Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γμτ κ μενα τωρα ηρθε η μανουλα μου οποτε βγαινω !!! Θα τα πουμε το βραδακι ομως ναι ???? σε φιλω καλο καφεδακι ! Κ γω ηθελα να λιωσω αλλα δεν τα καταφερα !!! χιχιχι!!1φιλακια !!!

Κικακι, μια χαρουλα ο μπεμπαρος, αντε θα πατησετε κιλο την επομενη φορα!!!!

και παραπανω..

εμενα εφυγαν οι γειτονες, μαγειρεψα του αντρουλη, εγω εφαγα παντζαρακια!!!

Διαφημίσεις

Κική μου μια χαρούλα ο μπεμπούλης, την επόμενη φορά σίγουρα θα έχει ξεπεράσει το κιλό, από εδώ και πέραν πέρνουν συνέχεια βάρος.

Βιργινάκι μου όσο για τις αλλαγές στα ρούχα που λες, να τα παίρνεις για του χρόνου, έτσι είχα κάνει και εγώ και τα βρήκα μπροστά μου.

Κατερινάκι μου γλυκό, εύχομαι να πάνε όλα καλά με μπαμπά σου, και να μπαίνεις εδώ για κουβεντούλα οπότε μπορείς.

Φιλάκια κουκλίτσες, πάω να ξαπλώσω στον καναπέ επιτέλους. Α κούρεψα κια το γιο μου, κουκλί τον έκανα, κουκουβά.

dYU4p3.png

γειά σας κοριτσάκια.

μια συμβουλή.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Το πέρασα στην πρώτη εγκυμοσύνη κ με έκαναν ράκος τώρα τους εχω συνδέσει όλους.

Ούτε για τα κιλά,έφτασα 59,ούτε για την κοιλιά,αχ τι μικρή που είναι,ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ.

Αυτή τη φορά δεν ακούω τίποτα,δεν με νοιάζει τίποτε.

Και τα κιλά θα τα χάσω μετά,και το μωρό θα γεννηθεί μια χαρά και το στήθος θα στρώσει.:tongue:

καλά τα ψώνια σας δεν παίζονται,όμως μην αγοράζετε πολλά,μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα μικράκια μας.:P

.

Κοριτσακια μπηκα για καληνυχτουλα !!!

Κικη μου τελειο το νινι μας ! Την επομενη οντως θα εχει πιασει κιλακι !!!! Τελεια !

μπλουμπλου μου σωστο κ αυτο !!! Εξυπνη επιλογη θα το ελεγα !!!

ενταξει γλυκουλες μου μη βαρατε ! χιχιχιχι! Λιγα θ απαρω ! Σας το υποσχομαι !! χαχαχαχ!!!

Αντε φιλακια τα λεμε το πρωι !

Καλημερα πανεμορφες εγκυουλιτσες!!!τι κανετε??

Διαβασα οσο μπορουσα τα νεακια σας...ηταν τοοοοσα πολλα!!Κι εμεις πηγαμε κ ειδαμε επιπλακια για τον μπεμπακο κ καροτσι κ το Σαββατο θα τα παραγγειλουμε¨απο τον Κωνσταντινιδη!!!!γιουπιιιιιι!!!Αυτη ειναι η κουνια μας, η σιφινιερα μας κ το καροτσι μας :tongue:

http://www.casababy.gr/products/vrefiko_epiplo/domatio_elegant_swarovski.html

http://www.cameshop.gr/eShop/Product_Info.asp?products_id=4724

(Ειχα προβλημα με τον σερβερ τις προηγουμενες μερες κ δεν με αφηνε να μπω :mad: )

Πηγαμε κ στον γιατρο κ ειδαμε τον μπεμπακο μας..χιχιχιχ...καλα γιναμε ολοκληροι αντρες!!1075γραμ παρακαλω!!ειχε σφηνωσει τα ποδαρακια του χαμηλα κ μου πιεζε την ουροδοχο κυστη (εξου κ η συχνοουρια) κ τα χερακια τα ειχε ορθανοιχτα δεξια κ αριστερα...γι'αυτο νιωθω να με χτυπαει απο παντου!αχαχαχαχαχαχ...ακομα βεβαια δεν εχουμε παρει θεση με το κεφαλι προς τα κατω, αλλα δεν πειραζει λεει εχουμε καιρο...

Αυτα κ τα δικα μου τα νεακια....:-P

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα !!!

Πηρα τηλεφωνικα τα αποτελεσματα της καμπυλης !

Τσιμπημενα λοιπον κ πρεπει να κοπουν καθε ειδους γλυκα !!!!

Την αλλη βδομαδα εχω ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει !

Εγω ξυπνησα λιγο πριν...κ τηλεφωνικα εμαθα τα αποτελεσματα της καμπυλης !

Με 100 γρ. γλυκοζης

0' 93

60' 164

120' 139

180' 130

Τζινακι μου γεια σου !!!

Για ξαναπροσπαθησε με τα λινκ γιατι το πρωτο δεν ανοιγει καθολου κ το δευτερο ειναι στην περιγραφη μονο δεν φαινεται κατι !

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Long time no see...χάθηκα από την παρέα λόγω σύνδεσης, αλλάξαμε εταιρεία παροχής και κάναμε μαύρα μάτια μέχρι να στρώσει η νέα γραμμή!! Τέσπα...

Εδώ βλέπω πράγματα και θαύματα!!! Από τις 7 το πρωί σας διαβάζω, να προλάβω όλα τα νέα σας :D

Όμορφες κοιλίτσες, δωράκια για μωράκια, υπέροχες ιδέες για αγορές, πολύτιμες συμβουλές από μανούλες για τις πρώτες μέρες με τα μωράκια μας....πραγματικά είστε όλες θησαυροί!!!

Εμείς κάναμε τον Β' επιπέδου στις 24/2 και πήγαν όλα υπέροχα! Η μικρούλα μας ήταν κινητικότατη, απόλυτα συνεργάσιμη και μια κούκλα, βεβαίως, βεβαίως :D Ήταν στα 550γρ. και κάμποσους πόντους (τους οποίους, ξέχασα!) Στα καπάκια κάναμε και έναν υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, για να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα, λόγω ιστορικού του πρώτου παιδιού (ενδομήτριος θάνατος στις 36w), και είμαστε όλοι super!!! Σιγά σιγά αναπτερώνεται το ηθικό μας και έχουμε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας. Ένα-ένα τα βήματα...

Την άλλη εβδομάδα θα πάω κι εγώ για την καμπύλη να δούμε τι γίνεται και μ' αυτή...

Αχ, χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρήκα και από δω και μπρος θα τα λέμε συχνότερα :)

Καλή συνέχεια σε όλες μας!!

Φιλιά,

Φλώρα

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Long time no see...χάθηκα από την παρέα λόγω σύνδεσης, αλλάξαμε εταιρεία παροχής και κάναμε μαύρα μάτια μέχρι να στρώσει η νέα γραμμή!! Τέσπα...

Εδώ βλέπω πράγματα και θαύματα!!! Από τις 7 το πρωί σας διαβάζω, να προλάβω όλα τα νέα σας :D

Όμορφες κοιλίτσες, δωράκια για μωράκια, υπέροχες ιδέες για αγορές, πολύτιμες συμβουλές από μανούλες για τις πρώτες μέρες με τα μωράκια μας....πραγματικά είστε όλες θησαυροί!!!

Εμείς κάναμε τον Β' επιπέδου στις 24/2 και πήγαν όλα υπέροχα! Η μικρούλα μας ήταν κινητικότατη, απόλυτα συνεργάσιμη και μια κούκλα, βεβαίως, βεβαίως :D Ήταν στα 550γρ. και κάμποσους πόντους (τους οποίους, ξέχασα!) Στα καπάκια κάναμε και έναν υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, για να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα, λόγω ιστορικού του πρώτου παιδιού (ενδομήτριος θάνατος στις 36w), και είμαστε όλοι super!!! Σιγά σιγά αναπτερώνεται το ηθικό μας και έχουμε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας. Ένα-ένα τα βήματα...

Την άλλη εβδομάδα θα πάω κι εγώ για την καμπύλη να δούμε τι γίνεται και μ' αυτή...

Αχ, χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρήκα και από δω και μπρος θα τα λέμε συχνότερα :)

Καλή συνέχεια σε όλες μας!!

Φιλιά,

Φλώρα

Καλημερα κ καλως μας ηρθες !!!!!!

Το μωρακι σου ειναι μια χαρα απ οτι βλεπω, αντε σιγα σιγα κ συ να ξεκινησεις να κανεις πραγματακια !!!!

Λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβη...κ θυμωνω πολυ γιατι πραγματικα το συναντω πολλες φορες σαν περιστατικο.....μα τι φταιει κ γινονται αυτα τα πραγματα σε τοσο προχωρημενες εγκυμοσυνες ? Συγνωμη που ρωταω.....ειναι απλα η σκεψη μου φωναχτα..... σιγουρα δεν ειναι καταλληλο τοπικ για τετοια κουβεντα..... αλλα οπως κ να χει εγω θυμωνω !!!

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα μεχρι τελους κ με το καλο να κρατησεις το θαυματακι σου αγκαλια !!!!!

Καλημερα κ απο μενα !!!

Πηρα τηλεφωνικα τα αποτελεσματα της καμπυλης !

Τσιμπημενα λοιπον κ πρεπει να κοπουν καθε ειδους γλυκα !!!!

Την αλλη βδομαδα εχω ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει !

Εγω ξυπνησα λιγο πριν...κ τηλεφωνικα εμαθα τα αποτελεσματα της καμπυλης !

Με 100 γρ. γλυκοζης

0' 93

60' 164

120' 139

180' 130

Τζινακι μου γεια σου !!!

Για ξαναπροσπαθησε με τα λινκ γιατι το πρωτο δεν ανοιγει καθολου κ το δευτερο ειναι στην περιγραφη μονο δεν φαινεται κατι !

Καλημερα Βιργινακι!!Παρε κ τον γιατρο σου για τα αποτελεσματα της καμπυλης...πιστευω δεν ειναι τπτ...απλα ελλατωνουμε λιγο τα γλυκακια :tongue:

τωρα φαινονται οι εικονιτσες?? :confused:

post-27951-14825440727834_thumb.jpg

post-27951-14825440728325_thumb.jpg

Καλημερα κ καλως μας ηρθες !!!!!!

Το μωρακι σου ειναι μια χαρα απ οτι βλεπω, αντε σιγα σιγα κ συ να ξεκινησεις να κανεις πραγματακια !!!!

Λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβη...κ θυμωνω πολυ γιατι πραγματικα το συναντω πολλες φορες σαν περιστατικο.....μα τι φταιει κ γινονται αυτα τα πραγματα σε τοσο προχωρημενες εγκυμοσυνες ? Συγνωμη που ρωταω.....ειναι απλα η σκεψη μου φωναχτα..... σιγουρα δεν ειναι καταλληλο τοπικ για τετοια κουβεντα..... αλλα οπως κ να χει εγω θυμωνω !!!

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα μεχρι τελους κ με το καλο να κρατησεις το θαυματακι σου αγκαλια !!!!!

Άσε Βιργινία, ο θυμός είναι το λιγότερο...

Ο λόγος ήταν μια σχετικά σπάνια μορφή θρομβοφιλίας, την οποία κληρονόμησα και από τους 2 μου γονείς, που ούτε και γνώριζε κανείς πως είχαν εκείνοι ή εγώ!!! Το ανακαλύψαμε από εξετάσεις αφού γέννησα και δεν βρέθηκε τίποτε άλλο. Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι πως θα μπορούσε και η μητέρα μου να έχει ανάλογη εμπειρία, απλά δεν "έτυχε" σε καμία από τις 3 εγκυμοσύνες της!!! Τέσπα...τώρα προσπαθούμε πάλι για το καλύτερο και είμαστε πεπεισμένοι πως θα πάνε όοοοοολα καλά :D

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκι μου, και ανταποδίδω.

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...