Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας κ παλι κοριτσακια μου.Τι μου κανετε;Θελετε φωτογραφια ε;Πως να σας την στειλω ομως.Καθοδηγειστε με σας παρακαλω.Δν εχω ιδεα πως θα το κανω.Θα τραβηξω μερικες με το κινητο θα τις περασει ο αντρας μου στο λαπτοπ κ μετα.........:?:Οζαλινα μου για τις καουρες ξερω οτι βοηθαει το σουσαμι.Φαε μια κουταλιτσα τη φορα κ θα εισαι καλυτερα.Ελπιζω να σε βοηθησει.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!! Σημερα, παλι καθομουν βασικα και μαγειρεψα φασολακια. Το απογευμα θα παω με τον αντρουλι μου στο μαγαζι, γιατι βαρεθηκα...

Καταρχην, Βιργινια μου και εμεις Σκοπελο μετα τις 15 Αυγουστου πηγαμε και ειλικρινα την λατρεψα!!!!! Γιαυτο γεμισαμε μπαταριες και εμεινα εγκυος μετα!!!!! Σιγουρα, καπου θα ειδωθηκαμε!!!!!

Aobatsan, ευχομαι οτι καλυτερο και ο Θεος να σου χαρισει ενα υγιεστατο μωρακι! Δε θελω να σκεφτομαι ποτε αρνητικα και πιστευω οτι εχουν περασει τα δυσκολα, αλλα απ'οτι διαβαζω το κακο μπορει να συμβει οποιαδηποτε στιγμη...φτου φτου μακρια απ'ολες μας.

Τζινακι, μεγια τα επιπλακια και το καροτσακι ειναι πολυ ομορφα!!!!

Λιζακι, καλα αποτελεσματα και εσυ Βιργινια μου μην ανησυχεις...!!!!!

Οζαλινα, τελος καλο-ολα καλα!!! Για τις καουρες μου ειχαν πει οτι βοηθαν τα μηλα.

Μαρακι, τι τυχερη που εισαι που ειδες την μπουμπου σου!!!!!!!

Αντυ μου, βαλε φωτο!!!!!!!

Μαριλου, γειααααα!!!!!!!!!!

Φιλακιαααα!!!!!!

εμεις ειχαμε ξαναπαει σκοπελο κ μας αρεσε κ γι αυτο επιλεξαμε να παμε δευτερη φορα ... ειχα αναγκη να περασω ομορφα κ ηταν το καταλληλο μερος !!!κ γνωριμο !

Αλλα δυστυχως δεν μας ηθελε!!! Ολα τα στραβα κ αναποδα μας ετυχαν κ μεχρι που επαθα κ θλαση στο χερι κ ετρεχα στα νοσοκομεια τους !! χαχαχαχαχ! οι τελειες διακοπες !!!!Ασε που αυτη τη φορα ηταν τιγκα στις σφιγκες κ μας τσιμπησαν κ τρεχαμε καθε λιγο στα φαρμακεια !!! Ασε σου λεω φρικη!!!! χαχαχαχαχ!!!

Αντυακι μου μετα θα ερθεις εδω, θα πας στην απαντηση κ θα πατησεις την εικονα με το συνδετηρα ! ΕΠιλεγεις προσθηκη κ μετα τις φωτο που θελεις κανεις ανεβασμα, κ ερχεσαι παλι εδω ξαναπατας συνδετηρα κ σου βγαζει κατευθειαν αυτα που θες να ανεβασεις !!

ΕΙναι πανευκολο !!!

Κ πολυ καλημερα σας !!!

Μια ηλιολουστη μερα δειχνει να ειναι σημερα εδω τουλαχιστον.... !! το σπιτι λαμπιριζει απο παντου !!!

Χτες βαψαμε επιτελους τον εναν τοιχο που εγινε μονοχρομος... αχ ειναι τοσο ομορφος πραγματικα !!!

Σημερα θα φτιαξουμε τις γραμμες...κ σιγα σιγα θα βγει κ αυτο το κομματι !!!! Σειρα μετα εχουν οι ντουλαπες !!! Ανυπομονω !!!!!!!!

Γιατι χαθηκατε παλι ολες χτες καλε ?

Τι θελετε να παρω απουσιολογιο κ να μετραω απουσιες-παρουσιες ????????

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες! Πολύ ωραία μέρα όντως. Άντε να αρχίσουμε τις βόλτες και τα ψώνια για τα μωράκια μας. Καλά η μαμά μου συγκινήθηκε που έχω κρεμάσει μια γαλάζια κορδέλα στο πόμολο της πόρτας του δωματίου του μπέμπη. Χαζογιαγιά!!

Πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης και ευτυχώς ήταν φυσιολογικά. Ευτυχώς γιατί με τραβάνε τα γλυκά τελευταία!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

http://www.melinamay.com/Alouette-Φορμάκι-Alouette-κόκκινο-κοντομάνικο-Juicy-με-σκούφο-στο-ίδιο-χρώμα_p-426047.aspx

http://www.melinamay.com/Alouette-Φορμάκι-Alouette-φούξια-με-τιράντες-Baby-Looney-Tunes_p-426064.aspx

τα χαλβαδιαζω !!! Η προσφορα ισχυει μεχρι την Δευτερα κ καθομαι σε αναμενα καρβουνα να την κανω την παραγγελια η οχι ! χαχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩΩΩΩΩ! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

Ολα καλα;;;;;;

την Κυριακή τι λέει;; θα βρεθούμε;; Sorry Που δεν μπαινω αλλα ουτε απο τη δουλεια μπορώ αλλα ουτε και απο το σπίτι!

Ευχομαι να ειστε ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρααααααααααααααα

πως είστε σήμερα?

απο διάθεση καλά,από καούρες καίγομαι:shock:

αλλα δεν θα με πάρει απο κάτω σήμερα.

Η μπέμπα μου είπε μια καλημέρα και κοιμηθηκε πάλι.

Μόλις τελειώσω με το μαγείρεμα θα βάλω τα αθλητικά μου και θα πάω μέχρι το ανθοκήπιο να παραγγείλω λίγο χώμα για τον κηπάκο μου και να αγοράσω και κανένα λουλουδάκι.:D

.

Καλημερα σας !!!! Παλι κατι εχει κ δεν μου ανοιγει το site ελεος !!

Λιζακι για πες τι τιμες ειχες ? ετσι να συγκρινω δλδ ! χαχαχαχα!!!

Μαρακι καλη βολτουλα κοριτσακι μου !!!!

Βιργινάκι δεν ξέρω τιμές, με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι ήταν φυσιολογικά, θα τα δω αναλυτικά την Τρίτη που θα πάω! Θα σου πω τότε!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

ενταξει Λιζακι μου !!! Κοιτα κ μενα στα φυσιολογικα ειναι τελικα απλα στα ανωτερα φυσιολογικα ! Βασικα θελει διατροφη απο δω κ περα ! Ουφ ! Δεν θελω λεμε !!!

Οζαλινα μου ωραια ασχολια ο κηπακος !! Μου αρεσει ! να βαλει λουλουδακια με χρωματα πολλα !!!

Κατερινακι μου... η αληθεια ειναι πως δεν ειχαμε συμμετοχες απ οσο θυμαμαι οποτε μηπως να το αναβαλουμε για αλλα φορα ? κ εκτος αυτου...ειναι το σαβ/κο που βαφουμε ! Οχι οτι εγω κανω κατι αλλα θελω να ελεγχω !! χαχαχαχ!!! κριμα ειναι να τους αφησω κ να φυγω !! Αν κ πολυ θα το ηθελαν να με διωξουν κ να γυρισω οταν τελειωσουν γιατι λενε ειμαι κακο αφεντικο !! χχαχαχαχα!!!

ενταξει Λιζακι μου !!! Κοιτα κ μενα στα φυσιολογικα ειναι τελικα απλα στα ανωτερα φυσιολογικα ! Βασικα θελει διατροφη απο δω κ περα ! Ουφ ! Δεν θελω λεμε !!!

Οζαλινα μου ωραια ασχολια ο κηπακος !! Μου αρεσει ! να βαλει λουλουδακια με χρωματα πολλα !!!

Κατερινακι μου... η αληθεια ειναι πως δεν ειχαμε συμμετοχες απ οσο θυμαμαι οποτε μηπως να το αναβαλουμε για αλλα φορα ? κ εκτος αυτου...ειναι το σαβ/κο που βαφουμε ! Οχι οτι εγω κανω κατι αλλα θελω να ελεγχω !! χαχαχαχ!!! κριμα ειναι να τους αφησω κ να φυγω !! Αν κ πολυ θα το ηθελαν να με διωξουν κ να γυρισω οταν τελειωσουν γιατι λενε ειμαι κακο αφεντικο !! χχαχαχαχα!!!

ok ζουζουνα, απλα ήθελα να ξέρω!:D

Να σου πώ εγώ τιμες

0' 72

60' 130

120' 89

180' 62

Καλές ε;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...