Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια :) τι κάνετε?

Εγώ μπήκα πριν καμιά ώρα από το δουλειά και πλάκωσα τις δουλειές! Έβαλα γιουβετσάκι να γίνεται στο φούρνο, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, φαΐ του σκύλου, έριξα κι ένα σκούπισμα και τώρα περιμένω τον αγά μου :P να έρθει να απλώσει τα ρούχα :twisted: και να φάμε :)

Οζαλίνα, κι εμένα μ' αρέσει η κηπουρική! Έχω κι ένα τεράστιο μπαλκόνι που ενδείκνυται για τέτοιου είδους ασχολίες, αλλά δυστυχώς η σκυλίτσα μας δεν συμμερίζεται την άποψή μου :mad:

Έχει αδειάσει όλες τις γλάστρες που είχα και έχει μασήσει όλες τις ρίζες από τα φυτά :? οπότε και τα έχει καταστρέψει. Έτσι δεν έχω ξαναβάλει τίποτα, εκτός από 2 που φαίνεται πως έχουν κάνει ανακωχή με τη Λούνα και δεν τις πειράζει...άβυσσος η ψυχή του λυκόσκυλου!!!

Εγώ σήμερα παρέλαβα αυτό:

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30481

Πριν καιρό είχα πάρει την μαύρη με τα πατουσάκια και πολύ με βόλεψε ;)

και αυτό:

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30340

Δεν είναι υπέροχο???

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

aobatsan καλησπερα..

τι κανεις? καλε τι ομορφα πραγματακια ειναι αυτα;; μπραβο πολυ ωραια!

και εγω εχω μια πολυ μεγαλη βεραντα αλλα στα χερακια μου δεν ευδοκιμει κανενα λουλουδακι.

ευτυχως δεν μενω κεντρο και ετσι εχω πολυ πρασινο γυρω-γυρω...

μην κανεις πολλες δουλειες μαζεμενες και κουραζεσαι... σιγα σιγα να μην ταλαιπωρεις την μεση σου.

Αχ, είσαι πολύ τυχερή που έχεις πράσινο γύρω σου....εδώ εγώ το ψάχνω με το κυάλι... :(

Ε, δεν μπορώ να πω πως κουράστηκα με τις δουλειές...απλά έχω το κακό, ίσως, ελάττωμα να τις πλακώνω όλες μαζί ώστε να τελειώνω και να μπορώ κάτσω με την άνεσή μου μετά ;)

Πάω να σερβίρω να φάμε...έχω μια πείνα :D

Mopep2.png1LxNp2.png

aobatsan πολυ ομορφα ειναι !! Με γεια σου !!!!

Μαρακι που εισαι ???

Αχ κ γω εχω μεγαλη βεραντα αλλα δυστυχως ειναι ρετιρε κ με τους αερηδες τα πηρε κ τα σηκωσε ολα ! ΕΤσι ολα τωρα ειναι φαλακρα ! Εδω θα επιβιωσουν μονο το καλοκαιρι !! Το χειμωνα...πανε βολτα !!!!

Κοριτσια μολις ολοκληρωθηκαν οι λαχανι ριγες μου κ αυριο θα μπουν οι ροζ κ το δωματιο θα ολοκληρωθει στο βαψιμο επιτελους !!!

Μετα θα μπει κουρτυνοξυλο κουρτινες σποτακια κ ραφια !!! Τι καλα !!!!

Οταν τελειωσω θα σας βαλω φωτο εννοειται !!

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα παρέλαβα αυτό:

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30481

Πριν καιρό είχα πάρει την μαύρη με τα πατουσάκια και πολύ με βόλεψε ;)

και αυτό:

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30340

Δεν είναι υπέροχο???

Πολυ καλό μου φαίνεται. Ειναι βολικο;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

aobatsan πολυ ομορφα ειναι !! Με γεια σου !!!!

Μαρακι που εισαι ???

Αχ κ γω εχω μεγαλη βεραντα αλλα δυστυχως ειναι ρετιρε κ με τους αερηδες τα πηρε κ τα σηκωσε ολα ! ΕΤσι ολα τωρα ειναι φαλακρα ! Εδω θα επιβιωσουν μονο το καλοκαιρι !! Το χειμωνα...πανε βολτα !!!!

Κοριτσια μολις ολοκληρωθηκαν οι λαχανι ριγες μου κ αυριο θα μπουν οι ροζ κ το δωματιο θα ολοκληρωθει στο βαψιμο επιτελους !!!

Μετα θα μπει κουρτυνοξυλο κουρτινες σποτακια κ ραφια !!! Τι καλα !!!!

Οταν τελειωσω θα σας βαλω φωτο εννοειται !!

Αντε ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

αχ που ειστε ?

αυτη τη στιγμη η μπεμπουλα κανει κατι τρελλα !!!

κουνιεται τοσο πολυ που νομιζω θα βγει εκτος κοιλιας !!!!!!

Μολις σηκωσω μπλουζα για τραβηξω βιντεακι σταματαει κ μολις την κατεβαζω συνεχιζει !!!

Μα ειναι δυνατον να καταλαβαινει κατι ?? δυσκολευομαι να το κατανοησω !!!

αχ που ειστε ?

αυτη τη στιγμη η μπεμπουλα κανει κατι τρελλα !!!

κουνιεται τοσο πολυ που νομιζω θα βγει εκτος κοιλιας !!!!!!

Μολις σηκωσω μπλουζα για τραβηξω βιντεακι σταματαει κ μολις την κατεβαζω συνεχιζει !!!

Μα ειναι δυνατον να καταλαβαινει κατι ?? δυσκολευομαι να το κατανοησω !!!

Ναι τα σκατούλια! Μου το έκανε και εμενα και ο μικρος και η μικρη τώρα. Αστα, δεν θέλουν δημοσιότητα!!!!:P

Εγώ μπαινωβγαινω γιατι έχω και το ζουζουνάκι...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

μα τι εξυπνα που ειναι βρε κατερινακι μου ! καθε φορα μου το κανει αυτο με το κινητο κ δεν εχω τσακωσει ακομα τις κινησεις της ενω ειναι τοσο εντονες...... αλλα ακομα αδυνατω να πιστεψω τι γινεται !

καλησπερουδια!!!

έχω μανία με τα λουλούδια και τον κήπο.Και κάθε ανοιξη φυτεύω από την αρχή γιατι έχει τόση παγωνιά εδώ τον χειμώνα που δεν μένει τίποτα.

Ετσι σήμερα αγόρασα πανσέδες και νεραγκούλες και ζουμπούλια ,έβαλα στον κηπάκο και στο μπαλκόνι για να νομίζω όρι η άνοιξη δεν θα αργήσει πολυ ακόμα.

Το χώμα θα μου το φέρουν αύριο για να φυτεψω κρεμμυδάκια,μαιντανο και όλα τα μυρωδικά για την κουζίνα.

aobatsan πως σε βόλεψε η αυτή η ζώνη? εμένα δεν μου κόντυναν όλες οι μπλούζες μου και τα πουκάμισα δεν μου κουμπώνουν αφου το στηθος μου απο 75cπου φορούσα(και άδειο) έχω ήδη φτάσει στο 85c.

Βιργινία υπομονή με την μπέμπα...θα έρθει ο καιρός που θα μετρας μέχρι και δαχτυλάκια:tongue:

.

Καλημερα κοριτσακια μου !!!

Εμεις χτες βγηκαμε βολτιτσα τελικα κ τωρα ξυπνησα κ περιμενω σε λιγο να βαψουμε !

Οζαλινα μου ...πως κ πως το περιμενω αυτο ! Μου το εχει πει κ η μαμα μου !!! Για να δουμε !

Πολυ σε χαιρομαι με την κηπουρικη σου ! Μπραβο !!!

Εγω εχω γλαστρες στο μπαλκονι μου οι οποιες τωρα θελουν γεμισμα μιας κ οτι ειχαν μεσα καταστραφηκαν απο τους αερηδες !!!

Εχεις να μου προτεινεις κατι να βαλω που να γεμισει χρωματα το μπαλκονι μου ????

Καλημερα και απο μενα!!!! Τι ωραια που ειναι οταν εχει ηλιο!!!!Μυριζει καλοκαιρακι!!! Και εγω εχθες του αντρα μου, για τον κηπο του ελεγα!!!! Μενουμε στο ισογειο μιας μεζονετας και εχουμε ωραια βεραντα, που την γεμιζουμε λουλουδακια και ολα τα μυρωδικα...δυοσμο,μαιντανο, μεντα κ.α. και το υπολοιπο ειναι κηπος με γκαζον και πολλα δεντρα! Το σπιτι ειναι σε 4 στρεμματα. Σκετη εξοχη!!! Οτι πρεπει για ενα μωρο, αλλα δυστυχως παρολο που ειναι μεγαλο το σπιτι, εχει μονο 1 υπνοδωματιο κ θα αναγκαστουμε να το αφησουμε καποια στιγμη :-(. Βιργινια, καλη συνεχεια κ σημερα με το βαψιμο!

Aobatsan, μεγια τα πραγματακια κ καλοφορετα!!! Οζαλινα,καλη κηπουρικη!!!!! Φιλακιααααα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Ο ήλιος λάμπει και μόλις τελειώσουν τα παιδικά θα βάλω το αντηλιακό μου(αλλίως θα γεμίσω πανάδες) και θα πάμε στο πάρκο να παίξει ο μικρός και εγώ να γεμίσω τις μπαταρίες ενέργεια.......θα πάρω ένα καφεδάκι και ένα βιβλιο και χαλαρααααααααα.......

Βιργινία μπορείς να φυτέψεις πανσέδες,νεραγκούλες,γεράνια που κρατάνε και όλο το καλοκαίρι.....αν πας σε ένα ανθοκήπιο θα βρείς πάρα πολλά λουλούδια.θα ανέβει και η διάθεση σου.:tongue:καλό βάψιμο και μακάρι να σου βγούν οι ρίγες.......

aggeliki τέλειο μου φαίνεται το σπιτάκι σας αλλά με ένα δωμάτιο δύσκολο να μείνετε πολύ ακόμα.

να περάσετε πολύ όμορφα όλες σήμερα.:P

.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...