Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? εγω ειχα μετακομισει για λιγο στης μαμας μου για παρεα γιατι ο αντρουλης ελειπε ταξιδι. τωρα ειμαστε ολοι πισω στη θεση μας. Ειμαι ακομα μονιμος κατοικος κρεβατοκαμαρας και επειδη εχω το λαπτοπακι ανοιχτο και διαβαζω αρκετα αναρωτιεμαι... μηπως βλαπτει το εμβρυακι τοση ακτινοβολια? λαπτοπ, κινητο? εγω δεν ειμαι απο αυτες ποθ υπερβαλλουν με τετοια θεματα αλλα δεν το ανεφερα και στο γιατρο μου ποτε.... λέτε να μην κανει το λαπτοπ? και εννοω λόγω του ασυρματου δικτυου οχι σαν συσκευη

Καλημερα γλυκια μου λιαννα μου!!!!Καλα εκανες κ πηγες στη μαμα σου, να σε προσεχει!Ποτε ειναι η επομενη επισκεψη στον γιατρο?Πονας καθολου?

Κουραγιο Λιαννα μου!Απλα το κινητο κ το λαπτοπ σου να τα εχεις μακρυα απο την κοιλιτσα σου!!!!Σαν ασυρματο δικτυο δεν νομιζω!:confused:

Αν νιωθεις καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου για πιο εμπιστες απαντησεις!

Σας στελνω μια γλυκια αγκαλιτσα...

((((((((((((((((((((((((:tongue:)))))))))))))))))))))

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευακι, εχω κατι ψιλοπονακια στο στηθος, το οποιο δεν νομιζω να εχει μεγαλωσει ομως, βεβαια ειμαι συνεχεια στο κρεβατι και δεν εχω βαλει σουτιεν εδω και μερες για να δω.εχω και κατι τραβηγματα και τσιμπηματα που και που χαμηλα, τα καφε συνεχιζουν με μικρες διακοπες ανα δυο μερες. ραντεβου σημερα το απογευμα, στις 7 και 5 μερες. εχω αρκετη αγωνια!! αλλα και ανυπομονω ηια την εξοδο της εβδομαδας!

κοριτσακια ειχα ραντεβου με το μπανιο μου, δυστηχως ειχα εξαγωγες και λεω εξαγωγες γιατι ηταν κανα τριαρι..

ειμαι χαλια τωρα, λιγο νερακι ηπια και εφαγα μια φρυγανιτσα.

τωρα θα παρω και τον γιατρο μου..

με ποναει το στομαχι μου, παρα πολυ..

μηπως βλαπτει το εμβρυακι τοση ακτινοβολια? λαπτοπ, κινητο? εγω δεν ειμαι απο αυτες ποθ υπερβαλλουν με τετοια θεματα αλλα δεν το ανεφερα και στο γιατρο μου ποτε.... λέτε να μην κανει το λαπτοπ? και εννοω λόγω του ασυρματου δικτυου οχι σαν συσκευη

γεια σου, Λιανα μου,

καλυτερα σε βλεπω κοπελα μου,

αντε σημερα να πας την βολτουλα σου και να μαθουμε τα νεα απο το μπεμπε!!!

κοριτσακι να σου πω για την ακτινοβολια, να ξερεις οτι περισσοτερη ακτινοβολια εχει το μοντεμ και οχι το λαπτοπ.

καλυτερα θα σου ελεγα να βαλεις καλωδιο και να εχεις ενσυρματο internet.

και το κινητο καλυτερα πιο μακρια.

να ξερεις οτι περισσοτερη ακτινοβολια εχει το μοντεμ και οχι το λαπτοπ.

καλυτερα θα σου ελεγα να βαλεις καλωδιο και να εχεις ενσυρματο internet.

και το κινητο καλυτερα πιο μακρια.

και σκεψου οτι στη δουλεια το ρουτερ που υποστηριζει 6 ασυρματες συσκευες ειναι ακριβως διπλα μου!!!εδω απο την κρεβατοκαμαρα το λαπτοπ ανχνευει 5 ρουτερ απο αλλα διαμερισματα και μαλιστα το ενα πρεπει να ειναι ακριβως απο πανω μου στον αλλο οροφο γιατι εχει τελειο σημα!!αρα τρωω τη δικη μου ακτινοβολια, τρωω και απο τους γειτονες...εσεις εχετε ολες καλωδια?? θα στειλω κανεναν να ψωνισει καλωδια...

Καλημερα ομορφες εγκυουλες φιλεναδιτσες μου!!!!!

Σημερα εχουμε ηλιακο κ πολυ χαρομαι, αν κ εγω δεν κοιμηθηκα καλα κ με περιμενει δυσκολη ημερα!

Ειδα για αλλη μια φορα εφιαλτη, ξυπνησα κ μου ηταν αδυνατο να ξανακοιμηθω, στριφογυρνουσα στο κρεβατι κανενα 3ωρο κ μολις με πηρα ο υπνος χτυπησε το ξυπνητηρι για δουλεια!!!!

Μαρακι μου πηγαινε να ξεκουραστεις, το νινακι θελει νανι!!!!

Τζινακι μου καλο καλημερα!!!Μια μερα λιγοτερη μεχρι την επισκεψη στον γυναικολογο!!!!!!Αντε μερουλες περαστε!!!!

Ax Ευακι....κι εγω ειχα πολυ ασχημο υπνο αποψε...δλδ τι υπνο...ξυπνιο...πολλα ονειρα συνεχως κ εφιαλτες...μα γτ????

Ευακι θελω κι εγω να προσθεσω ενα τικερακι επιπλεον σαν το δικο σου...θα μου πεις πως το κανεις???....:cool:

Διαφημίσεις

και σκεψου οτι στη δουλεια το ρουτερ που υποστηριζει 6 ασυρματες συσκευες ειναι ακριβως διπλα μου!!!εδω απο την κρεβατοκαμαρα το λαπτοπ ανχνευει 5 ρουτερ απο αλλα διαμερισματα και μαλιστα το ενα πρεπει να ειναι ακριβως απο πανω μου στον αλλο οροφο γιατι εχει τελειο σημα!!αρα τρωω τη δικη μου ακτινοβολια, τρωω και απο τους γειτονες...εσεις εχετε ολες καλωδια?? θα στειλω κανεναν να ψωνισει καλωδια...

λιανα μου, μην ανυσηχεις για τα ρουτερ που ειναι μακρια σου, τα ασυρματα εννοω.

απλα αν μπορεις να βαλεις καλωδιο θα ειναι καλυτερα,

εγω εχω βαλει καλωδιο και εχω το λαπτοπ στο σαλονι πανω στον καναπε, σε ενα δισκο για να μην ζεσταινεται.

ξαπλωνω στον καναπε και το εχω διπλα μου.

Ax Ευακι....κι εγω ειχα πολυ ασχημο υπνο αποψε...δλδ τι υπνο...ξυπνιο...πολλα ονειρα συνεχως κ εφιαλτες...μα γτ????

Ευακι θελω κι εγω να προσθεσω ενα τικερακι επιπλεον σαν το δικο σου...θα μου πεις πως το κανεις???....:cool:

Δεν ξερω Τζινακι μου!!Μαλλον οι ορμονες!!!

Εγω ειδα οτι κοιμομουνα κ ηταν καποιος απο πανω κ ηθελε να με σκοτωσει κ κουνησα τα χερια μου κ χτυπησα τον αντρα μου κ νομιζα πως ηταν στην πραγματικοτητα καποιος!!!"Τα χρειαστηκα" που λενε!!!Αμαν εκανα να ηρεμισω!!!Οποτε βλεπω ονειρα ολο τετοιες μλκς βλεπω!

Ωραια τα τικερακια μας κοριτσια!!!!!Και αυτο με τα φρουτακια ειναι τελειο!!!!

Σας αφηνω εγω για σημερα...σας ευχομαι τελειο υπολοιπο ημερας!!!

Λιαννα μου καλο υπερηχο, καλη φωτο του μωρου σας κ ο γιατρος να σου πει καλα νεα!!!Περιμενουμε νεα σου!!!

Τα λεμε αυριο ζουζουνες μου!!!

Φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!!

yVNPp3.png

γεια σου Ευακι,

καλο μεσημερι

καλοριζικα τα τικερακια!! πραγματικα παρα πολυ ωραια!!

εγω τωρα εχω την μαμα μου εδω και μου κανει τις δουλιτσες μου..

καλυτερα ειμαι αλλα οι ανακατωσουρες παραμενουν!!

μαλλον θα τις συνηθισω και μετα θα μου λειπουν!!!!!

Καλημερα ομορφες εγκυουλες μου!!!

Κοιμοσαστε ακομα???Και εγω θελω νανι.....με τους παλιοεφιαλτες...:(

Πως ειστε σημερα καλες μου φιλεναδιτσες????

yVNPp3.png

καλημερα Ευακι και καλημερα και στα αλλα κοριτσακια!!

τι κανεις κοπελιτσα?

παλι εφιαλτες εβλεπες?

εγω καλα κοιμηθηκα αν και εχτες ειμουν ψιλοχαλια αλλα σημερα που ξυπνησα ειδα λιγο ροζ στο εσωρουχο, πολυ λιγο αλλα τρομαξα.

παιρνω τωρα τηλ τον γιατρο αλλα δεν το βρισκω, θα τον παρω και παλι.

λες να ειναι τιποτα κακο?

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες..

μαρακι μου εκανες κατι κ ψιλοκουραστηκες??εστω κ κατι μικρο...μην φοβασαι δεν ειναι τπτ..οι περισσοτερες το παθαινουν...κατσε τελειως ξαπλα κ λογικα θα σου αυξησει τα ουτροτζεσταν...μην σε πιανει πανικος

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα Ευακι και καλημερα και στα αλλα κοριτσακια!!

τι κανεις κοπελιτσα?

παλι εφιαλτες εβλεπες?

εγω καλα κοιμηθηκα αν και εχτες ειμουν ψιλοχαλια αλλα σημερα που ξυπνησα ειδα λιγο ροζ στο εσωρουχο, πολυ λιγο αλλα τρομαξα.

παιρνω τωρα τηλ τον γιατρο αλλα δεν το βρισκω, θα τον παρω και παλι.

λες να ειναι τιποτα κακο?

Δεν νομιζω καρδουλα μου, μην ανησυχεις!!!!Παρτον τηλ.στο κινητο του, στο γραφειο του, στο σπιτι του, παντου μεχρι να τον βρεις!

Νιωθεις καθολου πονακια?

Εμενα σημερα με ποναει ολη η κοιλια σαν να μου τραβηξε κατι απο μεσα βιαια, μαλλον θα ειναι οι κραμπες που λενε...αυτο το νιωθω συνηθως οταν κουραζομαι προς το βραδακι, σημερα το εχω κ εντονα απο πρωι πρωι, να δουμε πως θα εξελιχθει στο υπολοιπο της ημερας!

Μολις πιασεις γραμμη ενημερωσε μας!!!!

yVNPp3.png

εγω σημερα εχω τον γιατρο κ εχω ενα αγχος!!!!!!!!!!αλλο πραγμα....

μακαρι να εχουν μεγαλωσει κ τα 2 τα σπορακια...

στις 2μιση εχω ραντεβου

Καλημερα Μαριλου μου!!!!Ψυχουλα μου, ολα καλα θα πανε, μην μου ανησυχεις...κ τα 2 σου τα σπορακια θα τα δεις κ θα τ'ακουσεις!!!

Περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια!!!Εσυ πως εισαι γλυκια μου???Πως νιωθεις?

yVNPp3.png

κοριτσια τωρα με πηρε εκεινος, ειχε χειρουργειο ο καημενος.

μου ειπε να μην φοβαμαι και να παω να με δει το απογευμα, μαλλον δεν θα ειναι τιποτα ειπε... θα δουμε, δεν εχω πολυ αγχος, εχω περασει και χειροτερα:|

Μαριλου μου, δεν παιρνω ουτροτζεσταν, δεν παιρνω τιποτα παρα μονο fillicine.

δεν μου εχει δωσει τιποτα ακομα για να μην κανω εμετους.

Ευακι, γιατι ποναει η κοιλιτσα σου? κοιτα να μην την πιεζεις..

εγω σημερα εχω τον γιατρο κ εχω ενα αγχος!!!!!!!!!!αλλο πραγμα....

μακαρι να εχουν μεγαλωσει κ τα 2 τα σπορακια...

στις 2μιση εχω ραντεβου

θα εχουν μεγαλωσει!!! σιγουρα!!!

περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου...:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...