Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τζινα μεγια τα πραμγατακια σας...

παω να κοιταξω κ γω το site ayto..

υ.γ το παιδια μου απεκτησαν φρυδια σαν τον καραμανλη...παναγια μουουουου...χαχαχα

καλημερα μαριλου!!!

Αχ τα γλυκουλια....αμ εμας που μας ειπε οτι εχει μεγαλα αφτακια κ ψαχνομαστε διοτι κανενας μας δεν εχει μεγαλα αφτια :rolleyes:

Δεν εχει τιμες στο site αλλα αμα δεις κατι που σ'αρεσει πολυ κ τους παρεις τηλ σου λενε αμεσως τιμη.

καλημέρα κορίτσια.

πολύ στραβά ξεκίνησε η μέρα μου,ελπίζω να μην στραβώσει περισσοτερο αν και δεν το πιστεύω.Ολη νύχτα έβλεπα οτι έτρωγα γλυκά οπότε η πίκρα θα είναι αναποφευκτη.:-(

.

Καλημερα κ απο εμενα κοριτσια.Τι κανετε;Ginaki με το καλο τα επιπλακια σου να ομορφηνουν το σπιτι σου κ το μωρακι σου να τα γεμισει.Οι υπολοιπες ,πως πανε οι ετοιμασιες κοριτσια;Εγω την περισσοτερη ωρα την βγαζω στο μπεμποδωματιο.Οποιος ερθει σπιτι πρωτα θα παει εκει κ μετα στο σαλονι.Ο αντρουλης με κοροιδευει.Αυτες τις μερες με το χιονι το ευχαριστηθηκα,ηθελα να ειχα κ τον μπεμπη μου αγκαλιτσα να του το δειξω.Του χρονου ομως.Σας αφηνω να μπω για μπανακι,φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

καλημερα οζαλινα μου..λεω κ γω τι επαθε??μην ανυσηχεις για τα ονειρα...οσο ειμαστε εγκυουλες λογο του αγχους κ των ορμονων βλεπουμε εφιαλτες...

τζινα μου θα το κοιταξω τοτε κ αν ειναι τους παιρνω τηλ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα οζαλινα μου..λεω κ γω τι επαθε??μην ανυσηχεις για τα ονειρα...οσο ειμαστε εγκυουλες λογο του αγχους κ των ορμονων βλεπουμε εφιαλτες...

τζινα μου θα το κοιταξω τοτε κ αν ειναι τους παιρνω τηλ

αχχχχχχχχχχχχ να ηταν μονο έτσι.

πρωί πρωί με πήραν τηλ οτι ο γιατρός μου έχει κάνει λάθος στην αναρρωτική μου και χρειάζονται εισητηριο εξιτήριο νοσηλείας για να μπορέσω να την πάρω.Η αναρρωτικη τρέχει ήδη 8 μέρες και εγώ θα πρέπει να δικαιολογίσω τα αδικαιολόγητα για μην μου την κόψουν και γυρίσω στη δουλειά.Ασε που αν μου την κόψουν θα μου κόψουν και ένα δεκαπενθήμερο μισθού και δεν έιμαστε για τέτοια:-(

.

Διαφημίσεις

κοριτσακια, ειναι εδω η μανουλα και μου κανει δουλειες.

γυρισα απο τον γιατρο, εχει μεγαλωσει η μπεμπουλα, φαινοταν αλλα δεν μου την μετρησε, ειχε πολυ δουλεια.

μονο τον υπερηχο μου τυπωσε και μου εγραψε την γνωματευση γαι τον Ικα.

τον αλλον μηνα θα εχουμε νεοτερα.

Αντουλα, θελουμε φωτο του δωματιου!!!!!!

Οζαλινα, μακαρι να την καταφερεις την αδειουλα σου, κριμα να ταλαιπωρησε!!!

οσο για τις καουρες αστα να πανε και εγω εχω πολλες.

να τρως πολυ νωρις πριν πεσεις γαι υπνο και να τρως ελαφρια.

Μαριλου, τι επαθαν τα παιδια μας και εβγαλαν τετοια φρυδια;;;;;;;

αντε την αλλη εβδομαδα γινομαστε μελιτζανα!!!

ευτυχώς!!!!!!!! μου πέρασαν χαριστικά την άδεια.αλλά μου είπαν να μην επαναληφθεί,λες και φταίω εγώ........τεσπα...

πονάει το στομάχι μου απο την πίεση.

καλο μεσήμερι μαμάδες και μωράκια:P

.

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!! Σημερα, παλι καθομουν βασικα και μαγειρεψα φασολακια. Το απογευμα θα παω με τον αντρουλι μου στο μαγαζι, γιατι βαρεθηκα...

Καταρχην, Βιργινια μου και εμεις Σκοπελο μετα τις 15 Αυγουστου πηγαμε και ειλικρινα την λατρεψα!!!!! Γιαυτο γεμισαμε μπαταριες και εμεινα εγκυος μετα!!!!! Σιγουρα, καπου θα ειδωθηκαμε!!!!!

Aobatsan, ευχομαι οτι καλυτερο και ο Θεος να σου χαρισει ενα υγιεστατο μωρακι! Δε θελω να σκεφτομαι ποτε αρνητικα και πιστευω οτι εχουν περασει τα δυσκολα, αλλα απ'οτι διαβαζω το κακο μπορει να συμβει οποιαδηποτε στιγμη...φτου φτου μακρια απ'ολες μας.

Τζινακι, μεγια τα επιπλακια και το καροτσακι ειναι πολυ ομορφα!!!!

Λιζακι, καλα αποτελεσματα και εσυ Βιργινια μου μην ανησυχεις...!!!!!

Οζαλινα, τελος καλο-ολα καλα!!! Για τις καουρες μου ειχαν πει οτι βοηθαν τα μηλα.

Μαρακι, τι τυχερη που εισαι που ειδες την μπουμπου σου!!!!!!!

Αντυ μου, βαλε φωτο!!!!!!!

Μαριλου, γειααααα!!!!!!!!!!

Φιλακιαααα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...