Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εισαι κ αυστηρη ρε γμτ ! απαπαπαπαπ!!! τσ τσ τσ !

εχεις φεισμπουκ? εκει τι ςπερασα κανονικα !

δεν εχω fb, δεν συμφωνω με το φατσοβιβλιο..

Αυστηρη δεν ειμαι....:(:(

ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ ενα ποτηρακι ριχνουμε καθημερινα νερο κ αλατι ανακατευουμε κ με ενα βαμβακι το περναμε στις ρωγες... για να σκληρυνουν κ να μπορουν να πιασουν τα μωρακια !!!!

Επισης μολις γεννησουμε καλο θα ηταν για τουλαχιστον 30 40 μερουλες να τρωμε καθημερινα σουπιτσες εστω κ αν υπαρχει κ αλλο φαγητο ας εχουμε ενα μπολ οποιασδηποτε σουπιτσας ακομα, !

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να κατεβαινει πολυ περισσοτερο γαλα !!!!!!

για τις σουπιτσες το ηξερα,

για το αλατονερο, να το κανουμε απο τωρα;;

χαχαχαχα!Εγω το εκανα αυτο??κ αναρωτιωμουνα...ε ξανθια ειμαι :tongue:

να και φωτο απο την κοιλιτσα μου:

τζινακι, τι ωραια η κοιλιτσα σου.. μεγαλη διαφορα ανα εβδομαδα!

και εμενα μεγαλωσε λιγακι ακομα, θα σας βαλω, δεν εχω την μηχανη τωρα..

καλημέρα!

Βρε τζίνα που ειναι η κοιλιά σου;;; Καλέ εγώ έχω τη διπλάσια. Αχ τι θα κάνωω;;;; Πρέπει να σας βάλω φωτο να δείτε!

Βιρνινία μου έτσι ειναι. Στην αρχή να τρώτε σουπίτσες και υγρά. Καθολου πικάντικα, κρμμυδια κλπ. Α! Και μια μπυρα χωρις αλκοόλ θα δειτε τι καλα που ειναι!

Όσο για τις ρώγες, αναλογα το στήθος. Εγώ δεν έκανα τίποτα και δεν ερεθίστηκαν. Μια αλλη καλη συμβουλή ειναι μόλις τελειώνει το μικρό σας, να βάζετε λίγο γαλατα΄κι στις θηλές!

Επίσης, εαν ερεθιστουν μια κρεμα medela, ειναι καταπληκτικη. Και δεν χρειάζεται να πληθεις πριν ξαναθηλάσεις!

Σας φιλώ όλες γλυκα. Πάω fb να δω το δωμάτιο της virgi!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα!

Βρε τζίνα που ειναι η κοιλιά σου;;; Καλέ εγώ έχω τη διπλάσια. Αχ τι θα κάνωω;;;; Πρέπει να σας βάλω φωτο να δείτε!

Βιρνινία μου έτσι ειναι. Στην αρχή να τρώτε σουπίτσες και υγρά. Καθολου πικάντικα, κρμμυδια κλπ. Α! Και μια μπυρα χωρις αλκοόλ θα δειτε τι καλα που ειναι!

Όσο για τις ρώγες, αναλογα το στήθος. Εγώ δεν έκανα τίποτα και δεν ερεθίστηκαν. Μια αλλη καλη συμβουλή ειναι μόλις τελειώνει το μικρό σας, να βάζετε λίγο γαλατα΄κι στις θηλές!

Επίσης, εαν ερεθιστουν μια κρεμα medela, ειναι καταπληκτικη. Και δεν χρειάζεται να πληθεις πριν ξαναθηλάσεις!

Σας φιλώ όλες γλυκα. Πάω fb να δω το δωμάτιο της virgi!

Καλημερα Κατερινακι!!!

Μα δεν την βλεπεις την κοιλια μου ποσο μεγαλη ειναι??...εγω την βλεπω τεραστια για 7ο μηνα, βασικα φουσκωσε απο αρκετα νωρις νομιζω, δλδ 13-14η εβδομαδα φαινομουνα κανονικα εγκυος...:rolleyes:

Να μας βαλεις φωτο να δουμε κ τη δικη σου την κοιλιτσα ε??!!

Βρε κοριτσια..ωραια, αυτο με τις σουπες το χω ακουσει κι εγω αλλα πως θα την παλεψουμε μες στο κατακαλοκαιρο να τρωμε σουπες???:confused:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου !!!!

Τζινακι μου ναι οντως εχει διαφορα ε και ειναι λογικο πια !

Μαρακι μου παω πασο για το φεις, θα προσπαθησω τωρα σε λιγο μηπως ανεβασω φωτο εδω... οσο για το αλατονερο ναι απο τωρα κ μεχρι τελους αυτο εχει ως αποτελεσμα να σκηρυνουν οι ρωγες ετσι ωστε να μπορει να τις πιανει το μωρο κ να μην τις πληγιαζει !

Κατερινακι μου... μπυρα ε ? εχει σχεση με το θηλασμο αυτο ?

Αυτο που λες εγω το ξερω, οταν βγει το πρωτογαλα να ''αλειψουμε'' γυρω γυρω τις ρωγες με αυτο μαλλον για να μην πληγιασουν μετα ! προτεινεις να κανουμε σε καθε ταισμα δλδ ???

Καλημερα Κατερινακι!!!

Μα δεν την βλεπεις την κοιλια μου ποσο μεγαλη ειναι??...εγω την βλεπω τεραστια για 7ο μηνα, βασικα φουσκωσε απο αρκετα νωρις νομιζω, δλδ 13-14η εβδομαδα φαινομουνα κανονικα εγκυος...:rolleyes:

Να μας βαλεις φωτο να δουμε κ τη δικη σου την κοιλιτσα ε??!!

Βρε κοριτσια..ωραια, αυτο με τις σουπες το χω ακουσει κι εγω αλλα πως θα την παλεψουμε μες στο κατακαλοκαιρο να τρωμε σουπες???:confused:

Κουκλιτσα μου θα σκεφτεσαι οτι αυτο ειναι καλο για το μωρακι σου μιας κ θα σου δωσει παραπανω γαλα κ ευκολα !

Δεν χρειαζεται να τρως σουπα μονο ! Ας ειναι οποιοδηποτε φαγητο απλα ενα μπολακι παντα κ καθημερινα διπλα στο φαγητο σου με σουπα οτιδηποτε ! Πιστεψε με θα κανει πολυ πολυ καλο σε σενα κ το μωρακι σου !!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου !!!!

Τζινακι μου ναι οντως εχει διαφορα ε και ειναι λογικο πια !

Μαρακι μου παω πασο για το φεις, θα προσπαθησω τωρα σε λιγο μηπως ανεβασω φωτο εδω... οσο για το αλατονερο ναι απο τωρα κ μεχρι τελους αυτο εχει ως αποτελεσμα να σκηρυνουν οι ρωγες ετσι ωστε να μπορει να τις πιανει το μωρο κ να μην τις πληγιαζει !

Αυτο που λες εγω το ξερω, οταν βγει το πρωτογαλα να ''αλειψουμε'' γυρω γυρω τις ρωγες με αυτο μαλλον για να μην πληγιασουν μετα ! προτεινεις να κανουμε σε καθε ταισμα δλδ ???

Ναι η μπύρα με τη μαγια που περιέχει βοηθάει απίστευτα!!!!!!!!!!!! trust me!! Νομιζω στα φαρμακεια υπάρχει και σε χάπι η μαγια(νομίζω)

Όσο για το κάθε τάισμα, θα το δεις μόνη σου στον οργανισμο σου. Εγώ δεν ειχα ανάγκη κάθε φορά. Οι πρώτες μέρες ειναι λιγάκι δυσκολές. Μετά όλα ευκολα είναι!!!!

Τζινα θα κάνουμε υπομονη και θα τις τρώμα. Και στο καπάκι, μια δροσε΄ρη μούρα ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κουκλες!!!!!

τι μου κανετε; εγω ειμαι μια χαρουλα, ξυπνησανμε με την κορη μου και καθησαμε να δουμε να νεα σας..

Κικακι, τι κανεις;; ολα καλα;;

δεν το ειχα σκεφτει αυτο.. θα τρωμε εστω και χλιαρες...

προκειμενου να θηλασουμε τα παιδακια μας...:rolleyes::rolleyes:

οσο για το αλατονερο ναι απο τωρα κ μεχρι τελους αυτο εχει ως αποτελεσμα να σκηρυνουν οι ρωγες ετσι ωστε να μπορει να τις πιανει το μωρο κ να μην τις πληγιαζει !

θα το κανω αυτο με το αλατονερο, ευχαριστουμε κουκλα..

για το γαλα στις θηλες το διαβασα και διπλα οτι δεν κανει να της πλενουμε μετα απο τον θηλασμο αλλα μονο να βαζουμε γαλατακι..

καθε φορα μετα το θηλασμο.

Διαφημίσεις

Ναι η μπύρα με τη μαγια που περιέχει βοηθάει απίστευτα!!!!!!!!!!!! trust me!! Νομιζω στα φαρμακεια υπάρχει και σε χάπι η μαγια(νομίζω)

Όσο για το κάθε τάισμα, θα το δεις μόνη σου στον οργανισμο σου. Εγώ δεν ειχα ανάγκη κάθε φορά. Οι πρώτες μέρες ειναι λιγάκι δυσκολές. Μετά όλα ευκολα είναι!!!!

Τζινα θα κάνουμε υπομονη και θα τις τρώμα. Και στο καπάκι, μια δροσε΄ρη μούρα ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ!!!

ι trust you !;););)

Καλως το Μαρακι !

Ναι κ γω θα ξεκινησω απο σημερα κιολας !

και αυτο με το γαλατακι μετα θα το θυμαμαι να το κανω παντα !

Αχ....κοιτα που εχουμε φτασει ρε κοριτσια....... θυμαστε στις αρχες ??? η αγωνια μας για τις αυχενικες, το ποτε θα νιωσουμε τα μωρακια μας.... κ χιλια δυο κ τωρα...κοντεουμε........ τι ομορφα που ειναι .,.................

http://www.mothereducation.gr/html/lacta/mathe.htm

http://www.thilasmos.gr/index.htm

http://www.perithilasmou.gr/home.html

http://www.pfizernutrition.gr/tabid/200/Default.aspx

εχω βρει αυτα και διαβαζω τις τελευταιες μερες και επισης διαβαζω και διπλα στπ παρεντς.

ειναι πολυ ενδιαφεροντα αν και σκεφτομαι να ψαξω και για κανα βιβλιο θηλασμου.

αχ, ναι Βιργινακι μου, ειναι πολυ ωραια..

εμενα τωρα που μεγαλωσε και η κοιλια μου λιιιιγο περισσοτερο μου φαινεται απιστευτο οτι εκει μεσα υπαρχει ενα ανθρωπακι.......

δεν ειμαι φανατστικα που ειμαστε εγκυουλες;;;;

Μαρακι μου ωραιες οι σελιδες ! Τις αποθηκευσα για να τις διαβασω το μεσημερακι !

κ διαβαζω κ στο παρεντς, κ καπου εχει κ βιντεο που θηλαζουν τα μωρακια κ ειναι ονειρεμενη εικονα !!!!!!!

Τι να το κανεις το βιβλιο, αφου εδω εχει τοσες κ τοσες σελιδες να διαβασεις με το θεμα αυτο !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...