Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ok ζουζουνα, απλα ήθελα να ξέρω!:D

Να σου πώ εγώ τιμες

0' 72

60' 130

120' 89

180' 62

Καλές ε;;

:shock::shock::shock::shock::shock:

ζηλευω !!!!

τρως αφοβα οτι γουσταρεις εννοειται !!! αυτα ειναι με 100 γραμμαρια γλυκοζη υποθετω ε ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα!! απ ολα !

παγωτα, πατατακια με ξυδι προτιμω, σοκολατες..τις μεγαλες τις ιον με τα αμυγδαλα επεισης προτιμω !!! χαχααχαχχαχαχ! κ οτι αλλο θες να τρως κ να λες αυτο ειναι για τη βιργινια !!! αχαχαχααχ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα θα πω τέτοια ώρα.

Βιργινία μου περιμένουμε φώτο απο το δωμάτιο, όταν τελειώσετε με το καλό.

Λίζα και ΚΑΤΕΡΙΝΑ μια χαρά οι τιμές, τρώτε άφοβα.

Οζαλίνα, καλή κηπουρική, και εμένα έχουν φυτρώσει τα ζουμπουλάκια μου ροζ και κόκκινα στις γλάστρες και είναι τέλεια.

Θέλω να κάνω τόσες δουλειές σπίτι και δεν κάνω τίποτε τελικά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μπλουμπλου μου !!!!

Αχ ναι θα βαλω !!!

Για την ωρα τρωγομαι με τον πατερα μου ο οποιος θελει να κανει με εναν τελειως παραλογο τροπο τις ριγες κ να ταλαιπωρηθει διπλα ! Αλλα τι να κανω ! Δεν μπορω να του αλλαξω με τιποτα γνωμη ! Εκεινος βαφει ας το βγαλει οπως θελει ! Εγω παντως του ειπα φροντιε να βγει αυτο που θελω γιατι θα σε βαλω να το βαψεις ολο απο την αρχη παλι !! αχαχαχαχαχ!!!!

που ειστε κοριτσακια,

οι περισσοτερες δεν ειστε μεσα?

εγω γυρισα απο το καφεδακι, σχολασε και ηρθε και ο αντρουλης και τωρα φαγαμε και ολα καλα.

θα παρω και εγω τον γιατρο να μου πει τις τιμες το απογευμα, αν και μου ειπε πως αν δεν ειναι καλες θα με παρει ο ιδιος.

τσακισα ενα μπριαμ, φανταστικο!!!

ααχαχαχαχχα βρε Μαρακι μου ! τι νομιζεις οτι κανω καθε φορα που στρωνω τον απαυτο μου στο λαπτοπ??? ψαχνω τετοια ! Σε αυτο το σιτε εγινα μελος κιολας κ μου στελνουν στο μειλ μου καθε καινουρια προσφορα κ ετσι τα μπανισα αυτα !!!

Ναι ειναι εκπληκτικο κ αυτο απλα ειπα να μην ανεβασω πολυ το κασε κ να επιλεξω 2 μονο γιατι κραζει κ ο συζηξ !!! χαχααχχα! ολο εξοδα λεει εισαι !!! ας γελασω ! Εξοδα εγω?? τς τς τς κακιες !!!!

Ωραιο το μπριαμακι !!! Εγω εφαγα αρακουλακι κοκκινιστο σημερα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...