Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

:tongue:

αν δεν το μαζεψω θα μαζεψει εκεινο σκονη, ειναι και τρια κομματια και μου πιανουν χωρο..

Ασε θα αρχισω να παιρνω παπουτσακια και ρουχαλακια και θα χαζευω αυτα..

εμενα την ακουνε μερες τα αδελφια μου και εχουν τρελαθει...

Ωρες-ωρες κουνιεται και η κοιλια μου ολοκληρη..

θα μας τρενανουν..

ε τοτε κλειστο καλυτερα !! Αλλα κριμα που δεν θα το βλεπεις...:tongue::tongue:

που να δεις οταν θα διαγραφονται τα πατουσακια κ τα χερακια πως θα ειμαστε !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=320868&itm=3208799&ct=1110223&pid=40

εγω θελω να μεγαλωσει να τους φοραμε τετοια..

με τζην με λαστιχο στο κατω μερος και μπλουζακι μακο απο πανω..

αχ ναι τελεια ειναι ! κ μλπουζακι κοντο ομως με την κοιλιτσα εξω....γυαλακια κ μπαντανουλα !!! αχ !!!!! !!!! θελω τη μπεμπα εδω κ τωρα !!!!

ρε Βιργινια μην κανεις τετοια μεσημεριατικα!!!

και εγω την θελω εδω και τωρα την δικια μου!!!!!!!

αυτα σκεφτεσαι ολη μερα και εχεις ξεφυγει;;

σε δικαιολογω απολυτα αγαπη μου για τα ψωνια σου και την προσμονη σου..

Α! ξεχασα να σας πω, μου εστειλε μην. η Κατερινα στο κινητο, δεν πολυμπαινει γιατι εχει τρεχαματα με τον μπαμπα της και δεν θελει να μας στεναχωρει.

Ας πανε ολα καλα..

κοριτσακι μου, σε αφηνω ηρθε ο αντρουλης.. θα τα πουμε το απογευμα..

φιλια!

ρε Βιργινια μην κανεις τετοια μεσημεριατικα!!!

και εγω την θελω εδω και τωρα την δικια μου!!!!!!!

αυτα σκεφτεσαι ολη μερα και εχεις ξεφυγει;;

σε δικαιολογω απολυτα αγαπη μου για τα ψωνια σου και την προσμονη σου..

Α! ξεχασα να σας πω, μου εστειλε μην. η Κατερινα στο κινητο, δεν πολυμπαινει γιατι εχει τρεχαματα με τον μπαμπα της και δεν θελει να μας στεναχωρει.

Ας πανε ολα καλα..

κοριτσακι μου, σε αφηνω ηρθε ο αντρουλης.. θα τα πουμε το απογευμα..

φιλια!

ναι ολη μερα αυτα σκεφτομαι τι να κανω η δολια μανα ?

οχι οχι μαρακι μου ας το παρουμε πισω αυτο που ειπαμε ! Τα μωρα μας τα θελουμε στην ωρα τους κ μονο !!!!!! ουφ ! Αγχωθηκα !

ελα ρε γμτ το Κατερινακι μας....κριμα....να μπει να μας μιλησει...να νιωσει λιγο καλυτερα !! Της ευχομαι να πανε ολ αμα ολα καλα !!!!!

Καλη ξεκουραση αγαπακι ! Κ γω λεω να ξαπλωσω λιγακι ! ΕΜενα ο αντρας μου θα σχολασει το βραδυ οποτε αργοτερα θα ξαναμπω ! Φιλακια !!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Kαλά Βιργινάκι μου δεν παίζεσαι, όλα είναι τέλεια, αλλά κρατήσου, θα μαζέψεις πολλά δωράκια, είναι όμως όλα τρέλα.

Λιζάκι τέλειο για τον μπεμπάκο σου.

Μαράκι αν σου πω ότι σήμερα την σκεφτόμουν, που να χάθηκε. Ελπίζω να είναι καλά και να μπει να μας μιλήσει, να νιώσει λίγο καλύτερα.

Μου ήρθαν και τα καδράκια, όταν τα βάλω θα σας βάλω φώτο.

dYU4p3.png

Κοριτσακια μου, τελεια τα ρουχαλακια!!!!!!! Εχω αρχισει και τρελλαινομαι!!!! Θελω το γιο μου μοντελακι!!!!!!!!!!! Εχτες το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι ειχα παει και ψωνιζα ρουχαλακια του μωρου-ψυχωση!!! Βιργινια μου ευχαριστω για το add!!! Κουκλιτσα και μια χαρα κοιλιτσα!!! Μην ασχολεισαι με οτι σου λενε...απο το ενα αυτι να μπαινει και απο το αλλο να βγαινει!!!

Μαρια μου καλα της ειπες της γιαγιακας!!! Ευχαριστω για τα καά σου λογια :D.

Λιζακι, μεγια σας...ειναι πολυ ομορφο!!!!

Bloublou, μεγια τα καδρακια...περιμενουμε φωτο!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σας, μανουλες ομορφες και μπεμπακια. Ελπιζω να ειστε ολες καλα, εγω δεν ειμαι καλα και για αυτο δεν πολυμπαινω. Ο μπεμπης ειναι μια χαρα!! Σας στελνω πολλα πολλα φιλια!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

μπλουμπλου μου το ξερω αλλα αυτα μου αρεσουν τοσο πολυ που θα σκασω αν δεν τα παρω ! Ενταξει μονο αυτα το υποσχομαι !!! χχαχαχα!!!! Οσο για τα δωρακια σκεφτομαι πως αν φερουν κατι που δεν μου αρεσει η θα το κανω αλλαγη σε κατι εκτος ρουχου, ας πουμε σεντονακι κτλ η .. δεν ξερω ! Θα δω ! χιχιχιχι!!!!

Αγγελικουλα μου τι ευχαριστεις καλε ! Ασε που τελειως τυχαια το ειδα ! Δεν ξερω απο ποτε ειχες κανει αλλα το μεσημερι το ανακαλυψα ! Ειδα στα γρηγορα οτι ησουν σκοπελο τον Αυγουστο ! Τι τυχη ! Κ εγω εκει ημουν τις τελευταιες 15μερες του μηνα !!!

Λες να συνατηθηκαμε τοτε ?

Κατερινακι μου χαιρομαι που ο μπεμπης ειναι καλα, ευχομαι να τον προστατευεις οσο μπορεις !!!!

Για το μπαμπακα σου..ευχομαι απλα να εχεις δυναμη να αντιμετοπιζεις το καθε τι.....κ φυσικα ευχομαι ολα να πανε καλα !!!!!

Να μπαινεις καρδουλα μου κ εδω ολο κ καποια βλακεια θα λεμε να αλλαζεις κ λιγο διαθεση !! Ειναι η περιοδος τετοια που το εχεις πολυ αναγκη..........................

τι κανετε φιλεναδιτσες;;

Μπλουμπλου θελουμε φωτο απο τα καδρακια και για την παντα απο την Πατρα την πηρε η πεθερα μου, αν θελεις πες μου να σου πω απο που.

Λιζακι ωραιο το φορμακι του μπεμπαρου!!!!

Αγγελικουλα την αλλη εβδομαδα να ξαναβαλουμε φωτο να δουμε αν μεγαλωσαν οι κοιλιτσες μας!!!

Κατερινακι, φιλακια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...