Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σου αγγελικουλα! Στειλε καλε κ απο δω λιγα κεφτεδακια !!! μου αρεσουν πολυυυυυ!!!!

Τι ομορφη κ στρογγυλη κοιλιτσα !! Μικρουλα ειναι ομως !!!! μπραβο !!

Α δεν σας ειπα ! Σημερα που πηγα για την καμπυλη...ηταν τουρλα η κοιλια κ με ρωτησε η κυρια.... στο μηνα σου εισαι ??????? να ανοιξει η γη να με καταπιει ηθελα εκεινη την ωρα ! Οχι της λεω 6 ειμαι ακομα !!!! Ααα... μου λεει να προσεχεις τοτε πρεπει να χεις παρει πολλα κιλα...κλαψ κλαψ.... μπα της λεω δεν εχω παρει πολλα... απλα η κοιλια μας βγηκε μεγαλη απο την αρχη..... χχχαχαχαχα!!!! Ακους εκει !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aggeliki83 πολύ όμορφη η κοιλίτσα σου, μια χαρά είσαι. Τι τέλεια, χαλάρωνες, εγώ περιμένω πως και τι να σχολάσω, να πάω σπιτάκι μου. Κεφτεδάκια τηγανιτά είπες, μιαμ.

dYU4p3.png

αχ μπλουμπλου μου ετσι ειναι ! Κανεις δεν βρισκεται να σου πει κατι καλο !

Αλλα στην τελικη το καλο το ξερεις μονο εσυ ! Οποτε απλα βαζεις delete στα υπολοιπα !

Σιγουρα θελει επιμονη κ υπομονη ! Χρονος για εμας που θα ειναι το πρωτο σιγουρα θα υπαρχει γι αυτο τουλαχιστον το θεμα, για εσας που εχετε κι αλλο ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα βρειτε το κουμπακι που θ αμπουν σχεδον ολα σε ταξη !!!!

Παντως το δυσκολο φανταζομαι θα ειναι το πρωτο 40ημερο !! Μετα λογικα σιγα σιγα θα βρουμε το ρυθμο μας....

Για μένα το παλούκι σε εισαγωγικά ήταν οι πρώτες 20 μέρες, ούτε καν 40 μετά μπήκαμε σε μία σειρά, υπήρχαν μέρες που μπορεί να ζητούσε περισσότερο, καθότι ήθελε να αυξήση παραγωγή, και άλλες που να κοιμόταν συνεχώς. Μετά αρχίσαμε να βγαίνουμε και βοήθησε και στην διάθεση μου.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που θα μου μένει θα πρέπει να το περνάω με το αγοράκι μου, γιατί θα είναι μια αλλαγή και γι΄αυτόν, και ένα μωρό γατζωμένο πάνω στην δική του μαμά, θα του είναι κάπως, το καλό όμως ότι θα έχει καλοκαιριάσει, οπότε θα πηγαίνει τα μπανάκια του, θα βγαίνουμε βόλτες, δεν έχω πρόβλημα να θηλάσω έξω με ένα πανάκι απο πάνω μου και θα περάσει ο καιρός.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Ελατε κοριτσια να φαμε!!!!!!! Εμενα μου φαινεται μεγαλη...δεν ειχα συνηθισει να εχω κοιλιτσα!!! Παντως κοριτσια υπαρχουν μαιευτηρια που και οταν τους λες αποκλειστικο θηλασμο οτι θες, οι μαιες κανουν του κεφαλιου τους...! Βιργινια πολυ γλυκο αυτο που σκεφτηκες για τον αντρα σου!!! Και ο δικος μου θελει να ειναι μεσα οταν γενναω, αν κ λιγο φοβητσιαρης!!! Η κουμπαρα μου που γεννησε πριν 3 μηνες τις ειπαν να βαζει το μωρο στο πλάι. Αυτα...παω να κανω το φαι, γιατι ερχεται σε λιγο ο αντρας του σπιτιου!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

χαχαχχχααχ!!! Αχ βρε μπλουμπλου μου εσυ εισαι κ αδυνατη δεν εχεις προβλημα !!!

Αλλα ρε παιδι μου κ αυτες οι κλωσσες, ασε μας κυρα μου οτι θελω θα χω παρει σου πεφτει λογος ? αμεσως να πεις την κακία σου !

Δεν τα μπορω εγω αυτα ! Με ριχνουν !

Κ προχτες καθαροδευτερα μου λεει η θεια μου δεν εχεις παχυνει πολυ φυσιολογικα μου λεει! Ποπο κ αν βγει η μπεμπα χοντρη σαν τη μανα της..... χμ... καλυτερα της λεω να βγει ετσι παρα οδοντογλυφιδα ! Εγω τοτε θα στεναχωρηθω !

Ε μα πια ! Ο αντρας μου νευριασε κ μου λεει ετσι κ μιλαγα.... !!!

Κ να πω οτι εχω παριε κιλα....αντε να μαι στα +4 ! Ημαρτον δλδ !!!

Για μένα το παλούκι σε εισαγωγικά ήταν οι πρώτες 20 μέρες, ούτε καν 40 μετά μπήκαμε σε μία σειρά, υπήρχαν μέρες που μπορεί να ζητούσε περισσότερο, καθότι ήθελε να αυξήση παραγωγή, και άλλες που να κοιμόταν συνεχώς. Μετά αρχίσαμε να βγαίνουμε και βοήθησε και στην διάθεση μου.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που θα μου μένει θα πρέπει να το περνάω με το αγοράκι μου, γιατί θα είναι μια αλλαγή και γι΄αυτόν, και ένα μωρό γατζωμένο πάνω στην δική του μαμά, θα του είναι κάπως, το καλό όμως ότι θα έχει καλοκαιριάσει, οπότε θα πηγαίνει τα μπανάκια του, θα βγαίνουμε βόλτες, δεν έχω πρόβλημα να θηλάσω έξω με ένα πανάκι απο πάνω μου και θα περάσει ο καιρός.

Ναι οντως θα θελει την προσοχη σου ο μικρος κ λογικο ειναι η αληθεια !

για το θηλασμο εξω εγω παρει ηδη ενα μαρσιπο σλινγκ που εχει υφασμα στο πλαι για αν θες να το θηλασεις κ να καλυψεις οτι χρειαστει !

ΕΠεισης να σε ρωτησω το εξης !

Οταν δεν εχεις γαλα τις πρωτες μερες ισχυει να βαζεις το μωρο συνεχεια στο στηθος οσο πιο συχνα μπορεις κ ας μην εχεις να βγαλεις απλ ακ μονο για να κανει το μικρο τις θηλαστικες κινησεις αλλα κ να δουλεψει στην ουσια το στηθος ? η κατι τετοιο μπορει να προκαλεσει συγχιση στο μωρο αφου δεν θα τρωει ???

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τα σφηνάκια εκτός από άχρηστα είναι και επικίνδυνα, διαβάστε εδώ να δείτε:

http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/id/716

Όσο για τον θηλασμό, μακάρι να τα καταφέρω κι εγώ. Θέλει πολύ υπομονή, διάβασμα και καθοδήγηση. Ελπίζω να με βοηθήσουν στα μαθήματα ανώδυνου που κάποια στιγμή θέλω να κάνω!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

κοπηκε το ρευμα και με πεταξε εξω..

Μαρακι τα πλαινα θα στα βγαλει πιο μακρυα στην παντα ?

Για τα αποτελεσματα ακριβως δεν ξερω αλλα νομιζω σε χρονο 0' ειναι μεχρι 95, σε χρονο 60' ειναι μεχρι 180 κ μετα δεν θυμαμαι !!!!

την παντα θα την κανω 65χ40 και τα τρια κομματια..

καλα για τα αποτελεσματα θα δουμε..

οσο για τον θηλασμο, θελει πολυ δουλεια και υπομονη, θα τα καταφερουμε αφου τοσο το θελουμε!!

Μαράκι ευχαριστώ, θα ρωτήσω και εγώ εδώ, βρήκα ένα ωραίο ύφασμα με πεταλούδιτσες που θα κάνω και την κουρτίνα και σκεφτόμουν μήπως φτιάξει η μαμά μου, θα ρωτήσω πρώτα, όμως να δω τι θα βρω.

η πεθερα μου απο Πατρα την πηρε την παντα, αν θελεις στειλε μου πμ. να σου πω απο που..

ΜΠΡΑΒΟ Βιργινία, μου αρέσεις, δυστυχώς κορίτσια, οι περισσότερες οδηγίες είναι άκυρες και δεν βοηθάνε τις νέες μανούλες. Ότι θέλετε ρωτήστε εδώ, έχω ρίξει τρελό διάβασμα απο το πάρεντς.

πραγματι θελει πολυ διαβασμα...

Καλημερααααα!!!!!!!! Σημερα βαριεμαι πολυ....τωρα σηκωθηκα απο το κρεβατι και θα παω να τηγανησω κεφτεδακια!!!! Σας επισυναπτω και την δικη μου κοιλιτσα...!!! Εμενα ο γιατρος μου εχει πει την 28η εβδομαδα να κανω καμπυλη... καλα αποτελεσματα κοριτσακιαααα!!!!!!!! Θα τα πουμε

αργοτερα...φιλακιααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααααα!!!!!!!!!!!

μια πολυ γλυκουλα και ομορφη στρογγυλη κοιλιτσα!!!

ενταξει λοιπον δεν ειναι μονο η δικια μου μικρη...

μια χαρουλα εισαι Αγγελικουλα μου..

Α δεν σας ειπα ! Σημερα που πηγα για την καμπυλη...ηταν τουρλα η κοιλια κ με ρωτησε η κυρια.... στο μηνα σου εισαι ??????? να ανοιξει η γη να με καταπιει ηθελα εκεινη την ωρα ! Οχι της λεω 6 ειμαι ακομα !!!! Ααα... μου λεει να προσεχεις τοτε πρεπει να χεις παρει πολλα κιλα...κλαψ κλαψ.... μπα της λεω δεν εχω παρει πολλα... απλα η κοιλια μας βγηκε μεγαλη απο την αρχη..... χχχαχαχαχα!!!! Ακους εκει !!!

καλα δεν της ειπες και εσενα τι σε νοιαζει κυρια μου;;;;;;;

απο το φαι σου τρωω;;

εμενα μου λενε ολοι καλα στον 6ο και τοσο μικρη κοιλιτσα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...