Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα, κοριτσακια, τι κανετε; Χαθηκα λιγο, αλλα σας διαβασα και χαιρομαι πολυ που ειστε ολες καλα. Με γεια τα πραγματα και τα δωματια, με το καλο να τα χαρουν τα μπεμπακια!!!!!!

Εγω χτες πηγα στο νοσοκομειο να δω τον μπαμπα μου, αλλα οταν γυρισα ειχα καφε στο εσωρουχο, οποτε ο γιατρος μου ειπε ξαπλα. Γενικα εχω κουραστει πολυ αυτες τις μερες.. Τωρα δεν ξερω πως θα τα καταφερει ο αντρας μου ολα μονος του.. Σημερα δεν εχω καφε και ο μπεμπης ειναι μια χαρα οποτε θελω να πιστευω οτι τη γλιτωσαμε. Δευτερα εχω γιατρο.

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κ απο μενα κοριτσακια μου.Κατερινακι μου μεινε ξαπλα οσο σου πει ο γιατρος σου,κ ολα θα ειναι μια χαρα.Να προσεχεις.Αχ τι ωραια που ειναι η κηπουρικη,κ εγω τετοια εποχη φυτευα λουλουδια κ τωρα παρατηρω μονο τις τουλιπες κ τις φρεζες που μεγαλωνουν σιγα σιγα.Ευτηχως δν τα χαλασε το χιονι.Σας αφηνω να κανω μερικες δουλιτσες κ θα τα πουμε αργοτερα.Α για την φωτο ακομα δν εχω καταφερει τιποτα αλλα θα το ξαναπροσπαθησω το απογευμα φιλακια:D

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κατερινακι, να προσεχεις πολυ πολυ. Ξαπλα κ μονο ξαπλα! Εμεις σε λιγο κλεινουμε και παμε σπιτι να φαμε γιγαντες. Το απογευμα θα παμε για καφε και βαφλες!!!! Γιαμ,γιαμ!!!! Αυριο, το πρωι εχουμε κατι δουλιτσες να τακτοποιησουμε και μετα σπιτι...μαλλον! Αυριο, εχω και επετειο σχεσης...8 χρονια!!!! Φιλακια και καλο μεσημερι!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

τι μου κανετε;;

Χρονια πολλα αν εχετε κανεναν Θοδωρη ή καμια Θεοδωρα..

σημερα ειχα παει εκκλησια, σας σκεφτηκα ολες και τα μπεμπακια μας!!!

Κατερινακι μου, προσεχε μου τον γαμπρο...

ozalina μου, ζηλευω την κηπουρικη σου!!

αντυ1998, θελουμε φωτο, φωτο, φωτο!!!!!!!!

σημερα κοριτσια το κλεισαμε το καφε!!

αντε και αυριο ρεπο και απο Δευτερα τα κεφαλια μεσα και εδω ολες!!

Βιργινια, τους ελιωσες τους μαστορους σου;;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, τι κανεις καλη μου;;

τα λεμε αυριο!

φιλια

Καλημέρα κορίτσια :)

Τι μου κάνετε? Έχει υπέροχη μέρα έξω!!! Περιμένω να ξυπνήσει το αντράκι μου να πάρουμε τη μουλάρα μας και να πάμε βόλτα στο ΣΕΦ. Να τρέξει αυτή λίγο, να παίξει και να πιούμε κι εμείς το καφεδάκι μας μετά ;)

Εχθές αλωνίζαμε όλη μέρα στας παραλίας :D Άλλη υπέροχη μέρα!

Πήγαμε για καφέ με τους κουμπάρους μας στον Άλιμο (ήδη έβγαλαν τραπεζάκια πάνω στην άμμο!!!) και μετά για φαγητό σε ψαροταβέρνα. Μαζέψαμε ήλιο, ξεκουραστήκαμε, γελάσαμε, χορτάσαμε και γεμίσαμε μπαταρίες.

Ειναι βολικο;;;;

aobatsan πως σε βόλεψε η αυτή η ζώνη? εμένα δεν μου κόντυναν όλες οι μπλούζες μου και τα πουκάμισα δεν μου κουμπώνουν αφου το στηθος μου απο 75cπου φορούσα(και άδειο) έχω ήδη φτάσει στο 85c.

Τη ζώνη αυτή τη βολεύτηκα πάρα πολύ. Καλά, μη φανταστείτε ότι μου κόντυναν όλες οι μπλούζες, αλλά είναι βολικό να ξέρεις ότι θα τεντώσεις τα χέρια σου και δεν θα βγουν τα πλευρά σου έξω :P

Εκτός αυτού, ανέκαθεν είχα πρόβλημα με τη μέση μου και η ζώνη την υποστηρίζει αρκετά. Άσε που "μαζεύει" και την κοιλιά και νιώθω ένα είδους ασφάλειας ;)

Να και μια φώτο της κοιλίτσας μου στα "μικρά" της γιατί τώρα έχει γίνει σαν μπάλα του μπάσκετ :P

post-15756-14825440728847_thumb.jpg

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα φιλεναδιτσες!!

δεν εχετε ξυπνησει ακομα;;

aobatsan, πολυ ωραια η κοιλιτσα σου!! την φωτογραφιζεις καθε εβδομαδα;;

πρεπει να το κανω και εγω αυτο, μου αρεσει πολυ!! αλλα εμενα ηταν πολυ μικρη μεχρι τωρα...

καλη βολτα σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............29/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

2.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

13.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

14.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

15.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

16.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

17.αντυ1998............ΜΗΤΕΡΑ...............26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

18.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

19.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

20.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

21.verolina..............23/9/2010...........30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/03/11

22.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

23.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................14/03/11

24.Mammyblue..........1/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

25.Οzalina................ΠΠΓΝΙ...............8/7/11........ΜΠΕΜΠΑ.......1/03/11

kαλημερα γλυκουλες μου !!!!

Τι κανετε ???

Κατερινακι μου ξαπλα κ περαστικα σου !! Να ξεκουραζεσαι..κ οπως ειπαμε.... προτεραιοτητα εχουν τα μπεμπακια.... στο λεω γι ανα το ακουω κ γω μιας κ ενα πολυ δυσαρεστο οικογενειακο προβλημα ηρθε παλι στην επιφανεια... τεσπα ! Η αληθεια ειναι οτι κ γω χτες ημουνα πολυ χαλια ηταν δυσκολη μερα κ προσπαθησα να κρατηθω.... τα καταφερα αλλα για λιγο λυγισα...ξεσπασα....κ ηρεμησα !!!!!

Στο θεμα μας τωρα !

Το δωματιο πηγαινει απο το καλο στο καλυτερο.... τα χρωματα τελειωσαν... εμεινε μονο η ντουλαπα να βαφτει !

Μπηκε κουρτινοξυλο κ κουρτινες..... κ εχουν ακομα να μπουν φωτιστικο, σποτακια κ μια αλλαγη μπριζας που ειναι ακυρη στο δωματιο ! ΕΙναι ολες ασπρες κ υπαρχει κ μια χρυση ! Τεσπα ! Πρεπει να παω παλι πρακτικερ !

Σας βαζω φωτο να παρετε μια πρωτη γευση ... κ ποσα εχουν ακομα να γινουν !!!!

Βιργινακι μου, ευχομαι να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο.. Να προσεχεις!! Φιλια!!

δυστυχως ειναι...αλλα ειναι κ απο επιλογη οποτε............ .................... σηκωνω τα χερια ψηλα................. !!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ κοιταζω το παιδι μου κ τον αντρα μου !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...