα καλα παναγιτσα μου...

μπραβο Μαριλου μου για τα ωραια νεα σου!!!!

καλα σε σκεφτομαι παρα πολυ απο χτες, τρελλο συναισθημα να βλεπεις δυο πραγματακια να κουνιουνται!!!

Μαριλου πιστεψε το οτι ολα θα πανε καλα και θα πανε!!!!

να τρως μικρα γευματα και συχνα, εμενα αυτο μου εχει πει ο γιατρος, δεν το κανω παντα αλλα πιανει αν το κανεις, και νερακι λιγο λιγο..

Ανυπομονω να το νιωσω να κουνιεται μεσα μου!!!Το πιστευω πως θα ειναι μοναδικο συναισθημα!!!!Φαντασου πως εγω χαιδευω απο τωρα ολη την ωρα την κοιλια μου!!!

48,5???Τοσο ειμουνα στο Λυκειο, χαχαχα!!!!Πολυ αδυνατουλα εισαι μπλουμπλου μου, εχεις κ ενα παιδακι, μπραβο σου, βασικα μαλλον ειχες χασει κιλα στην 1η σου εγκυμοσυνη!!! Εγω ξεκινησα με 56κιλα κ τωρα ειμαι 57.3, το φυσιολογικο ειναι στο 1ο τριμηνο 2κιλα!!!Εγω τρωω το ιδιο οπως κ πριν, απλα τωρα προφανως βαραινει την κατασταση περισσοτερο κ η δυσκοιλιοτητα!

Τελειο που δεν θελεις γλυκα, εμενα με κολαζουν οι σοκολατιτσες...:tongue:

Παιδί μου δείγμα από άνθρωπο, κοντεύω να ψωνίζω στα παιδικά, πάντα έτσι ήμουν, έχω καλό μεταβολισμό, γυμναζόμουν πάντα, και στη δουλειά το πρωί τρέχω πάνω κάτω ακόμα και τώρα και ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο δουλεύω αλλά τρέχω σε υπηρεσίες, ειδικά δικαστήριο συνέχεια. Στο φαγητό για να καταλάβεις τρώμε την ίδια ποσότητα με τον άντρα μου και αυτός ο έρμος ότι τρώει του μένει, κοινός πέρνει εύκολα κιλά.

Όσο για την δυσκοιλιότητα προτείνω, ακτινίδια, με βοήθησαν πάρα πολύ, τρώω ένα κάθε απόγευμα και την άλλη μέρα είμαι μια χαρά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...