Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα Βιργινακι!!Παρε κ τον γιατρο σου για τα αποτελεσματα της καμπυλης...πιστευω δεν ειναι τπτ...απλα ελλατωνουμε λιγο τα γλυκακια :tongue:

τωρα φαινονται οι εικονιτσες?? :confused:

αααααχχχχχχχχχχ.......... ευκολο το χεις ??????? προτιμω να κοψω το φαι !!! χαχαχαχχα!!!

Λοιπον ναι φαινονται και ειναι τεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!

τεεεεεεεεελεια ομως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοριζικα γλυκεια μου !!!!!!! με το καλο να γεμισον ολα απο το μπεμπε !!!!!

Κ το καροτσακι πολυ ωραιο !!!!! κ το χρωμα του επισης !!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε Βιργινία, ο θυμός είναι το λιγότερο...

Ο λόγος ήταν μια σχετικά σπάνια μορφή θρομβοφιλίας, την οποία κληρονόμησα και από τους 2 μου γονείς, που ούτε και γνώριζε κανείς πως είχαν εκείνοι ή εγώ!!! Το ανακαλύψαμε από εξετάσεις αφού γέννησα και δεν βρέθηκε τίποτε άλλο. Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι πως θα μπορούσε και η μητέρα μου να έχει ανάλογη εμπειρία, απλά δεν "έτυχε" σε καμία από τις 3 εγκυμοσύνες της!!! Τέσπα...τώρα προσπαθούμε πάλι για το καλύτερο και είμαστε πεπεισμένοι πως θα πάνε όοοοοολα καλά :D

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκι μου, και ανταποδίδω.

Ναι κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σιγουρα κανεις αντιπηκτικες οποτε δεν εχεις φοβο πια.......

Οσο για τη ρημαδα τη θρομβοφιλια.......... ηθελα πολυ να την κανω κ δεν με αφησε ο γιατρος....... τωρα απλα τρεμω........... μηπως εχω κ δεν το ξερω.............οταν το σκεφτομαι προσπαθω να διωχνω τετοιες σκεψεις απο το μυαλο μου.............. αλλα θα επρεπε αυτη η εξεταση να ειναι μεσα στον προγεννετικο ελεγχο κατα την δικη μου γνωμη ! Κοινως στις υποχρεωτικες εξετασεις......... τεσπα !!!!

Ας ειναι καλα ολα τα μωρακια του κοσμου στις κοιλιτσες κ να τα προστατευει ολα ο Θεουλης....................

Ναι κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σιγουρα κανεις αντιπηκτικες οποτε δεν εχεις φοβο πια.......

Οσο για τη ρημαδα τη θρομβοφιλια.......... ηθελα πολυ να την κανω κ δεν με αφησε ο γιατρος....... τωρα απλα τρεμω........... μηπως εχω κ δεν το ξερω.............οταν το σκεφτομαι προσπαθω να διωχνω τετοιες σκεψεις απο το μυαλο μου.............. αλλα θα επρεπε αυτη η εξεταση να ειναι μεσα στον προγεννετικο ελεγχο κατα την δικη μου γνωμη ! Κοινως στις υποχρεωτικες εξετασεις......... τεσπα !!!!

Ας ειναι καλα ολα τα μωρακια του κοσμου στις κοιλιτσες κ να τα προστατευει ολα ο Θεουλης....................

Ε, μα, δεν θα 'πρεπε να είναι στις υποχρεωτικές??? Το ίδιο λέω κι εγώ...

Από αντιπηκτικές άλλο τίποτα, με το κουτάλι τις τρώω :P...αλλά θα έκανα τα πάντα για αυτό το θαυματάκι που βρίσκεται μέσα μου!

Εσύ, μην αγχώνεσαι και να ακούς τον γιατρό σου :) Μόνο θετικές σκέψεις :D

Mopep2.png1LxNp2.png

τωρα φαινονται οι εικονιτσες?? :confused:

gina, με γεια και με το καλό να τα γεμίσεις!!!

Το κρεββατάκι ειδικά,είναι καταπληκτικό, μου αρέσει πάαααρα πολύ!!!! Λιτό, απέριττο και πολύ σικ ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Από αντιπηκτικές άλλο τίποτα, με το κουτάλι τις τρώω :P...αλλά θα έκανα τα πάντα για αυτό το θαυματάκι που βρίσκεται μέσα μου!

ναι οντως θα επρεπε να ειναι μεσα ! Αλλα τεσπα !! Αφηνουν γυναικες να περνανε πρωτα τοσο πονο κ μετα τις λενε να κανουν την εξεταση ! Τι ναπεις ! Συστημα !!!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!!

πως ειστε σημερα?

εγω καλα, με πηρε ο υπνος παραπανω, τωρα σηκωθηκα... α!! ειδα ονειρο την μπεμπα μου, μελαχρινη και κουκλα!!!! για να δουμε θα ειναι ετσι;;;:tongue::tongue:

gina_cfu, τι κανεις? μεγια και καλοριζικα τα πραγματα του μπεμπη!!!!

αντε με το καλο, και η β' επιπεδου τελεια!!!

virgi, μηπως φταιει ο χαλβας που τσακισες αυτες τις μερες?

να το πεις στον γιατρο σου..

aobatsan, κοριτσακι μου, χαθηκαμε, αντε καλως ηρθες!!!!!

ολα καλα με τα το μωρακι σου... αυτο εχει σημασια τωρα!!!!!!

τα παλια τα αφηνουμε πισω και προσεχουμε για το μελλον...

ολα γινονται για καποιο λογο... λυπαμια πολυ παντως και σε νιωθω, δεν εχω περασει αυτο που περασες αλλα.. κοντα ειμουν και εγω..

Καλημερα Μαρακι !

ο Χαλβας δεν μου ανεβαζει το ζαχαρο σε πληροφορω ! Μη ρωτησεις πως γινεται αυτο δεν ξερω ! Κ χτες μετρηθηκα κ ημουν μια χαρα ! Αφου το ανακαλυψα θα προτιμω χαλβα αντι γι απαστες κ τουρτες ! χιχιχι!!

εγω παντως μετα απο τις 2 αποβολες με εβαλε ο γιατρος και εκανα θρομβοφιλια και ανοσοποιητικο.

θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικες, δεν το συζητω..

Καλημερα Μαρακι !

ο Χαλβας δεν μου ανεβαζει το ζαχαρο σε πληροφορω ! Μη ρωτησεις πως γινεται αυτο δεν ξερω ! Κ χτες μετρηθηκα κ ημουν μια χαρα ! Αφου το ανακαλυψα θα προτιμω χαλβα αντι γι απαστες κ τουρτες ! χιχιχι!!

εσενα μαλλον δεν σε πειραζει;

γιατι φανταζομαι οτι ο χαλβας εχει πολυ ζαχαρη.

ε! μια χαρα εισαι τοτε, θα περασεις σαρακοστη χαλβαδιασμενη!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!!

aobatsan, κοριτσακι μου, χαθηκαμε, αντε καλως ηρθες!!!!!

Καλημέρα Μαράκι, καλώς σας ξαναβρήκα!!!

βρηκα κ αυτο για τις φυσιολογικες τιμες στην καμπυλη !

http://www.iaso.gr/gr/Group/PressDetails.aspx?PCID=48

τωρα με βαση αυτο ειμαι οκ αλλα να δουμε κ οι γιατροι τι θα πουν !

Μην αγχώνεσαι, μέσα στα όρια είσαι...το πολύ πολύ να πρέπει να αλλάξεις λίγο τη διατροφή σου.

Mopep2.png1LxNp2.png

αααααχχχχχχχχχχ.......... ευκολο το χεις ??????? προτιμω να κοψω το φαι !!! χαχαχαχχα!!!

Λοιπον ναι φαινονται και ειναι τεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!

τεεεεεεεεελεια ομως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοριζικα γλυκεια μου !!!!!!! με το καλο να γεμισον ολα απο το μπεμπε !!!!!

Κ το καροτσακι πολυ ωραιο !!!!! κ το χρωμα του επισης !!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Σ'ευχαριστω πολυ Βιργινακι μου!!!Κι εσυ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μορφο μπεμπακι σου!!

Ξετρελαθηκα μολις τα ειδα...εψαχνα κατι που να μην εχει ζωγραφια αλλα κ να μην ειναι τελειως απλη γτ θα κανουμε κ ζωγραφια στον τοιχο οποτε μου επεσε κουτι η λευκη κουνια με τα swarovski :tongue:

Εγω αυτον τον μηνα πηρα 2,5κιλα!!Κ εχθες με ειχε πιασει τετοια λαιμαργια....θα σου πω τι εφαγα να γελασεις...το πρωι ενα τσαι, μετα 2 αχλαδια, μιση σοκολατα, 1 γιουρτι, λιγες πατατες φουρνου κ μετα παλι 2 αχλαδια...ε ειχε νυχτωσει κ ειπα να σταματησω πια!! :rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Κική μου και gina μεγαλώνουν οι μπέμπηδες! Φτου φτου στους άντρακλες!!

Gina μου τέλεια τα επιπλα και το καρότσι, με γεια!! Η κούνια και η σιφονιέρα πόσο κόστισαν, τα έχω βάλει κι εγώ στο μάτι εδώ και καιρό :P

Aobatsan ευτυχώς όλα πάνε καλά και σύντομα θα κρατήσετε αγκαλιά το μωράκι σας! Μακάρι να μην είχατε περάσει αυτές τις δύσκολες στιγμές, τι να πω, κι εγώ θυμώνω πάρα πολύ με όλα αυτά.

Κατερινάκι μου, δύναμη και κουράγιο! Ελπίζω να γίνει ό,τι είναι καλύτερο. Ο μπέμπης σου σε χρειάζεται δυνατή.

Βιργινάκι κι εγώ περιμένω τα αποτελέσματα και κάτι μου λέει ότι θα είναι χάλια, είναι και διαβητική η μαμά μου. Για να δούμε! Εσύ νομίζω με λίγη διατροφή θα είσαι εντάξει, μην αγχώνεσαι!

Φιλάκια, πάω να δουλέψω και λίγο

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

εσενα μαλλον δεν σε πειραζει;

γιατι φανταζομαι οτι ο χαλβας εχει πολυ ζαχαρη.

ε! μια χαρα εισαι τοτε, θα περασεις σαρακοστη χαλβαδιασμενη!!!!

κι ομως !

με παστα μπορει να φτασω κ 130 η 140 !

με χαλβα αυτες τις μερες.... 110 !!!! 118 εκει κυμαινονται οι τιμες οταν τις μετραω ! Εχω μηχανακι κ τα ελεγχω ολα ! Τι με περασες ?? χιχιχι!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Βιργινακι μου!!!Κι εσυ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μορφο μπεμπακι σου!!

Ξετρελαθηκα μολις τα ειδα...εψαχνα κατι που να μην εχει ζωγραφια αλλα κ να μην ειναι τελειως απλη γτ θα κανουμε κ ζωγραφια στον τοιχο οποτε μου επεσε κουτι η λευκη κουνια με τα swarovski :tongue:

Εγω αυτον τον μηνα πηρα 2,5κιλα!!Κ εχθες με ειχε πιασει τετοια λαιμαργια....θα σου πω τι εφαγα να γελασεις...το πρωι ενα τσαι, μετα 2 αχλαδια, μιση σοκολατα, 1 γιουρτι, λιγες πατατες φουρνου κ μετα παλι 2 αχλαδια...ε ειχε νυχτωσει κ ειπα να σταματησω πια!! :rolleyes:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κ χορτασες με αυτα ????????

απαπαππααπ! καλε λιμοκτονησε το μπεμπε !!!!!

οσο για τ αεπιπλα επειδη τα εχω δει απο κοντα ξερω οτι ειναι εκπληκτικα !!! ΕΙναι σουπερ σου λεω !!!

Ηταν λιγο ακριβα κ γι αυτο δεν τα ειχα παρει !

ποσο σου πηγε για να θυμηθω κιολας ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...