Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ε, μα, δεν θα 'πρεπε να είναι στις υποχρεωτικές??? Το ίδιο λέω κι εγώ...

Από αντιπηκτικές άλλο τίποτα, με το κουτάλι τις τρώω :P...αλλά θα έκανα τα πάντα για αυτό το θαυματάκι που βρίσκεται μέσα μου!

Εσύ, μην αγχώνεσαι και να ακούς τον γιατρό σου :) Μόνο θετικές σκέψεις :D

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!

Ευχομαι κ ειμαι σιγουρη οτι θα σου πανε ολα τελεια κ σε λιγους μηνες θα συζηταμε ολες για τα μπεμπακια μας...αν προλαβαινουμε φυσικα :tongue:

Να σκεφτεσαι παντα θετικα...εγινε μια φορα δυστυχως..δε θα ξαναγινει ομως!!!Θα βλεπεις το μικρο σου θαυματακι κ δε θα το πιστευεις!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ'ευχαριστω πολυ Βιργινακι μου!!!Κι εσυ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μορφο μπεμπακι σου!!

Ξετρελαθηκα μολις τα ειδα...εψαχνα κατι που να μην εχει ζωγραφια αλλα κ να μην ειναι τελειως απλη γτ θα κανουμε κ ζωγραφια στον τοιχο οποτε μου επεσε κουτι η λευκη κουνια με τα swarovski :tongue:

Εγω αυτον τον μηνα πηρα 2,5κιλα!!Κ εχθες με ειχε πιασει τετοια λαιμαργια....θα σου πω τι εφαγα να γελασεις...το πρωι ενα τσαι, μετα 2 αχλαδια, μιση σοκολατα, 1 γιουρτι, λιγες πατατες φουρνου κ μετα παλι 2 αχλαδια...ε ειχε νυχτωσει κ ειπα να σταματησω πια!! :rolleyes:

Τζινακι, τιποτα δεν ειναι αυτα... σιγα τα αχλαδια δεν εχουν λιπαρα και θερμιδες!!!! μια χαρα ειναι αυτα που τρως!!

το καροτσι σου το ειχα δει και εγω, ποσο σας βγηκε? πολυ ωραιο και ωραιο χρωματακι!!!

καλα η κουνια απαιχτη!!!!

Σικ και ουδετερη!

κοριτσακι φευγω, παω στον γιατρο μου να μου βγαλει μια φωτο την μπεμπαρα μου γιατι την χρειαζονται στην επιτροπη του Ικα γαι την αδεια..

φιλια!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κ χορτασες με αυτα ????????

απαπαππααπ! καλε λιμοκτονησε το μπεμπε !!!!!

οσο για τ αεπιπλα επειδη τα εχω δει απο κοντα ξερω οτι ειναι εκπληκτικα !!! ΕΙναι σουπερ σου λεω !!!

Ηταν λιγο ακριβα κ γι αυτο δεν τα ειχα παρει !

ποσο σου πηγε για να θυμηθω κιολας ???

Να συμπληρωσω κ μια μπανανα τεραστιων διστασεων..χαχαχαχαχα!!αφου ο αντρας μου με κοροιδευε οταν τις ειδε :tongue:

Καλε εσκασα καθε λιγο κ λιγακι ετρωγα....

Τα επιπλακια ηταν λιγο τσιμπιμενα αλλα....

503 η κουνια + 120 το στρωμα + 503 η σιφινιερα βεβαια μας εκοψε τον φπα χωρις αποδειξη φυσικα κ μας βγηκαν μονο αυτα τα 2 γυρω στα 870 κ το καροτσι γυρω στα 500..μονο το λικνο πηρα πολυ φτηνα 75? + 34? το στρωματακι απο το πρατηριο στο περιστερι το motherbaby....γι'αυτο δεν ηθελα να δωσουμε πολλα γτ θα χρησιμοποιηθει λιγο ενω η κουνια γινεται κ κρεβατακι μετα. Παντως κι εμενα μου φανηκαν γερα επιπλα...ελπιζω να αξιζουν, εκει που πηγαμε κ απογοητευτηκα ηταν στον Γερακα κ απο θεμα εξυπηρετησης αλλα κ απο θεμα ποιοτητας...ειχε κ τα επιπλα αυτα που πηραμε κ τα ειχε 120? ακριβοτερα απο τον Κωνσταντινιση!!κι οταν τον ρωτησαμε αν κανει καποια εκπτωση μας ειπς με υφακι : "Εμεις εκπτωσεις δεν κανουμε!Εχουμε τισ καλυτερες τιμες ολο το χρονο!!":x

Τζινακι, τιποτα δεν ειναι αυτα... σιγα τα αχλαδια δεν εχουν λιπαρα και θερμιδες!!!! μια χαρα ειναι αυτα που τρως!!

το καροτσι σου το ειχα δει και εγω, ποσο σας βγηκε? πολυ ωραιο και ωραιο χρωματακι!!!

καλα η κουνια απαιχτη!!!!

Σικ και ουδετερη!

Καλημερα κοριτσακι μου!!!

Σ'ευχαριστω πολυυυ...ανυπομονω να μας τα φερουν...αν και τους ειπα το 1ο σ/κ του Μαιου να τα φερουν...αχ πως θα αντεξω μεχρι τοτε?????:-(

Αυτο που με τραβηξε περισσοτερο ειναι οτι ειναι εξολοκληρου ιταλικη η εταιρια cam κ ειναι απο τα ελαφρια καροτσια. Μας πηγε γυρω στα 500,ειναι μια μεση τιμη...αλλα γερα καροτσια.

μμμμμμμ καλα πες τους χαιρετισματα !!!

Τα πηρες σε αψογη τιμη εχω να σου πω κ τωρα θελω να κλαψω !!! χχαχαχαχ!!!

οταν ειχα ρωτησει εβγαιναν καπου 1200 αν δεν απατωμαι !!!!

μπραβο σας λοιπον για την επιλογη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ginaki που ειναι αυτός ο Κωνσταντινίδης;;;

HEEEELLLPPP

Λιζακι αυτη ειναι η σελιδα του http://konstadinidis.gr/

εχει καταστηματα στην Αμφιθεας (Νεα σμυρνη - π. φαληρο), Πειραια κ Περιστερι. Αξιζει να πας να δεις κ σου τα φερνουν οποτε τους πεις κ τα εγκαθιστουν χωρις επιβαρυνση.

καλημερα φιλεναδογκαστρουλινια μου..

περιττο να σας πω πως μου εχει σπασει τα νευρα τπ φορουμ..

τη μια δεν δεχοταν τον κωδικο κ την αλλη δεν με αφηνε να μπω..

γγγκκκκρρρρ...

εχω διαβασει λιγα πραγματακια...

εγω καλα ειμαι κ δοξα τον θεο φτασαμε την 24η εβδομμαδα κ δεν εχουμε παθει τπτ...

επομενως στοχος η 28η εβδομαδα...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...