Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζινακι μου σ ευχαριστω πολυ !! Οντως ειναι εκπληκτικα τα χρωματα κ απο κοντα ακομα πιο ομορφα !!!

Αχ με το καλο κ για σενα κουκλιτσα μου !!! Κ ολα τα μπεμπακια του καφε μας !

Τζινακι μου σ ευχαριστω πολυ !! Οντως ειναι εκπληκτικα τα χρωματα κ απο κοντα ακομα πιο ομορφα !!!

Αχ με το καλο κ για σενα κουκλιτσα μου !!! Κ ολα τα μπεμπακια του καφε μας !

εμεις το επομενο σ/κ θα το βαψουμε κ μετα λεω να κανουμε την παρακατω ζωγραφια στον τοιχο...πιστευω οτι θα βγει ωραιο...

τα επιπλακια μας τους ειπαμε να τα φερουν 5 Μαιου, εσεις ποτε θα τα βαλετε στο δωματιο??

post-27951-14825440729273_thumb.jpg

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες!!

Κατερινακι μου, πως εισαι; ευχομαι και ελπιζω καλυτερα..

Τζινακι πολυ ωραια η ζωγραφια!!

virgi που χαθηκες βρε εσυ, αντε ασε τα δυσκολα και βαλε φωτο!!!

οσο για το δυσαρεστο που λες, ευχομαι να ειναι κατι περαστικο και να μην επηρρεασει εσενα και το μωρακι μας...

Εγω μια χαρα ειμαι, ειμουν σε μια φιλη μου ολο το μεσημερι μιας και οι αντρες μας εβλεπαν στο δικο μου το σπιτι αγωνες στην nova.

Γεια σου Μαρακι ! Η σελιδα εγινε μεγαλη απο το τικερακι της τζινας μας !!! χιχιχιχι!!! Οσο γι ατο προβλημα...ε επηρεαζει την ψυχολογια κατα πολυ ομως, αλλα το παλευω κ λεω στον εαυτο μου οτι προτεραιοτητα εχει το παιδι μου !! Εχω κ τον αντρα μου που μου κανει τον ψυχολογο οποτε κατι γινεται !

Πως μικραινω τη φωτο ρε φιλεναδα για να τις ανεβασω κ δω?

Τζινακι μου.... ειναι εκπληκτικη η ζωγραφια ! ποπο τα αρκουδακια της αγαπης ! Τι μου θυμισες τωρα !!! Αψογη επιλογη !!!! Μπραβο !!!!!

Τα επιπλακια τα ζητησα τελη Απριλη !!!!!!!!!!

μαλλον απο τον συνδετηρακι εδω δεν μπορεις να το κανεις?

μηπως εχεις αυτο το προγραμμα; http://imageshack.us/content.php?page=uploader

εγω με αυτο βαζω φωτο αλλα πρεπει να το εγκαταστησεις και μετα να περασεις τις φωτο..

Δεν ξερω φυσικα αν με καταλαβαινεις... (κατι μου θυμιζει αυτη η κουβεντα και θα γεμισουμε καμια σελιδα ολοκληρη...χαχαχαχα!!!!)

οσο για το θεματακι... καλο κουραγιο σου ευχομαι και κοιτα να μην σε ριχνει..

χαχαχαχαχαχχα! με κανεις κ γελαω !!!!!

οχι δεν το εχω αυτο το προγραμμα κ καλυτερα να μην μπλεχτω ! Θα βγαλω αλλες αυριο με το φως της ημερας παλι κ θα τι ςτακτοποιησω απο το κινητο !!! Κ ισως ετσι καταφερω να τις βαλω !

Διαφημίσεις

a koritsia ενα μυστικο που μου ειπε τηλεφωνικα μια φιλη μου ! το μυστικο βεβαια ειναι απο το γιατρο της σαν συμβουλη για το θηλασμο !

Σ ενα ποτηρακι ριχνουμε καθημερινα νερο κ αλατι ανακατευουμε κ με ενα βαμβακι το περναμε στις ρωγες... για να σκληρυνουν κ να μπορουν να πιασουν τα μωρακια !!!!

Επισης μολις γεννησουμε καλο θα ηταν για τουλαχιστον 30 40 μερουλες να τρωμε καθημερινα σουπιτσες εστω κ αν υπαρχει κ αλλο φαγητο ας εχουμε ενα μπολ οποιασδηποτε σουπιτσας ακομα, !

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να κατεβαινει πολυ περισσοτερο γαλα !!!!!!

Γεια σου Μαρακι ! Η σελιδα εγινε μεγαλη απο το τικερακι της τζινας μας !!! χιχιχιχι!!! Οσο γι ατο προβλημα...ε επηρεαζει την ψυχολογια κατα πολυ ομως, αλλα το παλευω κ λεω στον εαυτο μου οτι προτεραιοτητα εχει το παιδι μου !! Εχω κ τον αντρα μου που μου κανει τον ψυχολογο οποτε κατι γινεται !

Πως μικραινω τη φωτο ρε φιλεναδα για να τις ανεβασω κ δω?

Τζινακι μου.... ειναι εκπληκτικη η ζωγραφια ! ποπο τα αρκουδακια της αγαπης ! Τι μου θυμισες τωρα !!! Αψογη επιλογη !!!! Μπραβο !!!!!

Τα επιπλακια τα ζητησα τελη Απριλη !!!!!!!!!!

χαχαχαχα!Εγω το εκανα αυτο??κ αναρωτιωμουνα...ε ξανθια ειμαι :tongue:

να και φωτο απο την κοιλιτσα μου:

post-27951-1482544072991_thumb.jpg

post-27951-14825440730218_thumb.jpg

post-27951-1482544073076_thumb.jpg

post-27951-14825440731164_thumb.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...