Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

αχ, ναι Βιργινακι μου, ειναι πολυ ωραια..

εμενα τωρα που μεγαλωσε και η κοιλια μου λιιιιγο περισσοτερο μου φαινεται απιστευτο οτι εκει μεσα υπαρχει ενα ανθρωπακι.......

δεν ειμαι φανατστικα που ειμαστε εγκυουλες;;;;

και μενα μου φαινεται ακομα απιστευτο .... αυτο ολο που νιωθουμε μεσα μας.... οι κλωτσιες τα χτυπηματα κ ολα αυτα οτι ειναι το δικο μας θαυμα !

Ανυπομονω να την κρατησω στην αγκαλια μου γιατι μονο τοτε θα πιστεψω οτι ειναι δικο μου........

Αλλα κ η κοιλιτσα.... εγω παλι εχω ξεχασει πως ημουν πριν...νομιζω οτι ειναι τοσο φυσιολογικο το σωμα μου..σα να ημουν ετσι παντα....... κοιταζω φωτογραφιες κ λεω ημουν εγω ποτε ετσι ??

Αστα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετο !

βγηκαν οι πρωτες ραγαδες στην κοιλια ! Δυστυχως ! Αυτο με εχει παρει λιγο απο κατω...αλλα τι να κανουμε...μεσα στο προγραμμα ειναι !!!

Τωρα βγηκαν αυτες τι ςμερες !!!

ναι μωρε αλλα μου φαινεται πως απο το βιβλιο θα τα μαθω καλυτερα!!!!

κουφο ε;

οχι καθολου ! Αν ετσι νιωθεις πιο ασφαλης να το κανεις, απλα στο λεω για να μη δωσεις 30 η 50 ευρω για αυτο το θεμα !

Εγω πχ σκεφτομαι να παρω βιβλιο για τα πρωτα χρονια του μωρου τι να περιμενεις κ πως να αντιμετοπισεις καταστασεις !

Αν κ αυτα υπαρχουν στο ιντερνετ νιωθω πιο ασφαλης να εχω τετοιες πληροφοριες συγκεντρωμενες σε ενα βιβλιο !

βαζε βαζελινη φουλ..

αφου σπιτι εισαι εισαι ολη την μερα,

εγω βαζω και φοραω μια μεγαλυτερη φανελα του αντρουλη και δεν λερωνομαι.

εμενα δεν εχει ακομα ραγαδες η κοιλια μου αλλα γιατι να εχει κιολας;;

μηπως εχει μεγαλωσει;;

Διαφημίσεις

Αν κ αυτα υπαρχουν στο ιντερνετ νιωθω πιο ασφαλης να εχω τετοιες πληροφοριες συγκεντρωμενες σε ενα βιβλιο !

με καλυψες με την τοποθετηση σου....

(τι λεξιλογιο πρωι-πρωι....χαχαχα!!)

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια!! Τι κανετε; Εγω τα ιδια, προσπαθω να ειμαι καλα για τον μπεμπη και τα καταφερνω νομιζω!!

Σημερα εχουμε γιατρο και ανυπομονω, να δω και τι θα μου πει για το καφε.

Βιργινακι, δεν πειραζει για τις ραγαδες, αλλα παστωσου οσο μπορεις με κρεμες για να αποφυγεις να κανεις κι αλλες.

Τζινα, πολυ ωραια η κοιλιτσα σου, μικρουλα ειναι κι εσενα!!

Μαρακι μου, τι κανεις; Τι κανει η νυφη μου η ομορφη;:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Βαζω βαζελινη κοριτσια αλλα ισως επρεπε ν ατη βαλω απο νωριτερα κ γι αυτο την πατησα ! αρκεστηκα στις φυτικες τρομαρα μου !

τωρα βαζω εννοειται εδω κ καμια 20 μερες !

Ειδωμεν !

Κατερινακι μου ολ ακαλα θα ειναι με το νινι περιμενουμε νεακια ομως απο το γιατρο !!!

Καλημερα Μαριλου μου !

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια μου τι μου κάνετε.

Από τα γρήγορα που διάβασα, εύχομαι περαστικά στον μπαμπά της Κατερινούλας, και να ξεκουραστείς κοριτσάκι μου, Βιργινία μου θα μπω φέισ να δω δωμάτιο, Τζίνα μια χαρά είναι η κοιλίτσα σου, εμένα είναι τεράστια να πώ, όπως λέει και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ,

Κορίτσια για το θηλασμό δεν έκανε κάτι στις θηλές, όσο για σουπίτσες δεν έτρωγα ιδιαίτερα, απλά θα προσέχετε όχι πολλά καρυκεύματα στην αρχή, για να αποφύγετε κολυκούς, γαλατάκι στην θηλή μετά το θηλασμό βοηθάει πολύ, η medela kai h lasinoh είναι πολύ καλές κρεμούλες, σε περίπτωση ερεθισμού, δεν χρειάζονται ξέπλυμα, βασικό είναι η σωστή στάση του μωρού στο στήθος και όσο για βιβλία προτείνω αυτό, είναι της Πατσούρου, παδιάτρος και σύμβουλος θηλασμού στην Θεσσαλονίκη http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134604&page=-1 και ο δεύτερος τόμος είνια αυτό http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134603&page=-1, είναι πολύ ωραίο και καλογραμένο, διαβάζετε πολύ ευχάριστα, έχει και σιντί για τις σωστές στάσεις.

dYU4p3.png

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια!! Τι κανετε; Εγω τα ιδια, προσπαθω να ειμαι καλα για τον μπεμπη και τα καταφερνω νομιζω!!

Σημερα εχουμε γιατρο και ανυπομονω, να δω και τι θα μου πει για το καφε.

Βιργινακι, δεν πειραζει για τις ραγαδες, αλλα παστωσου οσο μπορεις με κρεμες για να αποφυγεις να κανεις κι αλλες.

Τζινα, πολυ ωραια η κοιλιτσα σου, μικρουλα ειναι κι εσενα!!

Μαρακι μου, τι κανεις; Τι κανει η νυφη μου η ομορφη;:D

γλυκο μου Κατερινακι, καλημερα!!!

χαιρομαι που σε βλεπω καλυτερα...

η νυφη σου ειναι μια χαρα, χορτασε βολτες το σκ και τωρα χαλαρωνει..

τι ωρα θα πας γιατρο;

δεν φανταζομαι να εισαι δουλεια;

αντε μια χαρουλα θα εισαι και εσυ και ο μπεμπιτος μας!!!!

καλημερα γκαστρουλινια μου!!!!

ειχα γεματο σαβ/κο απο επισκεψεις εννοω ετσι κ δεν σας εγραψα..

για να διαβασω λιγο να παρω μια ιδεα μην ειμαι κ ασχετη...

που εισαι εσυ βρε κοπελιτσα;;

αντε ελα να μας πεις κανα νεο..

Κορίτσια για το θηλασμό δεν έκανε κάτι στις θηλές, όσο για σουπίτσες δεν έτρωγα ιδιαίτερα, απλά θα προσέχετε όχι πολλά καρυκεύματα στην αρχή, για να αποφύγετε κολυκούς, γαλατάκι στην θηλή μετά το θηλασμό βοηθάει πολύ, η medela kai h lasinoh είναι πολύ καλές κρεμούλες, σε περίπτωση ερεθισμού, δεν χρειάζονται ξέπλυμα, βασικό είναι η σωστή στάση του μωρού στο στήθος και όσο για βιβλία προτείνω αυτό, είναι της Πατσούρου, παδιάτρος και σύμβουλος θηλασμού στην Θεσσαλονίκη http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134604&page=-1 και ο δεύτερος τόμος είνια αυτό http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134603&page=-1, είναι πολύ ωραίο και καλογραμένο, διαβάζετε πολύ ευχάριστα, έχει και σιντί για τις σωστές στάσεις.

καλημερα μπλουμπλου μου!!!!

ευχαριστουμε για τις συμβουλες..

Αυτο το βιβλιο λεω να παρω, ειναι καλο ε;

Και η μαγιά μπύρας βοηθάει πολύ, υπάρχουν σε ταμπλέτες στα φαρμακεία.

Βολτάραμε και εμείς χθες και ξεκουράστηκα να πω την αλήθεια, το Σάββατο ανεβάσαμε και την κούνια, άρχισε σιγά σιγά να ετοιμάζεται και το δωμάτιο.

Κατερινάκι μου για το καφέ δεν νομίζω να είναι τίποτα, θα σε δει ο γιατρός και θα μας πεις τα νέα σου.

dYU4p3.png

κατερινακι μου ευχομαι ολα να ειναι καλα σημερα που θα πατε στον γιατρο...το πιστευω δλδ...εχουν σταματησει τα καφε??

βιργινακι μου απλα θεικο το δωματιο...πολυ τυχερη η πριγκιπισσα σας...αντε με το καλο να ερθει στον κοσμο!!!

για τις ρωγες που λετε απο το τωρα να το κανουμε το αλατονερο??κ πως θα τρωμε σουπες μες στο καλοκαιρο??ππφφφ...

σημερα ειδα το καλυτεροτετο ονειρο!!!!!

ειδα οτι γεννησα τα μικρα κ μαλιστα δεν πονεσε καθολου η καισαρικη κ μετα εκανα βολτες στο νοσοκομειο ...τα πηρα στο σπιτι λεει γυμνα κ κοιμοντουσαν συνεχεια κ ελεγα στον αντρα μου μα δεν πρεπει να τα ξυπνησω να φανε να δουμε εαν

μπορω να τα θηλασω....κ τα σκεπασα με μια μαξιλαροθηκη κ τα 2 μαζι γιατι δεν ειχα παρει κουβερτουλες...πολυυυ αγχος μου βγαζει το ονειρο...παντως ηταν 2 κουκλια μελαχρινα...κ με ξυπνησε ο αντρας μου κ μου χαλασε το ονειρο επειδη με φιλησε γιατι θα εφευγε για δουλεια....γγγκκκρρρ

μαρακι τι κανεις??ανυπομονω αυριο να δω τη μελιτζανα σου...χιχιχι

κατι αλλο να σας ρωτησω...μαια θα παρετε???εγω ειμαι προς το ναι αν μπορει να ερθει 2-3 φορες σπιτι μου να μου δειξει γιατι να παω δεν...εξαρταται κ ποσα θα ζητησει ετσι??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...